Politika

70 feliratkozó

20 napja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 726
Beleszaladtam egy remek összeesküvés elméletbe...
Nem facebook, ismerőstől...
Magyar mögött van pénz, akik majd most benyújtják a számlát, el kell majd adni a MOL-t, meg további értékeinket a lobbynak...
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
De az átlag magyar még így is jobban jár, mintha maradt volna a NER. Tőle az OTP-t meg a Halászbástyát is eladhatják most.
Őszentsége Sobri Jóska
A MOL-t, meg az OTP-t hogy adhatja el az állam amúgy?
Jughead
Tőzsdén kereskedett részvénytársaságok.
Lecsó
Tudom, de akkor miért nem az a feltétel, hogy mondjuk én adom el?
Jughead
Nem mozogsz igazán otthonosan a mihazánkos alusisakos világösszeesküvős szcénában, mi?
De akkor segítek.
Úgy adhatja el, hogy előszöris a zsidó gyíkemberek kamujárványt hirdetnek, majd oltásnak álcázva mindenkit bechippelnek, amit váratlanul a BlackRockosok chemtraillel és 5G-vel aktiválnak a titkos Bildenberg csoport utasítására, és voilá, MP már neki is kezd a MOL eladásának mielőtt még megvette volna, de ez csak a kezdet, mert még itt vannak a további értékeink, és már viszi is a lobby a tihanyi visszhangot, a Dunakanyar panorámáját, termálvizeinket, az Erős Pistát és a túzokot.
Ilyen egyszerű.
És a Föld lapos, a Holdon meg sose járt ember.
Őszentsége Sobri Jóska
csak egy Posta Imre interjút kérek a Partizánon
20 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Magyar mögött van pénz, akik majd most benyújtják a számlát, el kell majd adni a MOL-t, meg további értékeinket a lobbynak...
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
De az átlag magyar még így is jobban jár, mintha maradt volna a NER. Tőle az OTP-t meg a Halászbástyát is eladhatják most.
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Lecsó
Jughead
Nem mozogsz igazán otthonosan a mihazánkos alusisakos világösszeesküvős szcénában, mi?
De akkor segítek.
Úgy adhatja el, hogy előszöris a zsidó gyíkemberek kamujárványt hirdetnek, majd oltásnak álcázva mindenkit bechippelnek, amit váratlanul a BlackRockosok chemtraillel és 5G-vel aktiválnak a titkos Bildenberg csoport utasítására, és voilá, MP már neki is kezd a MOL eladásának mielőtt még megvette volna, de ez csak a kezdet, mert még itt vannak a további értékeink, és már viszi is a lobby a tihanyi visszhangot, a Dunakanyar panorámáját, termálvizeinket, az Erős Pistát és a túzokot.
Ilyen egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
nem szerencsés ez Jóska, úgy fogsz járni mint Clevinger, aggódom

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
20 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 646 — Big Penix Energy
DK volt vezetője is gratulált. 😊

Congratulations to Hungary!!
From the bottom of my heart to all my friends and the Hungarian people!!❤️🤞🫀
I just wish I was with you on the Danube this night to feel and celebrate.
Orban and Fidesz spent years rigging the voting, siezing the media, all out war on the LGBTQ+ communities and more. And STILL his fascists lost by a 2/3 majority!!
Let’s hope the winner Peter Magyar only looks like Gray Davis.
But lame as most democrats are, just think of being part of crowds like that if they somehow rise above and sieze 2/3 of both houses of Congre$$ in this country!
Think of Repugs shown the door in every gerrymandered district in TX, MO and more.
The Trumpzis have gone so far off the rails, this really LOOKS POSSIBLE. ✊🏾🤝🫶
-Biafra
xrace77
Dead Kennedys, még mielőtt összemossa valaki ezt a fasza zenekart a Dobrevékkel 😊

szerk. látom már megtörtént

Szerkesztette: dancogo
20 napja
warr_b Washington Commanders 29 849 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért még csurran-cseppen

telex.hu/belfold/2026/04/16/tavozo-parlamenti-kepviselok-megbizatas-majus-vegkielegites-diplomata-utlevel

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 357 — Keep pounding
A Mihasznák végül megadták a választ, hogy mi a hasznuk. A Tisza kb. 10 egyéni körzetben győzött úgy, hogy a fidesz + mihaszna szavazatok száma több volt, mint a tisza jelöltre leadott szavazat.

Köszi a kétharmadot, és hosszú, sikeres, több ciklusos 5%-os parlamenti karriert kívánok Torockainak.
peterk2005 udvari bolond
Sztem ez nem így van. Aki rájuk szavazott, azok közül nem szavazott volna a többség a Fideszre a távollétük esetén. Szóval nem gondolom, hogy érdemi változast hozott volna az eredményben, ha visszalépnek/nincsenek is egyáltalán.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
20 napja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 909 — Salus populi suprema lex esto
A Mihasznák végül megadták a választ, hogy mi a hasznuk. A Tisza kb. 10 egyéni körzetben győzött úgy, hogy a fidesz + mihaszna szavazatok száma több volt, mint a tisza jelöltre leadott szavazat.

Köszi a kétharmadot, és hosszú, sikeres, több ciklusos 5%-os parlamenti karriert kívánok Torockainak.
peterk2005 udvari bolond
A tesóm pl listán a mi hazánkra szavazott, egyéniben meg Tisza és gondolom voltak még egyéb furcsaságok. De valószínűleg jobb így hogy ott voltak és nem lépkedtek vissza. 😊
20 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Kíváncsi lennék a Fideszes emberekben mi játszódhat le, akik nézik az M1-t. 2-3 normalizálódás után, visszatért a propagandához a királyi TV. Hogy csapódhat le bennük?
20 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
20 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Lecsó
Jughead
De akkor segítek.
Ilyen egyszerű.

20 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 539
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Lecsó
20 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 185 — Jó ötletnek tűnt!
Házhoz mennek a pofonért...redditről

Megnéztem az M1 19:30-as "nagy" Híradóját ma is, mert tegnap abszolút korrekt, objektív volt. Fideszes politikus tegnap talán nem is beszélt benne (mondjuk máshol sem, épp egymást marják), vettek viszont át jópár videoanyagot a független médiától (még a Partizántól is).

Ma pedig... totális hátraarc, mintha vasárnap semmi nem történt volna, szokásos mantra: ukránveszély, migrácsveszély, nyugaton éhenfagynak, az uniós pénzek hazahozatalához fel kell adni a migrációs/gender politikát...

Mondjuk ez várható volt a reggeli interjúk után.

Nomac
Nekem gyanús egybeesés hogy a Patrióta is ma indult be újra, szerintem csak kellett 2 nap Rogánéknak felocsúdni

Lesz ez még így se!
20 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
Ki ez a serpa?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
sztem a Cser Pataky
Negritis, a vajda
Ja, a székesfehérvári polgi, szeretik ott, pont mint ahogy Borkait is Győrben 😊
ender1112
azért már egyre kevésbé, főleg amióta barátomvargatamás szekerét tolta akit rendesen rühell mindenki. ezen felül egyre jobban jöttek tőle a szoki fideszes patkányságok a Tiszások felé.
az eNberarcú fideszes ugye. hát már sokan látnak át rajta, csak eddig tényleg ez a jómodor meg kisfiús fej megnyerő orgánummal és hogy eladta őt csaka város vezérli.
de aki nyitott szemmel és füllel járt azért tudott olvasni a sorok között amikor megnyilvánult politikában.
ez a csávó lelkes lokálpatriótaként akart vele szót érteni, nem sikerült:  www.facebook.com/bence.horvath.522

20 napja
Lecsó Denver Broncos 3 384
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
20 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 644 — Csodabogár
Bazsi kicsit azért még kalandozik az intimerdőben. Dezső leoltja ezt a faszparittyát elég hamar 😊

20 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Házhoz mennek a pofonért...redditről

Megnéztem az M1 19:30-as "nagy" Híradóját ma is, mert tegnap abszolút korrekt, objektív volt. Fideszes politikus tegnap talán nem is beszélt benne (mondjuk máshol sem, épp egymást marják), vettek viszont át jópár videoanyagot a független médiától (még a Partizántól is).

Ma pedig... totális hátraarc, mintha vasárnap semmi nem történt volna, szokásos mantra: ukránveszély, migrácsveszély, nyugaton éhenfagynak, az uniós pénzek hazahozatalához fel kell adni a migrációs/gender politikát...

Mondjuk ez várható volt a reggeli interjúk után.
20 napja
Amit itt Dobrev ir, ez mennyire igaz vagy komoly?

www.facebook.com/share/p/1AjYdE8vpR/?mibextid=wwXIfr
Lúdas Solymi
 444.hu/2026/04/14/dobrev-klara-igy-probalta-rogan-modszerevel-besarozni-a-tiszat-az-utolso-pillanatban-panyi-szabolcs-nevet-felhasznalva
20 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 249
Amit itt Dobrev ir, ez mennyire igaz vagy komoly?

www.facebook.com/share/p/1AjYdE8vpR/?mibextid=wwXIfr
20 napja
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
A Halászbástyát tudod miként?
Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom az MNV aukció keretében tenné meg.
20 napja
NB2 New England Patriots 28 522 — nabege2@yahoo.com
csak nekem furcsa, hogy MZP pénzt kér a büntijére?
NB2
nvb elég gyorsan büntetget most
 telex.hu/belfold/2026/04/11/marki-zay-peter-birsag-nvb-csad
ugye itt írják Pintér bencét is

de KariGeri is kapott egyet
 index.hu/belfold/2026/04/15/szentkiralyi-alexandra-feljelentes-karacsony-gergely-nvb-dontes-valasztasok-jogsertes-budapest-politikai-botrany-kampany
Negritis, a vajda
értem, de nincs 3 milliója, mivan?
20 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
Marci reagál hogy "kell-e propagandista a partizánba"
 www.youtube.com/shorts/tA9FbiCfOaY

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
20 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 881 — #NoStress
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
A Halászbástyát tudod miként?

20 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 128 — The Mathematician
NB2
nvb elég gyorsan büntetget most
 telex.hu/belfold/2026/04/11/marki-zay-peter-birsag-nvb-csad
ugye itt írják Pintér bencét is

de KariGeri is kapott egyet
 index.hu/belfold/2026/04/15/szentkiralyi-alexandra-feljelentes-karacsony-gergely-nvb-dontes-valasztasok-jogsertes-budapest-politikai-botrany-kampany

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
20 napja
gyurczi
Semmi sincs ingyen...
Őszentsége Sobri Jóska
20 napja
NB2 New England Patriots 28 522 — nabege2@yahoo.com
20 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az utolsó napjaiban is hazugsággyárként fog működni az MTVA.
Nomac
Nincs mese, be kell az egészet hinteni sóval, lehúzni a wc-n és újra építeni. Többe kerülne korrigálgatni, mint megcsinálni újra normálisan.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)