NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 572
46
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
A többi dolgát hagyjuk is, Thatchernek köszönheted Putint és Donald Trumpot isPutyint leginkább Jelcinnek szerintem.
Gyurma Pappa
Thatchernek inkább volt hatása pl. a kilencvenes-kétezres évek hazai ballib gazdaságpolitikájára, mintsem azt sokan gondolnák.
több mint 1 éve
Megvolt a meeting a püspökkel. A kegyelmi ügyről is beszèlt. Majd erről kèsőbb írok mert hosszabb bejegyzès ès erre most nincs mód (nem is tudok most reagálni úgy ha írtok valamit). Őszinte ès helyenként sarkos beszèlgetès volt. Szembesítve jó nèhány dologgal. Meglátjuk hogy alakul, most többet nem tudok mondani "igèrni".
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2024/03/05/toroczkai-laszlo-mi-hazank-lazar-janos-keszpenzhasznalat/Vajon mi egyebet beszélhetek meg ezek a remek "állam" férfiak?
több mint 1 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mfor.hu/cikkek/szubjektiv/meddig-elunk-meg-orban-viktor-rossz-almaban.htmlAmeddig a magyar választók akarják.
Ennél szebben meg se lehet volna fogalmazni, hogy a kormány mennyire vakon vezeti a gazdaságot.
KB23
több mint 1 éve
mfor.hu/cikkek/szubjektiv/meddig-elunk-meg-orban-viktor-rossz-almaban.htmlEnnél szebben meg se lehet volna fogalmazni, hogy a kormány mennyire vakon vezeti a gazdaságot.
több mint 1 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20240305_reszletesen-megmutatta-a-ksh-hogyan-omlott-ossze-a-kormany-novekedesi-almaKönyörgöm, ne. Thatcher teljesen rosszul használ "mások pénze" idézetre gondolsz, annak semmi értelme önmagában sem, főleg ahogy ő használta.
ahogy Thatcher megmondta.
Amadeus von Dollárbaloldal
A többi dolgát hagyjuk is, Thatchernek köszönheted Putint és Donald Trumpot is

több mint 1 éve
Ugyanezt akartam írni. Tegnap mosogatás közben beraktam a másfélórás verziót. Csórikám bántóan egyszerű ember. Nagyjából az, akinek megismertük: parizert lóbáló borsodi proli. Egy ideális világban Borsodalsó önkormányzatában lehetne az oktatási bizottság alelnöke. Maximum.5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.Én meghallgattam a másfélórásat.
MC12
És arra jutottam, hogy a nap végén még az is sok belőle.
(Ha unatkozik valaki, akkor számolgathatja, hogy Jakab, vagy Donáth Anna mondja ezt többször per Partizán-interjú.)
Mondjuk arra jó volt, hogy ne csak sejthessük, vagy tudjuk, hogy ez egy nagyon hülye ember, hanem szépen demonstrálja is.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
ohoho, Marci azért rendesen nekimegy 😀5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.google podcsastsen csak a vágott van
MC12
nekem az is bőven sok belőle
fagyasztóban kapartam a jeget akkor hallgattam 5-6 percet
hát majdnem az arcom felé irányítottam
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20240305_reszletesen-megmutatta-a-ksh-hogyan-omlott-ossze-a-kormany-novekedesi-almaahogy Thatcher megmondta.
több mint 1 éve
Egész jó No frost hűtőket kapni már manapság.akkor nem ha beépített és kicsit elálló ajtó miatt nem veszed észre hogy nyitva maradt 😊
warr_b
több mint 1 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.Én meghallgattam a másfélórásat.
MC12
És arra jutottam, hogy a nap végén még az is sok belőle.
(Ha unatkozik valaki, akkor számolgathatja, hogy Jakab, vagy Donáth Anna mondja ezt többször per Partizán-interjú.)
Mondjuk arra jó volt, hogy ne csak sejthessük, vagy tudjuk, hogy ez egy nagyon hülye ember, hanem szépen demonstrálja is.
több mint 1 éve
444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAKKOR IS CSAK EGY DAGADT GECI
És ezt mennyien sajnálják
KB23
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Egész jó No frost hűtőket kapni már manapság.5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.google podcsastsen csak a vágott van
MC12
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.Már nem tudom melyik Rolling Stones tag mondta a másikról, hogy önéletrajzi könyvet csak akkor kéne kiadnod, ha emlékszel is, hogy mi történt veled az utóbbi évtizedekben.
MC12
Életút interjút is csak azzal lenne érdemes csinálni, aki azért valami tartósabbat is elért annál, minthogy egy 20%-os pártot 3 év alatt lenyomott a hibahatár alá
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.google podcsastsen csak a vágott van
MC12
több mint 1 éve
5 órás Jakab életút interjú…erre hogy veszem rà magam. 5 percet is nehezen hallgatok meg belőle.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
A kevlár sokat torzít a képen 😄Ha te lennél az orvosa, el mernéd neki mondani, hogy "fogyni kéne Miniszterelnök Úr"? 😀444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAzzal a zsírmájjal?! Kétlem hogy egészséges lenne...
KB23
bcsarli, Udvari Főkóstoló
StormST
több mint 1 éve
Ha te lennél az orvosa, el mernéd neki mondani, hogy "fogyni kéne Miniszterelnök Úr"? 😀444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAzzal a zsírmájjal?! Kétlem hogy egészséges lenne...
KB23
bcsarli, Udvari Főkóstoló

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
444.hu/2024/03/04/orban-viktor-hivatalbol-mindig-egeszsegesAzzal a zsírmájjal?! Kétlem hogy egészséges lenne...
KB23
több mint 1 éve
Kevès a gyerek...Tartják a hagyományokat?Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
Szokol
KB23
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
Tartják a hagyományokat?Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Ez amolyan "oldschool" pedofília, mert egy 17 éves lányt ejtett talán teherbe.Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23
Klaci79
több mint 1 éve
Áh...lányokkal csinálta, az nekik jobban beleférwww.reddit.com/r/hungary/comments/1b68zip/minden_h%C3%A9tre_jut_egy_%C3%BAjabb_fideszes_pedofil%C3%BCgy_a/Hogy mi a f....?! Remélem ezt is nyilvánosságra hozzák!
Negritis, a vajda
KB23