Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Én egy jó tíz évvel ezelőtt találkoztam vele személyesen utoljára, már akkor is masszív alkoholista volt és tkp. vállalhatatlan/alkalmatlan a közönség előtti szereplésre.Nagy Feró reagált: „Kitől kérjek bocsánatot, magamtól? Kit bántottam meg?”tovabbfejlesztette a "Ha vkit megbantottam" kezdetu albocsanatkerest.
"Ha a Bayer Zsolt ezt mondta, akkor majd elküldöm én a p*csába, jó?"
Óriási az öreg alkesz.
resistance is futile
csebi
1 hónapja
Nagy Feró reagált: „Kitől kérjek bocsánatot, magamtól? Kit bántottam meg?”tovabbfejlesztette a "Ha vkit megbantottam" kezdetu albocsanatkerest.
"Ha a Bayer Zsolt ezt mondta, akkor majd elküldöm én a p*csába, jó?"
Óriási az öreg alkesz.
resistance is futile
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Nagy Feró reagált: „Kitől kérjek bocsánatot, magamtól? Kit bántottam meg?”"Ha a Bayer Zsolt ezt mondta, akkor majd elküldöm én a p*csába, jó?"
Óriási az öreg alkesz.
1 hónapja
Szerintem így érdemes középen állni egy konfliktusban.Szerintetek?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ogfka9/v%C3%A9rl%C3%A1z%C3%ADt%C3%B3_ami_a_fideszes_t%C3%B6bbs%C3%A9g%C5%B1/Iszonyat gyomorforgató, ami Győrben megy tavaly óta, még annál is sokkal gázabb amit a helyi fidesz csinál, mint amit a budapesti közgyűlésben tesznek, mert Győrben ráadásul többségük is van, amivel az ellenzéki polgármester (lehet róla véleménye mindenkinek, de attól még ő lett megválasztva) ellenében...
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
nah szegény Ferónak lehet nem lesz több közpénzes fellépés?www.reddit.com/r/hungary/comments/1oglxym/nagy_fer%C3%B3_k%C3%A9t_percbe_s%C5%B1r%C3%ADtett_szexizmuspedofilia/Majd Eperjes érte is imádkozik.
Negritis, a vajda
#dumbanddumber
Dzsokijuing
Vitályos Zsírraszálltpor Eszter hozza a selyemzsínórt 😊
https://telex.hu/belfold/2025/10/27/vitalyos-eszter-nagy-fero-reakcio
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ogfka9/v%C3%A9rl%C3%A1z%C3%ADt%C3%B3_ami_a_fideszes_t%C3%B6bbs%C3%A9g%C5%B1/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
az, hogy fideszes emelkedes volt BP-n is sztem nem vitatott, koszonhetoen a haborus uszitasnak.Hogy volt hatással? Elment rengeteg ember és így sikerült a szoros körzeteket behúzni, nem az volt, hogy otthonmaradtak az ellenzékiek, kb. csak itt nem maradtak otthon...Azért az a "Budapest ellenzéki" dolog szerintem kissé túl magabiztos...Csak vedd hozza az országos hangulatot is ami a bpi eredményekre is hatással volt. Ami akkor 7% alatti különbség az most lazán 15% feletti kell h legyen ha igazak az eredmények.
2022-ben volt 6 olyan OEVK Budapesten, ami 5%-on belül volt, további 4 db 5-7% között, és 1, amit vitt a fidesz. Azóta rajzoltak a körzeteken, tippre úgy, hogy abból a 10 szorosból 3-4-t legalább úgy alakítsanak, hogy a fidesz felé billenjen.
Biztos hülye gondolat, hogy ha valaki kormányt akar váltani, akkor az egyébként kb. megfordíthatatlan Tolna2 és társaik mellett a korábban szorosan ellenzéki kerületek biztos megszerzésére is áldoz energiát. Persze lehet azt gondolni, hogy elég lesz csak a gátyákat kitenni a pályára, de biztos, hogy ezzel kéne kockáztatni?
StormST
csebi
Részvételi arányban az országos (70,21%) alatt csak 2db OEVK volt (05 és 06), 11/18 körzetben 75% felett mentek el (4-ben 80% felett), nem nagyon hiszem, hogy túl sok tartalék van még itt ellenzéki oldalon. Ellenben az ellenzék egy esetleges megosztottsága a szoros eredmények miatt gond lehet...
StormST
ezert lett jo par 'sima' korzet szoros vagy szorosabb. ugye en vegul csataterben szavaztam (egyetlen korzet, ahol megfordult a kulkepviseletes szavazatokkal) pedig mondjuk novemberben simanak tunt a korzet. szomszedom is vegig szidta 2020tol a fideszt, beleszeretett MZP-be 2021 oszen majd aztan jott az sms, aztan maskepp latott mindent. nyilvan nem vallotta be, hogy az szja miatt meg ugye volt vmi otthonteremtesi kedvezmeny, amibol papiron asszem garazst epitett, valosagban meg kert felujitas volt ontozorendszerrel, hogy ezek teritettek el. hanem inkabb MZP katona kuldesere fogta, es szepen fideszre szavazott. azok utan, hogy 2 evig hallgattam, hogy rajuk sosem fog mar. nyilvan nem reprezentativ, de az ellenzeki szavazatok tuntek el nagyon szepen Budapesten is pl a lakotelepeken.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1oglxym/nagy_fer%C3%B3_k%C3%A9t_percbe_s%C5%B1r%C3%ADtett_szexizmuspedofilia/Majd Eperjes érte is imádkozik.
Negritis, a vajda
#dumbanddumber
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1oglxym/nagy_fer%C3%B3_k%C3%A9t_percbe_s%C5%B1r%C3%ADtett_szexizmuspedofilia/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ez egyre rosszabb ennek tènyleg elmentek otthonról.....Csak így tovább. Nem hogy magát ássa egyre mélyebbre a táborát is, aki eddig támogatta és akiket támogatott. És ehhez még a kormány média is asszisztál. Ezek komolyan nagyon hülyék. Előbb Feró most meg lavrov. Én már nem tudom mire pályázik a dagadek.
index.hu/belfold/2025/10/26/nagy-fero-wolf-kati-vita-szolo-utca-javitointezet-nok/
dande2
1 hónapja
Na most ez mennyire minusz a kampány időszakra?24.hu/kulfold/2025/10/26/lavrov-egy-magyar-youtube-csatornan-56-megiteleseben-nincs-nezetkulonbseg-orban-viktorral/
1 hónapja
Azt mondom, hogy jogilag nyilván van, de emberileg egy demens vénember nem politikai tényező.Szerintem Nagy Feró tipikus esete annak, hogy valaki a nagy nyilvánosság előtt, reflektorfényben öregszik meg, mennek el neki otthonról.ezzel azt mondod, közszereplőként nincs felelősséged, ha öreg vagy
Nem kell ezt túlmisztifikálni, összepolitikázni, Orbán helyett rákattanhatott volna az ufókra, a fényevésre, ezotériára, a laposföldre vagy a szcientológiára is. Feró nem politikailag hülyült meg, ez csak az a szcena, ahol ezt demonstrálja, így nem is politikai jelentőségű vagy súlyú az agyhalála, hanem emberi.
És amíg közhivatal vagy érdemi döntéshozói tevékenység nélkül teszi, addig inkább kínos ez az egész, mintsem fontos.
Őszentsége Sobri Jóska
kár, hogy ez egyetlen univerzumban sem igaz
rva
Ahogy nem veszed komolyan egy módosult tudatállapotú ember fröcsögését, vagy egy vallási tébolyodott világmegfejtéseit sem. Egyetlen univerzumban sem.
És azt is mondom, hogy botorság ezt a Feró ügyet azon a szinten kezelni és abban a környezetben vizsgálni, ahol a közélet tényleges aktorai (politikusok, tisztségviselők, stb.) ténykednek.
És azért mondom, hogy ne szippantson be mindenkit a posztmodern politizálás, és súlyánál fogva lehessen értékelni egy Kocsis Mátét vagy Lánczi Tamást, nem pedig a nagyferók és tóthgabik szintjén.
1 hónapja
Na ez a tragèdia mèg neki kell lemondania.....Még munkanap sem volt már lemondatták
index.hu/belfold/2025/10/26/nagy-fero-orbottyan-diszpolgar-kepviselo-lemondas/
😱
dande2
1 hónapja
Szerintem Nagy Feró tipikus esete annak, hogy valaki a nagy nyilvánosság előtt, reflektorfényben öregszik meg, mennek el neki otthonról.ezzel azt mondod, közszereplőként nincs felelősséged, ha öreg vagy
Nem kell ezt túlmisztifikálni, összepolitikázni, Orbán helyett rákattanhatott volna az ufókra, a fényevésre, ezotériára, a laposföldre vagy a szcientológiára is. Feró nem politikailag hülyült meg, ez csak az a szcena, ahol ezt demonstrálja, így nem is politikai jelentőségű vagy súlyú az agyhalála, hanem emberi.
És amíg közhivatal vagy érdemi döntéshozói tevékenység nélkül teszi, addig inkább kínos ez az egész, mintsem fontos.
Őszentsége Sobri Jóska
kár, hogy ez egyetlen univerzumban sem igaz
1 hónapja
Na ez a tragèdia mèg neki kell lemondania.....index.hu/belfold/2025/10/26/nagy-fero-orbottyan-diszpolgar-kepviselo-lemondas/
😱
1 hónapja
Szerintem Nagy Feró tipikus esete annak, hogy valaki a nagy nyilvánosság előtt, reflektorfényben öregszik meg, mennek el neki otthonról.Nem kell ezt túlmisztifikálni, összepolitikázni, Orbán helyett rákattanhatott volna az ufókra, a fényevésre, ezotériára, a laposföldre vagy a szcientológiára is. Feró nem politikailag hülyült meg, ez csak az a szcena, ahol ezt demonstrálja, így nem is politikai jelentőségű vagy súlyú az agyhalála, hanem emberi.
1 hónapja
Garázs! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom én sem. Sem azt, hogy mikor és azt se, hogy miért lett ennyire kiemelve. Bennem akkoriban sem és azóta sem úgy élt, mint népszerű, komoly életművel rendelkező zenész. Egy közepecske, de szórakoztató idióta, akinek volt egy futása a 8 órával - már a rendszerváltás után. Kb. ennyi. De egy számmal azért sokan futnak nagyot és nem lesz utána belőlük emlegetett név, úgyhogy nem tudom. Illetve, gyanítom, hogy inkább más emelhette meg - tudomisén valóságshow részvétel, volt valami vacsorafőzős sorozat, abban is ment egy jót, stb. -, aztán utána épült ki rá utólag, hogy zenei életműve is volt / van.Lehet én emléxem rosszul, vagy Magyarpé - a börtónablakában honnan lett elővakarva? Mér lett Ferókám elővakarva? Télleg nem pánk - 8óra. te mit nèztél? vivatévét?Feró ha igazi punk lett volna akkor min.egy CpG sorssal indít,de csak ugrált de csak óvatosan a három T határán , most meg korából adódóan beállt a szervilis vén faszok táborába, de zajkeltésnek kiválóak az ilyen karakterek mint őFeró sose volt punk. A ricse egy lányzenekarként indult társaság volt, amibe beházasodva énekes lett. aztán amikor a nők kiszálltak átvette tőlük. Sokáig saját számaik se voltak. Jópár évvel később írtak párat, azok döntően rock számok (glam rock) voltak. A rádió játszotta őket, nem volt bennük se rendszer elleni tiltakozás, se semmi különleges. Legalábbis én kamaszként semmi ilyent nem láttam bennük akkoriban. A csótányság meg a többi azért ragadt rá - én legalábbis így emlékszem -, mert a koncertjeiken elkezdtek ökörködni. Csaj egy csonttal maszturbált a színpadon meg hasonlók. A háromté fogta rájuk ekkoriban hogy punkok, de akkoriban mindenkire azt fogták rá, akinek hosszabb volt a haja,vagy baromkodott valamit a szinpadon. De amúgy közük nem volt a punk hullámhoz. Rockzenekar voltak, annak is inkább másodvonalas. Lemezük se azért nem volt, mert nem engedték, hanem csak nem írtak elég számot. A legsikeresebb számuk - a 8 óra... - már rendszerváltás utáni történet emlékeim szerint.
Josszi
Én amúgy kedveltem akkor, kamaszként. De nem politikai vagy tásadalmi lázadás volt az oka. (Arra bőven voltak más előadók.) Nem is a zene miatt, hanem csak bírtam a "vadparaszt" bulijaikat. Örültködni mentünk a koncertjeikre, bár akkor amikor én voltam kamasz, már ritkán játszottak. Ha jellemezni kellene, hogy mit láttam (láttunk) mi akkoriban benne, akkor a csótány sokkal inkább egy "Szalacsi öcsi" volt, mint társasalom kritikus botrányzenészt. Remélem érthető mire gondolok.
Szerintem amúgy ennyire nem erkölcstelen. Inkább csak buta. Olyan szalacsis módon. 😊 Szerintem fel se fogta abban a pillanatban, hogy a kérdésben kiskorú lányok szerepeltek.
peterk2005 udvari bolond
Émmagam az amuri partizánokon halálra röhögtem magam, mega moszkvai Á-n, vagy vegyük a nagyvárosi farkast, a matematikus dalát, vagy csak waszlavik gazembert, meg az ősbikinit - ugye a dolinával - S itt már ez két visszanyulkálás az állegyifjúélmunkàsarétenhez...
nemvót rokkeröcsi, nemvót pánk, nemvót alter
csaka 8óra, deazis egy fricska..,
sutianap
peterk2005 udvari bolond
😀
1 hónapja
Ez egyre rosszabb ennek tènyleg elmentek otthonról.....index.hu/belfold/2025/10/26/nagy-fero-wolf-kati-vita-szolo-utca-javitointezet-nok/
1 hónapja
Hogy volt hatással? Elment rengeteg ember és így sikerült a szoros körzeteket behúzni, nem az volt, hogy otthonmaradtak az ellenzékiek, kb. csak itt nem maradtak otthon...Azért az a "Budapest ellenzéki" dolog szerintem kissé túl magabiztos...Csak vedd hozza az országos hangulatot is ami a bpi eredményekre is hatással volt. Ami akkor 7% alatti különbség az most lazán 15% feletti kell h legyen ha igazak az eredmények.
2022-ben volt 6 olyan OEVK Budapesten, ami 5%-on belül volt, további 4 db 5-7% között, és 1, amit vitt a fidesz. Azóta rajzoltak a körzeteken, tippre úgy, hogy abból a 10 szorosból 3-4-t legalább úgy alakítsanak, hogy a fidesz felé billenjen.
Biztos hülye gondolat, hogy ha valaki kormányt akar váltani, akkor az egyébként kb. megfordíthatatlan Tolna2 és társaik mellett a korábban szorosan ellenzéki kerületek biztos megszerzésére is áldoz energiát. Persze lehet azt gondolni, hogy elég lesz csak a gátyákat kitenni a pályára, de biztos, hogy ezzel kéne kockáztatni?
StormST
csebi
Részvételi arányban az országos (70,21%) alatt csak 2db OEVK volt (05 és 06), 11/18 körzetben 75% felett mentek el (4-ben 80% felett), nem nagyon hiszem, hogy túl sok tartalék van még itt ellenzéki oldalon. Ellenben az ellenzék egy esetleges megosztottsága a szoros eredmények miatt gond lehet...

1 hónapja
Nem biztos, hogy idevágó a kérdés, de ha már itt jött fel, kíváncsi vagyok rá.6-36 éves koromig jártam oda, de kb 33-34 évesen jött fel bennem egyre többet hogy nem nekem való.
Nálad mi volt a fordulópont, ami a hit gyülitől eltávolított? - hány év kellett neked mire elkezdtél kiábrándulni belőlük?
ervinator
Igazság szerint sosem volt szabad akaratom, apám ugyanúgy nevelt fel, mint a lentebb említett Pátkai a gyerekeit. Vallásos radikalizmus, öntörvényűség, a saját igazad állandó bizonygatása, vakság, amitől itt sokáig szenvedett ez a fórum-közösség is 😅
Aztán azt vettem észre hogy rohadtul unom az alkalmakat, nem értettem mit beszél NS, sőt, amit értettem, azt próbáltam otthon csinálni, aminek hatására szétszakadt a család. A sírból lett minden visszahozva, de nagyon nagy felismerés, pofon kellett.
Nem mondom hogy ott minden rossz, de amikor azt prédikáljuk hogy a Krisztusi természetre kell hasonlítanunk és úgy kell élnünk, ahogy tanította, miközben lopunk, csalunk, hazudunk, egymást húzzuk le a közösségben, egymást szidjuk, megesz a sárga irigység vagy beletaposunk házasságokba, csaladokba vagy meg akarunk erőszakolni mindenkit a saját igazunkkal, az szemenköpése annak, amit tanítunk…
Gondolj bele, olyan dolgokat láttam, hallottam első kézből, hogy egy feleség segítséget kért Tóth Gézától, aki a férjét pásztorolta, mert az ember erőszakoskodott vele, kizárta a házból, megalázta mások előtt, és Géza a feleséget szidta le és azt mondta, meg van irva hogy az asszonynak ezt tűrnie kell.
Vagy amikor az első soros feleséget láttam egy másik hites kocsijának a hátsó ülésre beszállni egy kietlen parkolóban a 10kerben, miközben vártam az ügyfelet mutatáskor, akik aztan hazamentek a feleségükhöz/férjukhoz meg a gyerekeikhez…
Hogy a gyülis cégben hogy csaltak adót..
Hogy Joób Marci ártatlanságát a mai napig úton-útfélen hirdeti a “celeb” felesége, miközben ezernyi bizonyíték van…
Aztán ott van Kiraly Cs Tamás aki közpénzt lopott Hende Csaba mellett, mostmeg Németh Sándor jobb keze…
Estig tudnál sorolni, de itt ez nagyon off.
Szegeyen az egész.
Vannak jó emberek, vannak jó dolgok… de ez kevés.
1 hónapja
Azért az a "Budapest ellenzéki" dolog szerintem kissé túl magabiztos...Csak vedd hozza az országos hangulatot is ami a bpi eredményekre is hatással volt. Ami akkor 7% alatti különbség az most lazán 15% feletti kell h legyen ha igazak az eredmények.
StormST
1 hónapja
Ha Budapesttel foglalkozol túl sokat akkor országos nyilvánosságot adhatsz marginális szereplőknek a média segítségével. Az állelenzéki ATV Hit gyűlés tv meg a fideszesek alig várják hogy lehessen behívni a stúdióba a fáradt dékás meg szoci megélhetési arcokat hogy jól össze mossák őket MP-vel országos látszatot keltve
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Azért az a "Budapest ellenzéki" dolog szerintem kissé túl magabiztos...2022-ben volt 6 olyan OEVK Budapesten, ami 5%-on belül volt, további 4 db 5-7% között, és 1, amit vitt a fidesz. Azóta rajzoltak a körzeteken, tippre úgy, hogy abból a 10 szorosból 3-4-t legalább úgy alakítsanak, hogy a fidesz felé billenjen.

1 hónapja
Budapest megkapja a Március 15-i tömeg rendezvényt, aki az akkori hangulatban még akkor sem fogja fel mire kell szavazni az szopjon tovább a fidesz alatt tovább. Vidéken kell a billegőket’ a kisvárosokat nyomni nem a Tolna megye stb barom helyeket ahol túl nagy a különbség, de mérik ezt ők gazdagon.
Szerkesztette: ozibozi