Politika
63 feliratkozó
1 hónapja
ennek a csuzdának milyen agresszív moslékparaszt láncinges gyalog feje van premier plánból amikor ruff beszél atyaisten
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Ezek a nagy különbségek:hogy lenne más? arról szólt a Baka ítélet, hogy egy határozott időre kinevezett, független bírósági vezetőt nem lehet a megbízatásának lejárta előtt indoklás és bírósági felülvizsgálat lehetősége nélkül elmozdítani. Dariusz Barski, a lengyel legfőbb ügyész az elmozdítása után szintén a Baka-ítéletre hivatkozott, és nyert is a lengyel Legfelsőbb Bíróságon (ezt az ítéletet a lengyel kormány nem hajtja végre). az ítélet elvi alapja vonatkozik más független szervek vezetőire is, tehát ha az ÁSZ elnökét távolítanák el hasonló módon, ő is hivatkozhatna a Baka ítéletre.bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket.Speciel nem vagyok jogász, de Baka András ügye alapjaiban más eset volt. Lehet mondani, pont az ellenkezője annak, amiért MP akarja eltávolítani a fideszes "bábokat":
deyell
helsinki.hu/egyezmenyserto-volt-a-legfelsobb-birosag-elnokenek-elmozditasa/
nagylaza, főpohárnok
deyell
Baka András megbízatását valójában az egyes jogalkotási lépéseket kritizáló véleménye miatt szüntették meg, nem a Legfelsőbb Bíróságot érintő átszervezés miatt.
(...)Baka András elmozdítása mellett semmilyen meggyőző érv nem hozható fel
(...) Baka András megbízatásának megszüntetése jellemző példája a 2010 óta zajló, a jogállamiságot és az alapjogokat sértő, a független intézményeket gyengítő jogalkotásnak.
A Fidesz-janicsárok kipicsázása bőven indokolható, és ezzel a jogállam nem gyengülni, hanem erősödni fog.
Majtényi László - az egyik szervezet (Eötvös Károly Intézet) vezetője, amely Baka-ügyben az EJEB-hez fordult - az előbb nyilatkozott erről a Klubrádióban. Igaz, nem tartja maradéktalanul elegáns lépésnek, de szerinte jogilag minden további nélkül megoldható, hogy eltávolítsák azokat, akiket MP felsorolt. Ezért is jobb lenne - mondta -, ha maguktól lemondanának.
1 hónapja
hogy lenne más? arról szólt a Baka ítélet, hogy egy határozott időre kinevezett, független bírósági vezetőt nem lehet a megbízatásának lejárta előtt indoklás és bírósági felülvizsgálat lehetősége nélkül elmozdítani. Dariusz Barski, a lengyel legfőbb ügyész az elmozdítása után szintén a Baka-ítéletre hivatkozott, és nyert is a lengyel Legfelsőbb Bíróságon (ezt az ítéletet a lengyel kormány nem hajtja végre). az ítélet elvi alapja vonatkozik más független szervek vezetőire is, tehát ha az ÁSZ elnökét távolítanák el hasonló módon, ő is hivatkozhatna a Baka ítéletre.bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket.Speciel nem vagyok jogász, de Baka András ügye alapjaiban más eset volt. Lehet mondani, pont az ellenkezője annak, amiért MP akarja eltávolítani a fideszes "bábokat":
deyell
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
1 hónapja
atlatszo.hu/kozugy/2026/05/12/szexkepes-zsarolasert-elitelt-hacker-a-tisza-part-kemelharitoja-megis-fontos-pozicioba-kerulhet/Magyar Péter és Stumpf András beszélgetése a témában:
Itt azert lenne par kerdesem. Viszont az hogy ezzel egyetlen propagandista agysebesznek vagy akar Roganektol valakinek sem sikerult elojonni akkor amikor epp a csapbol is Gundalf meg Buddha folyt az a legnagyobb choke valaha😀
JéBé
MP: mondjuk egy szó sem igaz belőle, de mit számít az…
SA: miniszterelnök úr, én jogerős ítéletet látok a cikkben, de ha nem igaz, az hírertékű. Kihez fordulhatok, aki képbe helyez az igazságról - hogy aztán képbe helyezhessem az olvasókat?
MP: sajnos/szerencsére nem ismerem a TISZA mind az 50 ezer önkéntesének életét 20 évre visszamenően, de soha senki nem akarta az illetőt semmilyen kormányzati pozícióba elhelyezni. És abból sem igaz semmi, amit a közösségünkben történtekről írnak. És itt most le is zártam ezt a fantasztikus oknyomozó sztorit.
(Azt én továbbra se értem, hogy mi a hírérték azon, hogy egy IT-s háttér arc mit csinált 20 éve).
Szerkesztette: Jughead
1 hónapja
és még azt mondják hogy a trilógiáknak az utolsó része a legrosszabb... Pintér nem érte be kevéssel
1 hónapja
bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket.Speciel nem vagyok jogász, de Baka András ügye alapjaiban más eset volt. Lehet mondani, pont az ellenkezője annak, amiért MP akarja eltávolítani a fideszes "bábokat":
deyell
1 hónapja
a lengyeleknél a Tusk-kormány hasonló problémákkal küzd, és nem nagyon sikerül nekik. ott is el akarták távolítani például a Lengyel Nemzeti Bank elnökét (Tusk a kampányában meg is ígérte), arra hivatkozva, hogy az előző kormány bábja volt, de végül nem sikerült a jegybanki függetlenségi szabályok miatt. a lengyel alkotmánybíróság elnökét és tagjait sem sikerült eltávolítani, ők is kitöltik a mandátumaikat, és azóta is folyamatosan Tuskék ellen döntenek. ami sikerült, az a lengyel legfőbb ügyész eltávolítása. de ez is csak arra hivatkozva sikerült, hogy a kinevezése érvénytelen volt technikai okból. az eltávolítása mind a lengyel Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság szerint alkotmányellenes volt (a Baka-ügyre hivatkozva), viszont az Európai Bizottság elfogadta az érvénytelen kinevezésre való hivatkozást. viszont a Tisza kormány szerintem hasonló okból nem tud eltávolítani senkit. ezeket az Orbán-bábokat mulasztásra hivatkozással tudnák eltávolítani, de az nem olyan egyszerű, bizonyítani is kellene, és ez nem csak annyi, hogy egy adott ügyben nem indítottak eljárást. továbbá a Baka-ítélet óta az érintettnek jogot kell kapnia, hogy ezt a döntést bíróság előtt megtámadja. tehát ez most vagy kurva nehezen fog menni, vagy meg van beszélve, és az EB szemet huny az esetleges jogállamiságot sértő eltávolítások felett, de akkor sem tűnik reálisnak, hogy csak úgy egyszerre ki lehet baszni mindenkit.Én nyilván nem vagyok jogász, de kétlem, hogy az EU jogállamiság alapértékeit a jelen állapot már magában ne sértené, szóval a lebontásának se kéne...ahogy írtam, ez court packing. nem az volt a kérdés, hogy technikailag hogy lehet kivitelezni, hanem az, hogy hogy lehet úgy kivitelezni, hogy ezzel ne sértsük az EU jogállamiság alapértékét. a Baka ítélet kimondta, hogy az intézményi reformok nem használhatók fel arra, hogy a bírói függetlenséget csorbítsák vagy a bíróságok összetételét önkényesen módosítsák. ha most ezt megtesszük az AB-val az általad írt módon, hasonlóan járhatunk, mint a lengyelek, amikor megsértették a bírói függetlenséget szintén intézményi reformmal (a PiS-kormány a Legfelsőbb Bíróság Fegyelmi Kamarájába a saját embereit rakta be). napi 1 millió euró bírság volt a jutalmuk a lengyeleknek ezért, ami végül felhalmozódott félmilliárd euróra.bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket. ott van viszont Sulyok. őt meg lehetne fosztani szerintem, mert lenne legit indok arra, hogy alkotmányt sértett, azonban ehhez kellene az Alkotmánybíróság döntése is, az AB meg jelenleg tele van fideszesekkel. viszont ki lehetne bővíteni az AB létszámát, ezt csinálta a Fidesz is 2011-ben, és független tagokkal feltölteni. csakhogy ez meg court packingnak minősülhet, ami akár 7-es cikk szerinti eljárást is vonhatna maga után (jogállamiság megsértése). ha meg csak simán alkotmánymódosítással kitesszük a szűrét neki meg a többi bábnak, akkor meg a Baka vs Hungary ügy ismétlődne meg. Baka elmozdításakor még nem volt jogállamisági mechanizmus, mert 2012-ben történt, de most már van. szóval egyelőre nem látom, hogyan lesznek ezek a bábok olyan könnyen eltávolítva.Az Alkotmánybírák vannak most 15-en, fel kell bővíteni 31-re, nem rúgnak ki senkit, csak többséget csinálnak, onnantól Sulyok leváltható, meg kb. mindenki és minden átnyomható, aztán akinek nem tetszik, az lemondhat...
a fórum jogászai mit gondolnak erről?
deyell
StormST
deyell
StormST
built for this shit
1 hónapja
Ez a Ruff show kimondottan szórakoztató lett.
1 hónapja
Én nyilván nem vagyok jogász, de kétlem, hogy az EU jogállamiság alapértékeit a jelen állapot már magában ne sértené, szóval a lebontásának se kéne...ahogy írtam, ez court packing. nem az volt a kérdés, hogy technikailag hogy lehet kivitelezni, hanem az, hogy hogy lehet úgy kivitelezni, hogy ezzel ne sértsük az EU jogállamiság alapértékét. a Baka ítélet kimondta, hogy az intézményi reformok nem használhatók fel arra, hogy a bírói függetlenséget csorbítsák vagy a bíróságok összetételét önkényesen módosítsák. ha most ezt megtesszük az AB-val az általad írt módon, hasonlóan járhatunk, mint a lengyelek, amikor megsértették a bírói függetlenséget szintén intézményi reformmal (a PiS-kormány a Legfelsőbb Bíróság Fegyelmi Kamarájába a saját embereit rakta be). napi 1 millió euró bírság volt a jutalmuk a lengyeleknek ezért, ami végül felhalmozódott félmilliárd euróra.bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket. ott van viszont Sulyok. őt meg lehetne fosztani szerintem, mert lenne legit indok arra, hogy alkotmányt sértett, azonban ehhez kellene az Alkotmánybíróság döntése is, az AB meg jelenleg tele van fideszesekkel. viszont ki lehetne bővíteni az AB létszámát, ezt csinálta a Fidesz is 2011-ben, és független tagokkal feltölteni. csakhogy ez meg court packingnak minősülhet, ami akár 7-es cikk szerinti eljárást is vonhatna maga után (jogállamiság megsértése). ha meg csak simán alkotmánymódosítással kitesszük a szűrét neki meg a többi bábnak, akkor meg a Baka vs Hungary ügy ismétlődne meg. Baka elmozdításakor még nem volt jogállamisági mechanizmus, mert 2012-ben történt, de most már van. szóval egyelőre nem látom, hogyan lesznek ezek a bábok olyan könnyen eltávolítva.Az Alkotmánybírák vannak most 15-en, fel kell bővíteni 31-re, nem rúgnak ki senkit, csak többséget csinálnak, onnantól Sulyok leváltható, meg kb. mindenki és minden átnyomható, aztán akinek nem tetszik, az lemondhat...
deyell
StormST
deyell
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
atlatszo.hu/kozugy/2026/05/12/szexkepes-zsarolasert-elitelt-hacker-a-tisza-part-kemelharitoja-megis-fontos-pozicioba-kerulhet/Itt azert lenne par kerdesem. Viszont az hogy ezzel egyetlen propagandista agysebesznek vagy akar Roganektol valakinek sem sikerult elojonni akkor amikor epp a csapbol is Gundalf meg Buddha folyt az a legnagyobb choke valaha😀
1 hónapja
ahogy írtam, ez court packing. nem az volt a kérdés, hogy technikailag hogy lehet kivitelezni, hanem az, hogy hogy lehet úgy kivitelezni, hogy ezzel ne sértsük az EU jogállamiság alapértékét. a Baka ítélet kimondta, hogy az intézményi reformok nem használhatók fel arra, hogy a bírói függetlenséget csorbítsák vagy a bíróságok összetételét önkényesen módosítsák. ha most ezt megtesszük az AB-val az általad írt módon, hasonlóan járhatunk, mint a lengyelek, amikor megsértették a bírói függetlenséget szintén intézményi reformmal (a PiS-kormány a Legfelsőbb Bíróság Fegyelmi Kamarájába a saját embereit rakta be). napi 1 millió euró bírság volt a jutalmuk a lengyeleknek ezért, ami végül felhalmozódott félmilliárd euróra.bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket. ott van viszont Sulyok. őt meg lehetne fosztani szerintem, mert lenne legit indok arra, hogy alkotmányt sértett, azonban ehhez kellene az Alkotmánybíróság döntése is, az AB meg jelenleg tele van fideszesekkel. viszont ki lehetne bővíteni az AB létszámát, ezt csinálta a Fidesz is 2011-ben, és független tagokkal feltölteni. csakhogy ez meg court packingnak minősülhet, ami akár 7-es cikk szerinti eljárást is vonhatna maga után (jogállamiság megsértése). ha meg csak simán alkotmánymódosítással kitesszük a szűrét neki meg a többi bábnak, akkor meg a Baka vs Hungary ügy ismétlődne meg. Baka elmozdításakor még nem volt jogállamisági mechanizmus, mert 2012-ben történt, de most már van. szóval egyelőre nem látom, hogyan lesznek ezek a bábok olyan könnyen eltávolítva.Az Alkotmánybírák vannak most 15-en, fel kell bővíteni 31-re, nem rúgnak ki senkit, csak többséget csinálnak, onnantól Sulyok leváltható, meg kb. mindenki és minden átnyomható, aztán akinek nem tetszik, az lemondhat...
deyell
StormST
built for this shit
1 hónapja
bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket. ott van viszont Sulyok. őt meg lehetne fosztani szerintem, mert lenne legit indok arra, hogy alkotmányt sértett, azonban ehhez kellene az Alkotmánybíróság döntése is, az AB meg jelenleg tele van fideszesekkel. viszont ki lehetne bővíteni az AB létszámát, ezt csinálta a Fidesz is 2011-ben, és független tagokkal feltölteni. csakhogy ez meg court packingnak minősülhet, ami akár 7-es cikk szerinti eljárást is vonhatna maga után (jogállamiság megsértése). ha meg csak simán alkotmánymódosítással kitesszük a szűrét neki meg a többi bábnak, akkor meg a Baka vs Hungary ügy ismétlődne meg. Baka elmozdításakor még nem volt jogállamisági mechanizmus, mert 2012-ben történt, de most már van. szóval egyelőre nem látom, hogyan lesznek ezek a bábok olyan könnyen eltávolítva.Az Alkotmánybírák vannak most 15-en, fel kell bővíteni 31-re, nem rúgnak ki senkit, csak többséget csinálnak, onnantól Sulyok leváltható, meg kb. mindenki és minden átnyomható, aztán akinek nem tetszik, az lemondhat...
deyell
1 hónapja
bár nem vagyok alkotmányjogi szakértő, de kicsit utánaolvasva egyre kevesebb esélyét látom az úgynevezett Orbán-bábok eltávolításának. ugye volt a Baka vs Hungary ítélet, amikor is a Fidesz kormány a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét az új Alaptörvény átmeneti rendelkezéseivel mozdította el tisztségéből a mandátuma lejárta előtt. EJEB ítélet szerint az elmozdítás jogsértő volt. ez ugye azt jelenti, hogy bármelyik Orbán-báb perelhetne, ha hasonló módon, alkotmánymódosítással távolítják el őket. ott van viszont Sulyok. őt meg lehetne fosztani szerintem, mert lenne legit indok arra, hogy alkotmányt sértett, azonban ehhez kellene az Alkotmánybíróság döntése is, az AB meg jelenleg tele van fideszesekkel. viszont ki lehetne bővíteni az AB létszámát, ezt csinálta a Fidesz is 2011-ben, és független tagokkal feltölteni. csakhogy ez meg court packingnak minősülhet, ami akár 7-es cikk szerinti eljárást is vonhatna maga után (jogállamiság megsértése). ha meg csak simán alkotmánymódosítással kitesszük a szűrét neki meg a többi bábnak, akkor meg a Baka vs Hungary ügy ismétlődne meg. Baka elmozdításakor még nem volt jogállamisági mechanizmus, mert 2012-ben történt, de most már van. szóval egyelőre nem látom, hogyan lesznek ezek a bábok olyan könnyen eltávolítva.a fórum jogászai mit gondolnak erről?
built for this shit
1 hónapja
Adnám, ha most délután Török meg Zárug beszélne erről a meghallgatásról.Nagyon helyesen, neki ez a dolga, tőle ez az, ami elvárható.Ruffnál nem így volt, ott nem tartózkodtak.Mondjuk ő se tartózkodott semmitől... 😀
Jan
StormST
Tegnap Török Gábor azt mondta a Partizánban, hogy (hatalomtechnikai szempontból) a Tisza nem Fidesz light, hanem inkább Fidesz hard, szerinte kőkeményen fogják tolni a "fideszes tempót", és csak remélni lehet, hogy a "jó ügyek" érdekében, és nem a sajátjukban.
Ha így lesz, engem nem fog zavarni, szerintem a cél szentesítheti az eszközt. Na ennek a "hatékony országjobbítás" letéteményesének gondolom Ruff Bálintot.
Amíg ő ott van, addig működhet ez, lévén Ruff egy régimódi, elvekkel rendelkező politikus, a kormányzat lelkiismerete, ez kiderült a mai meghallgatásán is.
Csak az a tapasztalásom, félelmem, hogy a posztmodern, post-truth korszakban nem a hozzá hasonlók fújják a passzátszelet, és hamar kikerül a rendszerből, mert ő a "hiba a politikai mátrixban", nem az új standard.
De majd kiderül.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ruszin-Szendinek volt több meghallgatása, az első elég jól sikerült, ott szintén tartózkodtak a fideszesek, és volt amelyiken paprikás volt a hangulat, ott nemmel szavaztak.Ó, ohh, oké, valóban. Szövegértelmezés egyes 😀Így van, voltak ott többen is, KDNP-s is, fullon volt a bizottság.Szerintem csebi arra gondol, hogy voltak olyan meghallgatások pl Orbán Anita, ahol a fideszesek nem nemmel szavaztak, hanem tartózkodtak, mert alapvetően elfogadták.
Lúdas Solymi
Ruffnál nem így volt, ott nem tartózkodtak.
Jan
De emlékeim szerint volt olyan, hogy volt nemmel szavazás másnál is, de lehet nem így volt.
Igazából alapnak vettem, hogy ezek itt nemet fognak nyomni, amennyit kötekedtek.
Lúdas Solymi
A többieket nem nagyon követtem.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
1 hónapja
Nagyon helyesen, neki ez a dolga, tőle ez az, ami elvárható.Ruffnál nem így volt, ott nem tartózkodtak.Mondjuk ő se tartózkodott semmitől... 😀
Jan
StormST
Tegnap Török Gábor azt mondta a Partizánban, hogy (hatalomtechnikai szempontból) a Tisza nem Fidesz light, hanem inkább Fidesz hard, szerinte kőkeményen fogják tolni a "fideszes tempót", és csak remélni lehet, hogy a "jó ügyek" érdekében, és nem a sajátjukban.
Ha így lesz, engem nem fog zavarni, szerintem a cél szentesítheti az eszközt. Na ennek a "hatékony országjobbítás" letéteményesének gondolom Ruff Bálintot.
Amíg ő ott van, addig működhet ez, lévén Ruff egy régimódi, elvekkel rendelkező politikus, a kormányzat lelkiismerete, ez kiderült a mai meghallgatásán is.
Csak az a tapasztalásom, félelmem, hogy a posztmodern, post-truth korszakban nem a hozzá hasonlók fújják a passzátszelet, és hamar kikerül a rendszerből, mert ő a "hiba a politikai mátrixban", nem az új standard.
De majd kiderül.
1 hónapja
Ó, ohh, oké, valóban. Szövegértelmezés egyes 😀Szerintem csebi arra gondol, hogy voltak olyan meghallgatások pl Orbán Anita, ahol a fideszesek nem nemmel szavaztak, hanem tartózkodtak, mert alapvetően elfogadták.Így van, voltak ott többen is, KDNP-s is, fullon volt a bizottság.az sem veletlen, hogy eppen Ruffnal nem tartozkodtak a fideszesek ...??? Mire gondolsz? Tuzsoffot ott oltotta végig.
csebi
Sixo
Lúdas Solymi
Jan
De emlékeim szerint volt olyan, hogy volt nemmel szavazás másnál is, de lehet nem így volt.
Igazából alapnak vettem, hogy ezek itt nemet fognak nyomni, amennyit kötekedtek.
1 hónapja
Mondjuk ő se tartózkodott semmitől... 😀Szerintem csebi arra gondol, hogy voltak olyan meghallgatások pl Orbán Anita, ahol a fideszesek nem nemmel szavaztak, hanem tartózkodtak, mert alapvetően elfogadták.Így van, voltak ott többen is, KDNP-s is, fullon volt a bizottság.az sem veletlen, hogy eppen Ruffnal nem tartozkodtak a fideszesek ...??? Mire gondolsz? Tuzsoffot ott oltotta végig.
csebi
Sixo
Lúdas Solymi
Jan
1 hónapja
Rohadtul érdekel ám ez bárkit is... 😀 😀 😀 😀 😀Szerintem csebi arra gondol, hogy voltak olyan meghallgatások pl Orbán Anita, ahol a fideszesek nem nemmel szavaztak, hanem tartózkodtak, mert alapvetően elfogadták.Így van, voltak ott többen is, KDNP-s is, fullon volt a bizottság.az sem veletlen, hogy eppen Ruffnal nem tartozkodtak a fideszesek ...??? Mire gondolsz? Tuzsoffot ott oltotta végig.
csebi
Sixo
Lúdas Solymi
Jan
(nem neked szól, hanem nekik)
1 hónapja
Szerintem csebi arra gondol, hogy voltak olyan meghallgatások pl Orbán Anita, ahol a fideszesek nem nemmel szavaztak, hanem tartózkodtak, mert alapvetően elfogadták.Így van, voltak ott többen is, KDNP-s is, fullon volt a bizottság.az sem veletlen, hogy eppen Ruffnal nem tartozkodtak a fideszesek ...??? Mire gondolsz? Tuzsoffot ott oltotta végig.
csebi
Sixo
Lúdas Solymi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
1 hónapja
Pintér Sanyáék jól tolják..ha "ennyien" látogatták, hogyhogy nem tudtunk róla hogyan néz ki belülről...444.hu/2026/05/12/sikeres-a-belugyminiszterium-epuletlatogatasi-programja-szol-pinterek-utolso-kozlemenye-miutan-a-tisza-videos-bejarast-tartott-a-penzszorasrol
Szerkesztette: Lúdas Solymi
1 hónapja
az sem veletlen, hogy eppen Ruffnal nem tartozkodtak a fideszesek ...én csak a meghallgatást néztem a bizottságnál, de vicces hogy ott is mennyire ellene voltak a mihasznák
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
szerintem ezt azért csinálja, mert élvezi. a propagandistáknak is rendszeresen beszólogatott az országjárásán. na meg a facebookon is szokott trollkodni fideszesek posztjai alatt. ez a része amúgy szórakoztató.MP megragad minden pillanatot, hogy beszóljon a Fideszeseknek és mindenkinek.ez egy politikai termék, annak technikai és pragmatikus értelmében, 0 minősítés nélkül
Fú, milyen harag dolgozhat ebben az emberben.
Lúdas Solymi
Gyurma Pappa
built for this shit