Politika
65 feliratkozó
27 napja
Vagy ami még rosszabb, harkányiakmink úricigányok vagyunk, nem csöves tárjániakmondjuk egy Tavasz Baktalo, Rubio jobb lett volna, dikk.Dik
petey
Az tavesz baktalo more
😀
de mit vár egy salgótarjáni egy fehérváritól dicsak
JC6 (Mr. Miele)
petey
27 napja
A pina hatalma.Az meg a másik kérdés, hogy mi a fasznak kavar valakivel, aki két hónapja zsarolja? Én a közelébe nem megyek, nemhogy még le is varrom...Vogel már júniusban zsarolgatta, MP-t, ez rá két hónapra volt, vagyis nem kérdés hogy miért volt kamera és az se, hogy Vogel akkor is bevitte volna a tálcát a szobába, ha korábban az életben nem porszívózott volna.Van egy baratom aki kavargatott vele, azon lepodnek meg ha nem vitte volna be azt a talcat.Akkor tehat te vagy Jc6 haverja, aki tul jol ismeri Evelint!Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
Közpénzből persze, Lölő majd nyer még egy kis tendert hozzá.
atapapa
JéBé
Stez
JéBé
atapapa
slowmotion
27 napja
Az meg a másik kérdés, hogy mi a fasznak kavar valakivel, aki két hónapja zsarolja? Én a közelébe nem megyek, nemhogy még le is varrom...Vogel már júniusban zsarolgatta, MP-t, ez rá két hónapra volt, vagyis nem kérdés hogy miért volt kamera és az se, hogy Vogel akkor is bevitte volna a tálcát a szobába, ha korábban az életben nem porszívózott volna.Van egy baratom aki kavargatott vele, azon lepodnek meg ha nem vitte volna be azt a talcat.Akkor tehat te vagy Jc6 haverja, aki tul jol ismeri Evelint!Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
Stez
JéBé
atapapa
27 napja
mink úricigányok vagyunk, nem csöves tárjániakmondjuk egy Tavasz Baktalo, Rubio jobb lett volna, dikk.Dik
petey
Az tavesz baktalo more
😀
de mit vár egy salgótarjáni egy fehérváritól dicsak
JC6 (Mr. Miele)
27 napja
JC-nek mindig van es lesz egy haverja, aki partyba vagta a foszereplot, nem lenyeg, hogy Vogel Evelinrol vagy akar Somarol beszelunk. 😁Hivatkozzatok már légyszi V. Evelin vagy valamivel, megszaporodott ez a keresztnév elvesztem a fonalat hogy Gáspár vagy Vogel a nyelvész, drogos JC barátjának a valakije stb 😀Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
bobi0092
27 napja
Mondjuk nálam a tulaj nyilatkozata verte ki a biztosítékot.Aki nem keres, az nem is talál.
Eleve másfél évvel később nyilatkozik olyat hogy sem a vendég előtt, sem a vendég után nem találtak kamerát..
Jó pár éve Airbnb-zek, sosem kerestem kamerát vendégek után.
Bullshit
JC6 (Mr. Miele)
🧠
27 napja
Azért ez veszélyes fegyver, ha MP villant egy aktuális negatív drogtesztet, és felkéri keringőre mondjuk Tonit meg Deutschot… 😊
27 napja
akkor testszőr, abban tovább is megmarad a mutraIgen de a haját gondolom vágatja MP a hosszából ítélve 😀 1cm 1 hónap a durva becslésO azt mondta, hogy akár hajából is vehetnek és tesztelhetik. De ha jól emlékszem volt is drogteszten akkoriban.Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Drogteszt is cca 90 nap után nem mutatja ki a kokaint (rádásul a hajból lehet hosszútávon legjobban), ez meg 1.5 éve volt kb.
Amúgy meg ha drogozott is azt hamar meg lehet fejteni, drogtesztnek hívják. És ha drogozott is V. Evelin tuti benyogte volna már hónapokkal ezelőtt az interjújában. Ennek semmi értelme nincs. Max ha újra forgatták az egész poreszt egy MP dublorrel.
Nem látom a logikát.
KB23
bobi0092
KB23
bobi0092
27 napja
Akkor jöhet a poligraf 😄Igen de a haját gondolom vágatja MP a hosszából ítélve 😀 1cm 1 hónap a durva becslésO azt mondta, hogy akár hajából is vehetnek és tesztelhetik. De ha jól emlékszem volt is drogteszten akkoriban.Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Drogteszt is cca 90 nap után nem mutatja ki a kokaint (rádásul a hajból lehet hosszútávon legjobban), ez meg 1.5 éve volt kb.
Amúgy meg ha drogozott is azt hamar meg lehet fejteni, drogtesztnek hívják. És ha drogozott is V. Evelin tuti benyogte volna már hónapokkal ezelőtt az interjújában. Ennek semmi értelme nincs. Max ha újra forgatták az egész poreszt egy MP dublorrel.
Nem látom a logikát.
KB23
bobi0092
KB23
bobi0092
27 napja
Igen de a haját gondolom vágatja MP a hosszából ítélve 😀 1cm 1 hónap a durva becslésO azt mondta, hogy akár hajából is vehetnek és tesztelhetik. De ha jól emlékszem volt is drogteszten akkoriban.Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Drogteszt is cca 90 nap után nem mutatja ki a kokaint (rádásul a hajból lehet hosszútávon legjobban), ez meg 1.5 éve volt kb.
Nem látom a logikát.
KB23
bobi0092
KB23
27 napja
volt ilyen de az még az augusztusi buli előtt voltO azt mondta, hogy akár hajából is vehetnek és tesztelhetik. De ha jól emlékszem volt is drogteszten akkoriban.Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Drogteszt is cca 90 nap után nem mutatja ki a kokaint (rádásul a hajból lehet hosszútávon legjobban), ez meg 1.5 éve volt kb.
Nem látom a logikát.
KB23
bobi0092
KB23
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/megvan-magyar-peter-drogtesztje-kiderult-hogy-volt-e-a-szervezeteben-kokain/
27 napja
O azt mondta, hogy akár hajából is vehetnek és tesztelhetik. De ha jól emlékszem volt is drogteszten akkoriban.Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Drogteszt is cca 90 nap után nem mutatja ki a kokaint (rádásul a hajból lehet hosszútávon legjobban), ez meg 1.5 éve volt kb.
Nem látom a logikát.
KB23
bobi0092
27 napja
Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Drogteszt is cca 90 nap után nem mutatja ki a kokaint (rádásul a hajból lehet hosszútávon legjobban), ez meg 1.5 éve volt kb.
Nem látom a logikát.
KB23
27 napja
Most komolyan, meddig várnak ezzel a videóval? Majd március 15.en nagy kivetítőn lenyomja a "békemeneten", a kereszténység jegyében? Vagy mi?Amúgy meg ha drogozott is azt hamar meg lehet fejteni, drogtesztnek hívják. És ha drogozott is V. Evelin tuti benyogte volna már hónapokkal ezelőtt az interjújában. Ennek semmi értelme nincs. Max ha újra forgatták az egész poreszt egy MP dublorrel.
Nem látom a logikát.
Szerkesztette: KB23
27 napja
Vogel már júniusban zsarolgatta, MP-t, ez rá két hónapra volt, vagyis nem kérdés hogy miért volt kamera és az se, hogy Vogel akkor is bevitte volna a tálcát a szobába, ha korábban az életben nem porszívózott volna.Van egy baratom aki kavargatott vele, azon lepodnek meg ha nem vitte volna be azt a talcat.Akkor tehat te vagy Jc6 haverja, aki tul jol ismeri Evelint!Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
Stez
JéBé
27 napja
Vogel, ha valamelyik baratom Gasparral kavart volna a sajat erdekeben remelem orokke titkolni fogja😄Hivatkozzatok már légyszi V. Evelin vagy valamivel, megszaporodott ez a keresztnév elvesztem a fonalat hogy Gáspár vagy Vogel a nyelvész, drogos JC barátjának a valakije stb 😀Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
bobi0092
Szerkesztette: JéBé
27 napja
Hivatkozzatok már légyszi V. Evelin vagy valamivel, megszaporodott ez a keresztnév elvesztem a fonalat hogy Gáspár vagy Vogel a nyelvész, drogos JC barátjának a valakije stb 😀Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
27 napja
Van egy baratom aki kavargatott vele, azon lepodnek meg ha nem vitte volna be azt a talcat.Akkor tehat te vagy Jc6 haverja, aki tul jol ismeri Evelint!Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
Stez
27 napja
Ennek a típusú nagyot mondunk kommunikációnak a célcsoportja kétbites, nem fog ilyen mély összefüggéseken gondolkozni, elég nekik annyi, hogy a Fidesz majd jól megb@ssza a bankokat. Ha a kormány valóban versenyt akarna, akkor nem csuklóztatná a Revolutot, meg nem dobna olyan extraadókat a szektor nyakába, amit ők is tudnak, hogy az ügyfelektől fognak beszedni.Ezt vajon hogyan képzelik el az agyukkal?a kevesebb bank hogy a faszba veri le az árakat?
telex.hu/gazdasag/2026/02/17/nagy-marton-ot-nagy-bank-maradhat
Matthew99
Negritis, a vajda
27 napja
Ezt vajon hogyan képzelik el az agyukkal?a kevesebb bank hogy a faszba veri le az árakat?
telex.hu/gazdasag/2026/02/17/nagy-marton-ot-nagy-bank-maradhat
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
Amúgy én is épp azt mondtam ma kollégának h ha nem nyer a Fidesz akkor hogyan lesznek ilyen örökérvényű pillanataink? Pl amikor Kósa elmagyarázta h mi a közpénz. Vagy h Lázár új jogosultságot vezet be a GDPRba?Ezek nélkül ma kevesebbek lennénk, ezt Mki elismerheti.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
27 napja
De ez a másik Evelin, nem figyelsz!Akkor tehat te vagy Jc6 haverja, aki tul jol ismeri Evelint!Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Akkor tehat te vagy Jc6 haverja, aki tul jol ismeri Evelint!Szerintem nem narkózott MP, de ha úgy áll a zászló, pár nappal a finálé előtt kibasz a fidesz egy narkós AI videót valódiként beállítva, és majd fél év múlva kifizetik a büntetést.Evelinrol tudom hogy szereti, eleg keson volt mar ez az egesz, meglepne ha nem nyomott volna semmit MP.
atapapa
JéBé
27 napja
Mondjuk nálam a tulaj nyilatkozata verte ki a biztosítékot.Eleve másfél évvel később nyilatkozik olyat hogy sem a vendég előtt, sem a vendég után nem találtak kamerát..
Jó pár éve Airbnb-zek, sosem kerestem kamerát vendégek után.
Bullshit