Politika
63 feliratkozó
1 hónapja
Látom azért volt egy ex-miniszterelnök, aki bement ma és nem játszotta a sértődött kisgyereket. Ezek az MP monogramú fickók OV kriptonitjai. 😀youtube.com/shorts/wxoXLdZwkhU?si=m1YblfG_7nAtMrJs
1 hónapja
Ez is qrva nagy volt. A majom meg úgy mosolygott mintha őt tapsolnák:Megmondta tegnap, hogy nem fog.
www.youtube.com/watch?v=hecTZ8W3Q0k
Vajon lemond?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
Ez is qrva nagy volt. A majom meg úgy mosolygott mintha őt tapsolnák:www.youtube.com/watch?v=hecTZ8W3Q0k
Vajon lemond?
1 hónapja
ezzel megint tele lesz minden külföldi média 😀
1 hónapja
Ez egyszerre gecicringe és gecikomoly
1 hónapja
Novák meg Dúró megpattantak 🤣Meglátták a sok cigánygyereket, és rájöttek, hogy kell még pár rendes magyar ivadék. 😊
warr_b
1 hónapja
A tér közepén voltam, a vizesárok után 5-10 méterrelKonkrétan amikor beengedték a tömeget, na annál komolyabb pozitív nemzeti traumát még nem éreztem (a 16os EBn sem, én meg 12én nem voltam utcán)
1 hónapja
Amikor elaludtam, még OV volt a főni, és Kövér az Országgyülés elnőke. Mire felébredtem, egy roppant szimpatikus hölgy van OG korpásbajusz helyett a parlament élén, a miniszterelnök miatt nem kell szégyenkeznem, hogy egy orosz báb/maffiafönők, és még az EU-s zászló is kikerült a parlament épületére! Soha rosszabb ébredést!
1 hónapja
Akkor úgy mondom, MP 2. mai órás beszédének lezárása.Oh zárásként egy Pál Utcai Fiúk, nice.milyen zárás??? most kezdődik a bulika 😀
Sixo
még oda sem értem
Klaci79
1 hónapja
Oh zárásként egy Pál Utcai Fiúk, nice.milyen zárás??? most kezdődik a bulika 😀
Sixo
még oda sem értem
1 hónapja
Oláh Ibolya lesz a Tiszás Tóth Gabi?Ezzel a vezetéknévvel? Ilyen gyorsan azért nem fog menni a rendszerváltás. 😊
Sixo
A szimbolikákkal kapcsolatban - mint az iménti nyissuk meg a teret, szaladjunk össze - viszont nem tud nem felmerülni bennem, hogy hova lett ez a NER-ből, Fideszből? Ezek szakmai alapfogások, nem "rakéta tudomány". Valamikor a Fidesz nagyon is tudta. Ma meg már nem is emlékszem, hogy mikor láttam hasonlót tőlük. Ebben is látványosan megmutatkozik a kontaszelekció és a következménye.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Oláh Ibolya lesz a Tiszás Tóth Gabi?Tevagyaszívemnekzsírja...
Sixo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Jó, hát 5 percig majdnem jobboldali lettem a beszéd alatt, aztán a trianoni kivonuló zene eszembe juttatta, hogy miért nem vagyok konzervatív 😅Nem baj, végre valaki bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól. 2 év után

1 hónapja
Úgy döntöttem bontok 1-2 sört.
1 hónapja
telón nekem seNektek is lagol az élő?Nálam semmi lagg
A Meta fúrja MP-t hogy Toro legyen az elnök? 😀
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Nektek is lagol az élő?Nálam semmi lagg
A Meta fúrja MP-t hogy Toro legyen az elnök? 😀
eaglesmcnabb
1 hónapja
Nektek is lagol az élő?A Meta fúrja MP-t hogy Toro legyen az elnök? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
fussatok, jön a bumzi világ🤡Előkészületek a mai beiktató bulikára a parlament épülete környékén – Nem is titkolják, szivárványos világ jön...🌈 pic.twitter.com/YLduksJd56
— Szent Korona Rádió (@szkrcom) May 9, 2026
1 hónapja
Azt inkább el tudnám képzelni mint az Út a börtönbe program főcímzenéjeEz egy kifejezetten zenés rendezvény volt.Egy jó Radetzky-induló, ne csak a sok siratóének mindig!
Himnusz kétszer, cigány és székely himnusz, tavaszi szél, szózat, örömóda, nem is tudom... a Kossuth-nóta még elfért volna, és akkor semmi hiányérzetem nem lenne. 😊
Jan
warr_b
Jan
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Avalanche ez egyértelműMit ordítottak be?hajrá valami
Sixo
petey