Politika
52 feliratkozó
1 hónapja
gratula aki kibírja klíma nélkül...Mondjuk a legfelső emeleten tényleg elviselhetetlen lehet.
2. napja tolom reggel 10-tól este 11-ig, 10. emelet, egész nap kapom a hőt, nem bírom 😕
NB2
1 hónapja
Kikérem magamnak, ezt én szintetizáltam a teljes jobboldali szakértelem és szellemi fölény felhasználásával, nem holmi jobber bértroll alkotása! 😀Aranyos, amikor egy ilyen okos kommentelő idézőjelbe teszi a szakembereket.“Mindenki tudja, hogy volt már ennél alacsonyabb a Duna, hiszen a 88 kisebb szám, mint a 134, a - jel meg nem is mínusz, csak gondolatjel. Meg ugye az eloszivattyukrol is hallgatnak ezek a “szakemberek”, pedig még egy géplakatos is tudja, hogy az sima megoldás lenne. Azért kellett leállítani Paksot, hogy hiány keletkezzen, amit túlárazott ukrán árammal kell pótolni, ez a nemzetellenes brusszelita babkormany így tolja a magyarok pénzét az ukrán háborúba!”Aka szemet geci ukranok rajtunk nyereszkednek, nem is ertem ez meg hogy nem szuletett meg Bohar Daninal.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
JéBé
somoskovig
Mikey
1 hónapja
Aranyos, amikor egy ilyen okos kommentelő idézőjelbe teszi a szakembereket.“Mindenki tudja, hogy volt már ennél alacsonyabb a Duna, hiszen a 88 kisebb szám, mint a 134, a - jel meg nem is mínusz, csak gondolatjel. Meg ugye az eloszivattyukrol is hallgatnak ezek a “szakemberek”, pedig még egy géplakatos is tudja, hogy az sima megoldás lenne. Azért kellett leállítani Paksot, hogy hiány keletkezzen, amit túlárazott ukrán árammal kell pótolni, ez a nemzetellenes brusszelita babkormany így tolja a magyarok pénzét az ukrán háborúba!”Aka szemet geci ukranok rajtunk nyereszkednek, nem is ertem ez meg hogy nem szuletett meg Bohar Daninal.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
JéBé
somoskovig
1 hónapja
COVID óta már messze nem, minimum a fele magyar, és nagyon sok a napijegyes.telex.hu/after/2026/08/03/sziget-fesztival-halozati-aramkimaradas-generatorMondjuk a látogatók nagy rész úgy tudom külföldi 😊
Látom, a Fidesz kezdi megérteni, hogy kell a fiatalokat megnyerni. 😊
somoskovig
NB2
1 hónapja
www.valaszonline.hu/2026/08/02/klimamodellek-duna-vizallas-rekord-paks-atomeromu-eghajlatvaltozas/Tegnap már linkeltem, de jobb kétszer ☺️
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
www.valaszonline.hu/2026/08/02/klimamodellek-duna-vizallas-rekord-paks-atomeromu-eghajlatvaltozas/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
telex.hu/after/2026/08/03/sziget-fesztival-halozati-aramkimaradas-generatorMondjuk a látogatók nagy rész úgy tudom külföldi 😊
Látom, a Fidesz kezdi megérteni, hogy kell a fiatalokat megnyerni. 😊
somoskovig
1 hónapja
telex.hu/after/2026/08/03/sziget-fesztival-halozati-aramkimaradas-generatorLátom, a Fidesz kezdi megérteni, hogy kell a fiatalokat megnyerni. 😊
1 hónapja
Jó látni, hogy a KDNP is aktivizálja magát végre.Szia! Egy jobboldali, hagyományos értékeket valló, kormányváltásra készülő ellenzéki parlamenti párt (nyugi, nem a mi hazánk) számára keresünk aktív, lényeglátó, patrióta fiatalokat, akikkel közösen dolgoznánk azon, hogy az a szebb jövő visszatérjen, amilyen 3 hónapja volt. Mármint a jövő. Ha érdekelne egy ilyen munka, részleteket tudok küldeni, természetesen a megfelelő honoráriumot is meg tudjuk beszélni ☺️🫡🇹🇯“Mindenki tudja, hogy volt már ennél alacsonyabb a Duna, hiszen a 88 kisebb szám, mint a 134, a - jel meg nem is mínusz, csak gondolatjel. Meg ugye az eloszivattyukrol is hallgatnak ezek a “szakemberek”, pedig még egy géplakatos is tudja, hogy az sima megoldás lenne. Azért kellett leállítani Paksot, hogy hiány keletkezzen, amit túlárazott ukrán árammal kell pótolni, ez a nemzetellenes brusszelita babkormany így tolja a magyarok pénzét az ukrán háborúba!”Aka szemet geci ukranok rajtunk nyereszkednek, nem is ertem ez meg hogy nem szuletett meg Bohar Daninal.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
JéBé
somoskovig
MC12
Szerkesztette: Kampman
1 hónapja
Szia! Egy jobboldali, hagyományos értékeket valló, kormányváltásra készülő ellenzéki parlamenti párt (nyugi, nem a mi hazánk) számára keresünk aktív, lényeglátó, patrióta fiatalokat, akikkel közösen dolgoznánk azon, hogy az a szebb jövő visszatérjen, amilyen 3 hónapja volt. Mármint a jövő. Ha érdekelne egy ilyen munka, részleteket tudok küldeni, természetesen a megfelelő honoráriumot is meg tudjuk beszélni ☺️🫡🇹🇯“Mindenki tudja, hogy volt már ennél alacsonyabb a Duna, hiszen a 88 kisebb szám, mint a 134, a - jel meg nem is mínusz, csak gondolatjel. Meg ugye az eloszivattyukrol is hallgatnak ezek a “szakemberek”, pedig még egy géplakatos is tudja, hogy az sima megoldás lenne. Azért kellett leállítani Paksot, hogy hiány keletkezzen, amit túlárazott ukrán árammal kell pótolni, ez a nemzetellenes brusszelita babkormany így tolja a magyarok pénzét az ukrán háborúba!”Aka szemet geci ukranok rajtunk nyereszkednek, nem is ertem ez meg hogy nem szuletett meg Bohar Daninal.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
JéBé
somoskovig
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
1 hónapja
Nah, sikerült megint egy jó ki hergelést összehozni, nulla szakmaiság mellett. Elég sokan szeretnének most poziciót fogni, és úgy látom a wwf-es társaság a nyílt hazudozástól sem riad vissza. Ezer ebből vérzik amit mondanak, és ha már így betámadnak egy komplett szakmát, akkor a másik oldalról miért nem szólaltat meg senkit a 444? Vajon?
444.hu/2026/08/02/botranyos-esetek-a-termeszetvedelemben-a-nemzeti-park-kozepen-is-kivagtak-az-ertekes-fakat
1 hónapja
“Mindenki tudja, hogy volt már ennél alacsonyabb a Duna, hiszen a 88 kisebb szám, mint a 134, a - jel meg nem is mínusz, csak gondolatjel. Meg ugye az eloszivattyukrol is hallgatnak ezek a “szakemberek”, pedig még egy géplakatos is tudja, hogy az sima megoldás lenne. Azért kellett leállítani Paksot, hogy hiány keletkezzen, amit túlárazott ukrán árammal kell pótolni, ez a nemzetellenes brusszelita babkormany így tolja a magyarok pénzét az ukrán háborúba!”Aka szemet geci ukranok rajtunk nyereszkednek, nem is ertem ez meg hogy nem szuletett meg Bohar Daninal.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
JéBé
1 hónapja
Aka szemet geci ukranok rajtunk nyereszkednek, nem is ertem ez meg hogy nem szuletett meg Bohar Daninal.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
Szerkesztette: JéBé
1 hónapja
Egyebkent szerintem kifejezetten jo hogy most csovon toljak a panikkeltest, mert szamszerusitheto eredmenye van lakossag oldalon es ezt valamennyire magunkkal visszuk akkor is ha arad majd a Duna.www.facebook.com/share/p/1Gxir35Fmo/
JéBé
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
gratula aki kibírja klíma nélkül...2. napja tolom reggel 10-tól este 11-ig, 10. emelet, egész nap kapom a hőt, nem bírom 😕
1 hónapja
már több napja, náluk nyáron durván mennek a vízerőművek.holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
StormST
1 hónapja
holadelej.huA mocsok ukránok épp adnak? Zelenszkij kormányoz itt valóban, nincs mese 😀
ha még nem vót
petey
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Legalább a Fidesz népszerűsége nő ha már a dagadt ezt várta hogy krízisben visszahívják őket? 😀lófaszt, pláne ha tényleg lehozzák vészhelyzet nélkül, pl. nem omlik össze valami kritikus intézmény vagy szolgáltató.
Heisman nádor
1 hónapja
Egyebkent szerintem kifejezetten jo hogy most csovon toljak a panikkeltest, mert szamszerusitheto eredmenye van lakossag oldalon es ezt valamennyire magunkkal visszuk akkor is ha arad majd a Duna.
1 hónapja
Én ilyenkor még inkább sajnálom, hogy nálunk az úgynevezett balkonerőművek nincsenek engedélyezve, nyugati fekvésű a ház, kiraknám az egyébként ocsmány beton korlátra (értsd nem csúfítana el semmit) és termelne izomból, konkrétan napok óta 43 fok felett van az erkélyen nap közben, ha van mintapéldája az elvesztegetett energiának, akkor ez az...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
én napelemmel termeltem napközben másnak is. estére meg van/marad elég az akkuban, hogy holnap reggelig kibírjuk klímázva is. ilyenkor a fogyasztásunk 99%-át ki tudjuk váltani szerencsére. (sőt, még az autóba is jutott)de a kert locsolásból vissza vettem masszívan.
Szerkesztette: rva
1 hónapja
Sajnos most kezdenek felmelegedni még a szigetelt falak is, mi is máig bírtuk klíma nélkül, sztem holnaptól napközben üzemelni fog.Mi sem kapcsoltuk még be. Éjjel kinyitunk mindent, hajnalra lehűl 23-24 fokra, akkor becsukunk. Ha nappal nem nyitogatjuk túl sokat a bejárati ajtót, akkor estére csak kb 26-ig megy fel. Ha bejövök a 38-ból, rendesen hűvösnek érzem.5 óra, légkondi offAmúgy itt nálunk annyira most nem vész, 36 fok, lakásban tök oké lehúzott redőnyökkel. Ma szerintem be se kapcsoltuk a klímát. Ellenben kimerészkedtem fél egy körül, vásárolni kellett, azóta álmos vagyok és fáj a fejem 😄
bcsarli, Udvari Főkóstoló
warr_b
Szerintem 1-2 nap múlva eljutunk oda, hogy bent 28 lesz, akkor majd klímázunk, de addig nem akarok.
Jan
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Mi sem kapcsoltuk még be. Éjjel kinyitunk mindent, hajnalra lehűl 23-24 fokra, akkor becsukunk. Ha nappal nem nyitogatjuk túl sokat a bejárati ajtót, akkor estére csak kb 26-ig megy fel. Ha bejövök a 38-ból, rendesen hűvösnek érzem.5 óra, légkondi offAmúgy itt nálunk annyira most nem vész, 36 fok, lakásban tök oké lehúzott redőnyökkel. Ma szerintem be se kapcsoltuk a klímát. Ellenben kimerészkedtem fél egy körül, vásárolni kellett, azóta álmos vagyok és fáj a fejem 😄
bcsarli, Udvari Főkóstoló
warr_b
Szerintem 1-2 nap múlva eljutunk oda, hogy bent 28 lesz, akkor majd klímázunk, de addig nem akarok.
1 hónapja
Legalább a Fidesz népszerűsége nő ha már a dagadt ezt várta hogy krízisben visszahívják őket? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz