Politika

70 feliratkozó

20 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Lehet ez is volt már és lemaradtam, csak hogy mindenki értse. 100 szavazat különbség esetén újraszámolják kérésre a szavazatokat. Ezt minden körben szavazókörben meg kell tenni. Ugyanaz a bizottság teszi meg, hivatalosan, és ezért megy ez ilyen sokáig, hiszen innen sokan dolgoznak, nem érnek rá bármikor visszamenni.

Az átjelentkezett és külföldi szavazatokat (amik nem a levélszavazatok, hanem akik lakcímmel vannak) azokat csak oevk-ként 1 helyen számolják. Teljesen mindegy, hogy itt vannak, nincsenek itt. Ahol ezeket számolják, ott még eleve a sima szavazatokat sem számolták meg.
A példa kedvéért, Zala 2-nél minden körzetet újraszámolnak, de Keszthelyen az egyik körzet, -az a körzet, ahová mennek ezek az extra szavazatok- még meg sem volt számolva, mert előbb össze kell keverni.
Nem tudom érthető e, de a külföldi és átjelentkező nem lehet benne az újraszámolásba, mert azokat együtt számolják majd azzal az egy körzettel, amit eddig senki nem számolt meg. Simán lehetett volna, hogy Keszthelyen ez a körzet hoz még 44 extra szavazatot a Tiszásnak és akkor 101 a különbség, de a szabályok egyértelműek, azokat nem lehet szombatig megszámolni.

Ott a bizottság szombaton ül össze és számolja az eredetileg ott leadott szavazatokat, az átjelentkezőket és a külföldieket is, de egyben.
Minden szavazókörben így van, van egy kör, ahol fél 8-kor vasárnap este hazament a bizottság 😊
20 napja
Gorro Carolina Panthers 1 521 — Törzsvendég
A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.
SBL
Pedig azt hittem leesik majd néhány saller, kioszt néhány taslit és ad néhány kokit az "utcai harcos". 😀

20 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
A Dagi nem vesz részt a következő EU-csúcson. Pedig most végre mosolyogva fogadnák a kollegák.
SBL
azért nem elmenni a céges búcsúbulira, na

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 678
 www.timesofisrael.com/liveblog_entry/netanyahu-holds-warm-conversation-with-hungarys-newly-elected-magyar-who-invites-him-to-visit-country/

sztem elég komoly blunder lenne ha meghívná ide Bibit, főleg hogy volt szó az ICC csatlakozásról meg a Pegasus botrány árnyékában

nem azt mondom hogy nem jön vagy bármi, csak sztem elég korai lenne
Negritis, a vajda
Nagyon adnám.
20 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
 www.timesofisrael.com/liveblog_entry/netanyahu-holds-warm-conversation-with-hungarys-newly-elected-magyar-who-invites-him-to-visit-country/

sztem elég komoly blunder lenne ha meghívná ide Bibit, főleg hogy volt szó az ICC csatlakozásról meg a Pegasus botrány árnyékában

nem azt mondom hogy nem jön vagy bármi, csak sztem elég korai lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
20 napja
Stez SMU Mustangs 48 347 — Whoops, looks like something went wrong.
SBL
Ennek azért elég szar üzenete van a saját tábor felé, hova evezzenek a rabszolgák, ha a kapitány már lelépett? 😊
somoskovig
Egy kapitány utoljára hagyja el a süllyedő hajót, a patkányok meg amint észreveszik, hogy süllyed.
SBL
Azert meg szepen osztogatjak a parszazmillios tendereket egymasnak ahelyett, hogy menekulnenek. Nem letezik olyan itt, hogy pofatlansag meg hatarok.

20 napja
JéBé Green Bay Packers 8 045
 telex.hu/gazdasag/2026/04/15/v-hid-szexjatekok-online-vasarlas-szamla-dolgozo

Felcsatolható didló és sikosító a vásárolt árúk között.
Mi cél?
Megvárják, hogy Lölő bemenjen az irodában, aztán szárazon és nedvesen is?
SBL
EJ Entertaintment
20 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
SBL
Ennek azért elég szar üzenete van a saját tábor felé, hova evezzenek a rabszolgák, ha a kapitány már lelépett? 😊
somoskovig
Egy kapitány utoljára hagyja el a süllyedő hajót, a patkányok meg amint észreveszik, hogy süllyed.
20 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 472 — Chiefs GM
SBL

20 napja
ozibozi New York Giants 21 478
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/672789849_1516903213340584_7657041304603311660_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=vW6LdUO38GgQ7kNvwFSf3wr&_nc_oc=AdqgBZNWVZN6ER7PYgZnDlRvJwaBisqkT3NM2EzhsEOh2UeBhSlTBavAbdBDqvPHcRo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=EaeTxht_nJigLC6VgoFKgg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af0Rlns-jGorFvm2nICbZKcpDuxR97awn8Q-PT8_eLhk-g&oe=69F8D874
369.219 Aufrufe · 8.928 Reaktionen | MP ma meglátogatott, és a reggeli interjúk után az itt dolgozókhoz is szólt. | Horváth Imre
MP ma meglátogatott, és a reggeli interjúk után az itt dolgozókhoz is szólt.
20 napja

Mi cél?
SBL
A számla alapján azonban a megrendelést később sztornózhatták
sztem kvázi minden cégnél vannak ilyenek hogy valaki azt hiszi megvesz bármit áfás számlára oszt lebartelezik
rádásul az összeg se olyan hogy akkora meglepődés legyen

simán lehet belső trollkodás is
Negritis, a vajda
Nyílván. De azért én eljátszadoztam a gondolattal.😉
20 napja
Toca Minnesota Vikings 20 532 — Vikings fan
Szóval az MKKP jól megmondta, hogy ők nem loptak csak lejáratják őket, majd pár hétre rá kérnek pénz mert nem tudnak visszafizetni sok száz milliót. Értem.

Szerkesztette: Toca
20 napja

Mi cél?
SBL
A számla alapján azonban a megrendelést később sztornózhatták
sztem kvázi minden cégnél vannak ilyenek hogy valaki azt hiszi megvesz bármit áfás számlára oszt lebartelezik
rádásul az összeg se olyan hogy akkora meglepődés legyen

simán lehet belső trollkodás is

20 napja
20 napja

Mi cél?
20 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 691 — Poloska confirmed
Senki nem írta még be, úgyhogy most jelzem. Kossuth rádiós beszélgetés után Gulyás Marci ábrázata nálam egyben first ballot HOF moment.

Aki nem látta, pótolja.😂
esanders10
Akkora alltime meme lesz, mint az "Ágnes"

Szerkesztette: Hanni
20 napja
Senki nem írta még be, úgyhogy most jelzem. Kossuth rádiós beszélgetés után Gulyás Marci ábrázata nálam egyben first ballot HOF moment.

Aki nem látta, pótolja.😂
esanders10
Heisman már be is dobta a leírásába

20 napja
esanders10 Denver Broncos 957

Aki nem látta, pótolja.😂
20 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 343 — je suis poloska
Ez komoly, hogy az az MKKP kéri a pénzt, amelyik a kampánypénzből vett egy buszt, amivel országot járt és ingyen sört osztogatott?

Az a párt amelyik 03.15-én a Szabadság hídra szervezett egy bulit miközben az ország éppen Békemeneten vagy Nemzeti Meneten volt?

És a kedvencem: az a párt, amelyik kiplakátolta az egyéni jelöltjeit, hogy aztán mindenkit megkérjen, hogy ne szavazzon rájuk?

Nevetséges.
Jughead
végre viccpártként működnek

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
20 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 185 — Jó ötletnek tűnt!
Bocs ha volt már, de zala 2 fordult 85%-nál, már a tiszas vezet
Klaci79
már 81nél fordult

inkább a 700as különbség a fura
tekintve hogy 100 alatt volt eredetileg
Negritis, a vajda
Az a kérdésem hogy itt számolják-e már az átjelentkezetteket is? Mert ha nem akkor az egész egyrészt értelmetlen, ha meg igen akkor az megmagyarázza
Wester
az szombat, nem?
Negritis, a vajda
Én is úgy tudom csak számomra eléggé értelmezhetetlen újraszámolni azok nélkül 😀

Lesz ez még így se!
20 napja
Klaci79
már 81nél fordult

Negritis, a vajda
Az a kérdésem hogy itt számolják-e már az átjelentkezetteket is? Mert ha nem akkor az egész egyrészt értelmetlen, ha meg igen akkor az megmagyarázza
Wester
az szombat, nem?

20 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 185 — Jó ötletnek tűnt!
Klaci79
már 81nél fordult

Negritis, a vajda

Lesz ez még így se!
20 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
Ez komoly, hogy az az MKKP kéri a pénzt, amelyik a kampánypénzből vett egy buszt, amivel országot járt és ingyen sört osztogatott?

Az a párt amelyik 03.15-én a Szabadság hídra szervezett egy bulit miközben az ország éppen Békemeneten vagy Nemzeti Meneten volt?

És a kedvencem: az a párt, amelyik kiplakátolta az egyéni jelöltjeit, hogy aztán mindenkit megkérjen, hogy ne szavazzon rájuk?

Nevetséges.
Jughead
Hát nem okosak, az biztos.
De nem is várhatunk mást azoktól, akik a saját belső pénzmozgásaikat se képesek átlátni, lepapírozni. Trehány, felelőtlen agyhalottak.

20 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Amúgy matematikailag még Nógrád 2 is megfordulhat😀
1700 a diffi és 3k jön még átjelentkezők és külképviseletisek.

Szerkesztette: esanders10
20 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 539

Nevetséges.