Olimpia
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Tud valaki valami site-ot ahol követhető a kevésbé prémium sportágak eredménye? gondolok itt most elsősorban a mai atlétikára. A női hétpóbázók, férfi diszkoszvetés, női súlylökés? Az se hátrány ha telefonról is megy. 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Végül 10. lett Sidi. A 8. helytől több, mint 1 körrel maradt el. Az első sorozat első pár lövésén ment el.
több mint 9 éve
Sidi 10. lett (de a döntőhöz 1,5 kör hiányzott, az elég sok), Szabián 42.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Diszkosznál elég magas a selejtező szint, kíváncsi vagyok Kővágó mire jut.
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Sidi óriásit hajrázott.
több mint 9 éve
Sidi az utolsó két sorozatában 104 fölé ment, amivel szépen feljött, de a döntőhöz kéne az előtte lévők rontása is
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ma egyébként az indonéz, japán ffi párost javaslom,ha mutatják, illetve jó meccsnek ígérkezik a a dán angol vegyespáros is. Meg talán a kínai német (ha Fuchsék össze szedik magukat.) Csoport körben egyéniben kevésbé lesznek szoros meccsek (már ami továbbjutó helyről dönt)Én reménykedek. Szimpik tényleg a lengyelek. Első meccset bukták (kell a W), míg a kínaiak az Adcock család ellen is szenvedtek tegnap.Jó kis meccs megy a tollasozóknál is. 2. számú kínai vegyes páros ellen simán versenyben vannak a lengyelek (3. legjobb páros Európában). 3. szettben vannak.Ja, ja. Ziebaék vagy 20 éve együtt játszanak. A pécsi BEK-en találkoztam velük (kezeltem) és nagyon szimpatikusak voltak.Jó lenne..... de nem hiszem
danyly
diverdoc
danyly

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Közben elkezdődött az atlétika is. Rögtön női hétpróba és férfi diszkosz selejtező magyar résztvevőkkel.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-ilyen-nincs-a-tollasozo-beesett-egy-lyukon-a-palya-kozepen-2519187ja ennyi erővel mi is pályázhatnánk rendezőnek, oh wait...
hát ez mikemény, egy tollasozó alatt beszakadt a padló, és beleesett egy kb 15 cm-es lyukba. Erre nem hogy kicserélnék a padlót, szigetelőszalaggal beragasztják. Igazi magyar munkásmegoldás.
kapitnono
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio-2016-ilyen-nincs-a-tollasozo-beesett-egy-lyukon-a-palya-kozepen-2519187hát ez mikemény, egy tollasozó alatt beszakadt a padló, és beleesett egy kb 15 cm-es lyukba. Erre nem hogy kicserélnék a padlót, szigetelőszalaggal beragasztják. Igazi magyar munkásmegoldás.

több mint 9 éve
Én reménykedek. Szimpik tényleg a lengyelek. Első meccset bukták (kell a W), míg a kínaiak az Adcock család ellen is szenvedtek tegnap.Jó kis meccs megy a tollasozóknál is. 2. számú kínai vegyes páros ellen simán versenyben vannak a lengyelek (3. legjobb páros Európában). 3. szettben vannak.Ja, ja. Ziebaék vagy 20 éve együtt játszanak. A pécsi BEK-en találkoztam velük (kezeltem) és nagyon szimpatikusak voltak.Jó lenne..... de nem hiszem
danyly
diverdoc
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Sidinek mindenképpen javulni kéne, mert a kombinált 50m puska számban, ahol ténylegesen döntő esélyes, ott is kell fekve lőni.
több mint 9 éve
Jó kis meccs megy a tollasozóknál is. 2. számú kínai vegyes páros ellen simán versenyben vannak a lengyelek (3. legjobb páros Európában). 3. szettben vannak.Ja, ja. Ziebaék vagy 20 éve együtt játszanak. A pécsi BEK-en találkoztam velük (kezeltem) és nagyon szimpatikusak voltak.Jó lenne..... de nem hiszem
danyly

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Hétpróba az M5n
több mint 9 éve
Sidi 103,8 a negyedik sorozatban, a 20-25. hely között limbózik, ebből nem lesz döntő.Szabián már 30-on kívül.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
a görög-japán 8-7 és az ausztrália-japán 8-6 után felfoghatatlan a mai eredmény
több mint 9 éve
Jó kis meccs megy a tollasozóknál is. 2. számú kínai vegyes páros ellen simán versenyben vannak a lengyelek (3. legjobb páros Európában). 3. szettben vannak.
több mint 9 éve
Akkor sportlövőink elszálltak...megint...
több mint 9 éve
Sidi visszaesett, az utolsó 2-3 lövése ebben a sorozatban (103) nem volt valami fényes
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem árt javítani a gólarányon (persze ennek nincs nagy jelentősége). A 2. legtöbb gólt mi kaptunk, viszont holtversenyben a legtöbbet dobtuk. Tehát tudjuk hol kell javítani.
Szerkesztette: danyly
több mint 9 éve
most legalább mi vagyunk a nyócegy jobbik felén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Szabián a harmadik sorozatában 102,7 nagyon messzire került az élmezőnytől.Sidi egyelőre 20-ban van, de ő se ronthat már.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Uff ezt bezúzta
több mint 9 éve
Sidi hogy áll?Az első sorozatát totál elkúrta, 103 kör alatt maradt, a másodikban szépen javított (104,7), de 104 fölötti átlag kell a legjobb 8-hoz, van még munka
ThundersNFL
Tepper takarodj!