Politika

65 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
A prideon többen voltunk.
atapapa
Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
esanders10
Mivel ott voltam, képem nincs de nem jutottunk el a hősök teréig, ezért köztes kivetítőn néztük és rohadt sokan voltunk hasonló cipőben. Pedig nem ingyenbusszal jöttünk 😉
Klaci79
Mi bejutottunk a Hősök Terére, pont két kurvanagy Kartal zászló környékén. 😀
Fasza volt nagyon a hangulata, jó volt ennyi vidám embert látni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
 telex.hu/belfold/2025/10/23/menczer-tamas-a-pilisborosjenoi-polgarmesternek-a-kornyeken-mindenhol-fejlesztesek-lesznek-csak-nalatok-nem?fbclid=IwQ0xDSwNnUfJleHRuA2FlbQIxMQABHiiV9fpJlNvSadHbIXPwC619C8bNjBpFAPjA1wutkqamOtFcIPW7SheNx22n_aem_1PqS892U_LK_rDZcNunKBw

Azt hittem a kicsinyességnek is van határa, eddig.
Toca
Ha én Tisza kampánystratéga lennék, csak Menczert provokalnam, hogy beszéljen. Meg az élportoló Tomikát, de ő csak angolul. 😊

1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
 telex.hu/belfold/2025/10/23/menczer-tamas-a-pilisborosjenoi-polgarmesternek-a-kornyeken-mindenhol-fejlesztesek-lesznek-csak-nalatok-nem?fbclid=IwQ0xDSwNnUfJleHRuA2FlbQIxMQABHiiV9fpJlNvSadHbIXPwC619C8bNjBpFAPjA1wutkqamOtFcIPW7SheNx22n_aem_1PqS892U_LK_rDZcNunKBw

Azt hittem a kicsinyességnek is van határa, eddig.
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 604
 telex.hu/belfold/2025/10/23/hanyszor-emlitette-orban-viktor-az-oktober-23-i-beszedeben-az-oroszokat-na-es-brusszelt
1 hónapja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
 444.hu/2025/10/23/az-orban-moge-beultetett-eperjes-karoly-elo-adasban-vegigszurkolta-es-vegigimadkozta-a-miniszterelnok-beszedet
Aszongyák, hogy a Fidesz nyitni akár a fiatalok felé.
De akkor miért ültetik be OV mögé ezt a tőrölmetszett idiótát?
Dzsokijuing
És mit akarnak nyitni? A gáz csapot? Ezek már azt se tudják mi fán terem a fiatalság, kivéve Zsolti bácsit
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
 444.hu/2025/10/23/az-orban-moge-beultetett-eperjes-karoly-elo-adasban-vegigszurkolta-es-vegigimadkozta-a-miniszterelnok-beszedet
Aszongyák, hogy a Fidesz nyitni akár a fiatalok felé.
De akkor miért ültetik be OV mögé ezt a tőrölmetszett idiótát?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
MCDózen köttársaságtalansági elnöki beszéd
2025 ottóber 23 zsombó, taknyos kakas

Hívejim, most köszönhetitek hogy meginláttok, íme együttünk ide a sörfőzde helyett, vonulgatásmentesen. Tik tuggyatok, én is, tablettásfröccs duplaunikum, mindenkijavendégem.

Szóva ezen a drága ünnepen, most végere ma elintézem hogy a felszabadulásútt tábláitól megszabaduljunk, mikor Sanyiló eléri a csáknorisz-szintet. Má évtizedekóta kellett volna, de nemértide a szapaccsák szellentése.

Basztatokrá, mint Maléterre tökölön, istenem, kijazahüje, má hetvenéve is aki egy szavukat is elhiszi - télleg a rózsasándorra letettétek az óvadékot? egs...

Hányattatott sorsú nemzetünk végóráiban feltör a buzgár, mint Zsanán, ottvótá Laci? Miazhogy a gyesznyót köll etetni nebasszatokmá ki velem... Misén rátok baszatoma a templomajtót, amíg kinem gyónnyátok magatokból a korvinközt, basszamegamajom. Mit mondotta Pongrácgergő hazagyön, ha meghal az utsó komenista, miazhoty meghalt, baszokrá, gyöjjönhaza!

Ebbejapurtiba há mit bedobok, érted, azt itthagytok - miazhoty téeszelnökvótam, faszombamenjetekbuzik...

Irénke! vammég a háromcsillagos konjakbú?

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 604
Vadhajtások azt mondja
Békemenet 500000 ember
Háborús menet: 50000 ember
Szerintem szar gyógyszerre inni....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Viszont anyagilag megéri. Neki.
1 hónapja
 www.origo.hu/itthon/2025/10/magyar-peter-deak-daniel-tisza-part
Deák Dani kiszámolta 😀
NB2
Hogy tudod ezt a mocskot olvasni?
Offtopic: Kelenföldön a metropolt osztogató sractol is megkérdeztem, hogy bírja a gyomra, de mondta, sajnos olyan helyzetben van, hogy csak így tud pénzt keresni.
Arra már nem mertem rákérdezni, hogy mondjuk egy pennybe vagy Cbaba nem akart volna raktári munkát vállalni ehelyett.
KB23
Itt legalább egyedül van és nincs másokkal összezárva 8-12 órára és hallgatni a hülyeségeiket.
Meg valszeg ez rugalmasabb és könnyebben működik neki.
Lúdas Solymi
Hát nem tudom. Amikor reggel fél 8kor megyek akkor ott van és amikor fél 5kor jövök ott van kb ugyan annyi metropollal. Ez se egy leány álom, pláne, hogy a Tisza ott kampányol mellette 2 méterre
1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vadhajtások azt mondja
Békemenet 500000 ember
Háborús menet: 50000 ember
Szerintem szar gyógyszerre inni....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Deák Dani kiszámolta 😀
NB2
Offtopic: Kelenföldön a metropolt osztogató sractol is megkérdeztem, hogy bírja a gyomra, de mondta, sajnos olyan helyzetben van, hogy csak így tud pénzt keresni.
Arra már nem mertem rákérdezni, hogy mondjuk egy pennybe vagy Cbaba nem akart volna raktári munkát vállalni ehelyett.
KB23
Itt legalább egyedül van és nincs másokkal összezárva 8-12 órára és hallgatni a hülyeségeiket.
Meg valszeg ez rugalmasabb és könnyebben működik neki.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 508 — Saturday Night Lights
Mi is egy kivetítőig jutottunk, de nem bántuk még, a Hősök tere már túl szoros volt.
Vérprofi volt a felvezető műsor, óriási találat volt, hogy ez VALÓBAN egy 56-os megemlékezés volt, aktuálpoitika (az áthallások nélkül) a végén volt.
Mindenki türelmes és kedves volt, még ernyőt is kaptunk egy házaspártól, innen is köszönöm 😊
MP bokszolós bevonuló zenéje az East 56-os dala volt 1989-ből, amit a mai napig imádok, szóval egy plusz pont.
Mivel itt a tömeg első felében álltunk, a Pride-on pedig a közepén, saccolni sem merek, melyik volt nagyobb.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Deák Dani kiszámolta 😀
NB2
1 hónapja
NB2 New England Patriots 27 452 — nabege2@yahoo.com
Deák Dani kiszámolta 😀
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
Orbán is azt mondta, hogy a Tisza vezet, ebben semmi újdonság nincs.

Őszentsége Sobri Jóska
Erre van forrásod?
Simán elhiszem, ha tényleg bizonyítható, de nagyon szembe megy az eddigi önmagával.
Kampman
A mai beszédében mondta.
Most elemzi Ruff a Partizánon.
Őszentsége Sobri Jóska
A szavaiból az elemzők ezt a következtetést vonták le, de nem mondott ilyet.
 miniszterelnok.hu/orban-viktor-unnepi-beszede-az-1956-os-forradalom-es-szabadsagharc-69-evfordulojan/
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 120 — #NoStress

Őszentsége Sobri Jóska
Erre van forrásod?
Simán elhiszem, ha tényleg bizonyítható, de nagyon szembe megy az eddigi önmagával.
Kampman
A mai beszédében mondta.
Most elemzi Ruff a Partizánon.

1 hónapja
Lehet túl öreg vagyok, de nekem a nagygyűlésekről és azok szavazattá való konvertálásáról mindig Csurka jut eszembe. Mindig ő tudta a legtöbb embert prezentálni, nála voltak a legtöbben, aztán a csúcsteljesítménye -szerencsére- egy 5 és fél százalék volt, és egyszer jutott be a MIÉP-el a parlamentbe.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965

Őszentsége Sobri Jóska
Erre van forrásod?

1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szerintem el van tévedve a dagadék
 www.blikk.hu/politika/magyar-politika/orban-viktor-bekemenet-nemzeti-menet-tisza-part-fidesz/t09rkjc

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 321 — zászló zászló szív
Huhhh.. mindig is az ünnepi beszédében volt OV a leggyengébb, de most nehéz kiemelni olyan részt, ami jó lett volna. Inkozisztens, unalmas, semmi lelkesítő nem volt benne.

Nem ez a beszéd fogja megoldani a mozgósítást...
Gyurma Pappa
Nem ezt a beszédet akarta elmondani, de nem tudott mást. Megúszós b-side beszéd volt, valszeg arra az esetre írták, ha nincs “béke csúcs”. Olyan is lett. Képzeld el a mai napot, ha van fixàlt és bejelentett budapesti csúcs. Tobzódott volna a főnök.
MC12
Utaltam erre tegnap.

Sajnos (nekik) ez szar volt. Nyomhatja a propaganda, hogy milyen sokan voltak, de messze nem a legnagyobb Békamenet volt, de messze a leglelketlenebb.

A Tisza menetén sok mindent akartak elmondani (virágok, molinó az oroszoknak stb.), Magyar mondott egy egész jó beszédet, de erről sem fog senki beszélni pár nap múlva. Ami fontos, hogy a Tisza megmutatta, hogy képes mozgósítani, és ez nekik befelé fontos.

Ha lesznek demokratikus választások, a Tisza talán az első olyan erő, aki legalább részben esélyesnek tud látszani. Hogy az lesz-e azt nem tudom, de egyelőre legalább valami értelmezhető politikai képződmény képét mutatják.

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 514 — Chiefs GM
Az sose baj, amikor egymás melle lehet tenni két tömeget, két beszédet, két programot, meg a résztvevőket, mert sok bizonytalannak szerintem segít eldönteni, hogy melyikkel tud azonosulni.
somoskovig
Életemben nem hallottam még se személyesen se semelyik közéleti műsorban (uszkve heti 20 órányit biztos nézek már jóideje), hogy bárki az alapján döntött volna, hogy melyik rendezvényen voltak többen. Ettől persze még lehetnek ilyenek.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezért sem csak a létszámról beszéltem, hanem a "minőségről" is, résztvevők és felszólalók, tartalom oldaláról egyaránt.

1 hónapja
amikor feljöttünk az Arany János utcánál a metrónál fel2kor és elgyalogoltunk a deák térig, kb 40 cöf-ös buszt számoltam meg, és kb ugyanannyi magyar falu programos mikrobuszt, tudom tudom nem közpénzből mülödik a cöf (sem) 😀
Josszi
És ebből mi következik?
400 (nem 40) busznyi ember, az kb. 20ezer fő.
Nem markáns része egy ekkora tömegnek.

Egyébként fura, hogy mennyire sokan eltévednek a számok nagyságrendjének rengetegében.
Csak pár alapszám:
2022-ben kb. 5.5millió ember szavazott.
Egy vk-ban kb. 20-30 ezer szavazat kell a győzelemhez. Pesten is, Somogy2-ben is, mert mindegyik vk-ban kb. 90ezren élnek, 70ezren szavazhatnak, 50ezren szavaznak is.
Ezt se szabad figyelmen kívül hagyni, amikor százezres tömegek valós értéket nézzük, vagy ebből akarunk következtetést levonni.

Az sose baj, amikor egymás melle lehet tenni két tömeget, két beszédet, két programot, meg a résztvevőket, mert sok bizonytalannak szerintem segít eldönteni, hogy melyikkel tud azonosulni.
somoskovig
Életemben nem hallottam még se személyesen se semelyik közéleti műsorban (uszkve heti 20 órányit biztos nézek már jóideje), hogy bárki az alapján döntött volna, hogy melyik rendezvényen voltak többen. Ettől persze még lehetnek ilyenek.

- - -

Ha lesznek tiszta, demokratikus választások, akkor a Tisza kb. annyira tarolna, mint a Fidesz 2010-ben.
Én továbbra se látom, hogy ebben a "háborús, vészhelyzeti" helyzetben mi érdeke fűződik egy betegesen romlott, rothadt, torz autoritásnak nem kihasználni a (kb.végtelen) lehetőségeit, és szépen, demokratikusan leváltatni saját magát.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

1 hónapja
Huhhh.. mindig is az ünnepi beszédében volt OV a leggyengébb, de most nehéz kiemelni olyan részt, ami jó lett volna. Inkozisztens, unalmas, semmi lelkesítő nem volt benne.

Nem ez a beszéd fogja megoldani a mozgósítást...
Gyurma Pappa
Nem ezt a beszédet akarta elmondani, de nem tudott mást. Megúszós b-side beszéd volt, valszeg arra az esetre írták, ha nincs “béke csúcs”. Olyan is lett. Képzeld el a mai napot, ha van fixàlt és bejelentett budapesti csúcs. Tobzódott volna a főnök.
MC12
Jaj, de sajnálom szegényt. Tele fogom sírni a párnát.