Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 893 — Cowboys fan
 www.instagram.com/reel/DPwh_f3jHq4/?l=1
Dzsokijuing
Mit lehet erre mondani?! Igazi kretén!
SBL
Elnézést kell kérnem dopeman nevű képződménytől és mindenkitől itt a fórumon a előző hsz-ért. Nem jött át, hogy ez egy nagyon finom és intelligens performance volt. Az én hibám, vétkem, bűnöm,...!
Szerencsére ez a friss hír segített megérteni: "Dopeman saját DPK-t alapított. A leírás szerint a DopArcok nyitott mindenkire, aki hisz abban, hogy a szeretet, a humor és az intelligencia a jövő útja. Itt értelmes párbeszéd, építő vita és kritikus gondolkodás zajlik – jó modorral, szólás- és gondolatszabadság mellett."
SBL
Mert veled ellentétben ő még hisz a szeretet és az összefogás erejében.
Dzsokijuing
Pityinger a kokó, konyak, kurvák hármasban hisz, nem a szeretetben és az összefogásban.
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 518 — Saturday Night Lights
Dzsokijuing
SBL
Elnézést kell kérnem dopeman nevű képződménytől és mindenkitől itt a fórumon a előző hsz-ért. Nem jött át, hogy ez egy nagyon finom és intelligens performance volt. Az én hibám, vétkem, bűnöm,...!
Szerencsére ez a friss hír segített megérteni: "Dopeman saját DPK-t alapított. A leírás szerint a DopArcok nyitott mindenkire, aki hisz abban, hogy a szeretet, a humor és az intelligencia a jövő útja. Itt értelmes párbeszéd, építő vita és kritikus gondolkodás zajlik – jó modorral, szólás- és gondolatszabadság mellett."
SBL
Mert veled ellentétben ő még hisz a szeretet és az összefogás erejében.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 606
Dzsokijuing
SBL
2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303
Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.
Ahogy én tudom, ez a Simonovits is már felkínálkozott mindekinek 2014 óta, csak senki nem kért belőle nem véletlenül 😃 előtte meg szoci “főtanácsadó” is volt. Nyilván MP vele akarná megüzenni a nyugdíjterveit.

Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 205
Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen... Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az idegengyűlölettel...
.orbán viktor -egykor
2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 421 — SB 50 Champion @ Grund
Akkor Lázár nem szeretné, ha Varga Judit visszatérne 😀

444.hu/2025/10/15/lazar-ujrairta-a-kegyelmi-ugy-tortenetet-orbannak-is-ellentmondva-ezzel
Gyurma Pappa
"Nekem ne mondjon magyar adófizetőként ilyet egy miniszter, hogy a papírok összekeveredtek, mert az a full alkalmatlanság."

es ezzel azert nehez nem egyeterteni. dehat az agrarminiszter is lenyilatkozott ilyet, hogy o aztan nem nezett bele az aktaba, ha a kabinetfonok leokezta. gondolom a kabinetfonok sem nezett bele ha az allamtitkarur leszignozta. allamtitkarur sem ha a foov alairta, es igy tovabb egeszen Marika neniig aki a szakmai osztaly titkarsagan iktatta.
csebi
Tehát Marika a hibás, egyértelmű.
MC12
Szarnak bajnak nincs gazdája. Alapvetés: mindig az a hibás, aki pont nincs ott, mikor a hibáról be kell számolni külső 3. személynek.

Amúgy ironikus, ennek a professzionális felelősséghárításnak Varga Judit emblematikus alakja volt politikusként. "Hát én nem tudom, a Völner Pál írta alá", "nekem erre nem is volt rálátásom a Völner és a Vízkelety Mariann intézte", "hát a Novák Katalin aláírta, ALKOTMÁNYOS SZOKÁSBÓL én is meg hát el is kevertem az iratokat".

Én ügyvédként nem értem - és lehet én vagyok szűklátókörű -, hogy miképpen lehet "véletlenül" aláírni egy elkeveredett okiratot. Mert olyan van, hogy a rántott csirkemell helyett a rántott karajt veszem ki a mirellitből a cba-ban véletlenül, mert nem olvasom el rendesen a zacskón a feliratot, a kép meg ugyanolyan, na de egy közokiratot kiadmányozni?
resistance is futile
Schmitt Pali egy - fél - köztársasági elnöki ciklust alapozott arra, hogy aláírt mindent, ami véletlenül elékerült 😊
somoskovig
Mert Katika nem? 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 518 — Chiefs GM

444.hu/2025/10/15/lazar-ujrairta-a-kegyelmi-ugy-tortenetet-orbannak-is-ellentmondva-ezzel
Gyurma Pappa
"Nekem ne mondjon magyar adófizetőként ilyet egy miniszter, hogy a papírok összekeveredtek, mert az a full alkalmatlanság."

es ezzel azert nehez nem egyeterteni. dehat az agrarminiszter is lenyilatkozott ilyet, hogy o aztan nem nezett bele az aktaba, ha a kabinetfonok leokezta. gondolom a kabinetfonok sem nezett bele ha az allamtitkarur leszignozta. allamtitkarur sem ha a foov alairta, es igy tovabb egeszen Marika neniig aki a szakmai osztaly titkarsagan iktatta.
csebi
MC12
Szarnak bajnak nincs gazdája. Alapvetés: mindig az a hibás, aki pont nincs ott, mikor a hibáról be kell számolni külső 3. személynek.

Amúgy ironikus, ennek a professzionális felelősséghárításnak Varga Judit emblematikus alakja volt politikusként. "Hát én nem tudom, a Völner Pál írta alá", "nekem erre nem is volt rálátásom a Völner és a Vízkelety Mariann intézte", "hát a Novák Katalin aláírta, ALKOTMÁNYOS SZOKÁSBÓL én is meg hát el is kevertem az iratokat".

Én ügyvédként nem értem - és lehet én vagyok szűklátókörű -, hogy miképpen lehet "véletlenül" aláírni egy elkeveredett okiratot. Mert olyan van, hogy a rántott csirkemell helyett a rántott karajt veszem ki a mirellitből a cba-ban véletlenül, mert nem olvasom el rendesen a zacskón a feliratot, a kép meg ugyanolyan, na de egy közokiratot kiadmányozni?
resistance is futile
Schmitt Pali egy - fél - köztársasági elnöki ciklust alapozott arra, hogy aláírt mindent, ami véletlenül elékerült 😊

2 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198

Gyurma Pappa

csebi
MC12

2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 929 — Lucas Scott
dehat az agrarminiszter is lenyilatkozott ilyet, hogy o aztan nem nezett bele az aktaba, ha a kabinetfonok leokezta. gondolom a kabinetfonok sem nezett bele ha az allamtitkarur leszignozta. allamtitkarur sem ha a foov alairta, es igy tovabb egeszen Marika neniig aki a szakmai osztaly titkarsagan iktatta.
csebi
Akkor nincs mese, mindent miniszteri levélként kell kezelni, szép díszes levélpapíron. Na ott tapasztalható, hogy mindenki hozzáfűz valamit; érdemi megjegyzés hiányában névelőre, vesszőhibára, formázásra vonatkoztatva. Még sophomore-ként dolgoztam az AM-ben, és csak úgy nyomtuk ki gond nélkül a 8-15 oldalas másodfokú hatósági döntéseket, na de amikor Kiss János büdöskútpusztai őstermelő általános megkeresése egy 5 mondatos miniszteri választ igényelt, ott bizony mindenki meg akarta mutatni, hogy dolgozik.
Hungarian Bill
oo persze voltam itt. foleg nagyon jo mikor a foov es a HAT titkarsagvezetoje nyom egy kis cicaharcot egymas kozott, es folyamatosan naprol napra valtozik, hogy hova kell gondolatjelet vagy kotojelet tenni, vesszot vagy pontosvesszot rakni stb.
imadtam ezeket de tenyleg.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
dehat az agrarminiszter is lenyilatkozott ilyet, hogy o aztan nem nezett bele az aktaba, ha a kabinetfonok leokezta. gondolom a kabinetfonok sem nezett bele ha az allamtitkarur leszignozta. allamtitkarur sem ha a foov alairta, es igy tovabb egeszen Marika neniig aki a szakmai osztaly titkarsagan iktatta.
csebi
Akkor nincs mese, mindent miniszteri levélként kell kezelni, szép díszes levélpapíron. Na ott tapasztalható, hogy mindenki hozzáfűz valamit; érdemi megjegyzés hiányában névelőre, vesszőhibára, formázásra vonatkoztatva. Még sophomore-ként dolgoztam az AM-ben, és csak úgy nyomtuk ki gond nélkül a 8-15 oldalas másodfokú hatósági döntéseket, na de amikor Kiss János büdöskútpusztai őstermelő általános megkeresése egy 5 mondatos miniszteri választ igényelt, ott bizony mindenki meg akarta mutatni, hogy dolgozik.
2 hónapja

Gyurma Pappa

csebi
MC12
ki mas?
esetleg meg a Bélabá portasra tudok gondolni, aki atvette az aktat a kapuban.
csebi
Mindig is tudtuk, hogy Béla bá, a Karmelita portása irányítja az országot.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Dagobert bácsi 29
Amikor egy egy sima, politikamentes beszélgetésnél arra az elejtett mondatodra,
"Mo-n az akác nem őshonos" ,
a következővel ugranak a torkodra:
"Mi az, hogy nem őshonos?! Akác mindig is volt! Ez ilyen uniós baromság mert nem akarják, hogy legyen akácméz, meg tüzelő! "
na ez az élmény megfizethetetlen. 😀
kittli
Régen valóban nem volt őshonos, de most már az. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Megfogtad a lényeget. 😀
kittli
Az akác (Robinia) a pillangósvirágúak (Fabaceae) családjába, a bükkönyformák (Faboideae) alcsaládjába tartozó növénynemzetség. A köznyelv gyakran a fehér akácot (Robinia pseudoacacia) érti „akácfa” alatt. A nemzetség tudományos nevét arról a Jean Robin francia kertészről kapta, aki 1601-ben Európában újból meghonosította a növényt, hiszen a harmadkori Európában, illetve a Kárpát-medencében, így hazánk területén is bennszülött növény volt, de a nagy geológiai átalakulások következtében, földrészünkről eltűnt.[1]
2 hónapja

Gyurma Pappa

csebi
MC12
ki mas?
esetleg meg a Bélabá portasra tudok gondolni, aki atvette az aktat a kapuban.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 303

Gyurma Pappa

csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni

Gyurma Pappa
Egy ilyen után elmondhatná valaki Lázárnak, hogy igazából ő ül rossz helyen.
2 hónapja

Gyurma Pappa

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 109 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.portfolio.hu/gazdasag/20251014/lazar-janos-belengette-a-14-havi-nyugdij-bevezeteset-magyarorszagon-793214

Még szerencse, hogy vezetnek és magabiztosak a győzelmükben, mi lenne, ha félnének a versenytől?
StormST
De most mièrt aprózzuk el, legyen mindjárt 24. havi is sőt egy esztendő nem 12 hónapig tart, hanem 24-ig. Szórakozunk itten 13 meg 14. havikkal. 😏

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 326 — zászló zászló szív

2 hónapja
StormST Denver Broncos 12 421 — SB 50 Champion @ Grund
 www.portfolio.hu/gazdasag/20251014/lazar-janos-belengette-a-14-havi-nyugdij-bevezeteset-magyarorszagon-793214

Még szerencse, hogy vezetnek és magabiztosak a győzelmükben, mi lenne, ha félnének a versenytől?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Ha ekkora kibaszott nagy béke van, nem lehetne, hogy egy rahedli Fideszest áttelepítünk Gázába, hogy számoljanak már be arról a varázslatos békéről a többieknek???
NB2
A Fidesz fog azzal kampányolni, hogy MP a fiainkat katonának küldi Gázába.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Ha ekkora kibaszott nagy béke van, nem lehetne, hogy egy rahedli Fideszest áttelepítünk Gázába, hogy számoljanak már be arról a varázslatos békéről a többieknek???
2 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Amikor egy egy sima, politikamentes beszélgetésnél arra az elejtett mondatodra,
"Mo-n az akác nem őshonos" ,
a következővel ugranak a torkodra:
"Mi az, hogy nem őshonos?! Akác mindig is volt! Ez ilyen uniós baromság mert nem akarják, hogy legyen akácméz, meg tüzelő! "
na ez az élmény megfizethetetlen. 😀
kittli
Régen valóban nem volt őshonos, de most már az. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Megfogtad a lényeget. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 606
Dzsokijuing
2 hónapja
 qubit.hu/2025/10/14/az-allam-kihatral-a-botranyokba-fullado-gyermekvedelembol-es-az-egyhazakra-bizna-a-gyerekeket
nem, ez nem vicc, ez tényleg komoly 😊
NB2
Nem lehet teljesen elolvasni a cikket, pont ez a rèsz hiányzik de hallottam erről a pletykáról ès kösz, de nem....vagy nem így illetve nem úgy ahogy pl az iskolákat ránk tukmálják, illetve sajnos sok esetben nagyon nem kell tukmálniuk olyan nagyon....mert sokan önkènt dalolva mennek bele, utána pedig csodálkoznak hogy nem megy...sem társadalmi sem humán erőforrás sem szakmai háttér nincs meg ehhez ès sajnos az-az erkölcsi többlet ès plusz sem aminek elvileg meg kellene lennie de hát....stb stb stb...na majd meglátjuk
dande2
 qubit.hu/2025/10/14/az-allam-kihatral-a-botranyokba-fullado-gyermekvedelembol-es-az-egyhazakra-bizna-a-gyerekeket?gift=eyJjb250ZW50RmluZ2VycHJpbnQiOiJiZjk2MWRmZGNkOTkyNzBmNTFmOGE0MzIxZTJhMTViYjYxZTRlOGEzNzkwMmYxM2MwMTk3YjU4NGE4MzE0NjRkIiwidmFsdWUiOiJkNDA2M2E5ZjMyN2Q2OGNlMGFkZWQxOGI2YTE4OWY4NSJ9

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 109 — Így remélem megfelelek nektek.....
 qubit.hu/2025/10/14/az-allam-kihatral-a-botranyokba-fullado-gyermekvedelembol-es-az-egyhazakra-bizna-a-gyerekeket
nem, ez nem vicc, ez tényleg komoly 😊
NB2
Nem lehet teljesen elolvasni a cikket, pont ez a rèsz hiányzik de hallottam erről a pletykáról ès kösz, de nem....vagy nem így illetve nem úgy ahogy pl az iskolákat ránk tukmálják, illetve sajnos sok esetben nagyon nem kell tukmálniuk olyan nagyon....mert sokan önkènt dalolva mennek bele, utána pedig csodálkoznak hogy nem megy...sem társadalmi sem humán erőforrás sem szakmai háttér nincs meg ehhez ès sajnos az-az erkölcsi többlet ès plusz sem aminek elvileg meg kellene lennie de hát....stb stb stb...na majd meglátjuk