Politika
47 feliratkozó
3 hónapja
Hírcsárda-országm.hvg.hu/itthon/20240919_24-telex-schadl-gyorgy-eltitkolt-luxus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Tényleg nem tudom, hogy kinek fizet a GOP a background checkért, de ki kéne rúgni. edition.cnn.com/2024/09/20/politics/trump-robinson-north-carolina-harris-analysis/index.html
Nem igaz, hogy ezt senki, de senki nem vette észre a repiknél, és szólt a kampánynak, mielőtt kétszer is felhívta magához Trump beszélni. Egészen elképesztő hibákat vétenek, gyakorlatilag folyamatosan.
Lehet, hogy senki nem tudja, pontosan ki az a JD Vance, de a független női szavazók szinte mindig előjönnek azzal, hogy hallottak a "childless cat lady" megjegyzésről. Amúgy is lassan 20% az előnye a nőknél Harrisnak, és kiküldik Sarah Huckabee Sanderst, azzal felvezetni a lényegi kritikáját a Biden kormányzatnak, hogy Kamala-nak nincs gyereke. Hiába magyarázza utána már a szóvivője, hogy a kormányzó arra gondolt, hogy szar volt a Biden kormányzat politikája SENKI nem erre fog emlékezni ebből a beszédből. Az a nagyon szomorú, amikor már a közönség és jól hallhatóan morajlik egy ilyen mondatra a rallyn.
edition.cnn.com/2024/09/18/politics/video/sarah-huckabee-sanders-kamala-harris-kids-gop-strategist-lead-digvid
Elképesztő kampányhibák, Harris-Walz kampány 10% feletti esélyt mozdult el az összes általam követett előrejelzés modellben a vita óta. Pre-debate Nate Silvernél valószínű volt már a Trump győzelem, most visszament coin flipre, a 538-on és az Economiston 60%-on van Harris. Jelenleg leuralja a social mediat az abortusz (bodily autonomy egészen pontosan), Oprah és Harris főműsoridőben beszélget a ban miatt meghalt lány rokonaival, közben a Trump kampány továbbra is nőiséghez kapcsolódóan támadja Harrist.
Hiába van 10-12% körüli előnye Trumpnak a férfiaknál, amikor 19-21% körüli a hátránya a nőknél. Ebbe már belebecsültem a Taylor Swift hatást is. Pedig a merénylet után beleéltem magam, hogy Magyarország lesz az új Lengyelország, és mi leszünk a kis házi kedvence az amerikai kormánynak 😕
3 hónapja
mitől zuhanna be?Ha Jucus és/vagy Katus, ez két fél "kegyelmű" bekerülne a műsorba és a TV2 nézettsége nem zuhan be, akkor valóban megérett a magyar nép a pusztulásra.novák kati ráér, nem?www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/varga-judit-dancing-with-the-stars/00s7fk3Csak kérdés, hogy találnak-e neki megfelelő táncoslányt párnak.
Akurvaélet 😀
Tóni b+, nincs olyan, hogy nemet mond. Küldd a tv-be Jucit!
csipkelli
somoskovig
Negritis, a vajda
KB23
zseni húzás lesz ez a rogán művektől
3 hónapja
KB23
1 004
Ha Jucus és/vagy Katus, ez két fél "kegyelmű" bekerülne a műsorba és a TV2 nézettsége nem zuhan be, akkor valóban megérett a magyar nép a pusztulásra.novák kati ráér, nem?www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/varga-judit-dancing-with-the-stars/00s7fk3Csak kérdés, hogy találnak-e neki megfelelő táncoslányt párnak.
Akurvaélet 😀
csipkelli
somoskovig
Negritis, a vajda
3 hónapja
hvg.hu/gazdasag/20240919_Nagy-Marton-megint-kikelt-magabol-a-kulfoldi-webshopok-miatt-es-megint-ossze-vissza-beszelt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
24.hu/belfold/2024/09/19/dezsi-csaba-pinter-bence-polgarmester-onkormanyzati-penzek-jogkorelvonas/
3 hónapja
Ott nem tudnák eldönteni, hogy melyikük vezessen. 😀novák kati ráér, nem?www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/varga-judit-dancing-with-the-stars/00s7fk3Csak kérdés, hogy találnak-e neki megfelelő táncoslányt párnak.
Akurvaélet 😀
csipkelli
somoskovig
Negritis, a vajda
3 hónapja
novák kati ráér, nem?www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/varga-judit-dancing-with-the-stars/00s7fk3Csak kérdés, hogy találnak-e neki megfelelő táncoslányt párnak.
Akurvaélet 😀
csipkelli
somoskovig
3 hónapja
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/varga-judit-dancing-with-the-stars/00s7fk3Csak kérdés, hogy találnak-e neki megfelelő táncoslányt párnak.
Akurvaélet 😀
csipkelli
3 hónapja
csipkelli
4 010
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/varga-judit-dancing-with-the-stars/00s7fk3Akurvaélet 😀
3 hónapja
24.hu/belfold/2024/09/19/kisdiakokat-vetkoztettek-buntetesbol-egy-videki-iskolaban/
3 hónapja
ozibozi
17 680
www.lakmusz.hu/bese-gergo-nemcsak-megaldotta-a-megafon-irodajat-az-influenszerkepzesen-is-reszt-vett/?lang=hubeazonosítottunk egy unitárius segédlelkészt, aki információink szerint hitéleti tevékenysége mellett a Megafon koordinátorként is dolgozik. (A feltett kérdéseinkre azonban nem reagált.)
dicsértessék
Amadeus the Young
A képeken feltűnik Pocsaji Miklós református lelkész is, aki kérdésünkre megerősítette, hogy részt vett a Megafon képzésén és
több mint egy évtizede az Albertfalva-Kelenvölgyi Református Gyülekezet lelkipásztora.
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Amadeus the Young
33 081
www.lakmusz.hu/bese-gergo-nemcsak-megaldotta-a-megafon-irodajat-az-influenszerkepzesen-is-reszt-vett/?lang=hudicsértessék
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
Szerintem is. Ha visszaemlékszel, azzal zártam, hogy semmi nem lesz ezekből a szólamokból, maximum gesztusok. Lásd Munkáspárt, pl. semmit erő bérleti díj maximalizálás szociális lakások helyett.Prognózisukról nem szerencsés vitázni, a múltkori hosszú elemzésed után nem írtam, most azért csak megkérdezem: szerinted mi a különbség a baloldali és a jobboldali populizmus között?Ahogy írtam: baloldali populizmus incoming.Ruff otthagyta a szegedi melót, felkészül MP?Pletyka szinten hallottam ezt. 25 májusig-júniusig partizán, aztán mp mellé a kampányba. Nagyot húzna vele mp.
Negritis, a vajda
MC12
Gyurma Pappa
Nem kommunikációban (az csak aktuális hatékonysági kérdés mi hoz épp többet), hanem utána? A populizmus az populizmus, attól, hogy a hozzátartozó kommunikációt felcimkézed balra meg jobbra, még nem lesz lényegében, alapjaiban más: egy, a tömegigényre fókuszáló, reflektáló, azt lereagáló irányzat, mindenféle elv és önérték nélkül.
Az angol Munkáspárt (mint baloldali populista zászlóshajó) nem baloldali, legalábbis abban az értelemben nem, amit mi a baloldaliságról (szociális érzékenység, államfelfogás, adóztatás, felzárkóztatás, stb.) gondolunk.
Azt is kérdezhetném, ha tudod, hogy a jobboldali(nak hívott) populizmus fos, akkor miért gondolod, hogy a baloldali(nak nevezett) populizmus jobb, vagy bármiben is másabb?
A populizmus nem populizmus, jelzőtől függetlenül? | Szerintem: de. |
Őszentsége Sobri Jóska
A jobboldali populisták is pont ugyanazt csinálják, mint a gyűlölt liberálisok, csak gesztusokban mások, lásd LMBTQ.
Amerikában a nagyvállalatok diktálnak, itthon majd az oligarchák.
3 hónapja
Prognózisukról nem szerencsés vitázni, a múltkori hosszú elemzésed után nem írtam, most azért csak megkérdezem: szerinted mi a különbség a baloldali és a jobboldali populizmus között?Ahogy írtam: baloldali populizmus incoming.Ruff otthagyta a szegedi melót, felkészül MP?Pletyka szinten hallottam ezt. 25 májusig-júniusig partizán, aztán mp mellé a kampányba. Nagyot húzna vele mp.
Negritis, a vajda
MC12
Gyurma Pappa
Nem kommunikációban (az csak aktuális hatékonysági kérdés mi hoz épp többet), hanem utána? A populizmus az populizmus, attól, hogy a hozzátartozó kommunikációt felcimkézed balra meg jobbra, még nem lesz lényegében, alapjaiban más: egy, a tömegigényre fókuszáló, reflektáló, azt lereagáló irányzat, mindenféle elv és önérték nélkül.
Az angol Munkáspárt (mint baloldali populista zászlóshajó) nem baloldali, legalábbis abban az értelemben nem, amit mi a baloldaliságról (szociális érzékenység, államfelfogás, adóztatás, felzárkóztatás, stb.) gondolunk.
Azt is kérdezhetném, ha tudod, hogy a jobboldali(nak hívott) populizmus fos, akkor miért gondolod, hogy a baloldali(nak nevezett) populizmus jobb, vagy bármiben is másabb?
A populizmus nem populizmus, jelzőtől függetlenül? | Szerintem: de. |
3 hónapja
dawyd728
3 852
A miniszterelnök hangsúlyozta: jó hír, hogy az „időjósok szerint” – ami, fűzte hozzá, „most már lassan tudománnyá fejlődik” – az előttünk álló héten nem várható eső.Egységsugarú proli szintjén is érthetően és átélhetően kommunikál. Ebben sajnos semmi újdonság nincs. Ilyen a populista politikus.
Mi a gecis faszom?
És ezzel büszkélkedik a miniszterelnok.hu
zacknorb
Szerkesztette: dawyd728
3 hónapja
ozibozi
17 680
“Engedélyeztem az ideiglenes víztárolók megnyitását” -mondta büszkén a dagadék
3 hónapja
A miniszterelnök hangsúlyozta: jó hír, hogy az „időjósok szerint” – ami, fűzte hozzá, „most már lassan tudománnyá fejlődik” – az előttünk álló héten nem várható eső.Mi a gecis faszom?
És ezzel büszkélkedik a miniszterelnok.hu
3 hónapja
Ahogy írtam: baloldali populizmus incoming.Ruff otthagyta a szegedi melót, felkészül MP?Pletyka szinten hallottam ezt. 25 májusig-júniusig partizán, aztán mp mellé a kampányba. Nagyot húzna vele mp.
Negritis, a vajda
MC12
3 hónapja
MC12
6 499
Ruff otthagyta a szegedi melót, felkészül MP?Pletyka szinten hallottam ezt. 25 májusig-júniusig partizán, aztán mp mellé a kampányba. Nagyot húzna vele mp.
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 hónapja
Ruff otthagyta a szegedi melót, felkészül MP?
3 hónapja
KB23
1 004
És persze árad a Tisza, csak a Dunánál. 😄2 jó kommentet láttam:MP-t kihagyta, pedig ő már 3 hónapja tartja vissza az EUs pénzeket, tehát miatta IS van ez, mint az köztudott... 😀
"Miniszterelnök úr,ideje lesz lassan az árvíz felelőseit is megnevezni.
Gondolom,Soros,Brüsszel,Gyurcsány felelőssége megkerülhetetlen.
Éhesek már a hívek, tessék őket etetni!"
A másikat nem találom, de kb ilyesmi volt, hogy most lenne ideje az Árstopnak!
NB2
StormST
3 hónapja
2 jó kommentet láttam:MP-t kihagyta, pedig ő már 3 hónapja tartja vissza az EUs pénzeket, tehát miatta IS van ez, mint az köztudott... 😀
"Miniszterelnök úr,ideje lesz lassan az árvíz felelőseit is megnevezni.
NB2
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
2 jó kommentet láttam:"Miniszterelnök úr,ideje lesz lassan az árvíz felelőseit is megnevezni.
3 hónapja
KB23
1 004
Soros el akarja árasztani Mo.-ot. Állítsuk meg a Soros árvízet, ne engedjünk az EU nyomásának, ne mondják meg nekünk hogy mi hogy akarjuk elárasztani az országunkat. 😀Már előre látom, ha szerencsére megússza az ország ezt az árvizet, Viktorunk beadja a híveknek, hogy ez csak neki köszönhető 😕 A legszörnyűbb persze, hogy azok meg beveszik. Tényleg iszonyú sötétség uralkodik a híveknél."Meg ez is az EU-ból jön ugyebár... Moszkva meg Peking miatt még sose kellett árvíz ellen védekezni!"
NB2
(nem saját, azért az idézőjel)
somoskovig
Szerkesztette: KB23