Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 319
„A Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája a 2024. február 29-én megtartott meghallgatás eredményeként nem bocsátotta feltételes szabadságra a volt gyermekotthoni igazgatót” – áll a törvényszék közleményében.
deyell
ismerve a helyi bv csoportot azért ez borítékolható volt.

már az is döbbenet, hogy a bv előterjesztést tett a feltételesre (ha a bv volt).
Amadeus von Dollárbaloldal
Ehhez nem értek, de ez nem szükséges? Mittomén, van egy objektív pontrendszer, 100 pont (jó volt a magaviselete, példamutató könyvtáros volt, mittomén) és ha abból van neki 75 akkor el kell bírálni, hogy kap-e feltételest. Másrészt ha van védőügyvédje, annak gondolom - bármekkora féreg az elkövető - be kell adnia a kérelmet, hiszen ezért az ügyvédje. (nem mentegetni akarom a csávót, mielőtt a szokásos módon a szokásos személyek félre akarják érteni 😊 csak a technikai része érdekel)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 215
„A Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája a 2024. február 29-én megtartott meghallgatás eredményeként nem bocsátotta feltételes szabadságra a volt gyermekotthoni igazgatót” – áll a törvényszék közleményében.
deyell
ismerve a helyi bv csoportot azért ez borítékolható volt.

már az is döbbenet, hogy a bv előterjesztést tett a feltételesre (ha a bv volt).

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 883
Már megint egy kis pedofidesz

telex.hu/belfold/2024/02/14/bus-balazs-obuda-nemzeti-kulturalis-alap

rtl.hu/belfold/2023/05/21/obuda-pedofil-bus-balazs-fidesz-per
warr_b
Ez a rész tetszik a telextől: "A kormányközeli Index szerint "
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Ekkora lehet a baj, hogy egy összegben kérik be a gépjárműadót?
gamerkr
Ti kaptatok levelet? Mi nem...
slowmotion
Applikációban lehet kérni díjmentes részletfizetést akinek gondot okoz, szóval nem hinném hogy akkora lenne a gond.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Már megint egy kis pedofidesz

telex.hu/belfold/2024/02/14/bus-balazs-obuda-nemzeti-kulturalis-alap

rtl.hu/belfold/2023/05/21/obuda-pedofil-bus-balazs-fidesz-per

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
Na Budaörs felől jövet megláttam az első pedofidess plakátot. Sajnos képet nem tudtam készíteni róla, de az láttam, hogy DK-s
KB23
a puskas meccsre invitalok sem rosszak
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
 444.hu/2024/02/29/pszichologiai-alkalmassagi-vizsgalatot-rendelt-el-a-kormany-a-gyermekotthonok-vezetoinel

Kérdezem én, eddig miért is nem volt feltétel egy intézményvezetőknél, akik ilyen helyen dolgoznak?
több mint 1 éve
Na Budaörs felől jövet megláttam az első pedofidess plakátot. Sajnos képet nem tudtam készíteni róla, de az láttam, hogy DK-s
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
gamerkr
slowmotion
április 15 a határidő, még senki nem kapott, csak a rádióban beszéltek róla, én is hallottam

Gyurma!

Mondjuk azért fejvakarós az első negyedéve cégautónál, hogy most levonod vagy sem a befizetett gépjárműadót 😊
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
gamerkr
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
gamerkr
Nem, csak semmi értelme nincs a két összegbe bekérésnek. Addig volt jelentősége, amíg helyi adó volt, mert az önkormányzatok igyekeztek minél gyorsabban kivetni egy-egy autóvásárlás után, hogy ezzel is javítsák a cash flowjukat. Az államnak nincs is ideje gyorsan kivetni (év végén vett új autók sokszor nem is ér már ki az adó), nem is szorul rá a cash flowra annyira, de két összegben beszedéssel kétszer annyi adminisztrációja volt.

Szóval ez most igazából erősen whatever kategória, és tényleg adminisztráció csökkentés.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229
deyell
Azért meglehetősen erős lett volna a jelenlegi közhangulatban szabadon bocsátani 😄
warr_b
az is erős, hogy csak 8 évet kapott az a görény.

buhloone mindstate

több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 539 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
deyell
Azért meglehetősen erős lett volna a jelenlegi közhangulatban szabadon bocsátani 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
 24.hu/belfold/2024/02/29/bekes-megyei-gyermekvedelmi-vezeto-pedofilugy/

Hu basz, nem is csak esnek, szinte menekülnek azok a csontvázak abból a szekrényből.
több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 229

buhloone mindstate

több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
 444.hu/2024/02/29/ha-a-bicskei-pedofil-igazgato-kislanyokat-molesztalt-volna-azt-rendben-levonek-talalna-lazar-janos

Nem bírom Donáthot, de jogos kérdést tesz fel Lázár elvtársnak. Megint kezdődik a melegek összemosása az üggyel.
KB23
A Fidesz pedig egy meleggel iratta meg az Alaptörvényt, ami tartalmazta a kiskaput, hogy K Endre bácsit ki lehessen valahogy engedni…
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
 444.hu/2024/02/29/ha-a-bicskei-pedofil-igazgato-kislanyokat-molesztalt-volna-azt-rendben-levonek-talalna-lazar-janos

Nem bírom Donáthot, de jogos kérdést tesz fel Lázár elvtársnak. Megint kezdődik a melegek összemosása az üggyel.
KB23
Akkor is, ha Fidesz-ügynök, Ungár se rossz.

"...Ugyanakkor minden segítséget meg kell adni Lázár Jánosnak, hogy meg tudja különböztetni a homoszexualitást a pedofíliától, ugyanis az előbbi kategóriába sokan tartoznak a politikai közösségéből, az utóbbiba pedig remélhetőleg senki."
több mint 1 éve

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 078 — Lájkold a zsűrit!
A külügyben így is hiány van nem egy külszolgálati pozícióra, ahol tényleg dolgozni is kéne, erre nyitnak még egy külképviseletet.
Akkójóvanakkó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
 telex.hu/kulfold/2024/02/29/szijjarto-peter-csad-kulugyminiszter-szahel-ovezet-18-millio-dollar

Meg van mentve a haza!
Hova tud még süllyedni a magyar külpolitika?
KB23
ez most kivételesen sztem nem annyira rossz lépés
ott van kis luk és arra lehet menni, ráadásul a Sahel zóna eleve fontos egész afrikának szal oda bekerülni jó dolog
hogy mennyire fog sikerülni pozitívan kijönni nem tudom, de ez a vonal értelmesebb mint az orosz
Negritis, a vajda
Az orosznál valóban jobb, de azt hogy magyarázza meg a kormány, hogy egy polgárháborús nyíltan diktatórikus országba küldenek magyar katonákat "béke misszióra"? Érzek egy kis ellenmondást itt a propaganda és a valóság között.
KB23
azért kell katona hogy legyen béke 😀

amúgy irreleváns, az átlag paraszt se tudja hogy hol van csád (csak tol egy picsád viccet) nemhogy mi zajlik ott
Negritis, a vajda
A szuverenitás érdekében 😄

Mondjuk tény, amíg ez az ügy nem kapott visszhangot én se tudtam mi folyik ott, de azért elképzelésem volt, ahogy több afrikai országban ott se lehet egyszerű az élet. Egy kis utána olvasás kellett, és hát beigazolod a feltevésem.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
 telex.hu/kulfold/2024/02/29/szijjarto-peter-csad-kulugyminiszter-szahel-ovezet-18-millio-dollar

Meg van mentve a haza!
KB23
ott van kis luk és arra lehet menni, ráadásul a Sahel zóna eleve fontos egész afrikának szal oda bekerülni jó dolog
hogy mennyire fog sikerülni pozitívan kijönni nem tudom, de ez a vonal értelmesebb mint az orosz
Negritis, a vajda
Az orosznál valóban jobb, de azt hogy magyarázza meg a kormány, hogy egy polgárháborús nyíltan diktatórikus országba küldenek magyar katonákat "béke misszióra"? Érzek egy kis ellenmondást itt a propaganda és a valóság között.
KB23
azért kell katona hogy legyen béke 😀

amúgy irreleváns, az átlag paraszt se tudja hogy hol van csád (csak tol egy picsád viccet) nemhogy mi zajlik ott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

Meg van mentve a haza!
KB23
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician

Meg van mentve a haza!
KB23

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve

Meg van mentve a haza!