Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Jaj, de sajnálom szegényt. Tele fogom sírni a párnát.Huhhh.. mindig is az ünnepi beszédében volt OV a leggyengébb, de most nehéz kiemelni olyan részt, ami jó lett volna. Inkozisztens, unalmas, semmi lelkesítő nem volt benne.Nem ezt a beszédet akarta elmondani, de nem tudott mást. Megúszós b-side beszéd volt, valszeg arra az esetre írták, ha nincs “béke csúcs”. Olyan is lett. Képzeld el a mai napot, ha van fixàlt és bejelentett budapesti csúcs. Tobzódott volna a főnök.
Nem ez a beszéd fogja megoldani a mozgósítást...
Gyurma Pappa
MC12
1 hónapja
Mivel ott voltam, képem nincs de nem jutottunk el a hősök teréig, ezért köztes kivetítőn néztük és rohadt sokan voltunk hasonló cipőben. Pedig nem ingyenbusszal jöttünk 😉A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
1 hónapja
Fénylő október 23.Ezek legalabb hasznos tevekenysegek.
Szép-szép a békemenet és a nemzeti menet is.
Közben mit csinálunk vidéken?
Mi a konyhát újítjuk fel éppen, szomszéd a házfelújításán ügyködik, szemben pedig a kerítést cserélik. 😀
kittli
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Igazán erős pozíció 15 év kétharmados kormányzás után, ha egy narancs fejű idióta aznapi hangulata és egy volt KGB ügynök az egyetlen remény.Huhhh.. mindig is az ünnepi beszédében volt OV a leggyengébb, de most nehéz kiemelni olyan részt, ami jó lett volna. Inkozisztens, unalmas, semmi lelkesítő nem volt benne.Nem ezt a beszédet akarta elmondani, de nem tudott mást. Megúszós b-side beszéd volt, valszeg arra az esetre írták, ha nincs “béke csúcs”. Olyan is lett. Képzeld el a mai napot, ha van fixàlt és bejelentett budapesti csúcs. Tobzódott volna a főnök.
Gyurma Pappa
MC12
1 hónapja
Huhhh.. mindig is az ünnepi beszédében volt OV a leggyengébb, de most nehéz kiemelni olyan részt, ami jó lett volna. Inkozisztens, unalmas, semmi lelkesítő nem volt benne.Nem ezt a beszédet akarta elmondani, de nem tudott mást. Megúszós b-side beszéd volt, valszeg arra az esetre írták, ha nincs “béke csúcs”. Olyan is lett. Képzeld el a mai napot, ha van fixàlt és bejelentett budapesti csúcs. Tobzódott volna a főnök.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
Szól mellettünk a “ruszkik haza!”
— Szabó Christophe (@omlettdufro) October 23, 2025
Fiam: “miért éneklik, hogy Musiala?!”
1 hónapja
Anikó néninek már ásó és alatamasztas kell, hogy megtalálja a gilisztat. Bár szerintem most Szabó Zsófi van a terítéken a főninél.pedig akkora pocaknál mélytorokra venni ahhoz már bőrlégzés kellNekem a husi facebookját be se tölti 🤣 pedig úgy olvasnam hogy több száz ezren nyaltak neki mint meg sohaOrmány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
Szerintük a békemeneten 10x annyian voltak - 500k vs. 50k
gamerkr
Bruce
Bruce
KB23
Josszi
Szerkesztette: KB23
1 hónapja
Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Az sose baj, amikor egymás melle lehet tenni két tömeget, két beszédet, két programot, meg a résztvevőket, mert sok bizonytalannak szerintem segít eldönteni, hogy melyikkel tud azonosulni.
Hát...
Vagy azt gondolod, hogy annyian szavaznak ahányan nagygyűlnek?
Egyrészt 2002-ben, ha kétmillióan nem is, de elég sokan voltak a Fideszén a Kossuth téren, sokkal többen, mint akkoriban bármelyik nemfideszesen, aztán mégse a Fidesz nyert.
Másrészt a kutatások szerint (a valódi kormánypártiak szerint is) most uszkve 15 százalékponttal megy a Tisza. Ennek validálásához nem kell tömegrendezvény.
Harmadrészt benned kétség van afelől, hogy a magyarok többsége kormányváltást akar?
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
pedig akkora pocaknál mélytorokra venni ahhoz már bőrlégzés kellNekem a husi facebookját be se tölti 🤣 pedig úgy olvasnam hogy több száz ezren nyaltak neki mint meg sohaOrmány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
Bruce
Bruce
KB23
1 hónapja
Nekem a husi facebookját be se tölti 🤣 pedig úgy olvasnam hogy több száz ezren nyaltak neki mint meg sohaOrmány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
Bruce
Bruce
1 hónapja
10-kor mutattam egy lakást a Bajcsy-n, majdnem a Podmaniczky sarkon.amikor feljöttünk az Arany János utcánál a metrónál fel2kor és elgyalogoltunk a deák térig, kb 40 cöf-ös buszt számoltam meg, és kb ugyanannyi magyar falu programos mikrobuszt, tudom tudom nem közpénzből mülödik a cöf (sem) 😀
Rég láttam ennyi buszt s róluk leszálló elvakított nyuggert. Végig ott parkoltak, volt nekik mobil wc meg minden finomság.
Adja az Isten hogy bukjon a fidesz.
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Ormány már csak 2x-es szorzót közölthihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
Bruce
1 hónapja
1. 2002-ben 16 voltam pont leszartam a politikát, de akkor még demokratikusan tudtak választani és döntöttek a választók, most nem tudnak dönteni, mert a buta, sötét, megvezetett emberek döntenek helyettünk.Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Igen. Hiába mozgósított ezerrel a Fidesz, hiába szállította mindenfelől buszokkal az embereket, hiába mondta OV, hogy meg kell mutassák, többen vannak, hiába akadályozták a tiszás szervezést, már ez is kevés. Sokan vannak, de nem elegen. Az új az, hogy a valóság visszaigazolja a (nem kormánypárti) kutatások adatait.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
A protestszavazók mindig aktívabbak, mint a jólvanezígy vonal. Pláne Pesten.
Pláne, hogy már a NER is onlineban gondolkodik, pláne, hogy a kutatások szerint MP-nek momentán már több szavazója van, mint Orbánnak.
Megtudunk ebből a "tömegversenygyőzelemből" bármi újat?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hát...
Egyrészt 2002-ben, ha kétmillióan nem is, de elég sokan voltak a Fideszén a Kossuth téren, sokkal többen, mint akkoriban bármelyik nemfideszesen, aztán mégse a Fidesz nyert.
Másrészt a kutatások szerint (a valódi kormánypártiak szerint is) most uszkve 15 százalékponttal megy a Tisza. Ennek validálásához nem kell tömegrendezvény.
Harmadrészt benned kétség van afelől, hogy a magyarok többsége kormányváltást akar?
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?
Őszentsége Sobri Jóska
2. Igen, kell a validalas, látni kell mindenkinek a különbséget egy komcsi fidess és egy a esélyes Tisza között.
3. Nincs kétségem afelől, hogy a magyarok többsége le akarja váltani ezt a geci bandat, de természetesen ehhez nagyon hosszú utat kell megtenni. 5 hónap meg kurva sok idő.
4. nem vagyok jövőbe látó, ahogy te se, de azt látom, hogy most van egy apró remény (amit a DK és Gyurcsány nem basz szét), hogy elzavarják ezt a mocskos fidesst.
1 hónapja
Csak próbálja eljinxelni, hogy ne történjen meg. 😀 De mivel sajnos egyre inkább Orosz/Fehéroroszország light a hatalom, Sobri félelme egyáltalán nem alaptalan, főleg mert a koleszosok lassan ráébrednek a rideg valóságra, hogy ordas nagy csalás nélkül ez óriási narancsos buktának néz ki jövő tavasszal.Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?Nincs hsz már enélkül, így gondolom ez lesz az új "elmarad az NFL szezon during Covid" ? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
esanders10
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?Nincs hsz már enélkül, így gondolom ez lesz az új "elmarad az NFL szezon during Covid" ? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Pride-on a műegyetemnél tartott az eleje amikor még a vége az astoriánál volt....A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
1 hónapja
Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Igen. Hiába mozgósított ezerrel a Fidesz, hiába szállította mindenfelől buszokkal az embereket, hiába mondta OV, hogy meg kell mutassák, többen vannak, hiába akadályozták a tiszás szervezést, már ez is kevés. Sokan vannak, de nem elegen. Az új az, hogy a valóság visszaigazolja a (nem kormánypárti) kutatások adatait.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Pláne, hogy már a NER is onlineban gondolkodik, pláne, hogy a kutatások szerint MP-nek momentán már több szavazója van, mint Orbánnak.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hát...
1 hónapja
Fénylő október 23.Szép-szép a békemenet és a nemzeti menet is.
Közben mit csinálunk vidéken?
Mi a konyhát újítjuk fel éppen, szomszéd a házfelújításán ügyködik, szemben pedig a kerítést cserélik. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Baszki a Margit híd nem bír el annyi embert. Ez a Bede hol tanult meg számolni?Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
1 hónapja
Csak az a helyzet, hogy nem csak pestiek vannak ott. Csak az én ismerőseim közül Veszprémből indult 1 téli busz, amiről tudok. És ez 1 város. És őket nem Erzsébet utalvánnyal vették még, hanem saját szándékból mentek ki. És ebből sokat megtudtunk így.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
hihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
1 hónapja
Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
1 hónapja
Vitya ezzel a beszédével kit szólitott meg? Mi volt a célja?Nekem ez az elbuktunk, de még próbálkozzatok pancserek feeling volt.
1 hónapja
A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
1 hónapja
Tényleg el nem hiszem hogy miután a kormány egy lapja minden bizonyíték nélkül lehozza hogy az ellenzék adót emel, amit a kormány megalapozott hírként reagál le, AI-videot gyárt arról, hogy MP idegen szobába belépve ellopja az ünnepelt tortáját és milliárdos nemzeti konzultációt szervez a témára, még mindig arról tud menni a diszkurzus, hogy MP milyen ember.HIPERNORMALIZÁCIÓ
atapapa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal