Politika

65 feliratkozó

2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 202
Tök mindegy idén mi van/lesz idén, csak a március-április fog számítani, ha csak addig nem szakad át a gát.
Most nem úgy néz ki hogy addig bármi is eldől.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Lehet tudni melyik napokon lesz itt a 2 főbuzi a pincsijükkel

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A 2 gané találkozik a csicskájuknál

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
RIP M0
RIP agglo
RIP belváros

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕
sajnos jó pont OV-nek a bizonytalanoknak 😕
NB2
Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
Gyurma Pappa
Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.
somoskovig
Csak a tolmácsgépét ne felejtse otthon doktor miniszterelnökúr.

2 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
NB2
Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
Gyurma Pappa
Ezzel nem értek egyet. A világ eseményeit irányító Orbán vs izgága Magyar kampány szerintem hatásos lehet.
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
NB2
Gyurma Pappa
Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.

2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 322 — zászló zászló szív
NB2

2 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕
Klaci79
Meg az egész városban...
warr_b
Sose értettem, hogy ezeket mi a faszert nem lehet helikopterrel kivinni a gödöllői kastélyba.

2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com
2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 299
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ez
Negritis, a vajda
És ha itt lesz? Személy szerint nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. A magyar átlagszavazó preferencia sorrendjében nincs az első 20ban a külpolitika. A bázis imádni fogja, az ellenzéki szavazóknak mindegy. Jó képek lesznek, azt a hetet, talán kettőt elviszi OV, de ebben nincs több.

Attól meg másnap a MÁV le fog rohadni. Hasznos dolog ez egy kampányban, de csak egy dolog és ha a gazdasági érzülete a szavazóknak szar lesz márciusban, akkor mindegy, hogy ki fotózkodik itt. (De akkor úgyse ezen szabályok mentén lesz a választás szóval végképp mindegy)

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 657
Klaci79
Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊
MC12
Kim-et nem tudom, ő nem az az utazós fajta...de a világ 3 legvédettebb embere közül 2 itt lesz...a pápa már csak 3. ként a hab lenne a tortán, vagy a cseresznye a habon....még egy kínai elnök kellene....akiknek akkor van repülőjegye, azok csúnyán megszívják 😕
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 909 — The Mathematician
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 299
Klaci79
Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Itt fog kirobbanni a 3. WW

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Klaci79
Meg az egész városban...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 657
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azta paszta cipőpaszta 😏

telex.hu/kulfold/2025/10/16/trump-es-putyin-budapesten-fog-targyalni-az-orosz-ukran-haboru-lezarasarol
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 605
A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.

x.com/csorike1520/status/1978737898447945735?s=46
ozibozi
simán lehet kamu
NB2
Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀
somoskovig
7:30-kor a találkozó van! Kell idő a élelmiszercsomagok és az ásványvíz kiosztására és azon szimpatizánsok begyűjtésére, akik a pályaudvart megtalálták, de a várótermet már nem sikerült. A vonat menetrendszerinti indulása nem lehet 8 előtt. Lehet Budaörs is túl messze van.
2 hónapja
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Amikor nincs elég baja MP-nek, jönnek az önjelölt szakértők, és elbábozzák, hogy jaaaaj én nem úúgy vagyok Tiszás, csak kikérik a véleményem, meg szakértek amikor megkérdeznek. Ebből lehet tudni, hogy kurvára nem kérdezte senki.
Ahogy én tudom, ez a Simonovits is már felkínálkozott mindekinek 2014 óta, csak senki nem kért belőle nem véletlenül 😃 előtte meg szoci “főtanácsadó” is volt. Nyilván MP vele akarná megüzenni a nyugdíjterveit.

Ettől függetlenül a Tiszának feladat ezektől marha mód elhatárolódni, mert életveszély, ha a választók akár csak el tudják képzelni, hogy az ilyen Petschnig, Surányi meg Simonovits-fél “szakértők” tényleg Tisza-környékiek. Az sima út a Fidesz 2/3 felé.
MC12
Én ma megtudtam, hogy ki az a Simonovits.

Ha a Tisza-adó akkorát ütött, hogy még a kormányközeli intézetek is szűkülő ollót mérnek, akkor ez megy a "szép-próbálkozások" közé a propaganda falára.

Kevés dolgot csinált eddig tökéletesen MP, azt hogy még a Hadházyt sem engedte közel, az a legszebb manővere. Ez a "szakértő" generáció már nem leszerepelt, hanem még az alá-is-szerepelt, semmi keresnivalójuk nincs már sehol sem. Inkább 2012-es volt Fidesz államtitkárok, mint ezek az arcok (az még egy teljesen más időszak volt)
Gyurma Pappa
Ugyanmár, mintha bárki is hallott volna ezekről a 'szakértőkről' vagy 2012-es 'más' fideszesekről... nem számít semmit, mit mondanak. Az számít, mennyi pénzt tud itt valaki költeni propagandára, oszt csókolom.
2 hónapja
A békemenetre érkezők ingyenes menetjegyet és 5000 Ft-os CBA csomagot kapnak a táblák mellé.
Mellesleg
Amikor még menő volt a Fidesz, akkor készpénzt adtak, meg ebédet. A zászlót nem tudom, mert addig én sosem jutottam el, mert hívtak, csak nem mentem.

ozibozi
simán lehet kamu
NB2
Biztos az, Buaörsnél távolabbról senki nem rizikózná meg, hogy 7:30-kor induljon vonattal a 9-kor kezdődő rendezvényre. 😀

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
Napi ezhülyebzdmeg :
 444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk

"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"

"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "

A kis szuterén miniszterelnök.
cartman023
- Viktor, mi az álláspontja?
- Nem tudom, ma még nem beszéltem Vlagyimirral.
2 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 974
Napi ezhülyebzdmeg :
 444.hu/2025/10/16/orban-jovendobeli-szomszedokrol-most-ne-beszeljunk

"A Magyarországra érkező ukrajnai menekültek egy részét feladattal küldték, Ukrajna pedig ellenséges Magyarországgal szemben"

"nyíltan vállalva, hogy maga fordult a Kremlhez, saját álláspontját pedig Putyin válaszától teszi majd függővé. "

A kis szuterén miniszterelnök.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 202
Mellesleg

ozibozi
simán lehet kamu
NB2
Lehet hogy ez pont kamu, de a sok fizetett—évek óta közpénzen— vidéki nyugger nem kamu, a kaja /hidegcsomag az elmúlt évtizedekben már számtalanszor beigazolódott. Szerinted a vidéki kis egyboltos posta nélküli falukból hogy jönnek fel Pestre a legmodernebb buszokon? Saját költségen? Étlen-szomjan?
Nem gondolnám.
2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com
 telex.hu/belfold/2025/10/16/orban-felvettem-a-kapcsolatot-az-oroszokkal-az-europaban-befagyasztott-orosz-vagyon-miatt