NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
több mint 1 éve
Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesÉs ezt mennyien sajnálják
több mint 1 éve
444.hu/2024/03/04/polt-peter-kezdemenyezte-molnar-zsolt-mentelmi-joganak-felfuggesztesetha 40 milliárd lett volna a kenőpénz akkor nincs semmi gond
Ejj
Amadeus von Dollárbaloldal
dehát ezek ehhez se értenek
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/03/04/lazar-janos-is-beugrott-a-deli-korvasut-elleni-tuntetesreEzt tisztelem Lázárban. Amíg Gömbi válogatott közönség előtt, TEK-kel a háztetőkön mer csak mutatkozni, addig ő simán odamegy az emberekhez, igaz ott a viselkedése már más kérdés, de legalább odamegy.
több mint 1 éve
444.hu/tldr/2024/03/04/a-pap-aki-ellen-a-mcdonalds-inditott-eljarast-kiskoru-zaklatasa-miattnepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
Na erre varrjatok gombot. Tehát az egyház ismét kivétel. Ha az egyház csinálja, akkor azzal nincs semmi baj. Undorító ez a rendszer!
KB23
NB2
több mint 1 éve
Hát, ezt Kövér köteles beszéde óta minden politikusnak tudnia kell.Istenkém... Szövegértés + IQ. Na, ez a kettő hiányzik a fradista B-középből: index.hu/sport/2024/03/03/tordai-bence-parlament-ferencvaros-fradi-ultrak-szurkolok-uzenet-molino-beszolas/nem csak a b középből, úgy nagy általánosságban a társadalom nagy részéből! 🥲🥲
| Akinek nem inge... |
nagylaza, főpohárnok
bogjosi
több mint 1 éve
mfor.hu/cikkek/kulpolitika/putyin-pincsi--kemenyen-odaszolt-racz-andras-orban-viktornak.html- Fájt, amit mondtam?nepszava.hu/3227294_orban-viktor-recep-tayyip-erdogan-antalya-vlagyimir-putyin-donald-trump-ukrajna-haboruFáj neki az igazság...mert ő tényleg nem más mint Putyin pincsi
"Gyakran neveznek Putyin kutyájának vagy trójai falónak. Erre pszichoterápiát javasolnék. Ez nem politikai vita"
Biztos tud ajánlani egy jó szakembert, hisz havi szinten jár hozzá. Igaz megfizetni nem tudná az átlag ember.
KB23
ThundersNFL a Paraszt
- Nem az fájt, amit mondtál, hanem ahogy mondtad!
slowmotion
több mint 1 éve
Ez nem csak a sorozatok topicba való:Látta valaki az első részt, milyen?
www.imdb.com/title/tt21375036/
bcsarli, Udvari Főkóstoló

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
ja, összeférhetetlenséget láttam a végtelen jóság meg végtelen bölcsesség vs gyerekek basztatása értelmetlen betegségekkel vs mindenhatóság közöttHa nem vagyok indiszkrét, milyen kérdések merültek fel benned?Ja, engem nem bántottál meg.Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
Na erre varrjatok gombot. Tehát az egyház ismét kivétel. Ha az egyház csinálja, akkor azzal nincs semmi baj. Undorító ez a rendszer!
KB23
NB2
És most se értem, miért kell mentegetni az egyházat? Lehet én vagyok rosszul bekötve és tényleg ne haragudjon senki, de az én szememben az egész egyházi rendszer egy dekadens bordélyház, az állammal együtt. És még egyszer, ezzel senkit nem akarok megbántani, ez az én véleményem.
KB23
slowmotion
KB23
Fiatal koromban még bérmálkoztam is (höhö), csak aztán elkezdtem feltenni kérdéseket, és egyik válasz sem volt megnyugtató
De általánosítani... hát a fórumozókat sem hívja mindenki alkoholistának meg drogosnak azért, mert páran tütükéznek vagy füvet szívnak 😊
slowmotion
Pedig milyen jó is ez a kombó 😀
KB23
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
mert páran tütükézneksztem 1-1 filmezésnél vagy születésnapi partyn egyedül iszok annyit ami az egész fórumnak elég lenne 😀
slowmotion
mondjuk egyéb esetekben meg semmit 😀
több mint 1 éve
Ha nem vagyok indiszkrét, milyen kérdések merültek fel benned?Ja, engem nem bántottál meg.Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
NB2
És most se értem, miért kell mentegetni az egyházat? Lehet én vagyok rosszul bekötve és tényleg ne haragudjon senki, de az én szememben az egész egyházi rendszer egy dekadens bordélyház, az állammal együtt. És még egyszer, ezzel senkit nem akarok megbántani, ez az én véleményem.
KB23
slowmotion
KB23
Fiatal koromban még bérmálkoztam is (höhö), csak aztán elkezdtem feltenni kérdéseket, és egyik válasz sem volt megnyugtató
De általánosítani... hát a fórumozókat sem hívja mindenki alkoholistának meg drogosnak azért, mert páran tütükéznek vagy füvet szívnak 😊
slowmotion
Pedig milyen jó is ez a kombó 😀
több mint 1 éve
Ja, engem nem bántottál meg.Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
NB2
KB23
slowmotion
KB23
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Ez igaz, és töröltem is a hozzászólást. Hirtelen felindulás. Bocsánat.ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
NB2
KB23
slowmotion
több mint 1 éve
ja. de általánosítasz.Ja tényleg, azok buksi simit kapnak. Ők a stricik, akik viszik a Karmelita bulikba a friss húst.nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
NB2
KB23
több mint 1 éve
nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyaz egyházi pedofil jó pedofil, tudhatnád már
KB23
több mint 1 éve
nepszava.hu/3227394_pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalat-egyhazi-fenntartasu-gyermekvedelmi-intezmenyek-kivetelezik-az-orban-kormanyNa erre varrjatok gombot. Tehát az egyház ismét kivétel. Ha az egyház csinálja, akkor azzal nincs semmi baj. Undorító ez a rendszer!
több mint 1 éve
Istenkém... Szövegértés + IQ. Na, ez a kettő hiányzik a fradista B-középből: index.hu/sport/2024/03/03/tordai-bence-parlament-ferencvaros-fradi-ultrak-szurkolok-uzenet-molino-beszolas/nem csak a b középből, úgy nagy általánosságban a társadalom nagy részéből! 🥲🥲
| Akinek nem inge... |
nagylaza, főpohárnok
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Istenkém... Szövegértés + IQ. Na, ez a kettő hiányzik a fradista B-középből: index.hu/sport/2024/03/03/tordai-bence-parlament-ferencvaros-fradi-ultrak-szurkolok-uzenet-molino-beszolas/Kubatov posztolta FB-ra 1-2 napja, hogy Tordai életfogytiglannal fenyegeti a szurkolókat. A jelek szerint ennyi elég is volt az olvasókörnek.
| Akinek nem inge... |
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Istenkém... Szövegértés + IQ. Na, ez a kettő hiányzik a fradista B-középből: index.hu/sport/2024/03/03/tordai-bence-parlament-ferencvaros-fradi-ultrak-szurkolok-uzenet-molino-beszolas/| Akinek nem inge... |
több mint 1 éve
Hungaroszuterenmivel fizetős és nem látom a végét
m.hvg.hu/360/20240303_die_welt_kina_orban_magyarorszag_megallapodas
Negritis, a vajda
engem is vegzálhat kínai rendőr innentől ha olyanja van?