Politika

65 feliratkozó

26 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 327 — Saturday Night Lights
Egyre unszimpatikusabb ez a MKKP pláne ez a két degeneralt.

youtu.be/iqXHH_TKbsU?si=A-LB98qKxSrPO5k7
KB23
Második top komment "A viccelődés kifogyott csokoládé nem is volt".
Porsan
Nekem az tetszik, hogy kampányolnak, hogy szavazzanak az emberek rájuk, mert kellenek fékek a rendszerbe, majd mikor a riporter megkérdezi Csokoládét, hogy ő kire fog szavazni, azt válaszolja, hogy még nem tudja biztosan, majd aznap dönti el... OK 😀 😀
bogjosi
igen, az a rész volt talán a mélypont
Josszi
Ez a kampány tényleg full gázba csapott (tényleg), ha pedig kiderül, hogy MP tényleg drogozott a körúton belül, ez végképp elszívja az MKKP utolsó szavazóit is 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sovány vígasz, de nem egyedül vagyunk hülyék...

telex.hu/kulfold/2026/02/18/robert-fico-szlovakia-gazolaj-ukrajna-export

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 258 — #NoStress

KB23
Porsan
Nekem az tetszik, hogy kampányolnak, hogy szavazzanak az emberek rájuk, mert kellenek fékek a rendszerbe, majd mikor a riporter megkérdezi Csokoládét, hogy ő kire fog szavazni, azt válaszolja, hogy még nem tudja biztosan, majd aznap dönti el... OK 😀 😀
bogjosi
Ahogy mondtam, too little, too late. Ezt a kampány 2024-ben kellett volna elkezdeni és nem csak a Hegyen...
Gyurma Pappa
Az MKKP-ről már egy ideje Kaszparov mondása jut az eszembe, miszerint "Rossz állásban nincs jó lépés."

26 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 275 — Csodabogár
 telex.hu/belfold/2026/02/18/navracsics-tibor-miniszter-interju-fidesz-valasztas-16-ev-felelosseg-god-samsung

A két lábon járó kognitív disszonancia redukció állatorvosi lova. Ezért kár azt hinni, hogy itt bárki is képes bűnhődni a bűneiért.
r.baggio
"Van erkölcsi mércém, ezt ne vitassa el tőlem"

"Úgy érzékelem, hogy 2014 és 2019 között történt valami a magyar politikában, amikor nem voltam itthon, és nem voltam a résztvevője. (Az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa volt.) Megváltozott a pártok kommunikációja, és más nyelvezet fogadott, amikor 2019 végén hazaértem, de nem tudnám rögtön megmondani, hogy miért."

Lemaradt az orbáni utasítástól, hogy mostantól a Szovjetunióhoz tartozunk?
Vagy ez nála olyan, hogyha más az irányítószám, akkor az nem számít megcsalásnak? 😀

"Imádom" ezt az embert, mindig meg tud lepni, hogy mennyire vergődik a szervilizmusa, kisebbségi komplexusa és a jelentéktelensége miatt, hisz OV mellett ő (és más sem) tudott valaki lenni, de ez ellen nem hajlandó tenni, hisz akkor még jelentéktelenebb lenne (szerinte).
Lúdas Solymi
a Pohos megjelent Navracsics körzetében suttyomban, és azt mondta hogy kellemetlenül nagyon vezetnek 😀
erre kirakta a Veszprém 03-as képviselője, hogy az Iránytű szerint csúnyán be van csicskítva Navracsics.

26 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 545

KB23
Porsan
bogjosi
igen, az a rész volt talán a mélypont

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
26 napja
warr_b Washington Commanders 29 216 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez rengeteg helyre mehetne, zseniálisan vicces

zacknorb
Telódat töltsd föl.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 761 — The Mathematician
a full nácik éltetik a szalonnácit
kawaii

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez rengeteg helyre mehetne, zseniálisan vicces

Poloska vagyok.
26 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 601

KB23
Engem már kétszer hívtak a központból, másodszorra elmondtam nekik a kendőzetlen véleményemet.
r.baggio
És mit mondtál? Engem meg egyik párt se hívott pedig lenne mit mondanom 😄
26 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 606 — zászló zászló szív

KB23
Porsan
bogjosi
Ahogy mondtam, too little, too late. Ezt a kampány 2024-ben kellett volna elkezdeni és nem csak a Hegyen...

26 napja
bogjosi New England Patriots 2 037

KB23
Porsan

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 881 — no es importante

KB23
Engem már kétszer hívtak a központból, másodszorra elmondtam nekik a kendőzetlen véleményemet.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
Porsan Las Vegas Raiders 243

KB23
26 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 761 — The Mathematician

KB23
tökéletes kifogás lesznek megint ha bármi nem úgy sikerül ahogy azt mindenki várja

pedig amúgy lehet az a mesterterv hogy 1% meglesz úgyis, viszont nagy veszélyt nem jelentenek azzal hogy Nagy Dávid baflaszoskodik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
26 napja

26 napja
JéBé Green Bay Packers 7 912
 index.hu/gazdasag/2026/02/18/szijjarto-peter-kormanyules-ukrajna-baratsag-koolajvezetek-villamos-energia-korlatozas/
NB2
A Portfolio szerint januárban 11 ezer tonna finomított kőolajterméket szállítottunk Ukrajnába. Ez a teljes import 0.11 százaléka volt.
Jól odabasztunk nekik!
SBL
Kulonosen megerte igy a gesztus.
26 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
 index.hu/gazdasag/2026/02/18/szijjarto-peter-kormanyules-ukrajna-baratsag-koolajvezetek-villamos-energia-korlatozas/
NB2
Ahogy azt már a zsidó kvoták tekintetében is sikerült felülteljesíteni az elvártat, így itt is a legszorgalmasabb (= legalantasabb, elvtelen, aljadék) minyon pozíciója a cél.
FLZOLI
Nem félnek az ukrán titkosszolgálattól? Orosz tábornokokat szednek le ellenséges területen, meg sem kottyanna nekik petike. Nyilván nem most a választások előtt, de később még eshet bajuk, mert ezt nem fogják elfelejteni.
cartman023
nem. hiába van előirányozva az ukránok eu-tagsága, meg hiába áll mellettük az egész eu egyetlen kormány (nem ország, csak kormány) kivételével, eu-tagállam tisztviselője elleni merénylet az eu-tagállam területén az nagyon no-no még akkor is, ha az ennek az operettkormánynak a tagja ellen történik.

az Északi Áramlat elleni támadásnál is rezgett a léc, itt effektíve elvágnák magukat.
26 napja
SBL Green Bay Packers 2 751
NB2
A Portfolio szerint januárban 11 ezer tonna finomított kőolajterméket szállítottunk Ukrajnába. Ez a teljes import 0.11 százaléka volt.
Jól odabasztunk nekik!
26 napja
Csak erős idegzetűeknek!

youtu.be/WA43uWA54fo?si=NBN_J14vZj_4IxzQ
26 napja
cartman023 Indianapolis Colts 996
NB2
Ahogy azt már a zsidó kvoták tekintetében is sikerült felülteljesíteni az elvártat, így itt is a legszorgalmasabb (= legalantasabb, elvtelen, aljadék) minyon pozíciója a cél.
FLZOLI
Nem félnek az ukrán titkosszolgálattól? Orosz tábornokokat szednek le ellenséges területen, meg sem kottyanna nekik petike. Nyilván nem most a választások előtt, de később még eshet bajuk, mert ezt nem fogják elfelejteni.
26 napja
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
NB2

26 napja
NB2 New England Patriots 28 229 — nabege2@yahoo.com
27 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 881 — no es importante
Még a látszatra se

hvg.hu/kkv/20260218_szijjarto-adria-horvatorszag-orosz-olaj-mentesseg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
27 napja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 766 — Salus populi suprema lex esto
Király volt tegnap Nyíregyházán! Volt ott valaki személyesen rajtam kívül?
Kájzerszóze
A videók alapján úgy láttam, hogy igen, elég sokan voltak ott személyesen! 😀
27 napja
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 687 — playoffs???
Király volt tegnap Nyíregyházán! Volt ott valaki személyesen rajtam kívül?