Politika

65 feliratkozó

1 hónapja
StormST Denver Broncos 12 412 — SB 50 Champion @ Grund
Jók ezek a random interjúk, amikor a random fidesz szimpatizáns azt hozza fel MP ellen, hogy a baja vele, hogy nincs programja. 😀

Javaslom elolvasni a 2014-es, 2018-as és 2022-es fidesz választási programot... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
Na, indulhat a számháború, remelem Kálmika is ott van, és még indulás előtt bemondja, hogy négymillió 😊
somoskovig
Én olyan 10 és 12 millió közé saccolom, azoklal együtt aki a Trump - Putyin béke csúcsra jöttek 😄

Szerkesztette: KB23
1 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Igen, baggionak ebben igaza van, ez a cinikus politizálás ahol Trump a szegények zászlóhordozója és OV a keresztény erkölcs védelmezője. Csak az van, hogy nincs más. Vannak a cinikus szarháziak, a kevésbé cinikus szarháziak, meg a komplett idióták a politikában és jónapot. MC12
Október 23-án azzal kampányolni nyíltan oroszpárti álláspontot hirdetve, hogy "aki magyar, velünk tart" az nem cinizmus, hanem valami egészen más.

A hazaárulást, a velejéig gonosz politikát úgy becsomagolni, hogy "hát ez ilyen", a HIPERNORMALIZÁCIÓ, ajánlom mindenkinek újra meg újra Adam Curtis 2016-os dokufilmjét erről. Aki pedig ezt tökélyre fejlesztette nem más, mint Vlagyiszlav Szurkov, "Kremlin mágusa".

www.lexpress.fr/monde/europe/exkluziv-vlagyiszlav-szurkov-a-kreml-igazi-magusa-oroszorszag-minden-iranyban-terjeszkedni-fog-AKX2NZ6TRBE77GFE6RCUAQRCEM/

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Karigeri nagy arc volt, h direkt a békemenet fele biciklizett. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
1 hónapja
Na, indulhat a számháború, remelem Kálmika is ott van, és még indulás előtt bemondja, hogy négymillió 😊
somoskovig
Az Origo-n szerintem már lassan élesítik a drónfotókat... tegnapról... 😀

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
Marci a jovanezigy Ben

youtu.be/Re4kWpvPc0g?si=Lao3kZUOW77RINrs

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Beki New York Jets 2 064
 24.hu/kulfold/2025/10/23/trump-amerikai-szankciok-oroszorszag-putyin/
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 122 — #NoStress
Elszámoltam tízig | háromszázszor | miután ezt a gátlástalan ember= nagyon tehetséges politikus eszmefuttatást olvastam. Az ilyen nem tehetséges politikus, hanem egy gátlástalan bűnöző, akinek egyetlen célja, hogy hatalma legyen. Ezek szerint Pablo Escobar is tehetséges politikus volt. Ja, nem mellesleg neki is volt egy gyűjteménye egzotikus állatokból.
Biztosan gyermekien naiv vagyok, de én abban a hitben ringatom magam, hogy a tehetséges politikus az, aki hatékonyan képviseli azon emberek érdekeit, akik megválasztották és akiknek a befizetett adójából kapja a fizetését.
SBL
MC12 elég jól leírta azt a megközelítést amely alapján Orbán politikai tehetsége értékelendő.
Példaul -hogy Escobarnál sokkal durvábbat és szemléletesebbet mondjak- Sztálin vagy Hitler is tehetséges politikus volt, és persze szar ember - egyszerre.
És igen, naivitásnak gondolom, ha valaki azt hiszi, hogy a kettő kizárná egymást. Sőt, én is úgy tapasztalom, hogy inkább ez a gyakori, mitöbb, az egyetlen működőképes kombó. Még a skandinávoknál is, csak ott nem ennyire látvanyos az amplitudója a szarháziságnak.

1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 199
Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.
Dzsokijuing
Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
szaba
De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.
szaba
Minden személyeskedés nélkül, de szerintem az a helyzet, hogy Magyar Péter konkrétan telibeszarja azt, hogy Te most rá szavazol-e vagy sem. Neki a Te szavazatod egy jottányit se számít. Ő nem Neked politizál. Ő nem akarja a budapestieket arról győzködni, hogy szavazzanak a Tiszára, a Budapest mind a 16 választókerületét úgy-ahogy-van behúzza. Függetlenül attól, hogy vannak olyanok, akik a Tiszában ilyen vélt-vagy-valós fideszszerűség felfedezése miatt majd itt Pesten jól nem rá szavaznak. Hol érdekli őt az, hogy lesz a fővárosban, mit tudom én, 30 ezer olyan ember (az 1,1 millió ember között, aki amúgy ott lesz a választásokon), aki ilyesfajta megfontolások és unszimpátia miatt nem rá szavaznak. Majd akkor nem átlag +12, hanem csak +11%-kal nyeri meg a választókerületeket, na bumm.

Ő a másik 90 választókerületből akar minél többet megnyerni. Ott viszont tudja, hogy milyen mentalitás, magatartás rezonál leginkább azokkal, akik mozdíthatóak a Tisza irányába. Magyar Péter összes megnyilvánulása nekik szól. És szerintem ez van tökéletesen felmérve és kiértékelve nála, hogy hogyan és miként tudja ezen másik 90 választókerületben élők lehető legnagyobb többségét megszólítani.

Még egyszer, ezt nem személyeskedésnek szánom, valamennyire értem és osztom az aggodalmad Magyar Péter jövőbeni személyiség- és politikai fejlődése kapcsán. Illetve azt sem tudom, hogy egyáltalán Pesten választasz-e avagy sem, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy Magyar Péter Budapesten kívüli választók tömegét akarja megnyerni a Tiszának, amelynek "negatív externáliája" az, hogy értelmes és józan ítélőképességű emberek sokasága nem képes vele azonosulni. De ez nem érdekli őt.
FuckYoElonMusk
Illetve nem is mindenáron megnyerni akarja őket, nem átfordítani mindenáron, hanem csak amelyik nem vallási fanatikus, de/és üres a zsebe, az ne menjen el csak azért szavazni mindenképp
, “mert különben visszajönnek a kommenisták meg a libsik”
1 hónapja
FuckYoElonMusk New England Patriots 340
Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.
Dzsokijuing
Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
szaba
De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.
szaba
Minden személyeskedés nélkül, de szerintem az a helyzet, hogy Magyar Péter konkrétan telibeszarja azt, hogy Te most rá szavazol-e vagy sem. Neki a Te szavazatod egy jottányit se számít. Ő nem Neked politizál. Ő nem akarja a budapestieket arról győzködni, hogy szavazzanak a Tiszára, a Budapest mind a 16 választókerületét úgy-ahogy-van behúzza. Függetlenül attól, hogy vannak olyanok, akik a Tiszában ilyen vélt-vagy-valós fideszszerűség felfedezése miatt majd itt Pesten jól nem rá szavaznak. Hol érdekli őt az, hogy lesz a fővárosban, mit tudom én, 30 ezer olyan ember (az 1,1 millió ember között, aki amúgy ott lesz a választásokon), aki ilyesfajta megfontolások és unszimpátia miatt nem rá szavaznak. Majd akkor nem átlag +12, hanem csak +11%-kal nyeri meg a választókerületeket, na bumm.

Ő a másik 90 választókerületből akar minél többet megnyerni. Ott viszont tudja, hogy milyen mentalitás, magatartás rezonál leginkább azokkal, akik mozdíthatóak a Tisza irányába. Magyar Péter összes megnyilvánulása nekik szól. És szerintem ez van tökéletesen felmérve és kiértékelve nála, hogy hogyan és miként tudja ezen másik 90 választókerületben élők lehető legnagyobb többségét megszólítani.

Még egyszer, ezt nem személyeskedésnek szánom, valamennyire értem és osztom az aggodalmad Magyar Péter jövőbeni személyiség- és politikai fejlődése kapcsán. Illetve azt sem tudom, hogy egyáltalán Pesten választasz-e avagy sem, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy Magyar Péter Budapesten kívüli választók tömegét akarja megnyerni a Tiszának, amelynek "negatív externáliája" az, hogy értelmes és józan ítélőképességű emberek sokasága nem képes vele azonosulni. De ez nem érdekli őt.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Elképesztő dömping van a Fb-on, ilyet még a legvadabb kampányidőszakban se láttam. A hírfolyamon tízből nyolc Fidesz/Békemenet/MP-gyalázás. Szabályosan elfogott a hányinger.
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
hagyod hogy valóság befolyásoljon...

Még dolgozza fel az agyam az eseményeket, de nagyon úgy tűnik, hogy amit írtam Trumpról a világ topikban, az bebizonyosodik: a hozzáértők ignorálják, hagyják pörögni, de teszik a dolgukat közben.
Gyurma Pappa
Kikre utalsz, mint hozzáértők?
szaba
kb. mindenki 😅

Most vicc nélkül, egészen véletlenül tényleg igaza van Szijjártónak, mindenki azon dolgozik, hogy még véletlenül se jöjjön össze egy ilyen találkozó. Igazából valószínűleg Putyin sem gondolta ezt teljesen komolyan, hogy Európa területére lép. Azért ha valaki, ők ismerik a magyar szakszolgálatok valódi erejét.

Aludva rá egy órát a gyerek mellett, gyanítom, hogy maga a felvetés is zavarkeltés céljából történt csak, teljesen valószínűnek gondolom (egybe véve a brit bulvárhíreket, a WH reakcióját és hogy az oroszok sem törik magukat össze), hogy sosem volt ez komoly. Putyin képes befolyásolni Trumpot, és ha nem szűrőn keresztül beszélnek, az amerikai elnök impulzus kontrollálja elveszik. Sokat elmond, hogy már Rubionál elbukott az ügy. A VP is Izrealben van, az ottani "béke" is épp omlik össze, közben a drog elleni háború is egyre inkább valódi háborúvá alakul, valaki hatékonyan el tudta magyarázni Trumpnak, hogy bizony az oroszok nem akarnak igazából békét. Az alaszkai csúcs is elég kellemetlen volt, ha ezt megismétlik, az gyakorlatilag komolytalanná teszi az USAt.

Orbán meg újra a hasznos hülye lett, döngette a mellét a semmire, egy időpont, agenda és valódi előkészítés nélküli random social média posztot fújtak világraszóló hírré, és most akkor majd a Deák Dani elmagyarázza 😅 hajrá
Gyurma Pappa
Az utolso pontoddal nem ertek egyet.
Ez tipikusan a Sobris posztmodern politika egyike a magyar fel reszerol.

Hisz mondhatjak azt h a talalkozo meg volt beszelve, le lett szervezve, de meghiusult. Hogy ki miatt, az mar mindegy, rafoghatjak Brusszelre, az ukranokra, barki masra.

A lenyeg h a fejekbe bekerult h itt, Budapesten lett volna egy Trump-Putyin talalkozo, megoldottuk, elinteztuk, hatalmas gyozelem (ellenzeki media szerint is), de! Elvettek tolunk.

OV-t sztem pont nem erdekli h most rajta elcelodnek, hanem azt nezi, ez hany szazalekot hozott neki.

Teszem hozza, a multheti hirek, elemzesek es egyes elismero elemzesek utan kivancsi leszek ra h az ellenzeki media ezt hogyan fogja talalni.
Mert ha elkezdenek elcelodni OV-n, akkor az a komolytalansagukat es a tudatlansagukat fogja mutatni.

OV kb. egy hetig kontrollalta az esemenyeket, “letett” vmit az asztalra, igy oktober 23-a elott, a momentumot megszerezte

Tudja valaki h MP meg a Tisza most mit csinal? Vagy mi a helyzet a pedofil, MNB es egyeb botrannyal?
Mert en nem.

Ja varj, az ukranok robbantottak ket finomitonal.
Hisz ki mas lett volna? Az oroszoknak nem erdekuk.

Ofkorsz, lehettek az oroszok is, de a narrativa a fenti lesz.
Lúdas Solymi
Túl sokat látsz ebbe még mindig bele.

Orbán Viktor egy karizmatikus vezető (lásd Max Weber). Ő hatalma abból fakad, hogy neki mindig igaza LESZ. Az összes karizmatikus vezető bukása annak köszönhető, amikor már NEM lesz. Orbán Viktor azt mondta, Trump békét hoz - nem hozott. Repülő rajt - nem lett. Pride - lett.

A külpolitika az egyetlen téma, ahova még MP nem tudott sikeresen benyomulni, de kitartóan próbálkoznak. Október 23. kiváló alkalom, főleg hogy OV épp arcon lett csapva.

Lófaszt hozott ez, nem %-t. A hívek örültek, de a politika iránt kevésbé érdeklődők annyit hallottak, hogy ja lesz valami. Aztán nem lesz. És áprilisig a nem lesz nem fog eszükbe jutni.
Gyurma Pappa
Lehet felreerthetoen fogalmaztam, nem tudom, de sokat nem lattam bele ebbe az egeszbe.

OV opportunista modon fogta es megprobalt kihasznalni, meglovagolni egy helyzetet es felig-meddig sikerult is ez neki. Kicsit erositette a sajat taborat.
Es lehet h annyi szazalekot ez nem hozott neki vagy semennyit se, de volt ennek a hirnek hatasa a hiveknel h ott van a nemzetkozi szinteren h tenyezo.
Akar az, akar nem.

Nem ez az elso ilyenje es nem is az utolso.
Anno nevettunk amikor a zsetont ratette Trumpra, aztan bejott.
Aztan megint csinalt hasonlot, az nem jott be. Most megint jott egy masik.
Szerepel es szerepelnie kell, tok mindegy milyen hulyeseggel.
1 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 296
Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.

Mondom én, hogy veszélyesek a magyar népmesék...
Gyurma Pappa
tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Josszi
Elbeszélsz Gyurma Pappa mellett.
Vagyis ugyanazt mondod, csak máshogy.
Ugyanis a tehetségesen gátlástalan ember ha politikus, akkor az bizony egy nagyon tehetséges politikus. Mint pl. Orbán.
Őszentsége Sobri Jóska
Elszámoltam tízig | háromszázszor | miután ezt a gátlástalan ember= nagyon tehetséges politikus eszmefuttatást olvastam. Az ilyen nem tehetséges politikus, hanem egy gátlástalan bűnöző, akinek egyetlen célja, hogy hatalma legyen. Ezek szerint Pablo Escobar is tehetséges politikus volt. Ja, nem mellesleg neki is volt egy gyűjteménye egzotikus állatokból.
Biztosan gyermekien naiv vagyok, de én abban a hitben ringatom magam, hogy a tehetséges politikus az, aki hatékonyan képviseli azon emberek érdekeit, akik megválasztották és akiknek a befizetett adójából kapja a fizetését.
SBL
Escobar, Orbán, Trump, Al Capone de de Gaulle, Roosevelt vagy Nixon egy tőről fakadnak, mindannyian elképesztő tehetségű hatalom-machinátorok, ehhez van érzékük, a jóisten, Allah vagy a fene tudja ki, ezzel áldotta meg őket és áldott/vert meg minket. Szükségszerűen válnak vagy bűnözővé, vagy politikussá, és a határ nem is túl erős a két kategória között. Escobar ugye ogy képviselő is volt, rengeteg kórházat épített, komplett negyedeket húzott fel és adott ingyen a szegényeknek, támogatta az oktatást a saját pénzéből, mindemellett volt a történelem egyik legnagyobb bűnözője.

Máshogy mondva, pontosan ugyanazok a skillek kellenek a sikeres bűnözőnek, mint a sikeres politikusnak. Szó szerint ugyanazok. Ha egy politikus bizonyos fokig nem gátlástalan, manipulatív és hataloméhes, akkor nem lesz sikeres politkus, az ilyeneknek is sikerülhet néha, de manapság végképp nem jellemző. Ugyanígy egy bűnszervezet feje igen gyorsan elbukik, ha nincs meg a képessége a diplomáciához, a tárgyalásokhoz és ahhoz, hogy az embereivel elhitesse, ő az egyetlen, kiválasztott vezető aki el tudja vezetni ezt a kócerájt.

Amiben te hiszel az nem naivitás, hanem egy korábbi korszak politikai eszméje volt, ami éppen a szemünk előtt tűnt, tűnik el, alakul át. Ebben az eszmében a politikus a néptől jön, azt keresi, hogy a népnek hogyan lesz jobb, mitől szavaz rá, hogyan képviselje az érdekeit és így tovább. Ez nyugaton nagyjából a 80as évek elejéig tartott, aztán végleg kiszenvedett a 2007/8as gazdasági válsággal és következményeivel.
Utána leginkább jobbról, de persze balról is, megjelent a ma lévő irányzat, amikoris a vezető nem a nép érdekeit nézi, hanem pusztán / ahogy írod is / a hatalmat akarja a hatalom kedvéért, hogy miért történt ez meg arról sokat írtunk itt is.
Igen, baggionak ebben igaza van, ez a cinikus politizálás ahol Trump a szegények zászlóhordozója és OV a keresztény erkölcs védelmezője. Csak az van, hogy nincs más. Vannak a cinikus szarháziak, a kevésbé cinikus szarháziak, meg a komplett idióták a politikában és jónapot.

Nem tudsz, tudok, egyetlen olyan nyugati világi vezetőt se mondani az elmúlt lassan 20 évből, aki a saját országát jobb hellyé tette, szerkezeti és strukturális reformokat hajtott végre, a nép pedig boldogabb, jobban él és elégedettebb mint 20 éve (ide nem értve az északiakat, az külön történet). Vannak fellángolások, mint a baltiak vagy most épp a lengyelek, előtte meg a románok, aztán mindegyikről kiderül, hogy a fák nem nőnek az égig.

Obamától Sárközyn át, a megszámlálhatatlan olasz miniszterelnökön és Merkelen keresztül Orbánig vagy Ficoig, minden esetben maximum stagnált de inkább egy kicsit/nagyon rosszabb hely lett az adott ország, nem a gazdaság, hanem az ország általában. Persze, nagyon nem mindegy, hogy egy ország egy fasza állapotom stagnál vagy egy eleve közepesen szar állapotban csökkenget, de hogy jobb hely nem lett egyik sem, arra azért tudnék pénzt tenni. Ettől még a világ legjobb része a magyar-ukrán határtól Parizson át Tokióig terjedő rész, és a másik rész meg sokkal szarabb.

A rossz hír, hogy nem tudsz tenni semmit, a történelemben átlagemberek igen ritkán értek el bármit is, és akkor is jöttek a hatalom-machinátorok aztán szépen megoldották a dolgokat ahogy nekik jó. A jó hír, hogy nem tudsz tenni semmit, ezért teljesen felesleges aggódnod, idegeskedned vagy felhúznod magad főleg a politikán. El kell menni szavazni, akire akarsz aztán haza kell menni és nem foglalkozni az egésszel (kivéve ha junkie az ember, mint a topiclakók többsége, az más tészta 😆), olvasni, festeni, makettezni stb. kell. Vagy beszállni a politikába. De akkor cinikus szarházinak vagy idiótának kell lenni, máshogy nem fog menni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 980
SBL
Az hogy Orban tehetseges az nem ertekitelet, senki nem mondta hogy jo ember, csak tenymegallapitas. Ha nem lenne tehetseges nem lenne 15 eve az orszag vezetoje. Escobar is tehetseges volt bizonyos ertelemben a maga mufajaban ahogyan kitudta epiteni azt amit. Politikusnak meg jo szandeku ember nem megy eleve, hatalomvagy es valami mentalis defekt kell. Jo lehet vannak tenyleg jot akaro politikusok, de azok nagy karriert nem futnak be.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 980
oké, de hol fognak aludni? az elmaradt békecsúcs miatti üresen maradt Tiborc szállodákban? vagy DPK becsületkassza mindenkinél aludjon egy békepárti honfitársunk mozgalom is van már?
Josszi
Four seasons.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.

Gyurma Pappa
tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Josszi
Ugyanis a tehetségesen gátlástalan ember ha politikus, akkor az bizony egy nagyon tehetséges politikus. Mint pl. Orbán.
Őszentsége Sobri Jóska
SBL
Orbán már évek óta minden kinyilatkoztatásával azt bizonyítja, hoy ő továbbra is az emberek érdekeit képviseli, csak már eljutott arra a szintre, hogy ő TUDJA, hogy az emberek és az egész ország azt akarják, amit ő kigondol...

1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 605

Gyurma Pappa
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Akkor csak sokan kirándultak ma Bp-re és mind a budai felső rakpartra jött(lehet nyilt nap volt az egyetemen )
😊
Janek
ezt lathattad szerintem https://www.rakocziszovetseg.org/wp-content/uploads/2025/10/Gloria-Victis-1956-emlekunnepseg-program.pdf
Josszi
 telex.hu/belfold/2025/10/22/mcc-bekemenet-kulon-buszok-kollegium-vendegek-filmvetites-oktober-23
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 870
 youtu.be/Vc9J_g5je1E?si=KwjjvImgtsUWBgIF

Zseniális videó.
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 605
Akkor csak sokan kirándultak ma Bp-re és mind a budai felső rakpartra jött(lehet nyilt nap volt az egyetemen )
😊
Janek
Attól tartok nincsenek sokan, akik tudnak az egyetemi nyílt napról. Vagy arról, hogy van ott egy egyetem. Vagy arról, hogy mi is az az egyetem.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
Ennyivel korábban? Aznap szoktak, mert így nem csak buszoztatás, hanem elszállásolás is, az meg jócskán (szerintem irreálisan) megdrágítja egy résztvevő bekerülési költségét.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerencsére a Fidesz legendásan odafigyel a költséghatékonyságra, főleg végtelen állami pénz birtokában. 😊

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 931
😊
Janek
ezt lathattad szerintem https://www.rakocziszovetseg.org/wp-content/uploads/2025/10/Gloria-Victis-1956-emlekunnepseg-program.pdf
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 931

Gyurma Pappa
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
ha ugyanazt mondom csak máshogy akkor nem beszélek el mellette 😊
én nem tekintem sikermércének ha valaki gátlástalan politizálással tartja meg a hatalmát, és a viziója mellékhatásaként lezülled azí ország gazdasága, hogy úgy teremti meg kézivezérelve az új uralkodó osztályt, hogy nemzetközi szinten versenyképtelen konglomerátumokat hoz létre,hogy lerohassza az oktatást, hogy alacsony hozzáadott értékű munkahelyeket teremt és maroknyi ember kezébe játsza át a közvagyont, ez nem siker, ez egy gátlástalan pszichopata sikertörténete a hatalomban
1 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
😊