Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Úgy hallom nem jártok vele jólszóval a következő Texans po meccsen már Vogel Evelin csöcseit fogjuk linkelgetni?5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóNem értem, mit csodálkozol? Egy dögunalmas Texans playoff meccsen is összejön ennyi minimális akcióval a meccsen. 😀
Löfli
iktriad
Löfli
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 hónapja
szóval a következő Texans po meccsen már Vogel Evelin csöcseit fogjuk linkelgetni?5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóNem értem, mit csodálkozol? Egy dögunalmas Texans playoff meccsen is összejön ennyi minimális akcióval a meccsen. 😀
Löfli
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóNem értem, mit csodálkozol? Egy dögunalmas Texans playoff meccsen is összejön ennyi minimális akcióval a meccsen. 😀
Löfli
1 hónapja
buszon is nyilván mindenki erről beszél, nem GödrőlIgazából baj ez?
Löfli
Mindenki arról beszél, hogy MP tud baszni, és összefekszik az exével.
Na, hát ha nem kerül ki semmilyen videó, amin MP a tálcáról felszív valamit, akkor ez így rendben is van, mert épp mártírt csinált magából...

1 hónapja
5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóIgen. Nem láttad?
Löfli
1 hónapja
esetleg nem gondolod, hogy mivel a férfi - nő közötti szex valóban 0 értékű, ezért nem csak az lesz a videón? mintha Vonát sem azzal járatták volna le, hogy hetero.Sőt előre direkt vették fel, hogy később majd kamu zsarolhassák magukat mert látták, hogy majd Evelint megveszik..nekem a meglátásom az, hogy a radnaimark.hu oldalt a Tisza részéről hozták létre. mégpedig azért, hogy elvegyék az élét a szexvideós sztorinak, mert a videót a fidesz csak március 15 után tervezte nyilvánosságra hozni. így meg egy hónappal korábban lett téma, ami csökkenti a káros hatását a Tiszára nézve a választáskor. ebből adódóan a szexvideó nem a radnaimark.hu oldalon lesz közzétéve, hanem olyan oldalon, mint amilyen a tiszavilag.co (tiszás térkép) oldal is volt, aminek lehetetlen lenyomozni a tulajdonosát. a linket pedig az összes NER médium le fogja közölni, mint a tiszás térkép esetében.
Én mondjuk a domain tulaj helyében kétszer meggondolnám, hogy kell-e a KNYF a nyakamba. Mert ugye public, hogy ki a domain tulaj, kint van már a neve redditen.
Tippre nem lesz faszuk kitenni.
resistance is futile
deyell
Nem kell ezt túlgondolni, egy szexvideo egy férfi es egy nő között akik később kapcsolatban voltak kb. 0 értékű manapság már.
Ennek annyi ereje volt, hogy most 2-3 napig nem a Samsung gyár van terítéken amíg van idejük reagálni arra is, mert első nekifutásra eléggé vergődtek / beletört a bicskájuk.
Toca
built for this shit
1 hónapja
buszon is nyilván mindenki erről beszél, nem Gödről

Don't blink!
1 hónapja
Ja hogy tènyleg kint van ès az látható rajta ami? Csak azért se nèzem meg 😃2.1M az a 1.5...durva 😮5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóJa, MP rakta ki.
Löfli
Egyébként durva, van rajta már vagy 1,5 millió megtekintés, 135.000 reakció és 15-16.000 megosztás és hsz.
somoskovig
bogjosi
1 hónapja
2.1M az a 1.5...durva 😮5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóJa, MP rakta ki.
Löfli
Egyébként durva, van rajta már vagy 1,5 millió megtekintés, 135.000 reakció és 15-16.000 megosztás és hsz.
somoskovig
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóJa, MP rakta ki.
Löfli
1 hónapja
5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videóNem, MP a videót megelőzendő nyilatkozott hogy hímneműkènt viselkedett egy nőneművel 😏
Löfli
1 hónapja
5 oldalnyi komment, mióta legutóbb bekapcsoltam a mobilnetet, akkor gondolom kikerült valami videó

Don't blink!
1 hónapja
A Fidesz felállt, hogy 4&longnak nekimennek, csak annyira nincs már szakértő a csapatban, hogy az sem volt meg, hogy offside esetén is csak 5 yardos büntetés van de nem jár érte automatikus first down. Ráadásul MP be sem ugrott. 😊.nekem a meglátásom az, hogy a radnaimark.hu oldalt a Tisza részéről hozták létre. mégpedig azért, hogy elvegyék az élét a szexvideós sztorinak, mert a videót a fidesz csak március 15 után tervezte nyilvánosságra hozni. így meg egy hónappal korábban lett téma, ami csökkenti a káros hatását a Tiszára nézve a választáskor. ebből adódóan a szexvideó nem a radnaimark.hu oldalon lesz közzétéve, hanem olyan oldalon, mint amilyen a tiszavilag.co (tiszás térkép) oldal is volt, aminek lehetetlen lenyomozni a tulajdonosát. a linket pedig az összes NER médium le fogja közölni, mint a tiszás térkép esetében.
Én mondjuk a domain tulaj helyében kétszer meggondolnám, hogy kell-e a KNYF a nyakamba. Mert ugye public, hogy ki a domain tulaj, kint van már a neve redditen.
resistance is futile
deyell
Az már csak hab a tortán, hogy a meleg fideszes, zebrás, tolvajos mémáradat miatt ez megint nem volt túl nagy siker, pozitívum annyi lehet, hogy a Samsungról lekerült a reflektorfény. Nagy lehet a baj, amit szerintem a Lázárinfók széttrolkodása is mutat, valamivel bepróbálkoztak, de kapkodás és fejetlenség van már csak.
1 hónapja
Sőt előre direkt vették fel, hogy később majd kamu zsarolhassák magukat mert látták, hogy majd Evelint megveszik..nekem a meglátásom az, hogy a radnaimark.hu oldalt a Tisza részéről hozták létre. mégpedig azért, hogy elvegyék az élét a szexvideós sztorinak, mert a videót a fidesz csak március 15 után tervezte nyilvánosságra hozni. így meg egy hónappal korábban lett téma, ami csökkenti a káros hatását a Tiszára nézve a választáskor. ebből adódóan a szexvideó nem a radnaimark.hu oldalon lesz közzétéve, hanem olyan oldalon, mint amilyen a tiszavilag.co (tiszás térkép) oldal is volt, aminek lehetetlen lenyomozni a tulajdonosát. a linket pedig az összes NER médium le fogja közölni, mint a tiszás térkép esetében.
resistance is futile
deyell
Nem kell ezt túlgondolni, egy szexvideo egy férfi es egy nő között akik később kapcsolatban voltak kb. 0 értékű manapság már.
Ennek annyi ereje volt, hogy most 2-3 napig nem a Samsung gyár van terítéken amíg van idejük reagálni arra is, mert első nekifutásra eléggé vergődtek / beletört a bicskájuk.
1 hónapja
mandatumkalkulator.voksadat.hu/?fbclid=IwY2xjawP7FFxleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHqwlq0llfOuWwUhVaK5iGBe4N0QK75v7x99n2RshdH7Mh3mMQtMsAsH-KATA_aem_gug-woMdXTfY9-5iQ4UcOAsajnos nem tudom átküldeni, de fantasztikusan látszik, hogy miért hamis a MKKP állítása, hogy rájuk kell szavazni listán. ha bejutási küszöb fölé visszük őket, a Tisza kárára, szinte 0 az esélye hogy a MH nélkül kormányt lehessen váltani. arra meg nem adok túl nagy esélyt...

1 hónapja
x.com/lszlkovcs159757/status/2022024039968256337?s=46Lázár mai fóruma —lassan— fideszesek nélkül.
Gyorsabban vége lesz ezeknek, mint gondoltam volna.
1 hónapja
.nekem a meglátásom az, hogy a radnaimark.hu oldalt a Tisza részéről hozták létre. mégpedig azért, hogy elvegyék az élét a szexvideós sztorinak, mert a videót a fidesz csak március 15 után tervezte nyilvánosságra hozni. így meg egy hónappal korábban lett téma, ami csökkenti a káros hatását a Tiszára nézve a választáskor. ebből adódóan a szexvideó nem a radnaimark.hu oldalon lesz közzétéve, hanem olyan oldalon, mint amilyen a tiszavilag.co (tiszás térkép) oldal is volt, aminek lehetetlen lenyomozni a tulajdonosát. a linket pedig az összes NER médium le fogja közölni, mint a tiszás térkép esetében.
resistance is futile
built for this shit
1 hónapja
És akkor Péter megbaszta Evelint
1 hónapja
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?nanáhogy. annyi pénzt keresett ezzel mint amit egy élet alatt nem keresett volna.
somoskovig
built for this shit
1 hónapja
Rebesgették már amúgy nem egyszer nem kétszer, hogy lölő megvenné az RTL-t is. Nehogy valamiféle elővétli folyamat már meg legyen indítva a háttérbe.Akkor Szellő Istvàn repülni fog,
Cowboykarcsi90
Rábai Balàzst tuti, hogy leúsztatják a folyón, Erős Antónia pozíciója pedig gyenge lesz, Barnàt viszont nem Kéri-k.
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
hvg.hu/itthon/20260211_gyori-szechenyi-istvan-egyetem-berek-adjunktus-modellvaltas#mljl83exqkjjzzy0rm9

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Vagy nem ő a szerző, csupán megosztotta velünk.A fél ország órák óta egy üres ágyat néz fekete-fehérben, és várja, hogy milyen szereplő lép a képbe. Emlékezés Tarr Bélára.Önálló életre kelhetett a hszed a zinterneten. Facebook hírfolyamban szembejött, egy random csaj idézte a mémmé vált szoba fényképével együtt. 😊
Cruyffista
xrace77