Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
az csak jól reprezentálta a nem én bajom mit foglalkozzak vele mentalityt (sajnos)Igazából rengetegen elfelejtik, hogy valójában amit "Kegyelmi ügy"-ként tartanak számon, az már a második botrányos nyilvánosságra került kegyelem. Az egész országnak meg kellett volna emelkedni, amikor Budaházy kegyelmet kapott, aki egy konkrét terrorista, csak annyira szépen elsikkadt a csicska ellenzék hathatós támogatásával, hogy az számomra legalább annyira gyomorforgató, mint maga a kegyelem...Curtis szerintem nem a pénz miatt csinálja, csak reméli hogy így a gyilkos testvére kegyelmet kap valahogy.Az lenne a kegyelmi ügy 2.
eaglesmcnabb
Dzsokijuing
StormST
https://youtu.be/6OWmxXpv9xs?si=1Zyt8dSWGEEZlRZ1&t=202
1 hónapja
Feró ha igazi punk lett volna akkor min.egy CpG sorssal indít,de csak ugrált de csak óvatosan a három T határán , most meg korából adódóan beállt a szervilis vén faszok táborába, de zajkeltésnek kiválóak az ilyen karakterek mint ő
1 hónapja
A Nagy Feró dologhoz én csak annyit tennék hozzá, hogy ha Aranyosi Péter Karinthy-gyűrűjét el lehetett venni azért, mert a Partizánban elmesélte, hogy a 80-as években a cigányoktól lettek tetvesek az emberek a miskolci moziban, majd nyilvánosan bocsánatot kért, akkor Feró Kossuth-díját csont nélkül el kéne venni, mert ő 1 nappal később még rá is kontrázott egyet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Mé N.Ferót nem lehet pánkként értelmezni? - kérdeztek, válaszolt. Mongyuk, ha jobb riporterek lennének többet kilehetne hozni belőle - ijen megbaszom anyádat, megbaszokmindenkit. Az hogy nekijje van egy aranylövése, hát nem az ő baja, hanem aki asziszi, hogy az anarpisták PCk lesznek, mindig tévednek. Ő egyedül többet tud pusztítani a kereszténykonzervatív mítoszon, mint bárki más, igaz nem ez volt a szándék mögötte, hanem a villámló antikommunizmus - csak hát a bombák ilyenek, mindent visznek.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
1 hónapja
Igazából rengetegen elfelejtik, hogy valójában amit "Kegyelmi ügy"-ként tartanak számon, az már a második botrányos nyilvánosságra került kegyelem. Az egész országnak meg kellett volna emelkedni, amikor Budaházy kegyelmet kapott, aki egy konkrét terrorista, csak annyira szépen elsikkadt a csicska ellenzék hathatós támogatásával, hogy az számomra legalább annyira gyomorforgató, mint maga a kegyelem...Curtis szerintem nem a pénz miatt csinálja, csak reméli hogy így a gyilkos testvére kegyelmet kap valahogy.Az lenne a kegyelmi ügy 2.
eaglesmcnabb
Dzsokijuing

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.A magam részéről nem akartam védeni azt, amit mondott. Ótvar, aljas szöveg volt. Meg is kapja érte a magáét, nagyon helyesen.
somoskovig
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Olvasva, hogy itt többen is próbálják relativizálni Nagy Feró szavait, egészen szomorú, hogy hova tart a társadalmunk.Nagy Feró szakmai munkásságát nem befolyásolja, hogy miket mond, attól még lehet kedvelni a zenéit, jó szívvel visszagondolni, a régi időkre, amikor emberek az ő zenéjére szórakoztak.
De odáig ne süllyedjünk már, hogy ilyen mondatokat elrendezünk egy vállrendítéssel, mondván csak öreg és csak védi a pártját.
Egy normális társadalomban, ha valaki ilyet mond, akkor annak következménye van, nem feltétlen jogi következmény, hanem társadalmi következmény, elhatárolódás.
Mióta lett a politikai érdek fontosabb az emberi értékeknél, mióta fogadjuk el azt, hogy politikai érdekekből bármikor bármilyen témában lehet olyat mondani, ami szembemegy mindenféle alapértékrenddel?
Megdöbbentő számomra.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Visszahozzák Varga Juditot, aláírja, majd lemond.Curtis szerintem nem a pénz miatt csinálja, csak reméli hogy így a gyilkos testvére kegyelmet kap valahogy.Az lenne a kegyelmi ügy 2.
eaglesmcnabb
Dzsokijuing
1 hónapja
Curtis szerintem nem a pénz miatt csinálja, csak reméli hogy így a gyilkos testvére kegyelmet kap valahogy.Az lenne a kegyelmi ügy 2.
eaglesmcnabb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Curtis szerintem nem a pénz miatt csinálja, csak reméli hogy így a gyilkos testvére kegyelmet kap valahogy.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Tehát akkor ki lehet jelenteni, hogy gerinctelen és erkölcstelen senki a suttyósága mellett?Neki az az elve hogy tuzon vizen at kiall a tamogatott partja mogott es beleall mindenkibe aki megkerdojelez barmit. Tokeletes profilja a bekemeneten masirozok 80%-nak. Az ilyenek soha nem fogjak azt mondani meg egy pedofil prostituciora sem hogy ja hat igen ez felhaborito. Szabo Zsofinak volt annyi minimalis iq-ja hogy a kutyaporazos MP-re mikor rakerdeztek azt mondta ez nem fer bele. Nagy Feronak nincs ennyi esze neki a pedofilia is belefer ha a partjat tamadjak. Ven bolond, de szerintem nem kell ezeket a kijelenteseket tul komolyan venni, ahogy az embert sem mogotte.én értem amit írsz, hogy suttyó volt világ életében akkor ne csodálkozzunk, hogy most is az, de relativizálni a gyermekprostitúciót az nem suttyóság már.....az meg, hogy akkor neki ezek az elvei leírásod szerint...nah, nem folytatom, érdekes elvek 😊Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.Vartunk valami mast Nagy Ferotol? Vilag eleteben egy suttyo volt marha vicces latni mikor mikrofonvegre kapjak es izzad hogy poltikailag korrekt modon kepes legyen elmondani ket mondatot, hat most nem sikerult. Ettol nem gondolom mondjuk sem pedofilnak sem pedofilokat revitalozalonak, csak szimplan Nagy Feronak. Remelem lesz meg sok lehetosege bohocot csinalni magabol. De o legalabb elvek es nem penz menten csinal bohocot magabol mint egy Szabo Zsofi Dopeman vagy Curtis.
somoskovig
JéBé
bogjosi
JéBé
1 hónapja
Neki az az elve hogy tuzon vizen at kiall a tamogatott partja mogott es beleall mindenkibe aki megkerdojelez barmit. Tokeletes profilja a bekemeneten masirozok 80%-nak. Az ilyenek soha nem fogjak azt mondani meg egy pedofil prostituciora sem hogy ja hat igen ez felhaborito. Szabo Zsofinak volt annyi minimalis iq-ja hogy a kutyaporazos MP-re mikor rakerdeztek azt mondta ez nem fer bele. Nagy Feronak nincs ennyi esze neki a pedofilia is belefer ha a partjat tamadjak. Ven bolond, de szerintem nem kell ezeket a kijelenteseket tul komolyan venni, ahogy az embert sem mogotte.én értem amit írsz, hogy suttyó volt világ életében akkor ne csodálkozzunk, hogy most is az, de relativizálni a gyermekprostitúciót az nem suttyóság már.....az meg, hogy akkor neki ezek az elvei leírásod szerint...nah, nem folytatom, érdekes elvek 😊Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.Vartunk valami mast Nagy Ferotol? Vilag eleteben egy suttyo volt marha vicces latni mikor mikrofonvegre kapjak es izzad hogy poltikailag korrekt modon kepes legyen elmondani ket mondatot, hat most nem sikerult. Ettol nem gondolom mondjuk sem pedofilnak sem pedofilokat revitalozalonak, csak szimplan Nagy Feronak. Remelem lesz meg sok lehetosege bohocot csinalni magabol. De o legalabb elvek es nem penz menten csinal bohocot magabol mint egy Szabo Zsofi Dopeman vagy Curtis.
somoskovig
JéBé
bogjosi
1 hónapja
én értem amit írsz, hogy suttyó volt világ életében akkor ne csodálkozzunk, hogy most is az, de relativizálni a gyermekprostitúciót az nem suttyóság már.....az meg, hogy akkor neki ezek az elvei leírásod szerint...nah, nem folytatom, érdekes elvek 😊Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.Vartunk valami mast Nagy Ferotol? Vilag eleteben egy suttyo volt marha vicces latni mikor mikrofonvegre kapjak es izzad hogy poltikailag korrekt modon kepes legyen elmondani ket mondatot, hat most nem sikerult. Ettol nem gondolom mondjuk sem pedofilnak sem pedofilokat revitalozalonak, csak szimplan Nagy Feronak. Remelem lesz meg sok lehetosege bohocot csinalni magabol. De o legalabb elvek es nem penz menten csinal bohocot magabol mint egy Szabo Zsofi Dopeman vagy Curtis.
somoskovig
JéBé
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.Vartunk valami mast Nagy Ferotol? Vilag eleteben egy suttyo volt marha vicces latni mikor mikrofonvegre kapjak es izzad hogy poltikailag korrekt modon kepes legyen elmondani ket mondatot, hat most nem sikerult. Ettol nem gondolom mondjuk sem pedofilnak sem pedofilokat relativizalonak, csak szimplan Nagy Feronak. Remelem lesz meg sok lehetosege bohocot csinalni magabol. De o legalabb elvek es nem penz menten csinal bohocot magabol mint egy Szabo Zsofi Dopeman vagy Curtis.
somoskovig
Szerkesztette: JéBé
1 hónapja
vagyunk öregek, akik sok régi ricsét és bikinit hallgattunk, nyilván nosztalgiával gondolunk ráAzért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.olvasva itt a kommenteket rövidesen szentté avatjuk..
somoskovig
bogjosi
de ez a tegnapi kijelentése nálam is rohadtul kivert a biztosítékot, nem véletlenül mondtam, hogy ennyire nyuszik a fidesz női tagozatai, hogy egyik sem nyitja ki a száját???
1 hónapja
Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.olvasva itt a kommenteket rövidesen szentté avatjuk..
somoskovig
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Éppen tegnap írtad, hogy nem szabad kiindulni abból, hogy Csurkára kimennek 150 ezren. Hát abból sem szabad, hogy a propagandára reagálók, a békemenetre kimenők, stb. között milyen reakciók vannak. Biztosan van néhány százezer aki bármit elnézne, akár MP fellógatását is. De kötve hiszem, hogy a szavazótáboruk többsége ilyen lenne. Még Kádáréknak is el kellett játszani a demokratikus szavazósdit. Nem látom jönni, hogy a NER meg tudná úszni, hogy nincs. Azt sem, hogy lenyomnak egy fehérorosz típusú direkt választási manipulációt a torkokon. Azt még a Mihazánkosok se nyelnék be. Ők mennének az élen a királyi TV-be bemasírozók között. Akár a parlamentbe is. És akkor jön a kérdés, hogy Orbán szerinted meglépné amit Gyurcsány? Rendőrség, sünök, gumilövedék? Szerintem nem. És nem is tudná. Több szinten elakadna.Igen, még pár szintet lépni kell kevesebb, mint fél év alatt. És az az érv, abban bízol, hogy úgyse merik? Hát...A számok most uszkve 15 százalékpontos Tisza előnyt mutatnak. A real, valid, fideszes, legaprólékosabban kikutatva létező számok.Mondom, nem olyan egyszerű ez, mint ahogy te azt itt leírod. Ehhez át kéne ugrani kb 3 szintet ahhoz képest amit eddig csináltak, ezt viszont nem lehet egyik napról a másikra keresztül vinni még a saját táboron se. Lehet megpróbálják, de ehhez szerintem beszari a dagadt, mert azért akkor onnantól nem csak egy sima választási vereséget kockáztatna..
Ezt a Fidesznél is tudják, vagyis ott tudják a leginkább.
Ha most lennének a választások, akkor a Tisza olyat tarolna, mint a Fidesz 2010-ben. Durva kétharmad lenne.
Ezért jó olvasni a reményteljes érveket, de én nem gondolom, hogy Orbán nagyon parázna az elképesztő külföldi vagy belföldi nyomástól, vagy azt hinnék, hogy nyerni fognak, esetleg megszállja őket a szentlélek. Ezek mind érzelmi érvek, nem logikai érv egyik se, legalábbis nem veszi figyelembe a mostani tudásunk, ismereteink szerinti valóságot.
Én azt se gondolom, hogy ne lenne B meg C tervük arra, ha ez a tiszás fölény meglesz 26 februárjában, márciusában is, és azt se gondolom, hogy karba tett kézzel nézik, ahogy a világuk kifordul a sarkaiból.
Hogy ez a választások elhalasztását, MP kiiktatását, számítástechnikai csalást, vészhelyzeti intézkedést, vagy bármi egyéb innovatív putyini megoldást jelent azt nem tudom, csak azt tartom logikusnak, hogy nem nézik bambán, hogy game over.
Őszentsége Sobri Jóska
Szesze
Eddig is mindent mertek amire valóban szükség volt.
De legyen neked igazad.
Azügyben meg, hogy a saját táboron mit lehet keresztülvinni én azt gondolom, hogy kb. bármit. Sőt, a mag, az igazi szektás agyhalottak el is várják, hogy ha kell akkor lógassák fel MP-t az első fára, vagy hívják be az oroszokat, vagy bármi, csak maradjon Viktor.
Ha megnézed azt a rengeteg riportvideót, ami a tegnapi menetek óta kikerült yt-ra, vagy meghallgatod a propagandamédiumokat, akkor azokalapján ez a kép rajzolódik ki. De persze lehet bízni ebben is, hogy inkább elengedik a hatalmukat, csak ne legyen erkölcsileg megosztott a tábor. De én ebben se tudok.
Őszentsége Sobri Jóska
Én még mindig azt látom valószínűbbnek, hogy a NER behúzza jövőre, de úgy, ahogy eddig is. Addig manipulálnak, addig ígérgetnek, addig nyomulnak, hogy összehozzák végül a többséget. Lehet, hogy ezúttal csak vékonyat, de összehozzák. Azt viszont nem látom jönni, hogy ha nem, akkor nekiállnának fehérorosz módon keménykedni. Itt az megbukna.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Azért ne relativizaljunk már ennyire, ha valaki azt mondja, hogy fiatalkorú lányokat pénzért megbaszatni vén kujonokkal rendben van, ha ők is kapnak egy kis lóvét érte, azt ne kelljen már elnézni meg egy legyintéssel elintézni.
1 hónapja
Nagy Fero majd 80 eves, elt latott sokat, en sem tudok ra haragudni. Nem Nagy Ferokat kell megteriteni. Mindenki szabadon gyozodik meg arrol amirol akar. O nem Kossuth dijert vagy penzert mondja amit hanem mert ezt gondolja. Oriasi a kulonsbeg ekozott meg egy Curtis kozott akit kurvara nem erdekel semmi csak jol akar helyzekedni hogy minel tobb penzt lasson ebbol.És az a durva, hogy ez is teljesen logikus viselkedés.
JéBé
A fél amerikai szórakoztatóipar is besorolt Trump mögé, nyilván pusztán anyagi érdekből. A poszmodernben egy sikeres ember már nem elvek mentén keni össze magát politikával, hanem anyagi érdekből. Ehhez képest Feró a "régi iskola", ő már akkor miépezett, széljobberkedett, amikor Orbán még a Liberális Internacionálénál matatott.
1 hónapja
Nagy Fero majd 80 eves, elt latott sokat, en sem tudok ra haragudni. Nem Nagy Ferokat kell megteriteni. Mindenki szabadon gyozodik meg arrol amirol akar. O nem Kossuth dijert vagy penzert mondja amit hanem mert ezt gondolja. Oriasi a kulonsbeg ekozott meg egy Curtis kozott akit kurvara nem erdekel semmi csak jol akar helyzekedni hogy minel tobb penzt lasson ebbol.
1 hónapja
“Nem teljesen értem ezt a követelést, hogy vegyék el a Kossuth-díjat Nagy Ferótól, mert egy szar alak. Nagy Feró munkássága szerintem simán megért egy Kossuth-díjat (akár a Beatricére, akár az ős-Bikinire gondolok, sőt még a Hamlet is belefér), de a Kossuth-díjat nem a munkásságáért kapta, hanem pont azért, mert szar alak. Ha a munkásságáért kapta volna, akkor nem lenne értelme elvenni, mert a munkásságát visszamenőleg nem teszi semmissé, hogy szar alak; de mivel a díjat azzal érdemelte ki, hogy szar alak, hát miért vennék el tőle? Azt adja, amit elvárnak: csak mi lényege. Áthidaló megoldásként azt javasolnám, hogy Nagy Feró ne hordhasson többé baboskendőt, mert arra egyszer s mindenkorra méltatlanná vált, ráadásul az nekem is a kölyökkorom egy fontos részét jelenti, szemben a Kossuth-díjjal, amit magasról lenagyferózok.“ KP
1 hónapja
A Ricsének nincsenek "korai", azaz a rendszerváltás előtti lemezei. Az Ős-Bikini viszont (mind a két LP) zseniális és unikális. Nagy Feró oltári nagy fasz + (szél)jobber + kurva, de én képtelen vagyok haragudni rá.🙂Nagyon szeretem a Rice korai lemezeit, amiket akkor ki sem lehetett adni, meg az Ős-Bikinit. Most is szívesen hallgatom, de azért így kicsit más.Lehet több is, pl Illyés Gyulának, Kodály Zoltánnak, Fábri Zoltánnak, Törőcsik Marinak három is van, és még ott a Nagydíj is, szóval lehet miért teperni.Nagy Feró a szőlő utcais nyilatkozata után meddig lehet a közéletben?Basszus most olvasom, hogy sokan követelik a Kossuth-díja visszavonását. Komolyan azt hittem nincs még neki és ezért teper.
resistance is futile
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
Tactful Cactus
1 hónapja
Én ilyet még nem hallottam, már a Tisza oldaláról, belső körökből. Valóban probléma van azzal, hogy 3 embert kiállítsanak, de hogy egyet vagy kettőt se, olyan biztosan nincs. Sajnos rengeteg ember fél a lejáratástól, valahol pedig a család nem akarja, mert a gyerekeket féltik az iskolában. Ilyen világot élünk…ettől még lesz elég jelölt, nyilván nagy kérdés milyen minőségben. Szerintem ez baromi szomorú, de őszintén szólva én se indulnék el, hiába nincs rejtegetnivalóm.Nem tartom kizártnak.És gondolod, hogy nem lesz nekik annyi? Vagy miért írod ezt le külön?A számok most uszkve 15 százalékpontos Tisza előnyt mutatnak. A real, valid, fideszes, legaprólékosabban kikutatva létező számok.Most azon túl, hogy fideszes mérések nem ezeket mutatják és az ellenzéki mérések is inkább formálják mint kutatják ilyenkor a közvéleményt, azt azért nem árt elfelejteni, hogy ilyenkor a listás szavazatok várható arányát mérik.
Őszentsége Sobri Jóska
Listához viszont kell min. 71 jelölt is.
Kampman
Klaci79
Kampman
1 hónapja
Nem tartom kizártnak.És gondolod, hogy nem lesz nekik annyi? Vagy miért írod ezt le külön?A számok most uszkve 15 százalékpontos Tisza előnyt mutatnak. A real, valid, fideszes, legaprólékosabban kikutatva létező számok.Most azon túl, hogy fideszes mérések nem ezeket mutatják és az ellenzéki mérések is inkább formálják mint kutatják ilyenkor a közvéleményt, azt azért nem árt elfelejteni, hogy ilyenkor a listás szavazatok várható arányát mérik.
Őszentsége Sobri Jóska
Listához viszont kell min. 71 jelölt is.
Kampman
Klaci79
1 hónapja
Nagyon szeretem a Rice korai lemezeit, amiket akkor ki sem lehetett adni, meg az Ős-Bikinit. Most is szívesen hallgatom, de azért így kicsit más.Lehet több is, pl Illyés Gyulának, Kodály Zoltánnak, Fábri Zoltánnak, Törőcsik Marinak három is van, és még ott a Nagydíj is, szóval lehet miért teperni.Nagy Feró a szőlő utcais nyilatkozata után meddig lehet a közéletben?Basszus most olvasom, hogy sokan követelik a Kossuth-díja visszavonását. Komolyan azt hittem nincs még neki és ezért teper.
resistance is futile
Tactful Cactus
Őszentsége Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!