Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Meg az egész városban...
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕
2 hónapja
Azta paszta cipőpaszta 😏telex.hu/kulfold/2025/10/16/trump-es-putyin-budapesten-fog-targyalni-az-orosz-ukran-haboru-lezarasarol
2 hónapja
7:30-kor a találkozó van! Kell idő a élelmiszercsomagok és az ásványvíz kiosztására és azon szimpatizánsok begyűjtésére, akik a pályaudvart megtalálták, de a várótermet már nem sikerült. A vonat menetrendszerinti indulása nem lehet 8 előtt. Lehet Budaörs is túl messze van.Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.
x.com/csorike1520/status/1978737898447945735?s=46
ozibozi
NB2
somoskovig
2 hónapja
Ugyanmár, mintha bárki is hallott volna ezekről a 'szakértőkről' vagy 2012-es 'más' fideszesekről... nem számít semmit, mit mondanak. Az számít, mennyi pénzt tud itt valaki költeni propagandára, oszt csókolom.Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.Én ma megtudtam, hogy ki az a Simonovits.
Ahogy én tudom, ez a Simonovits is már felkínálkozott mindekinek 2014 óta, csak senki nem kért belőle nem véletlenül 😃 előtte meg szoci “főtanácsadó” is volt. Nyilván MP vele akarná megüzenni a nyugdíjterveit.
Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé.
MC12
Ha a Tisza-adó akkorát ütött, hogy még a kormányközeli intézetek is szűkülő ollót mérnek, akkor ez megy a "szép-próbálkozások" közé a propaganda falára.
Kevés dolgot csinált eddig tökéletesen MP, azt hogy még a Hadházyt sem engedte közel, az a legszebb manővere. Ez a "szakértő" generáció már nem leszerepelt, hanem még az alá-is-szerepelt, semmi keresnivalójuk nincs már sehol sem. Inkább 2012-es volt Fidesz államtitkárok, mint ezek az arcok (az még egy teljesen más időszak volt)
Gyurma Pappa
2 hónapja
Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.
ozibozi
NB2
2 hónapja
Napi ezhülyebzdmeg :- Viktor, mi az álláspontja?
444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk
"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"
"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "
A kis szuterén miniszterelnök.
cartman023
- Nem tudom, ma még nem beszéltem Vlagyimirral.
2 hónapja
Napi ezhülyebzdmeg :444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk
"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"
"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "
A kis szuterén miniszterelnök.
2 hónapja
Lehet hogy ez pont kamu, de a sok fizetett—évek óta közpénzen— vidéki nyugger nem kamu, a kaja /hidegcsomag az elmúlt évtizedekben már számtalanszor beigazolódott. Szerinted a vidéki kis egyboltos posta nélküli falukból hogy jönnek fel Pestre a legmodernebb buszokon? Saját költségen? Étlen-szomjan?A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
ozibozi
NB2
Nem gondolnám.
2 hónapja
A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.simán lehet kamu
Mellesleg
ozibozi
2 hónapja
444.hu/2025/10/16/a-kozteve-akosrol-szolo-beszelgetese-kozben-egy-masik-akos-fotojat-vetitettek-ki-a-hatterbenés még Inti is lemaradt 😕
legalább kormányozni tudnak 😀
mondjuk Hadházy nagyobbat ütött volna 😀
petey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.Mellesleg
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.Aggódva vizsgálgatom magam, mostanában egyre többször előfordul, hogy egyetértek veled.🙂
Ahogy én tudom, ez a Simonovits is már felkínálkozott mindekinek 2014 óta, csak senki nem kért belőle nem véletlenül 😃 előtte meg szoci “főtanácsadó” is volt. Nyilván MP vele akarná megüzenni a nyugdíjterveit.
Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé.
MC12
2 hónapja
Végre valaki.olvass a sorok között. most készíti elő az oldalváltását mint tanácsadó.Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé."imádom", ahogy újra meg újra logikus szemüvegen át kielemzed a kormány épp aktuális undorító kampánystratégiáját, de a legjobb, hogy még tanácsokat is osztogatsz, hogy mit kellene tenni a goebbelsi retorika ellen
MC12
r.baggio
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
444.hu/2025/10/16/a-kozteve-akosrol-szolo-beszelgetese-kozben-egy-masik-akos-fotojat-vetitettek-ki-a-hatterbenlegalább kormányozni tudnak 😀
mondjuk Hadházy nagyobbat ütött volna 😀
2 hónapja
olvass a sorok között. most készíti elő az oldalváltását mint tanácsadó.Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé."imádom", ahogy újra meg újra logikus szemüvegen át kielemzed a kormány épp aktuális undorító kampánystratégiáját, de a legjobb, hogy még tanácsokat is osztogatsz, hogy mit kellene tenni a goebbelsi retorika ellen
MC12
r.baggio
2 hónapja
kozben ujabb magyar siker:24.hu/fn/gazdasag/2025/10/16/eu-tamogatas-unios-forras-europai-bizottsag-brusszel-ginop-jogallamisagi-eljaras-befagyaszt/
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
YoungZeeZee
9 401
en is ilyen vagyok. barhol irok ala barmit. atolvasom meg akkor is ha pl atkuldtek a tervezetet elotte nap.ram amugy tok furan neznek, hogy bmien random papirt kell alairnom (pl. nyari tabor gyereknel kulonfele papirok -felelosseg, adatkezeles- vagy itt Maltan lovaglasnal szinten ilyen felelosseggel kapcsolatos doksi), mindig elolvasom az egeszet. de hat annyi ember, annyi szokas.Szarnak bajnak nincs gazdája. Alapvetés: mindig az a hibás, aki pont nincs ott, mikor a hibáról be kell számolni külső 3. személynek.Tehát Marika a hibás, egyértelmű.Akkor Lázár nem szeretné, ha Varga Judit visszatérne 😀"Nekem ne mondjon magyar adófizetőként ilyet egy miniszter, hogy a papírok összekeveredtek, mert az a full alkalmatlanság."
444.hu/2025/10/15/lazar-ujrairta-a-kegyelmi-ugy-tortenetet-orbannak-is-ellentmondva-ezzel
Gyurma Pappa
es ezzel azert nehez nem egyeterteni. dehat az agrarminiszter is lenyilatkozott ilyet, hogy o aztan nem nezett bele az aktaba, ha a kabinetfonok leokezta. gondolom a kabinetfonok sem nezett bele ha az allamtitkarur leszignozta. allamtitkarur sem ha a foov alairta, es igy tovabb egeszen Marika neniig aki a szakmai osztaly titkarsagan iktatta.
csebi
MC12
Amúgy ironikus, ennek a professzionális felelősséghárításnak Varga Judit emblematikus alakja volt politikusként. "Hát én nem tudom, a Völner Pál írta alá", "nekem erre nem is volt rálátásom a Völner és a Vízkelety Mariann intézte", "hát a Novák Katalin aláírta, ALKOTMÁNYOS SZOKÁSBÓL én is meg hát el is kevertem az iratokat".
Én ügyvédként nem értem - és lehet én vagyok szűklátókörű -, hogy miképpen lehet "véletlenül" aláírni egy elkeveredett okiratot. Mert olyan van, hogy a rántott csirkemell helyett a rántott karajt veszem ki a mirellitből a cba-ban véletlenül, mert nem olvasom el rendesen a zacskón a feliratot, a kép meg ugyanolyan, na de egy közokiratot kiadmányozni?
resistance is futile
csebi
2 hónapja
www.facebook.com/story.php?story_fbid=1399045708250763&id=100044360412900
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ram amugy tok furan neznek, hogy bmien random papirt kell alairnom (pl. nyari tabor gyereknel kulonfele papirok -felelosseg, adatkezeles- vagy itt Maltan lovaglasnal szinten ilyen felelosseggel kapcsolatos doksi), mindig elolvasom az egeszet. de hat annyi ember, annyi szokas.Szarnak bajnak nincs gazdája. Alapvetés: mindig az a hibás, aki pont nincs ott, mikor a hibáról be kell számolni külső 3. személynek.Tehát Marika a hibás, egyértelmű.Akkor Lázár nem szeretné, ha Varga Judit visszatérne 😀"Nekem ne mondjon magyar adófizetőként ilyet egy miniszter, hogy a papírok összekeveredtek, mert az a full alkalmatlanság."
444.hu/2025/10/15/lazar-ujrairta-a-kegyelmi-ugy-tortenetet-orbannak-is-ellentmondva-ezzel
Gyurma Pappa
es ezzel azert nehez nem egyeterteni. dehat az agrarminiszter is lenyilatkozott ilyet, hogy o aztan nem nezett bele az aktaba, ha a kabinetfonok leokezta. gondolom a kabinetfonok sem nezett bele ha az allamtitkarur leszignozta. allamtitkarur sem ha a foov alairta, es igy tovabb egeszen Marika neniig aki a szakmai osztaly titkarsagan iktatta.
csebi
MC12
Amúgy ironikus, ennek a professzionális felelősséghárításnak Varga Judit emblematikus alakja volt politikusként. "Hát én nem tudom, a Völner Pál írta alá", "nekem erre nem is volt rálátásom a Völner és a Vízkelety Mariann intézte", "hát a Novák Katalin aláírta, ALKOTMÁNYOS SZOKÁSBÓL én is meg hát el is kevertem az iratokat".
Én ügyvédként nem értem - és lehet én vagyok szűklátókörű -, hogy miképpen lehet "véletlenül" aláírni egy elkeveredett okiratot. Mert olyan van, hogy a rántott csirkemell helyett a rántott karajt veszem ki a mirellitből a cba-ban véletlenül, mert nem olvasom el rendesen a zacskón a feliratot, a kép meg ugyanolyan, na de egy közokiratot kiadmányozni?
resistance is futile
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé."imádom", ahogy újra meg újra logikus szemüvegen át kielemzed a kormány épp aktuális undorító kampánystratégiáját, de a legjobb, hogy még tanácsokat is osztogatsz, hogy mit kellene tenni a goebbelsi retorika ellen
MC12

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.Én ma megtudtam, hogy ki az a Simonovits.
MC12
Ha a Tisza-adó akkorát ütött, hogy még a kormányközeli intézetek is szűkülő ollót mérnek, akkor ez megy a "szép-próbálkozások" közé a propaganda falára.
Kevés dolgot csinált eddig tökéletesen MP, azt hogy még a Hadházyt sem engedte közel, az a legszebb manővere. Ez a "szakértő" generáció már nem leszerepelt, hanem még az alá-is-szerepelt, semmi keresnivalójuk nincs már sehol sem. Inkább 2012-es volt Fidesz államtitkárok, mint ezek az arcok (az még egy teljesen más időszak volt)

2 hónapja
Hát, ha valaki ezekre rákattan, akkor egyenként is nehéz őket letenni, nemhogy egyszerreEzzel nem értek egyet, őt már belengi a Fidesz békepárti aurája, leszámolt bűnös életével és beállt a digitális polgári angyalok kórusába.Pityinger a kokó, konyak, kurvák hármasban hisz, nem a szeretetben és az összefogásban.Mert veled ellentétben ő még hisz a szeretet és az összefogás erejében.Elnézést kell kérnem dopeman nevű képződménytől és mindenkitől itt a fórumon a előző hsz-ért. Nem jött át, hogy ez egy nagyon finom és intelligens performance volt. Az én hibám, vétkem, bűnöm,...!www.instagram.com/reel/DPwh_f3jHq4/?l=1Mit lehet erre mondani?! Igazi kretén!
Dzsokijuing
SBL
Szerencsére ez a friss hír segített megérteni: "Dopeman saját DPK-t alapított. A leírás szerint a DopArcok nyitott mindenkire, aki hisz abban, hogy a szeretet, a humor és az intelligencia a jövő útja. Itt értelmes párbeszéd, építő vita és kritikus gondolkodás zajlik – jó modorral, szólás- és gondolatszabadság mellett."
SBL
Dzsokijuing
slowmotion
Dzsokijuing
2 hónapja
Ezzel nem értek egyet, őt már belengi a Fidesz békepárti aurája, leszámolt bűnös életével és beállt a digitális polgári angyalok kórusába.Pityinger a kokó, konyak, kurvák hármasban hisz, nem a szeretetben és az összefogásban.Mert veled ellentétben ő még hisz a szeretet és az összefogás erejében.Elnézést kell kérnem dopeman nevű képződménytől és mindenkitől itt a fórumon a előző hsz-ért. Nem jött át, hogy ez egy nagyon finom és intelligens performance volt. Az én hibám, vétkem, bűnöm,...!www.instagram.com/reel/DPwh_f3jHq4/?l=1Mit lehet erre mondani?! Igazi kretén!
Dzsokijuing
SBL
Szerencsére ez a friss hír segített megérteni: "Dopeman saját DPK-t alapított. A leírás szerint a DopArcok nyitott mindenkire, aki hisz abban, hogy a szeretet, a humor és az intelligencia a jövő útja. Itt értelmes párbeszéd, építő vita és kritikus gondolkodás zajlik – jó modorral, szólás- és gondolatszabadság mellett."
SBL
Dzsokijuing
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)