NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/Nincs okuk és igazán lehetőségük sem visszafogni magukat.
Na, ráfordulunk arra a szakaszra, amikor már nincs finomkodás?
Mostantól még nyíltabban megy majd a "kuss van, ezt kell csinálni"?
Lúdas Solymi

több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/04/04/ugyeszseg-nyomozas-lezaras-schadl-gyorgy-volner-pal-tajekoztatasAz egy másik ügyészség volt, MP.E (Magyar Péter születése előtt)
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ezért is írtam, hogy most már nyíltabban csinálják és agresszívebben mint eddig.24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/eddig is nyilvánvaló volt egy szint felett mindenkinek, csak ugye migráns, Soros, Brüsszel.
Lúdas Solymi
Amadeus von Dollárbaloldal
Vagy legalábbis megint úgy, mint anno mikor a cafeteria cégeket kibaszták az országból.
Gondolom most elkezdik átvenni azokat a cégeket, akik inkább nem termelnek vagy áthelyeznek dolgokat, minthogy úgy csináljanak ahogy a kormány kívánja.
Lásd nem egy építőipari céget, aztán meg majd jönnek a kiskereskedelmi egységek.
Nemsokára már a közvélemény számára is az lesz a mantra, hogy a "sógorok" megint úgy viselkednek mint a Monarchia idején és el akarnak nyomni minket.
Jön majd megint a kurucozás, labancozás.
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/eddig is nyilvánvaló volt egy szint felett mindenkinek, csak ugye migráns, Soros, Brüsszel.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/04/04/raiffeisen-bank-mav-vasut-ingatlan-lazar-janos-bank/Na, ráfordulunk arra a szakaszra, amikor már nincs finomkodás?
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/04/04/ugyeszseg-nyomozas-lezaras-schadl-gyorgy-volner-pal-tajekoztatas
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
youtu.be/hf0ZYpleu0g?si=3BW46q-WWo455A4FÉs Ennyi
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 410
allatfarm sztem nagyobbat ut mivel picit egyszeubb sztemÁllatfarmot még nem olvastam, de tervben van.Kötelező nem? Legalábbis náluk az Állatfarm/1984 kettősből egyet választani kellett anno.telex.hu/kult/2024/04/03/torvenytervezet-kulturalis-feladatellatas-kozpontositas-csak-janos-miniszterium?fbclid=IwAR28nESPGT3M8XWS3gQ_wLycjjPA38SE48tyGsw94NVCOxenL9Or772gqjsA következő normálisabb kormány helyében az 1984-et kötelező olvasmánnyá tenném, sőt minden állampolgárnak kötelezően vizsgázni kellene belőle.
"Eszerint totális központosítás jöhet, egy-egy intézmény alá rendelnék a vármegyei kulturális intézményeket, bevezetik az országos ellenőrzési és minősítési rendszert, és még azt is központi kuratórium határozná meg, hogy milyen könyvek kerüljenek a települések könyvtáraiba."
Azok a fránya kommunisták már megint törvényeket irogatnak.
Elég termékenyek ezen a héten.
cartman023
Aki nem szeret olvasni, az megnézheti a filmet vagy a képregényeket.
Bár valszeg nem értenék.
Lúdas Solymi
Megnéztem: a törzs anyagban tanítják az 1984-et 1 órában (mint a kommunista diktatúra irodalmi leirata) és a film az “ajánlott” részben szerepel.
Mondjuk szerintem az Állatfarm jobban passzol a 18 éves korosztálynak de mindegy.
MC12
A '84 ha csak leirat az nem jó, mert nem ismer rá a rendszerre.
Itt is csak sipítozzák h a kommunisták a rosszak, miközben ők a kommunisták...
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Állatfarmot még nem olvastam, de tervben van.Kötelező nem? Legalábbis náluk az Állatfarm/1984 kettősből egyet választani kellett anno.telex.hu/kult/2024/04/03/torvenytervezet-kulturalis-feladatellatas-kozpontositas-csak-janos-miniszterium?fbclid=IwAR28nESPGT3M8XWS3gQ_wLycjjPA38SE48tyGsw94NVCOxenL9Or772gqjsA következő normálisabb kormány helyében az 1984-et kötelező olvasmánnyá tenném, sőt minden állampolgárnak kötelezően vizsgázni kellene belőle.
"Eszerint totális központosítás jöhet, egy-egy intézmény alá rendelnék a vármegyei kulturális intézményeket, bevezetik az országos ellenőrzési és minősítési rendszert, és még azt is központi kuratórium határozná meg, hogy milyen könyvek kerüljenek a települések könyvtáraiba."
cartman023
Bár valszeg nem értenék.
Lúdas Solymi
Megnéztem: a törzs anyagban tanítják az 1984-et 1 órában (mint a kommunista diktatúra irodalmi leirata) és a film az “ajánlott” részben szerepel.
Mondjuk szerintem az Állatfarm jobban passzol a 18 éves korosztálynak de mindegy.
MC12
A '84 ha csak leirat az nem jó, mert nem ismer rá a rendszerre.
Itt is csak sipítozzák h a kommunisták a rosszak, miközben ők a kommunisták...
több mint 1 éve
áá koma, mire tananyagba kerül...Kötelező nem? Legalábbis náluk az Állatfarm/1984 kettősből egyet választani kellett anno.telex.hu/kult/2024/04/03/torvenytervezet-kulturalis-feladatellatas-kozpontositas-csak-janos-miniszterium?fbclid=IwAR28nESPGT3M8XWS3gQ_wLycjjPA38SE48tyGsw94NVCOxenL9Or772gqjsA következő normálisabb kormány helyében az 1984-et kötelező olvasmánnyá tenném, sőt minden állampolgárnak kötelezően vizsgázni kellene belőle.
cartman023
Bár valszeg nem értenék.
Lúdas Solymi
MC12
nyomjuk be egyből a Cannibal Holocaustot, az híven fogja tükrözni az állapotokat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Kötelező nem? Legalábbis náluk az Állatfarm/1984 kettősből egyet választani kellett anno.telex.hu/kult/2024/04/03/torvenytervezet-kulturalis-feladatellatas-kozpontositas-csak-janos-miniszterium?fbclid=IwAR28nESPGT3M8XWS3gQ_wLycjjPA38SE48tyGsw94NVCOxenL9Or772gqjsA következő normálisabb kormány helyében az 1984-et kötelező olvasmánnyá tenném, sőt minden állampolgárnak kötelezően vizsgázni kellene belőle.
cartman023
Bár valszeg nem értenék.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Bár valszeg nem értenék.jelenleg sokan nem értik hogy a Starship Troopers film szatíra (helldivers 2 kapcsán derült kii)
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/kult/2024/04/03/torvenytervezet-kulturalis-feladatellatas-kozpontositas-csak-janos-miniszterium?fbclid=IwAR28nESPGT3M8XWS3gQ_wLycjjPA38SE48tyGsw94NVCOxenL9Or772gqjsA következő normálisabb kormány helyében az 1984-et kötelező olvasmánnyá tenném, sőt minden állampolgárnak kötelezően vizsgázni kellene belőle.
cartman023
Bár valszeg nem értenék.
több mint 1 éve
Rákay intelligens ember.Na, ezt most hallom először.🙂
Lecsó
több mint 1 éve
telex.hu/kult/2024/04/03/torvenytervezet-kulturalis-feladatellatas-kozpontositas-csak-janos-miniszterium?fbclid=IwAR28nESPGT3M8XWS3gQ_wLycjjPA38SE48tyGsw94NVCOxenL9Or772gqjs"Eszerint totális központosítás jöhet, egy-egy intézmény alá rendelnék a vármegyei kulturális intézményeket, bevezetik az országos ellenőrzési és minősítési rendszert, és még azt is központi kuratórium határozná meg, hogy milyen könyvek kerüljenek a települések könyvtáraiba."
több mint 1 éve
meg még ott van a Nitrogénművek, RTL Klub stb...telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amchamHát jut eszembe. Ezért durciztak be a Sparra.
deyell
buhloone mindstate
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amchamHát jut eszembe. Ezért durciztak be a Sparra.
deyell
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Főpolgármesterjelöltszandra: Karácsony ígérje meg, hogy nem indul el 26-ban miniszterelnöknek.Aztakurvaeget, mit művel a Párt Budapesten ezzel a hülye picsával?
Ha veszít júniusban, akkor se? Ne hagyja cserben a Budapestieket! Ha nyer, nem jobb ha eltakarodik 26-ban?
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amchamEinstandolás lesz itt kérem szépen meg fenyítések, saját emberek beültetése a vállalatok igazgatótanácsába, hogy mindenről is tudjanak a kedvenc cégek meg h a csókosoknak lehessen pénzt osztani.
deyell
Meg azt várom, hogy pl. a képen a háttérben lévő és röhögő hülyegyerekeket pofánbassza az élet.
több mint 1 éve
MP nem messiás, hanem katalizátor.
vpi
A hétvégi Kossuth tér megmutatja, mennyien lesznek az újabb rendszerváltásért tenni akarók.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
20%, Pulai ollózásról hallucinál?
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/04/03/gazdasagi-versenyhivatal-altalanos-jellegu-vallalkozas-versenytorveny-bige-sorpiac-bankok-amcham
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Én végignéztem az interjút.Sokan nem értik, miért tekintem veszélyesnek a fanatizmust, legyen bármi is az alanya.
Na, ez egy remek önigazolás volt, mert rengeteg, fanatizmus miatti veszélyesen ostoba kijelentés van benne.
Poloska vagyok.