Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Politika

64 feliratkozó

52 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 188 — #NoStress
Mar írtam korábban. Engem a homofób törvénynél vesztett el. Már a covidkezeléssel se szimpatizaltam, de előtte kedveltem Orbánt.
Őszentsége Sobri Jóska
Érdekes, hogy ilyen sokáig húzta nálad. Emlékszem sok évvel ezelőttre amikor tényleg okos, ügyes, profi politikusnak tartottad, aki nagyon tudja, hogy mit csinál. Ez sok éve volt már, talán tényleg a covid előtt? Vagy annak a környékén talán. (Mivel emlékszem, hogy covid kapcsán is sokszor vitáztunk, szerintem ott még volt amikor mögé álltál, különben sokkal kevesebbet vitáztunk volna. 😊 )
peterk2005 udvari bolond
Sokáig húzta, mert nálam az, ha valaki racionális, logikus, utilitarista, koherens, stb., vagyis "okos", az masszívan pozitív tulajdonság. Az erkölcs témakörébe tartozó dolgok meg nálam teljesen underrated kategóriák.
Hatvanpuszta, sőt, a családja és önmaga (plusz barátok, üzletfelek) milliárdossátétele, az egész állam demokratikus meghackelése is inkább tetszik, mint felhaborít. Az a kategória, amire Kohn bácsi is azt mondaná, hogy "ügyes". Geci, de ügyes. És okos.
De amikor már Orbán, aki se nem rasszista, se nem náci, se nem homofób, illogikus, ki nem kényszerített, mondhatni "buta" módon elindult ebbe az irányba, aminek a homofób törvény volt az én ingerküszöbömet elérő lépése (nem a sorosozás vagy a migráncsozás, mert ott kb. olyan ellenségképet kreált, ami a közbeszédben hasznos, de valójában indiferens, leginkább vicces és nevetséges, mintha kitalálta volna a pirézeket vagy a pomogácsokat ellenségnek.)
Persze azért tette, mert ettől remélte a politikai haszon maximalizálását, de ez már butaság volt, és ott vesztette el a szimpátiámat. (Illetve a covidnál, amikor nem zárt azonnal és balfaszkodott összevissza, nem fogta fel a krízis súlyát, bár lehet, hogy azt még visszahozhatta volna, de ez már sose derül ki, mert a covid alatt jött a homofób-törvény.)
Vagyis a megítélése a számomra lényegi "okos-buta tengelyen" megváltozott. Ilyen egyszerű.
Van ilyen a magánéletben is, hogy kedvelek valakit, majd történik ezmegaz, és már nem kedvelem. Ahogy mindenkinél van. Én eléggé rugalmas vagyok, tudom kezelni, nem ragadok bele. 2021-ig csíptem Orbánt, azóta meg nem. Megbutult.
Még így is 3 évet vertem MP-re Orbánkedvelésben.

1 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 199 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most hallgattam végig Unger telexes interjúját, nekem egyre jobban tetszik.
A magabiztossaga, elszántsága, kompakt, lényegretörő meglátásai, megfogalmazásai, az egész vibeja.
És még az is eszembe jutott, hogyha neres közpenztolvaj lennék, akkor kurvára nem szeretném, hogy ez a nő lihegjen a sarkamban.
Mint valami skandináv krimisorozat női főhőse.
Őszentsége Sobri Jóska
Hasonló a benyomásom. Hozzátéve, hogy nagyon nem szereti a kamera, És a stílusa is túl őszinte? / amatőr?. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint MzP-vel kapcsolatban, hogy Bármikor képes újra és újra egy rosszul megfogalmazott mondatra. Mondjuk lehet, hogy nála még a tapasztalatlanság az oka, és javít majd rajta.
peterk2005 udvari bolond
Hát nekem nagyon nem ez az érzésem.
Egy rosszul megfogalmazott mondatot nem mondott Unger a telexes interjúban, végig pontos és penge volt.

MZP-nél meg nem a pontatlan mondatokkal volt a baj, hanem a fejében van.
Nem a NATO-s szerepvállalasról mondott túl őszinte/egyenes válasza Marcinak, ami gáz, azt csak a fideszes propaganda kiragadta, átnarrálta és telefosott vele mindent. (Ahogy teszik ezt Unger hatévezésével.) Ez 4 éve még működött, ma már nem is működne.
Hanem pl. a buzizós, érzelemvezérelt, egyszerű, prosztó mondatai, és az azok mögött lévő gondolatai gázok. Unger a meghallgatáson vagy ebben az interjúban nem prezentált ilyen agyhalált, koherens, logikus és racionális volt végig. Kicsit sem hasonlít MZP-re.
Őszentsége Sobri Jóska
Igazad van, MzP ma már nem tudna országos politikus lenni. Tényleg túl prosztó, egyszerű dolgai vannak. Az amerika imádata is időnként olyan primitíven jön ki belőle, hogy képes például az amerikai egészségügyi rendszert mintaként emlegetni. Azt a rendszert, ahol a lakosság 60%-ának nincs rendes egészség biztosítása, és _középosztálybeli- családok félnek mentőt hívni, mert nem tudják esetleg kifizetni. Szóval ja. Én nem ezekre gondoltam, hanem az ami a szívén a száján féle attitűdjére, mert ez is jellemző rá. Az, hogy ilyenkor előjönnek a prosztóságai, az MzP specifikus, de az ami a szívén az a száján akkor is tud kényelmetlen mondatokat eredményezni, ha valakinek nincsenek prosztó gondolatai. De legyen úgy, ahogy te látod, legyen ez a nő profibb.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 199 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha sokan félre is értik és félre is magyarazzák, de arra biztosan jó volt Unger realitycheckje a jelenlegi valóságról, hogy előrelépést indukáljon, hogy ne 6 év legyen. Az a fideszes csúsztatasok és átnarrálások módszere, hogy azt kommunikálják, hogy Unger akarja ilyen lassan. Ne dőlj be nekik. (Ahogy pl. Puzsér.)
És ha van politikai akarat, akkor majd megoldják, hogy ne 6 év legyen.Őszentsége Sobri Jóska
Nekem az is tetszett, ahogy jogászként beleállt a jogászokba. Pont elkapta azt, amit érzek én is. Nem vagyok egy szakmákat basztatós típus, sose volt soha semmi gondom a jogászokkal se. És azt is tudom, hogy laikus vagyok, amit jó tudni, ha az ember valamiről laikusként mond véleményt. És mégis, most azt érzem, mintha ebben az antikorrupciós ügyben szinte a teljes jogász szakma figyelmét a fa kötötte volna le az erdő helyett. Értetlenkedve néztem Bárándy-t ahogy fél órán keresztül mantrázza, hogy ez egy ügyészség 2.0 ezért ügyész kell az élére. Miközben ahhoz azért nem kell jogásznak lenni, hogy az ember lássa, hogy ez bizony nem egy ügyészségnek készül. Az is meglepett, hogy még MP sógora is mennyire annak látta (gondolom ezért is szavazott máshogy), pedig neki kellett belső infónak lennie. És mégse tudott a szakmai nézőpontjától elszakadni. Lehet, hogy azért, mert nekik van igazuk? Persze, minden lehet. 😊 De ebben az esetben erősen kétlem. Szerintem itt tényleg farkasvakságról van/volt szó. Időnként minden szakmával megesik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 órája
A magabiztossaga, elszántsága, kompakt, lényegretörő meglátásai, megfogalmazásai, az egész vibeja.
És még az is eszembe jutott, hogyha neres közpenztolvaj lennék, akkor kurvára nem szeretném, hogy ez a nő lihegjen a sarkamban.
Őszentsége Sobri Jóska
Hasonló a benyomásom. Hozzátéve, hogy nagyon nem szereti a kamera, És a stílusa is túl őszinte? / amatőr?. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint MzP-vel kapcsolatban, hogy Bármikor képes újra és újra egy rosszul megfogalmazott mondatra. Mondjuk lehet, hogy nála még a tapasztalatlanság az oka, és javít majd rajta.
peterk2005 udvari bolond
Hát nekem nagyon nem ez az érzésem.
Egy rosszul megfogalmazott mondatot nem mondott Unger a telexes interjúban, végig pontos és penge volt.

MZP-nél meg nem a pontatlan mondatokkal volt a baj, hanem a fejében van.
Nem a NATO-s szerepvállalasról mondott túl őszinte/egyenes válasza Marcinak, ami gáz, azt csak a fideszes propaganda kiragadta, átnarrálta és telefosott vele mindent. (Ahogy teszik ezt Unger hatévezésével.) Ez 4 éve még működött, ma már nem is működne.
Hanem pl. a buzizós, érzelemvezérelt, egyszerű, prosztó mondatai, és az azok mögött lévő gondolatai gázok. Unger a meghallgatáson vagy ebben az interjúban nem prezentált ilyen agyhalált, koherens, logikus és racionális volt végig. Kicsit sem hasonlít MZP-re.

1 órája
ozibozi New York Giants 22 050
Nem értem miért olyan bonyolult megérteni, hogy egy politikai komisszár mellett tette le a voksát MP.
Egy vaddisznó kell most aki elviszi a balhét, nem a jogállam szemüveges éber őre.
/Amikor elmondta hogy itt feudalizmus volt felcsuti központtal, nem csak sima korrupció akkor kb gondoltam hogy nyerni fog, mert MP az országjárásán egy éve ezt sokszor elmondta.
Itt az elhivatottság,
és bosszúvágy fontosabb szempont volt.

Szerkesztette: ozibozi
1 órája
engem is erdekelne, hogyan tortent a shortlist kialakitasa, mert kotve hiszem, hogy ne lenne a palyazok kozott legalabb egy ember, aki a harom befutonal joval alkalmasabb lett volna.
csebi
Ahogy pl. az egyéni képviselőik kiválasztasánál. Ki kit ismer a szűk körből, és azok kit ismernek. Ahogy ez ebben az országban mindig is történt.
Őszentsége Sobri Jóska
Dehát azt ígérték, hogy szakítanak ezzel!
MC12
Ahogy az ebben az országban mindig is történt.
Őszentsége Sobri Jóska
Akkor viszont a következő logikai lépés az a kérdés, hogy neked végül is mi bajod volt Orbánnal, ha ezt ilyen könnyedén veszed? Csak a pénzügyi rész?
Assurbanapli
Mar írtam korábban. Engem a homofób törvénynél vesztett el. Már a covidkezeléssel se szimpatizaltam, de előtte kedveltem Orbánt.
Őszentsége Sobri Jóska
Érdekes, hogy ilyen sokáig húzta nálad. Emlékszem sok évvel ezelőttre amikor tényleg okos, ügyes, profi politikusnak tartottad, aki nagyon tudja, hogy mit csinál. Ez sok éve volt már, talán tényleg a covid előtt? Vagy annak a környékén talán. (Mivel emlékszem, hogy covid kapcsán is sokszor vitáztunk, szerintem ott még volt amikor mögé álltál, különben sokkal kevesebbet vitáztunk volna. 😊 )

Mindenesetre nekem is még utólag is folyamatosan változik róla a véleményem. Tudod, hogy sose voltam a fanja, de sokáig én is tehetségesnek (úgy 2010-ig kiemelkedően tehetségesnek) gondoltam. De fokozatosan értékelődik le. Már lassan ott tartok, hogy bár bizonyos dolgokban nyilvánvaló és letagadhatatlan a tehetsége, közben szerintem a rendszerváltás utáni idők legszerencsésebb politikusa. Tele van az egész pályafutása olyan 50-50-es dolgokkal, amibe egy irányban beleállt, és sorban bejöttek neki. Aztán persze mint minden gamblernél, ha elég sokáig csinálja, ez viszi a bukásba is, de sokáig rohadt szerencsés volt.

1 órája
A völner palkó 5 éve lett letartóztatva, elég egyértelmű bizonyítékok alapján.
#soka6év
ozibozi
MP ma elmondta a valasztás utáni sajtótájékoztatón, hogy van politikai akarat és majd tesznek róla, hogy ne 6 év legyen.
Ha sokan félre is értik és félre is magyarazzák, de arra biztosan jó volt Unger realitycheckje a jelenlegi valóságról, hogy előrelépést indukáljon, hogy ne 6 év legyen. Az a fideszes csúsztatasok és átnarrálások módszere, hogy azt kommunikálják, hogy Unger akarja ilyen lassan. Ne dőlj be nekik. (Ahogy pl. Puzsér.)
És ha van politikai akarat, akkor majd megoldják, hogy ne 6 év legyen.
Ahogy Nürnbergben is a bírók csak az ott releváns ügyekkel foglalkoztak, nem vittek mellette ezer más gyilkossági, vagyonsérelmi vagy egyéb ügyet.
Majd lesz ősszel egy törvény, ami felállít egy olyan bírósági szekciót, ahol csak a NER-maffia ügyeivel foglalkoznak. Vagy kitalálnak és megvalósítanak valami hasonlót, ami felgyorsítja a vádemeléstől az ítélethozatalig tartó folyamatokat, lerövidíti az ítélkezési időt.
Vádemelések meg lesznek doszt egy éven belül. Ami azután történik, az meg nem az NVVH, vagy az ügyészség, a rendőrseg, a NAV, az IH vagy egyéb hasonló hivatal, hatóság felelőssége már.
Szóval chill.

1 órája
Puzsért is most hallgattam Bolgár Györgynél, és nagyon ráfeszült arra, hogy "ne várjunk 6 év alatt jogerős ítéleteket". Mintha ez Unger célja lenne, nem pedig a magyar bírói ügymenet lassúságanak és valóságanak pontos ismerete (mintegy annak deklarálása, hogy ez nem jól van így, mintegy felhívás arra, hogy ne így legyen).
Ejnye Robi.
Őszentsége Sobri Jóska
Igazad van (én is hallgattam), de Puzsér kifakadásának annyi haszna mindenképpen lehet, hogy ezzel a basztatással nem engedi belealudni az ügyekbe az NVVH-t. Nem árt nyomás alá helyezni a hivatalt (a teher meg a pálma esete).
nagylaza, főpohárnok
De nem gondolom, hogy a hivatalnál lesz 6 év a tötymörgés, hanem ez egyértelműen a bíróságok lassúságára utaló megállapítasa volt Ungernek.
A nürnbergi per meg mint hasonlat a gyors ügymenetre annyira gáz, mintha Ceaușescu gyors es instant "elszámoltatásával" érvelt volna. Szóval továbbra is tartom: ejnye Robi.
Őszentsége Sobri Jóska
Puzsér szerintem időnként eldönti, hogy itt az ideje beleállni valakibe. Vagy unatkozik és azért, vagy így próbál mindenkitőlfüggetlenedni, vagy tudja fene, de miközben lehoz egy sor kurva jó beszélgetést, interjút, videót, aközben időnként jön a semmiből 1-2 rá nem jellemzően "eccerű" is. Szerintem ezek az előre eldöntöm, hogy beleállok miatt lehetnek. Ilyenkor erőlteti és erőltetve ő se jó.

1 órája
Őszentsége Sobri Jóska

A koncepció viszont tetszik. Őszintén szólva több reményt látok arra, hogy sikerül felrajzolni valami korrektebb, átláthatóbb rendszert a munkájuk eredményeképpen, ami tényleg hatásos lehet a jövőben arra, hogy a korrupció ne térhessen vissza ilyen mértékben mint arra, hogy szuper-nyomozati-ügyészi szervként majd garmadával kapcsolják le a volt korrupt nagykutyákat.

1 órája
Fideszesek is érveltek a választások előtt azzal, hogy Orbán tapasztalt miniszterelnök, MP meg még hasonlót se csinált soha. Ezt is megalapozatlan érvnek, mondhatni érvelési hibának tartottam.
Őszentsége Sobri Jóska
Sántít. OV-t láthattuk, milyen miniszterelnöknek. Nála még egy buckalakó is jobb opciónak tűnt. Az NVVH viszont kipróbálatlan terep, csak a jelöltek előéletéből lehet kiindulni. Ennek alapján nem egyforma valószínűséggel lesz jó elnöke a hivatalnak Ligeti vagy Unger.
nagylaza, főpohárnok
Valóban, de a valószínűségek megállapítasa nem egzakt, mert információhiányos adathalmazzal dolgozunk. Mint ezügyben mindenki.
Nálam Unger bevállási valószínűsége mondjuk 75%, Ligetié meg 65%, nálad lehet fordítva. De mivel mindkettő prognózis, és most csak egy valóságvonal indul el, ezért csak akkor van értelme ezen vitázni, és csak akkor bizonyosodhatna be, hogy hibás a prognózis, ha 100%-t prognosztizálnánk, és mégse jönne be. A 65 is, meg a 75 is magában foglalja a nembevállás lehetőségét.
Így innentől ez egy sima ízlésvita, kinek ki tetszik jobban.
Azt meg egyáltalán nem vitatom el tőled, ha neked Ligeti, ahogy te se vitathatod el, hogy nekem meg Unger.

1 órája
A völner palkó 5 éve lett letartóztatva, elég egyértelmű bizonyítékok alapján.
#soka6év
1 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 196 — beers & Packers
Fideszesek is érveltek a választások előtt azzal, hogy Orbán tapasztalt miniszterelnök, MP meg még hasonlót se csinált soha. Ezt is megalapozatlan érvnek, mondhatni érvelési hibának tartottam.
Őszentsége Sobri Jóska
Sántít. OV-t láthattuk, milyen miniszterelnöknek. Nála még egy buckalakó is jobb opciónak tűnt. Az NVVH viszont kipróbálatlan terep, csak a jelöltek előéletéből lehet kiindulni. Ennek alapján nem egyforma valószínűséggel lesz jó elnöke a hivatalnak Ligeti vagy Unger.
De nem gondolom, hogy a hivatalnál lesz 6 év a tötymörgés, hanem ez egyértelműen a bíróságok lassúságára utaló megállapítasa volt Ungernek.
A nürnbergi per meg mint hasonlat a gyors ügymenetre annyira gáz, mintha Ceaușescu gyors es instant "elszámoltatásával" érvelt volna. Szóval továbbra is tartom: ejnye Robi.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondtam már, hogy ebben igazad van. Mi kell még?🙂
2 órája
Assurbanapli Denver Broncos 2 096
Szerintem amikor hadházy, shiffer, stb hasonló és az itt nyafogó nyílt és bújtatott fidesznyikek meg óellenzékiek +libsik is már egy követ fújnak, az nem jelenthet semmi rosszat😉
36 éve folyamatosan igazuk volt, miért az legyen ami nekik tetszene. Idáig is működött
ozibozi
Így van. Nem az számít, mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Az dönti el egy mondás igazságtartalmát.
2 órája
Szerintem amikor hadházy, shiffer, stb hasonló és az itt nyafogó nyílt és bújtatott fidesznyikek meg óellenzékiek +libsik is már egy követ fújnak, az nem jelenthet semmi rosszat😉
36 éve folyamatosan igazuk volt, miért is ne az legyen ami nekik tetszene. Idáig is működött

Szerkesztette: ozibozi
2 órája
Puzsért is most hallgattam Bolgár Györgynél, és nagyon ráfeszült arra, hogy "ne várjunk 6 év alatt jogerős ítéleteket". Mintha ez Unger célja lenne, nem pedig a magyar bírói ügymenet lassúságanak és valóságanak pontos ismerete (mintegy annak deklarálása, hogy ez nem jól van így, mintegy felhívás arra, hogy ne így legyen).
Ejnye Robi.
Őszentsége Sobri Jóska
Igazad van (én is hallgattam), de Puzsér kifakadásának annyi haszna mindenképpen lehet, hogy ezzel a basztatással nem engedi belealudni az ügyekbe az NVVH-t. Nem árt nyomás alá helyezni a hivatalt (a teher meg a pálma esete).
nagylaza, főpohárnok

2 órája
Ahogy senkinek nincs, mert eddig nem volt ilyen hivatal.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez igaz, de nem mindenki ugyanazzal az eséllyel indul.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezért prognózis ütközik prognózissal, így ez nem valid érv részedről.

eddig még sose láttam vagy hallottam Ungert sehol se a parlamenti meghallgatásáig, még a nevével se találkoztam.)
Őszentsége Sobri Jóska
Ez pedig nem az ő hibája. Bőven lett volna módod találkozni vele, csodálkozom is, hogy nem jött össze.
nagylaza, főpohárnok
Én is, csak mint érdekesség megemlítettem.

2 órája
Ejnye Robi.
Őszentsége Sobri Jóska
2 órája
Őszentsége Sobri Jóska
Ez igaz, de nem mindenki ugyanazzal az eséllyel indul.
eddig még sose láttam vagy hallottam Ungert sehol se a parlamenti meghallgatásáig, még a nevével se találkoztam.)
Őszentsége Sobri Jóska
Ez pedig nem az ő hibája. Bőven lett volna módod találkozni vele, csodálkozom is, hogy nem jött össze.
2 órája
Ejnye Robi.

2 órája
(Off: kibaszott sok közéleti videót néztem az elmúlt 2 évben, szinte minden Partizánt, Telexet, 444-et, Magyar Hangot, Puzsérék Szélsőközepét, Kontrollt, random vitaműsorokat a 24.hu-n, ATV-n, de eddig még sose láttam vagy hallottam Ungert sehol se a parlamenti meghallgatásáig, még a nevével se találkoztam.)
Őszentsége Sobri Jóska
pedig szerepelt Ruff Bálinttal együtt a Vétóban.
deyell
Bizonyára. De ez az ára ha másfél-kétszeres sebességgel hallgat az ember napi három óraban politikai kontentet, miközben online sakkozik, autót vezet, híreket olvas, kaját csinál, emailekre válaszol, stb. Elsikkadt, mea culpa.

2 órája
deyell Las Vegas Raiders 13 020 — Sworn to the Dark
Őszentsége Sobri Jóska
Unger széles látókörű, okos nő. A nagy kérdés az, hogy képes lesz-e vezetni azt a hivatalt, ami szimbolikus és gyakorlati jelentőségét tekintve egyaránt a Tisza fontos, talán legfontosabb szüleménye. Ebben semmiféle tapasztalata nincs ugyanis. Ugrás a sötétbe.
nagylaza, főpohárnok
De az interjút végighallgatva biztos vagyok benne, hogy elvezet bármit. Elég jókat, kekeceket kérdezett a riporter, és mindenre hatékonyan, egzaktul, összeszedetten, lényegretörően válaszolt, egyenesen, nyíltan, végig a riporterre nézve, tartva a szemkontaktust, nulla bizonytalansággal, rendíthetetlenül, mellébeszélés, bullshitlés nélkül.
Nekem nagyon tetszett. Eddig ő az új érában a kedvenc potentátom, ezzel az interjúval beelőzte Ruffot is.
És MP is szerzett nálam pár kreditet, hogy bevállalta Ungert.

(Off: kibaszott sok közéleti videót néztem az elmúlt 2 évben, szinte minden Partizánt, Telexet, 444-et, Magyar Hangot, Puzsérék Szélsőközepét, Kontrollt, random vitaműsorokat a 24.hu-n, ATV-n, de eddig még sose láttam vagy hallottam Ungert sehol se a parlamenti meghallgatásáig, még a nevével se találkoztam.)
Őszentsége Sobri Jóska
pedig szerepelt Ruff Bálinttal együtt a Vétóban.

built for this shit

2 órája
Őszentsége Sobri Jóska
Unger széles látókörű, okos nő. A nagy kérdés az, hogy képes lesz-e vezetni azt a hivatalt, ami szimbolikus és gyakorlati jelentőségét tekintve egyaránt a Tisza fontos, talán legfontosabb szüleménye. Ebben semmiféle tapasztalata nincs ugyanis. Ugrás a sötétbe.
nagylaza, főpohárnok
De az interjút végighallgatva biztos vagyok benne, hogy elvezet bármit. Elég jókat, kekeceket kérdezett a riporter, és mindenre hatékonyan, egzaktul, összeszedetten, lényegretörően válaszolt, egyenesen, nyíltan, végig a riporterre nézve, tartva a szemkontaktust, nulla bizonytalansággal, rendíthetetlenül, mellébeszélés, bullshitlés nélkül.
Nekem nagyon tetszett. Eddig ő az új érában a kedvenc potentátom, ezzel az interjúval beelőzte Ruffot is.
És MP is szerzett nálam pár kreditet, hogy bevállalta Ungert.

3 órája
Őszentsége Sobri Jóska
3 órája
Amúgy ezt a kinevezést megtorpedozhatja a köztársasági elnök?
KB23
Nem.
A köztársasági elnök gyakorlatilag senkit és semmit sem tud megtorpedózni.

3 órája