Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Csak ne dolgozzon lent a csatornázási szaki, mert őt hiába várják ma haza 😊Kispesten már elkezdték, feleségem mesélte 😊A legutóbbi Putyinnál a csatornafedőket azért lehegesztették az Andrássyn.Józan paraszti ész azt diktálja, szerintem a TEK-es fiúk kb forgalmat fognak csak irányítani, meg helyismerettel rendelkeznek max ennyi előnyük vanSzerinted nem hoznak saját embereket?TEK megugorja a lécet?Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Dojcse háborúpárti külügyminisztérium felszólítja Magyarországot Putyin letartóztatására.
Sjoelleer van de Vrij
Majd a tekk megvédi, mondtam:
www.portfolio.hu/global/20251017/bekecsucs-megvan-ki-fogja-vedeni-trumpot-es-putyint-budapesten-794024#
warr_b
NB2
warr_b
NB2
Dzsokijuing
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Kispesten már elkezdték, feleségem mesélte 😊A legutóbbi Putyinnál a csatornafedőket azért lehegesztették az Andrássyn.Józan paraszti ész azt diktálja, szerintem a TEK-es fiúk kb forgalmat fognak csak irányítani, meg helyismerettel rendelkeznek max ennyi előnyük vanSzerinted nem hoznak saját embereket?TEK megugorja a lécet?Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Dojcse háborúpárti külügyminisztérium felszólítja Magyarországot Putyin letartóztatására.
Sjoelleer van de Vrij
www.portfolio.hu/global/20251017/bekecsucs-megvan-ki-fogja-vedeni-trumpot-es-putyint-budapesten-794024#
warr_b
NB2
warr_b
NB2
Dzsokijuing
2 hónapja
A legutóbbi Putyinnál a csatornafedőket azért lehegesztették az Andrássyn.Józan paraszti ész azt diktálja, szerintem a TEK-es fiúk kb forgalmat fognak csak irányítani, meg helyismerettel rendelkeznek max ennyi előnyük vanSzerinted nem hoznak saját embereket?TEK megugorja a lécet?Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Sjoelleer van de Vrij
warr_b
NB2
warr_b
NB2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Józan paraszti ész azt diktálja, szerintem a TEK-es fiúk kb forgalmat fognak csak irányítani, meg helyismerettel rendelkeznek max ennyi előnyük vanSzerinted nem hoznak saját embereket?TEK megugorja a lécet?Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Sjoelleer van de Vrij
warr_b
NB2
warr_b
2 hónapja
Szóval, mivel most már a TEK hajthat végre külföldön is akciót, lehet h hirtelen Szerbia környékén megnövekszik a létszámuk pár Igorral meg Ivánnal. A Tatjánák meg már itt vannak.Szerinted nem hoznak saját embereket?TEK megugorja a lécet?Dojcse háborúpárti külügyminisztérium felszólítja Magyarországot Putyin letartóztatására.Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Sjoelleer van de Vrij
warr_b
NB2
warr_b
2 hónapja
A szomszéd háznál.Az mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....vigyázz, mert az ilyen kommentek miatt kopogni fog a tek 😀😀
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Löfli
2 hónapja
Szerinted nem hoznak saját embereket?TEK megugorja a lécet?Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Sjoelleer van de Vrij
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
TEK megugorja a lécet?Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Sjoelleer van de Vrij
warr_b
2 hónapja
Ugyan, Netanjahuval se történt semmi.
Sjoelleer van de Vrij

2 hónapja

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
AlapíCCC(P)suk meg újra a KGSTt nem tudom mit szórakozunk.....
2 hónapja

Oroszország Lyó, Prüsszel RÓÓSZ!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Tegnap meséltek nekem egy nagyon komoly történetét. Egy barátommal elmentünk sörözni, akarom mondani könyvtárba. Megszólal úgy éjfél körül, hogy ugye én vagy a rokonok közül nem szoktunk megosztani se MP, se Somogyi vagy hasonló dolgokat a facen. Kérdeztem tőle,miért? Mert az egyik kollégájának a kisnyugdíjas anyukája megosztotta Somogyi Semjén az autóban videóját, de pár óra múlva leszedte mert jelezték neki, hogy nem kéne. Ám itt jön a szép komcsi korszak, amit a mama meg is élt, egyszer csak kapott egy levelet, hogy fel lett jelentve fake news és hasonlók terjesztése miatt, egy screen shottal mellékelve. 8 évig terjedő börtönbüntetés és/vagy milliós nagyságrendű bírság.privátban kereshetnek a büntető üggyel.
Most keresik az jogi megoldásokat. Én kicsit elkeseredett poénkent mondtam, hogy majd a 14 nyugdíjból részletekben torleszthet.
Szép, új ruszki korszak köszöntött ránk. Orwell most csettinthetett egyet a túlvilágon.
KB23
2 hónapja
Mondjuk én akkor se. 😀Ha OV letartóztatja Putyint Budapesten, eskü, jövőre rá szavazok, vannak magasabb szempontok.GyönyörűAz mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....redditen olvastam, hogy OV letartóztatja Putint, béke lesz és simán megválasztják jövőre még nagyobb arányban mint 2022-ben
NB2
Gyurma Pappa
#easybet
Dzsokijuing
2 hónapja
Ha OV letartóztatja Putyint Budapesten, eskü, jövőre rá szavazok, vannak magasabb szempontok.GyönyörűAz mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....redditen olvastam, hogy OV letartóztatja Putint, béke lesz és simán megválasztják jövőre még nagyobb arányban mint 2022-ben
NB2
Gyurma Pappa
#easybet
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
GyönyörűAz mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....redditen olvastam, hogy OV letartóztatja Putint, béke lesz és simán megválasztják jövőre még nagyobb arányban mint 2022-ben
NB2

2 hónapja
Az mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....redditen olvastam, hogy OV letartóztatja Putint, béke lesz és simán megválasztják jövőre még nagyobb arányban mint 2022-ben
2 hónapja
Tegnap meséltek nekem egy nagyon komoly történetét. Egy barátommal elmentünk sörözni, akarom mondani könyvtárba. Megszólal úgy éjfél körül, hogy ugye én vagy a rokonok közül nem szoktunk megosztani se MP, se Somogyi vagy hasonló dolgokat a facen. Kérdeztem tőle,miért? Mert az egyik kollégájának a kisnyugdíjas anyukája megosztotta Somogyi Semjén az autóban videóját, de pár óra múlva leszedte mert jelezték neki, hogy nem kéne. Ám itt jön a szép komcsi korszak, amit a mama meg is élt, egyszer csak kapott egy levelet, hogy fel lett jelentve fake news és hasonlók terjesztése miatt, egy screen shottal mellékelve. 8 évig terjedő börtönbüntetés és/vagy milliós nagyságrendű bírság.Most keresik az jogi megoldásokat. Én kicsit elkeseredett poénkent mondtam, hogy majd a 14 nyugdíjból részletekben torleszthet.
Szép, új ruszki korszak köszöntött ránk. Orwell most csettinthetett egyet a túlvilágon.
2 hónapja
Az mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....Ugye pont az a terrorizmusban a "genyóság", hogyha nem számít a továbbiakban a saját életed, akkor bárkit meg lehet merényelni. Csak szerencsére a legtöbb embernek, akinek fontos a társadalom, annak fontos a családja, a szerettei meg a saját maga jövője is, míg azok, akik képesek elengedni a saját életüket, azok szarnak a társadalomra.
2 hónapja
Az mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....vigyázz, mert az ilyen kommentek miatt kopogni fog a tek 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Az mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Az új sziriai elnök a Kremlben. Ahmad al-Sharaa Moszkvában többek közt azt mondta, hogy Szíria megpróbálja újraindítani a kapcsolatait Oroszországgal, illetve legfontosabbnak a stabilitást nevezte mind hazájára, mind a közel-keleti régióra nézve.
Akkor most lehet nem is lesznek kirúgva.
2 hónapja
sokat eszik a BTRÉdesapa menjen ki érte a transporterrel.Elhozza a tekk
Kenny
warr_b
2 hónapja
Édesapa menjen ki érte a transporterrel.Elhozza a tekk
Kenny

2 hónapja
Édesapa menjen ki érte a transporterrel.Transponderrel?
Kenny

Aki nem hiszi, annak utánajárnak