Politika
70 feliratkozó
21 napja
óriásssiiiii, m1 nagyon váróóóós
21 napja
most csatlakoztam 60 másodperce. ki ez a köcsög, hogy állandóan belepofázik a nyilatkozatba?egy hamarosan munkanélküli fidesz csicska, aki még mindig a propagandét tolja
Ventura
21 napja
Ahogy olvasom MP szétsorozta azt a majmot 😊finoman fogalmaztál
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
21 napja
tisztazzunk vmit. nem mi mondtuk. hatalmas.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
most csatlakoztam 60 másodperce. ki ez a köcsög, hogy állandóan belepofázik a nyilatkozatba?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
21 napja
teljesen pártatlan xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
21 napja
Ez nagyon gyenge 😀 😀 😀
21 napja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂akinek ilyen baratja van, annak ellenseg sem kell.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Ez a beszélgetés nem a megbékélésről szól 😀 Hiába nyaltak neki.
21 napja
ez a "szerkesztő" direkt szivatja még jobban magát? 😀 😀eddig hányszor számoltak már rá?
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 napja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂Jobb mint a napraforgó 😊
Klaci79
Draft

21 napja
ez a "szerkesztő" direkt szivatja még jobban magát? 😀 😀
21 napja
“Magyar Péter jó ember, aki jó munkát fog végezni!” - Donald Trump 😂😂😂
21 napja
Ahogy olvasom MP szétsorozta azt a majmot 😊
Draft

21 napja
most már későőő!!! rohadjanak meg
21 napja
Elképesztő ez a f@sz!!!! 16 éve nem lehet normálisan közmédiát hallgatni és most úgy csinál, mintha mi se történt volna?!
21 napja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.M1-esek tuti izzadhatnak elore 🤣
szaba
21 napja
Csodálom, hogy nem zavar le neki egyet Petya.Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.helyes, igazi fideszes mintapéldány..lebukott, hogy hazudott, de még ő van felháborodva..
szaba
Pep71
21 napja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.helyes, igazi fideszes mintapéldány..lebukott, hogy hazudott, de még ő van felháborodva..
szaba
21 napja
Ez a szerkesztő úr szerintem már munkakereső.
21 napja
Toroczkai 2030
21 napja
Ha be is jut, az új parlament örömmel fogja megszavazni a mentelmi jog felfüggesztését.Az a körzet nagyon kéne, a fideszes csávó csak azért nincs börtönben, mert védi a mentelmi joga.amúgy máshol nem várható újraszámlálás?Szabolcs 6ba 1900 külképviseleti szavazatot várnak. Ha annak az 55 százalékát behuzza a tiszás akkor megfordítja.
Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
Negritis, a vajda
Nemes samu09
dancogo
Ebben az esetben börtön és új választás? Ha így van a Fidesz ezt is nagyon benézte.
21 napja
ezazzzz, adjad nekik
21 napja
24.hu/belfold/2026/04/14/kovacs-gergely-felszamolas-mkkp-tartozas/A MP-t lebuzizó jegyzőt meg kirúgták.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
Az a körzet nagyon kéne, a fideszes csávó csak azért nincs börtönben, mert védi a mentelmi joga.amúgy máshol nem várható újraszámlálás?Szabolcs 6ba 1900 külképviseleti szavazatot várnak. Ha annak az 55 százalékát behuzza a tiszás akkor megfordítja.
Tolna 3 meg Szabolcs 6 is 200on belül
vagy csak ilyen 50 számít?
Negritis, a vajda
Nemes samu09