Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
De ezen logika mentén, ha MP teljesen orbáni utat járna be, akkoris egy 1998-2026-al számolva még simán lehet huszonnyolc jó évünk. Vagy jobb, mint a NER folytatása.Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
1 hónapja
aki holnap nem tudná melyik rendezvényre menjen..Nem vagyok biztos benne, hogy ezekkel a mondatokkal, nem mobilizálják inkább az ellenzéki választókat.
"Kocsis Máté szerint ugyanis míg a fideszes Békemenetre azok mennek ki, „akik szeretik a családjaikat, vannak gyermekeik, nem szeretik a háborút, meg akarják óvni a hazájukat mindentől.”
Addig a Tisza Párt Nemzeti Menetére szerinte „azok látogatnak el, akik élvezik ezt a gyűlölködést – szerintem az egy kisebb létszám –, azok látogatnak el, akik szeretik ezt a háborús pszichózist.”
https://telex.hu/belfold/2025/10/22/kocsis-mate-harcosok-oraja-nemzeti-menet-gyulolkodes-haborus-pszichozus
Josszi
1 hónapja
Mondjuk ket evvel ezelott Magyart se ismerte a loteri kutya se. Egyszeruen az van hogy aki utokepes es alkalmas lehetne az nem fog politizalni, nem fogja kitenni ennek a szarnak az eletet/csaladjat. Magyart nyilvan a bosszu hajtja, o se egy jo szandeku ministrans fiu, de ra kell szavazni hogy valami elindulhasson.Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Nagyon sokan gondolkodnak igy MP-rol de oszinten nem ertem hogy mit, pontosabban kit varnak. A semmibol kikel egy fedhetetlen, mindenfele szurke zonas hatter nelkuli uj partelit olyan vezetovel akinek soha semmihez nem volt koze, a nevet se ismerik es majd ebben az ellenszelben belathato idon belul felepit magat mint kormanyvalto ero? Ez egy 5-10 ev mulv letezo scenario amihez most kell/lehet megteremteni a lehetoseget megoedig ha tetszik ha nem MP-vel. Vagy irany Feheroroszorszag.
dande2
JéBé
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
1 hónapja
Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Egèsz egyszerűen a fellèpèse, a kommunikációja ami egy egyèbkènt "erőszakos" ember kèpèt mutatja, aki egyébként csak azért lèp fel a NERrel szemben mert ott kiszúrtak vele. Meg el tudják kèpzelni róla, hogy igenis "nőverő" Nem èn mondom ezt, ès hogy ez igaz, hanem akik körülöttem megnyilvanulnak ezzel kapcsolatban.Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Ezt nem egészen értem. Hitelességi kérdést említesz, miközben ő az egyetlen, aki a NER ideje alatt tömegeket képes megmozgatni.
dande2
Ez persze nem hitelességi fokmérő, de sokaknál ez nem is számít. Rengeteg olyan balos és liberális fog rá szavazni, akiknek a Tisza nem a politikai-ideológiai otthona.
Dzsokijuing
dande2
Dzsokijuing
1 hónapja
aki holnap nem tudná melyik rendezvényre menjen.."Kocsis Máté szerint ugyanis míg a fideszes Békemenetre azok mennek ki, „akik szeretik a családjaikat, vannak gyermekeik, nem szeretik a háborút, meg akarják óvni a hazájukat mindentől.”
Addig a Tisza Párt Nemzeti Menetére szerinte „azok látogatnak el, akik élvezik ezt a gyűlölködést – szerintem az egy kisebb létszám –, azok látogatnak el, akik szeretik ezt a háborús pszichózist.”
https://telex.hu/belfold/2025/10/22/kocsis-mate-harcosok-oraja-nemzeti-menet-gyulolkodes-haborus-pszichozus
1 hónapja
Ha agressziv ember lenne valoban es nem csak ez lenne az egyik bizonyithatatlan, de "akar hiheto" bullshite az allampartnak, akkor Menczert mar reg ugy szajba baszta volna, hogy azota is a meg ki nem rothadt fogait kohogne fel, amilyen stilust es arcba maszast megengedett maganak. Legalabbis ha magambol indulok ki, ez volt szitu, amikor adekvat reakcio lett volna es egy agressziv ember nem is tudna magat visszafogni. Nekem inkabb csak nem szimpi ez a finance bro vibe, de nem baratkozni kell es foleg nem valami mitikus, rajzolt, idealtipikus politikussal valo osszevetest kell kiallnia, csak az orbannal, toroczkaival es dobrevvel valot. Az meg meg egy selymmajomnak is konnyen megugorhato szint.Egèsz egyszerűen a fellèpèse, a kommunikációja ami egy egyèbkènt "erőszakos" ember kèpèt mutatja, aki egyébként csak azért lèp fel a NERrel szemben mert ott kiszúrtak vele. Meg el tudják kèpzelni róla, hogy igenis "nőverő" Nem èn mondom ezt, ès hogy ez igaz, hanem akik körülöttem megnyilvanulnak ezzel kapcsolatban.Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Ezt nem egészen értem. Hitelességi kérdést említesz, miközben ő az egyetlen, aki a NER ideje alatt tömegeket képes megmozgatni.
dande2
Ez persze nem hitelességi fokmérő, de sokaknál ez nem is számít. Rengeteg olyan balos és liberális fog rá szavazni, akiknek a Tisza nem a politikai-ideológiai otthona.
Dzsokijuing
dande2
De elsosorban tessek megkoszonni ennek a historikusan hitvany rendszert, hogy olyan koz-es kampanyhangulatot teremtett es olyan eszkozoket legitimal a politkai vitaban, amiket csak arrogans pocsok birnak el, egeszseges psziche meg megy masfel honap utan vagy Tunderhegyre, vagy valik a Kisuzem napi vendegeve.
Pulvis et umbra sumus.
1 hónapja
Kakadu nem érti... sötét mint az éjszaka, mint az egész pártja"Mert nem az van, hogy nincs tengerünk. Hanem hogy nem kell!"
24.hu/belfold/2025/10/22/szijjarto-peter-trump-putyin-talalkozo/
Beki
(Bödőcs)
1 hónapja
Sőt még gyújtogat is!Egèsz egyszerűen a fellèpèse, a kommunikációja ami egy egyèbkènt "erőszakos" ember kèpèt mutatja, aki egyébként csak azért lèp fel a NERrel szemben mert ott kiszúrtak vele. Meg el tudják kèpzelni róla, hogy igenis "nőverő" Nem èn mondom ezt, ès hogy ez igaz, hanem akik körülöttem megnyilvanulnak ezzel kapcsolatban.Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Ezt nem egészen értem. Hitelességi kérdést említesz, miközben ő az egyetlen, aki a NER ideje alatt tömegeket képes megmozgatni.
dande2
Dzsokijuing
dande2
1 hónapja
Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Egèsz egyszerűen a fellèpèse, a kommunikációja ami egy egyèbkènt "erőszakos" ember kèpèt mutatja, aki egyébként csak azért lèp fel a NERrel szemben mert ott kiszúrtak vele. Meg el tudják kèpzelni róla, hogy igenis "nőverő" Nem èn mondom ezt, ès hogy ez igaz, hanem akik körülöttem megnyilvanulnak ezzel kapcsolatban.Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Ezt nem egészen értem. Hitelességi kérdést említesz, miközben ő az egyetlen, aki a NER ideje alatt tömegeket képes megmozgatni.
dande2
Dzsokijuing
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
A Borkai timingja el lett baszva, az inkább negatív példa. Ott két hét kellett volna mèg, és nem nyer.Egyébként aki itt jobban rálát kampányokra, politikákra: Tudom, hogy ez egyértelműen nem mérhető és nem kijelenthető, de ha mondjuk van valami a kezedben mint bizonyíték, információ ami terhelő a másikra nézve, vagy inkább úgy kérdezem, hogyha bekerül valami a napi szintű eseményekbe (mint anno a Borkai videó, most a Zsolti bácsis téma pl.), akkor annak mi a legjobb előkerülési időpontja ? Mennyi idővel a választások napja előtt? Jobb ha frissebb az ügy ~1 héttel előtte (Borkai videó) vagy jobb ha több hónappal hamarabb jön, de akkor van ideje kikopni + a választó aranyhal memóriája...Tisza-hoz: van hogy a legjobb, hogy semmit se csinálsz. A békecsúcs (főleg az elmaradása) és a kiszivárgott felvétel pont olyan ki nem kényszerített hiba, amihez elég annyi, amit csinálnak. Hangosítja a média, MP reagál, fenntartva a ciklust.az origo és a kuruc lehozza, hogy a következő 2 napban dönt Trump, érdekes máshol ezt nem látom...
Teljes erővel készülnek október 23-ra. Valószínűleg azért akarja fenntartani Deák úr is a témát, mert OV beszéd központi eleme lenne. Ez most kellemetlen fejlemény...
Gyurma Pappa
valszeg tényleg nagyon minden erre volt felfűzve és most előtte nem akarnának hülyét csinálni magukból a birkák előtt
NB2
Vagy igazából tök mindegy mert úgyis a pénztárcával szavaz a választó, és azt semmi nem tudja átütni.
bobi0092
Amúgy nincs kőbe vésett időpont, inkább olyan van, hogy mikor nem érdemes. A választás előtt két héttel már nem érdemes nagy dolgot tartogatni, mert akkora ott a zaj, hogy nem megy át semmi plusz ott már senki nem is hiszi el, hogy nem hazudik a másik. A Borkai tipikusan ilyen volt, a választás napján láttam videót, hogy volt aki nem is látta, volt aki látta de nem hitte el, mert választási lejáratás. Ha az szeptemberben jön ki, teljesen más ügy lett volna.
Általában, ideálisan 4-7 héttel a választás előtt van igazán az utolsó lehetőség egy igazán game changer dolgot bedobni, ha van ilyened. Tehát nálunk olyan február végén, legkésőbb március elején, hogy a 15-i beszédet már rá lehessen húzni. Utána már csak ismétled a narratívát.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Egèsz egyszerűen a fellèpèse, a kommunikációja ami egy egyèbkènt "erőszakos" ember kèpèt mutatja, aki egyébként csak azért lèp fel a NERrel szemben mert ott kiszúrtak vele. Meg el tudják kèpzelni róla, hogy igenis "nőverő" Nem èn mondom ezt, ès hogy ez igaz, hanem akik körülöttem megnyilvanulnak ezzel kapcsolatban.Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Ezt nem egészen értem. Hitelességi kérdést említesz, miközben ő az egyetlen, aki a NER ideje alatt tömegeket képes megmozgatni.
dande2
Dzsokijuing
1 hónapja
Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Ezt nem egészen értem. Hitelességi kérdést említesz, miközben ő az egyetlen, aki a NER ideje alatt tömegeket képes megmozgatni.
dande2
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.Nagyon sokan gondolkodnak igy MP-rol de oszinten nem ertem hogy mit, pontosabban kit varnak. A semmibol kikel egy fedhetetlen, mindenfele szurke zonas hatter nelkuli uj partelit olyan vezetovel akinek soha semmihez nem volt koze, a nevet se ismerik es majd ebben az ellenszelben belathato idon belul felepit magat mint kormanyvalto ero? Ez egy 5-10 ev mulv letezo scenario amihez most kell/lehet megteremteni a lehetoseget megoedig ha tetszik ha nem MP-vel. Vagy irany Feheroroszorszag.
dande2
1 hónapja
Kakadu nem érti... sötét mint az éjszaka, mint az egész pártjaÉrdekes, hogy ugyanaz a dinamika működteti a magyar külpolitikát mint a a két vh között, csak akkor a náci Németország volt a geopolitikai igazodási pont.
24.hu/belfold/2025/10/22/szijjarto-peter-trump-putyin-talalkozo/
Beki
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Egyébként többekkel beszèlgetve azt látom, hogy sokan változást akarnak. A Tisza felè viszont azèrt vacillálnak, mert Magyart csak nehèz elfogadni. Igen orr befogva muszáj lenne őt is megszavazni ha ő marad elöl (minden jel erre mutat), mert akkor nem lesz változás, de ha találnának, ha lenne egy hasonlóan határozottan fellèpő de hitelesebb ember, akkor nagyobb esèlyük lenne. Tisztában vagyok vele, hogy erre kicsi az esèly, csak ezt tapasztalom a környezetemben. A Tisza "elfogadottsága" meg lenne, Magyarè kevèsbè. Ez ellentmondás, de ez a helyzet.
Szerkesztette: dande2
1 hónapja
A birkák előtt nem tudnak magukból hülyét csinálni. Trump lesz a hülye, de nyilván Magyar fúrta meg az egészet Brüsszel hathatós segítségével.Tisza-hoz: van hogy a legjobb, hogy semmit se csinálsz. A békecsúcs (főleg az elmaradása) és a kiszivárgott felvétel pont olyan ki nem kényszerített hiba, amihez elég annyi, amit csinálnak. Hangosítja a média, MP reagál, fenntartva a ciklust.az origo és a kuruc lehozza, hogy a következő 2 napban dönt Trump, érdekes máshol ezt nem látom...
Teljes erővel készülnek október 23-ra. Valószínűleg azért akarja fenntartani Deák úr is a témát, mert OV beszéd központi eleme lenne. Ez most kellemetlen fejlemény...
Gyurma Pappa
valszeg tényleg nagyon minden erre volt felfűzve és most előtte nem akarnának hülyét csinálni magukból a birkák előtt
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Egyébként aki itt jobban rálát kampányokra, politikákra: Tudom, hogy ez egyértelműen nem mérhető és nem kijelenthető, de ha mondjuk van valami a kezedben mint bizonyíték, információ ami terhelő a másikra nézve, vagy inkább úgy kérdezem, hogyha bekerül valami a napi szintű eseményekbe (mint anno a Borkai videó, most a Zsolti bácsis téma pl.), akkor annak mi a legjobb előkerülési időpontja ? Mennyi idővel a választások napja előtt? Jobb ha frissebb az ügy ~1 héttel előtte (Borkai videó) vagy jobb ha több hónappal hamarabb jön, de akkor van ideje kikopni + a választó aranyhal memóriája...Tisza-hoz: van hogy a legjobb, hogy semmit se csinálsz. A békecsúcs (főleg az elmaradása) és a kiszivárgott felvétel pont olyan ki nem kényszerített hiba, amihez elég annyi, amit csinálnak. Hangosítja a média, MP reagál, fenntartva a ciklust.az origo és a kuruc lehozza, hogy a következő 2 napban dönt Trump, érdekes máshol ezt nem látom...
Gyurma Pappa
NB2
Vagy igazából tök mindegy mert úgyis a pénztárcával szavaz a választó, és azt semmi nem tudja átütni.
1 hónapja
Kakadu nem érti... sötét mint az éjszaka, mint az egész pártja24.hu/belfold/2025/10/22/szijjarto-peter-trump-putyin-talalkozo/
1 hónapja
Ezt már Undispudetly is bedobta, hogy "pár százalékot" hozz ez majd a Fidesznek az, hogy itt lett volna ez a csúcstalálkozó, és tegnapelőtt épp azt fejtegettem, hogy ez miért egy téves olvasata ennek. Nem akarok önajnározó önismétlő lenni, szóval csak lényeget rakom ide ennek (hosszabb volt az eszmefuttatásom).A lenyeg h a fejekbe bekerult h itt, Budapesten lett volna egy Trump-Putyin talalkozo, megoldottuk, elinteztuk, hatalmas gyozelem (ellenzeki media szerint is), de! Elvettek tolunk.Lófaszt hozott ez, nem %-t. A hívek örültek, de a politika iránt kevésbé érdeklődők annyit hallottak, hogy ja lesz valami. Aztán nem lesz. És áprilisig a nem lesz nem fog eszükbe jutni.
OV-t sztem pont nem erdekli h most rajta elcelodnek, hanem azt nezi, ez hany szazalekot hozott neki.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
Ugyebár a pár százalék, ami pluszt jelent, az kb. legyen mondjuk 130.000 választópolgár. De kik és hol élnek ezek az emberek? Az Ormánságban, Viharsarokban, Nyírségben ezres nagyságrendben vannak 40-59 év közötti szakmunkás végzettségű nők, akik majd jövő áprilisban az fogja motiválni a választásokon, hogy ez a csúcstalálkozó itt lett volna Magyarországon? Vagy ez a hír letarolja majd a budai kerületekben élő diplomás bizonytalan férfiakat, és majd emiatt (és csak emiatt) ezrével érkeznek szavazatok pluszban a Fideszre áprilisban? Milyen nagyságú településen élő, milyen életkorú, milyen vagyoni helyzettel rendelkező emberekből jön össze az a +130.000 szavazó, akiket ez a csúcstalálkozó híre a Fideszre szavazásra motivál?
Szerintem ennek bármilyen kézzelfogható, választás befolyásoló tényezője akkor lehetett volna, ha születik egy olyan fénykép, hogy Orbán áll Putyin meg Trump mellett a
Úgy gondolom, hogy azon szűklátóbbkörűek, akiknél ez "megragad a fejekben", azok vagy a Fideszre szavazók, vagy ha csak a Fideszhez húzó bizonytalanok lennének, akkor is annyira elvakultak, hogy amúgy is a Fideszre szavaznának, ha egyáltalán nem lett volna meg ezen találkozó esélye sem, szóval az ő szavazói hajlandóságuk sem ezen fog múlni.
1 hónapja
Tisza-hoz: van hogy a legjobb, hogy semmit se csinálsz. A békecsúcs (főleg az elmaradása) és a kiszivárgott felvétel pont olyan ki nem kényszerített hiba, amihez elég annyi, amit csinálnak. Hangosítja a média, MP reagál, fenntartva a ciklust.az origo és a kuruc lehozza, hogy a következő 2 napban dönt Trump, érdekes máshol ezt nem látom...
Gyurma Pappa
1 hónapja
AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA - Szerintem ide beírtak mindenkit, akit csak ismertek, viszont legalább a Fradi összes magyar focistája bekerült, nehogy a Kubi megsértődjön.Azért kimaradt még pár Fradi focista pl kisLisztest kifejezetten hiányolom aki jeles képviselője a gyere haza magyar programnak 😉
Tóth Balázs
Kós Hubert
Szoboszlai Dominik
Kopasz Bálint
Varga Barnabás
Tóth Alex
Dibusz Dénes
Csizmadia Kolos
Kerkez Milos
Marozsán Fábián [/i]
somoskovig
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Én úgy gondolom, ha lesz ha nem ez a "béke csúcs", megint egy terelésre alkalmas téma, ne kelljen Zsolti bacsikrol beszélni, a szőlő utcáról beszélni. MP azt teszi most a legjobban ha ezeket a témákat forrón tartja és nem beszakszik a külpolitikaval. Ezek amik a magyarokat érintik, nem ez két diszfasz meg a törpe pincsijuk.
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Tisza-hoz: van hogy a legjobb, hogy semmit se csinálsz. A békecsúcs (főleg az elmaradása) és a kiszivárgott felvétel pont olyan ki nem kényszerített hiba, amihez elég annyi, amit csinálnak. Hangosítja a média, MP reagál, fenntartva a ciklust.Amúgy az őket 23as videojukrol mit gondolsz?
Gyurma Pappa
Kb háromszor annyit szerepel benne OV mint MP. Csak nekem sok ez? Jó irány ez így?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.