Politika

65 feliratkozó

1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 197
Budapest megkapja a Március 15-i tömeg rendezvényt, aki az akkori hangulatban még akkor sem fogja fel mire kell szavazni az szopjon tovább a fidesz alatt tovább.
Vidéken kell a billegőket’ a kisvárosokat nyomni nem a Tolna megye stb barom helyeket ahol túl nagy a különbség, de mérik ezt ők gazdagon.

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Beki New York Jets 2 061
Most vagy fellázadtak a gépek lézerjani ellen, vagy a Bz elirigyelte Jánosunk országjárását, és ő is elindult 😊
somoskovig
Csak azért, hogy legyen hozzá hír is:  444.hu/2025/10/26/elszabadult-egy-vonat-mateszalkan-negy-kilometert-vagtazott-harom-valtot-rongalt-meg-majd-nyugovora-tert?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication
nagylaza, főpohárnok
Lézer Janó megoldotta ezt is, már automata irányítású vonataink vannak.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 511 — Chiefs GM
Most vagy fellázadtak a gépek lézerjani ellen, vagy a Bz elirigyelte Jánosunk országjárását, és ő is elindult 😊
somoskovig
Csak azért, hogy legyen hozzá hír is:  444.hu/2025/10/26/elszabadult-egy-vonat-mateszalkan-negy-kilometert-vagtazott-harom-valtot-rongalt-meg-majd-nyugovora-tert?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication
nagylaza, főpohárnok
Enyhe költői túlzásnak érzem a cikkben, hogy vágtázott a kis piros.
Döcög, cammog, araszol...
De hogy vágtázni? 😀
kittli
Ha a reptéren egy motorok és kerozin nélküli gépben üldögélést lehet repülőrajtnak hivni, akkor ez minimum száguldás. 😊

1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
Enyhe költői túlzásnak érzem a cikkben, hogy vágtázott a kis piros.
Döcög, cammog, araszol...
De hogy vágtázni? 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
somoskovig
nagylaza, főpohárnok
Mátészalka az egész magyar vasút egyik legikonikusabb helye, de lehet, hogy csak azért mert milliószor vonatoztam már arra.

Simán lehetne egy sokirányú nemzetközi csomópont, most abba ne is menjünk bele, hogy az utóbbi bő 100 évben miért nem lett az.

1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 894
Hát én menten beszarok.
A videón a gyülekezet egyik első emberének, Németh Sándor vejének Pátkai Mihálynak a nagyobbik fia látható, hallgató:
Huh. Ez mindent visz. Ennél nincs lejjebb.
K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A.
JC6 (Mr. Miele)
Mi ebben a katasztrófa? Mást vártál volna?

A srác valószínűleg ezt hallja otthon, a szűk környezetében is, valószínűleg az iskolában is (tipp: magániskolába járt). Az lenne a meglepő, ha nem ezt gondolná. Olyan sok fiatal nincs aki ott van, két kerek mondatot is tud mondani, így statisztikailag se valószínűtlen, hogy megszólaltatták. 😊
peterk2005 udvari bolond
Az apja ezt akarta velem is csinálni, mikor nálunk kezdtem el dolgozni.
Autót szerettem volna venni, mert 50 km-re laktunk Bp-től, de ugye a belvárosban volt a cég székhelye, oda pedig bejutni meg haza, vonattal, 10 évvel ezelőtt is horror volt, nem hogy manapság.
Erre a csávó behívott, és elmondta, hogy ő megnézte a kimutatásokat, én vagyok az egyik legjobban kereső, aki mindennel együtt 300-350K-t viszek haza, minek nekem autó? Kezdjek el gyűjteni, spórolni és majd pár év múlva vehetek autót.
Úgy, hogy nettó 4-5 milliót csináltam havonta a cégének.
Sőt, tud jobbat: egy hónap alatt gyűjtsem össze az összes számlát és blokkot a vásárlások után, adjam oda neki és majd ő beosztja a pénzügyiem hogy minél többet tudjak félretenni.
Háát....,,

Na, most ennek az embernek lett 2-3 gyereke és olyan szinten mossa át az agyukat, hogy az már kimeríti a büntetőjog fogalmát. Egy 13 éves gyerek csillogó szemmel, felnőtteket meghazudtoló módon jelenti ki, hogy Orbán Viktor a megmentő.
És ebből áll a jelenlegi Hit Gyülekezet 90%-a. Minden szerdán és szombaton megy az agymosás, hogy csak a fidesz és csak Orbán Viktor. NS pár hétel ezelőtt azt mondta, hogy "ezer Orbán Viktor kellene ennek az országnak", akkor lenne rend.
Ez az ember 1999-ben a BS-ben azt mondta, hogy szerinte OV lesz az Antikrisztus.

Vérlézító ez a videó. Ugyanezt csinálta Surjányi Csaba a fiával, akit olyan szinten megnyomorított, lelkileg, hogy a gyereknek 16 évesen egyetemre kellett jelentkeznie, mert ha 20 éves koráig nem szerez két diplomát, akkor egy senki.

Amikor faterom együtt utazott az apjával, egymás mellett ültek.
12 éves voltam.
Kérdezte fatert Csabi, hogy mit csinál a gyereke?
Mondja az öreg, hogy suliba jár, angolt, számtechet tanul, mellette heti 5x edz 3 órát.
Mire Csabi: ezt ma egy titkárnő csinálja.

😀😀😀

Szégyen az egész. Az egész agymosott, álszent, képmutató banda.
Ez a gyerek 13 éves.
13.
Előtte állna az élet...

Szent meggyőződésem, hogy ez Istennek sem tetszik...

Szégyen.
JC6 (Mr. Miele)
Nem biztos, hogy idevágó a kérdés, de ha már itt jött fel, kíváncsi vagyok rá.
Nálad mi volt a fordulópont, ami a hit gyülitől eltávolított? - hány év kellett neked mire elkezdtél kiábrándulni belőlük?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 639 — beers & Packers
somoskovig
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 511 — Chiefs GM

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
Nem volt most budapesti zarándoklat?
r.baggio
Ez nem olyan volt. Ez nemzeti ünnep és nem budapesti specifikus.
És akkor is menjen el minden kerületbe. És akkor is jól válassza meg a helyszínt, nehogy megsértődjenek.
Lúdas Solymi
Ezek a vándorlások kimondottan vidékre szabott, oda kitalált, oda való alkalmak, amik elsősorban nem az egyszeri választónak szólnak. Nem neked, nem nekem vagy JC-nek, hanem a helyi aktivistáknak. A már tiszás, vagy a tisza körök felé kacsintgató, potenciálisan aktív szavazókat boostolgatja, akik már akarnak aktívkodni, de vidéken nehezebb egymásra találni, fórumot találni. Pár beszédét megnéztem, többségében ilyenekkel vannak tele a gyűlések. Ezekkel a gyűlésekkel összeporszívózza azokat a helyi embereket - köztük orvost, vállalkozót, tanárt, más értelmiségit, stb. - akik hajlandóak, képesek, és tudnak is utána önállóan már tovább lépni. A 15 éves fiatal srác, vagy a 70 éves panaszkodó kisnyugdíjas "csak" a műsor része. Én is az lennék, te is az lennél, és szerintem JC is az lenne. A NER utálatom miatt örülök neki, hogy sikeresnek tűnik a dolog, de nekem nem hiányzik, hogy műsorszám legyek.
peterk2005 udvari bolond
Én ezt tudom, csak arra utaltam, hogy ha lenne egy bejelentett budapesti rendezvény, akkor lehet elindulna a hol-mikor-miaprogram, stb. téma, szokás szerint.

Látjuk, hogy a "budapestieknek" semmi sem elég jó 😛
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 507 — Saturday Night Lights
Lehet hülye téma, csak bennem felvetült az újabb MP-faluzarándoklat bejelentése után, hogy esetleg valamikor nem akarna a budapestiekkel is beszélgetni? Vagy az itteniek véleménye nem érdekes, mert "úgyis rám szavaznak"? Vagy az van, hogy kell a fenének az olyan kellemetlen kérdés, hogy "1 éve ültök a közgyűlésben itt, nem kéne lassan elkezdeni a városért és nem mindenki ellen politizálni?"?

Persze a kormányváltásért meg fogja kapni az itteni szavazatokat (elvileg), de talán 1-2 fórumot itt is tarthatna, hogy az emberek ne érezzék azt, hogy készpénznek vannak véve, meg hogy megmutassa, hogy vannak tervei a fővárossal kapcsolatban is, nem csak a falukkal...
StormST
a budapestieknek az is elég, ha azt látják, hogy MP a vidéken éppen azért tesz, hogy _tényleg_ legyen kormányváltás.
rva
Budapest sajnos bonyolultabb képlet lesz, mert többen már most bejelentették, hogy elindulnak a Tisza és a Fidesz ellen egyéniben, így csinálva az állampártból nevető harmadikot.
Hadházy Zuglóban, Szabó Szabolcs Csepelen már biztos, plusz a DK minden körzetben és a Kutyapártnak is el kell indulnia egyéni körzetekben, hogy a listás indulást tudják teljesíteni.
Mégha a baloldali szavazók tudatosan megosztják a szavazataikat, akkor is lesz lemorzsolódás egyéniben a Tisza kárára.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 360 — The only discipline that lasts, is self discipline
JC6 (Mr. Miele)
Korábban te lettél volna a legjobban felháborodva, ha valaki így minősítette volna (vagy éppen minősítette) a gyülit. Bartus Laci, te vagy az?🙂
nagylaza, főpohárnok
Mindenkinek joga van megválasztani az időpontot, hogy mikor veszi észre maga körül a történéseket úgy, ahogy azok történnek. 😊

Hadd tegyem hozzá, hogy hithez, hitélethez kapcsolódóan eleve sokkal nehezebb is, mert a hitem, hitéletem éppen azért hit, mert abból az axiómából indul ki, hogy a történet amiben vagyok, az jó / igaz.

Ettől még persze az a vállalkozó nem csinált semmi újdonságot, ismerjük ezt a típust. Sőt, már jó ideje ki is lett mondva, hogy jólvanezígy, elég az "ötvenezerből meg lehet élni" sztorira visszaemlékezni. Hogy ki mondta, mikor mondta, kikre mondta, és amúgy kicsoda, és ma hogyan él.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Korábban te lettél volna a legjobban felháborodva, ha valaki így minősítette volna (vagy éppen minősítette) a gyülit. Bartus Laci, te vagy az?🙂
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Hát én menten beszarok.
A videón a gyülekezet egyik első emberének, Németh Sándor vejének Pátkai Mihálynak a nagyobbik fia látható, hallgató:
K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A.
JC6 (Mr. Miele)

A srác valószínűleg ezt hallja otthon, a szűk környezetében is, valószínűleg az iskolában is (tipp: magániskolába járt). Az lenne a meglepő, ha nem ezt gondolná. Olyan sok fiatal nincs aki ott van, két kerek mondatot is tud mondani, így statisztikailag se valószínűtlen, hogy megszólaltatták. 😊
peterk2005 udvari bolond
Az apja ezt akarta velem is csinálni, mikor nálunk kezdtem el dolgozni.
Autót szerettem volna venni, mert 50 km-re laktunk Bp-től, de ugye a belvárosban volt a cég székhelye, oda pedig bejutni meg haza, vonattal, 10 évvel ezelőtt is horror volt, nem hogy manapság.
Erre a csávó behívott, és elmondta, hogy ő megnézte a kimutatásokat, én vagyok az egyik legjobban kereső, aki mindennel együtt 300-350K-t viszek haza, minek nekem autó? Kezdjek el gyűjteni, spórolni és majd pár év múlva vehetek autót.
Úgy, hogy nettó 4-5 milliót csináltam havonta a cégének.
Sőt, tud jobbat: egy hónap alatt gyűjtsem össze az összes számlát és blokkot a vásárlások után, adjam oda neki és majd ő beosztja a pénzügyiem hogy minél többet tudjak félretenni.
Háát....

Na, most ennek az embernek lett 2-3 gyereke és olyan szinten mossa át az agyukat, hogy az már kimeríti a büntetőjog fogalmát. Egy 13 éves gyerek csillogó szemmel, felnőtteket meghazudtoló módon jelenti ki, hogy Orbán Viktor a megmentő.
És ebből áll a jelenlegi Hit Gyülekezet 90%-a. Minden szerdán és szombaton megy az agymosás, hogy csak a fidesz és csak Orbán Viktor. NS pár hétel ezelőtt azt mondta, hogy "ezer Orbán Viktor kellene ennek az országnak", akkor lenne rend.
Ez az ember 1999-ben a BS-ben azt mondta, hogy szerinte OV lesz az Antikrisztus.

Vérlézító ez a videó. Ugyanezt csinálta Surjányi Csaba a fiával, akit olyan szinten megnyomorított, lelkileg, hogy a gyereknek 16 évesen egyetemre kellett jelentkeznie, mert ha 20 éves koráig nem szerez két diplomát, akkor egy senki.

Amikor faterom együtt utazott az apjával, egymás mellett ültek.
12 éves voltam.
Kérdezte fatert Csabi, hogy mit csinál a gyereke?
Mondja az öreg, hogy suliba jár, angolt, számtechet tanul, mellette heti 5x edz 3 órát.
Mire Csabi: ezt ma egy titkárnő csinálja.

😀😀😀

Ez a gyerek 13 éves.
13.
Előtte állna az élet...

Szent meggyőződésem, hogy ez Istennek sem tetszik...

Szégyen.
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 360 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát én menten beszarok.
K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A.
JC6 (Mr. Miele)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A.
JC6 (Mr. Miele)
Ne aggódj, fogja még szégyellni magát.
1 hónapja
r.baggio
És akkor is menjen el minden kerületbe. És akkor is jól válassza meg a helyszínt, nehogy megsértődjenek.
Lúdas Solymi
Ezek a vándorlások kimondottan vidékre szabott, oda kitalált, oda való alkalmak, amik elsősorban nem az egyszeri választónak szólnak. Nem neked, nem nekem vagy JC-nek, hanem a helyi aktivistáknak. A már tiszás, vagy a tisza körök felé kacsintgató, potenciálisan aktív szavazókat boostolgatja, akik már akarnak aktívkodni, de vidéken nehezebb egymásra találni, fórumot találni. Pár beszédét megnéztem, többségében ilyenekkel vannak tele a gyűlések. Ezekkel a gyűlésekkel összeporszívózza azokat a helyi embereket - köztük orvost, vállalkozót, tanárt, más értelmiségit, stb. - akik hajlandóak, képesek, és tudnak is utána önállóan már tovább lépni. A 15 éves fiatal srác, vagy a 70 éves panaszkodó kisnyugdíjas "csak" a műsor része. Én is az lennék, te is az lennél, és szerintem JC is az lenne. A NER utálatom miatt örülök neki, hogy sikeresnek tűnik a dolog, de nekem nem hiányzik, hogy műsorszám legyek.

1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Hát én menten beszarok.

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/568313375_1976084832962424_5586852736258703768_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=bqE9jWETARMQ7kNvwEONmIc&_nc_oc=Adlv5GcX4-0vvA_cmVV0x7ZjkYP_TgdwDEG-0Ou8iF893rzQOSAf29mqlZHkPaOgANM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=W9h3Zr9jBK2mUOd9in2Xow&oh=00_AfnfGvJhQiXTybYcoALvTrI_sSNxWsHkhHhCXCvFaXunbw&oe=694398BC
125.286 Aufrufe · 3.172 Reaktionen | Egy fiatal kormánypárti szimpatizáns is nyilatkozott az Okoshírnek a Békemeneten. Elárulta, hogy milyen üzenetet küld ezzel Magyarország a világnak, hogy mit gondol Orbán Viktorról és Magyar Péterről. | Okoshir.hu
Egy fiatal kormánypárti szimpatizáns is nyilatkozott az Okoshírnek a Békemeneten. Elárulta, hogy milyen üzenetet küld ezzel Magyarország a világnak, hogy mit gondol Orbán Viktorról és Magyar Péterről.

K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
Lehet hülye téma, csak bennem felvetült az újabb MP-faluzarándoklat bejelentése után, hogy esetleg valamikor nem akarna a budapestiekkel is beszélgetni? Vagy az itteniek véleménye nem érdekes, mert "úgyis rám szavaznak"? Vagy az van, hogy kell a fenének az olyan kellemetlen kérdés, hogy "1 éve ültök a közgyűlésben itt, nem kéne lassan elkezdeni a városért és nem mindenki ellen politizálni?"?

Persze a kormányváltásért meg fogja kapni az itteni szavazatokat (elvileg), de talán 1-2 fórumot itt is tarthatna, hogy az emberek ne érezzék azt, hogy készpénznek vannak véve, meg hogy megmutassa, hogy vannak tervei a fővárossal kapcsolatban is, nem csak a falukkal...
StormST
a budapestieknek az is elég, ha azt látják, hogy MP a vidéken éppen azért tesz, hogy _tényleg_ legyen kormányváltás.
1 hónapja
rva 4 514 — Me for President!
Olvasva, hogy itt többen is próbálják relativizálni Nagy Feró szavait, egészen szomorú, hogy hova tart a társadalmunk.

Nagy Feró szakmai munkásságát nem befolyásolja, hogy miket mond, attól még lehet kedvelni a zenéit, jó szívvel visszagondolni, a régi időkre, amikor emberek az ő zenéjére szórakoztak.

De odáig ne süllyedjünk már, hogy ilyen mondatokat elrendezünk egy vállrendítéssel, mondván csak öreg és csak védi a pártját.

Egy normális társadalomban, ha valaki ilyet mond, akkor annak következménye van, nem feltétlen jogi következmény, hanem társadalmi következmény, elhatárolódás.
Mióta lett a politikai érdek fontosabb az emberi értékeknél, mióta fogadjuk el azt, hogy politikai érdekekből bármikor bármilyen témában lehet olyat mondani, ami szembemegy mindenféle alapértékrenddel?

Megdöbbentő számomra.
ervinator
Nem akarja senki relativizálni Nagy Feró szavait, legalábbis én senkinél nem ezt olvasom, ha te ezt látod bele, az egészen szomorú, eléggé végletes, empátia-, illetve megértésmentes megközelítés részedről. Mármint a valóság mégértésének hiányát jelzem, nem Feróét.

Feró nem politikus, nulla közhatalmat képvisel, és ha el is vonatkoztatunk a kulturális múltjától, szerepétől, súlyátol, akkoris csak egy zavaros fejű kisöreg, vagy kevésbbé kedvesen egy bomlott agyú vénember.

A mondatai nagyon gázok, olyannyira nagyon, hogy ha nem az indulat beszél belőled, akkor egyszerűen nem veheted komolyan, és a releváns elintézése Ferónak és a mondatainak pont egy vállrándítás, ahogy egy lázas, vírusfertőzött betegre se haragszol ha a szoba közepére okádik vagy egy tourettesre se ha kurvaanyázik. Hanem ismerve a körülményeket helyén kezeled.

Egy normális társadalomban fontos lenne a körülményeket ismerve, árnyaltan, a valóság szeleteit megvizsgálva ítélkezni, illene tudni a hülyét is, a gecit is helyén kezelni, jó lenne ha lenne képesség felismerni mások komolyanvehetőségét, detektálni a tudatállapotát, jó lenne az elfogadást nem csak akkor alkalmazni, amikor természetes vagy könnyű, és nem csípőből és diferenciálatlanul nyomni a pecsétet akár egy hülye kisöregre, akár azokra, akik nem csak fehérben vagy feketében látnak egy zöld vagy barna vagy szürke történést.

Na de ez nem egy normális társadalom, így tulajdonképpen az is beleillik ebbe a posztmodernbe, hogy megdöbbenj azon, hogy valaki 80 éves korára demensé válik, és faszságokat beszél egy politikai rendezvényen, és azon is, hogy van aki képes ezt helyén és súlyánál kezelni.
Őszentsége Sobri Jóska
Huh, most nagyon nem értünk egyet, de kell ilyen is.

Nagy Feró egy politikai rendezvényen egy politikai tábor egyik arcaként van jelen. Nem politikus, de a Fidesz rendszeresen használja, mint politikai arc. Ezenfelül mint híres ember, ugyanolyan közvéleményt formáló erővel bír, mint bármelyik híres ember, aki bármilyen témában állásfoglal. Lehet, hogy nem én, lehet hogy nem te fogod komolyan venni a szavait, de vannak/lesznek olyanok akik igazodni fognak hozzá, mert a Nagy Feró ezt mondta.

Az, hogy Nagy Feró demens-e nem tudjuk, maximum sejthetjük, te sem vagy ilyen tudás birtokában, maximum a cselekedeiből, mondataiból következhetsz rá. Ugyanakkor, mivel ő a Fidesz egyik publikus arca, a Fidesz elsődleges felelősége, hogy elhatárolódjon tőle, ha olyat tesz vagy mond, ami nem fér bele az értékrendjükbe. Ez nem történt meg jelen esetben.

Ennél tovább pedig kár belemenni, mert más állásponton vagyunk.
ervinator
Hát igen.
Mert a te meglátásaid egy normális társadalomban lennének validak, a mai magyarban nem azok, így a fundamentális része a vitánknak valójában az, hogy normális társadalomban élünk vagy sem. Aminek az a feloldása, hogyha igen, akkor -elismerem- neked van igazad. Ha meg nem, akkor nekem.
Őszentsége Sobri Jóska
és az, hogy neked van igazad, az jellemzően a Fideszt minősíti.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 892 — The Mathematician

StormST
Pontosan ennyi. Pesten szerintem
Már beállt szavazók vannak, ott nincs/elenyesző a valóban bizonytalan. Aki dk-s ma, az áprilisban is az lesz, a kutyás az szintén a többiek 2/3-a leszavaz a Tiszára az 1/3 meg a Fideszre.

Felesleges erőforrás pazarlás lenne itt kampányolni.
MC12
valahol egyetértek
csak aztán nehogy az legyen mint a demokratáknál hogy annyira lőnek a repu szavazókra hogy a saját magszavazóik meg a seggükön maradnak
nem tartom valószínűnek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965

StormST
Jelenleg a külső pesti kerületeket leszámítva az egész főváros default ellenzéki, szóval van értelme, hogy inkább azokat a vidéki körzeteket járja, ahol utoljára 2006-ban nyert nem Fidesz.

1 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 292

StormST
Pontosan ennyi. Pesten szerintem
Már beállt szavazók vannak, ott nincs/elenyesző a valóban bizonytalan. Aki dk-s ma, az áprilisban is az lesz, a kutyás az szintén a többiek 2/3-a leszavaz a Tiszára az 1/3 meg a Fideszre.

Felesleges erőforrás pazarlás lenne itt kampányolni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Nem isten, nem haza, nem család, nem "nowarnogendernomigration", de még nem is a 42 a létezés értelme.

"Ha van disznóvágás, ha van kolbász, ha van pálinka, mi bajunk lehet?"
(N.Szilárd arany érdemérem fokozatos pacalofilozófus)

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 869
r.baggio
1 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal