Politika
65 feliratkozó
27 napja
Egy alternatív világban szívesen megnézném, hogy a fidesz nyer, majd Lázár szétcsapja a lidlt es társait, Marcika meg bezárat pár bankot.
27 napja
😀 😀azon gondolkozom, vajon mi lesz rajta. a közelmúltbeli fidesz-videokból kiindulva bemegy egy felismerhetetlen valaki, akinek a nyakára rámontírozzák MP fejét.
Szánalmas ez az erőlködés
warr_b
27 napja
Szerinted nem?😀 😀Biztos?
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Frissült a Radnai 😃Fidesz nem érti, hogy ez már so múltheti 😀
JC6 (Mr. Miele)
Lesz ez még így se!
27 napja
Vagy a sport világából a "győztünk!" vs "a magyar csapat vereséget szenvedett""Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majdAkármi is lesz április 12-én este, ezt a szót E/1-ben ragozva soha nem fogod hallani OV-tól.
Löfli
Nem tudom kinek ismerős a munka világából a "MegcsinálTAM vs ElbaszTUK." közti különbség.
bobi0092
27 napja
😀 😀Biztos?
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
27 napja
😀 😀 Szánalmas ez az erőlködés

27 napja
Frissült a Radnai 😃
27 napja
ElbaszTÁTOK és nem tudtam kijavítani. 😀"Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majdAkármi is lesz április 12-én este, ezt a szót E/1-ben ragozva soha nem fogod hallani OV-tól.
Löfli
Nem tudom kinek ismerős a munka világából a "MegcsinálTAM vs ElbaszTUK." közti különbség.
bobi0092
27 napja
"Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majdAkármi is lesz április 12-én este, ezt a szót E/1-ben ragozva soha nem fogod hallani OV-tól.
Löfli
27 napja
"Vesztettem..." remélem április 12 este is ezt mondja majd
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
A dróg róósz, étem?vagy Ő Buga, a póni 😀magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
Löfli
somoskovig
bogjosi
tökéletesen illik rám a karakter leírása 😊
Löfli

27 napja
vagy Ő Buga, a póni 😀magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
Löfli
somoskovig
bogjosi
tökéletesen illik rám a karakter leírása 😊

Don't blink!
27 napja
vagy Ő Buga, a póni 😀magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
Löfli
somoskovig
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
27 napja
444.hu/2026/02/17/tiz-evvel-ezelott-juhasz-peter-palnak-haromszor-is-buknia-kellett-volna-de-mindent-meguszott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
Menj el személyesen kovegyre vagy docra 😊youtu.be/XRTu6DHeTgk?si=gey8TfZinUasMftnSzándékosan Nógrád megye, mindig, de tényleg???
Negritis, a vajda
Nincs esetleg video egy eldugott Szeged melletti faluból?😃😃😃
JC6 (Mr. Miele)
Kubeken pl csak 40%ot kapott a fidesz, de 25 a mihasznak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
mondjuk ez is kemény, akkor vagy igazi magyar, ha 500 kokárdát elkészítesz!telex.hu/belfold/2026/02/17/kokarda-varras-nemzeti-muvelodesi-intezet-szakkor-iskolak-500-darab

Don't blink!
27 napja
magamat reklámozomKommandós vagy drogkészítő vagy? 😊
"Vegyvédelmi ruhás kommandósok számoltak fel egy droglabort Budakeszin" - itt komolyabb a védőfelszerelés, mint Gödön
— Buga, a póni (@lofli.bsky.social) 2026. február 17. 13:52
[image or embed]
Löfli
27 napja
magamat reklámozom"Vegyvédelmi ruhás kommandósok számoltak fel egy droglabort Budakeszin" - itt komolyabb a védőfelszerelés, mint Gödön
— Buga, a póni (@lofli.bsky.social) 2026. február 17. 13:52
[image or embed]

Don't blink!
27 napja
youtu.be/XRTu6DHeTgk?si=gey8TfZinUasMftnSzándékosan Nógrád megye, mindig, de tényleg???
Negritis, a vajda
Nincs esetleg video egy eldugott Szeged melletti faluból?😃😃😃
27 napja
akkor csak le kell úsztatni a dunán egy kolompotErre aztán nagyon szükség van 😕A CÖF még gyorsan összehoz egy Birkamenetet, mielőtt a dagi betiltja az álcivil szervezeteket.
telex.hu/belfold/2026/02/17/marcius-15-en-bekemenetet-tart-a-cof
dande2
SBL
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
27 napja
Én amikor ez szembejön mindig odakommentelem, hogy a TISZA a nemzeti oldal, a Fidesz meg a háborús agresszor és az ázsiai multik támogatója.Erre aztán nagyon szükség van 😕Én már ettől a "nemzeti oldal" kifejezéstől alapból hányok, a Békemenet igazán vonulhatna az orosz nagykövetséghez és követelhetné ott a békét...
dande2
StormST
27 napja
Erre aztán nagyon szükség van 😕A CÖF még gyorsan összehoz egy Birkamenetet, mielőtt a dagi betiltja az álcivil szervezeteket.
dande2
27 napja
Erre aztán nagyon szükség van 😕Én már ettől a "nemzeti oldal" kifejezéstől alapból hányok, a Békemenet igazán vonulhatna az orosz nagykövetséghez és követelhetné ott a békét...
dande2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
27 napja
Erre aztán nagyon szükség van 😕telex.hu/belfold/2026/02/17/marcius-15-en-bekemenetet-tart-a-cof