Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Egy párszázezres naggyűlés Budapesten?Igen. Hiába mozgósított ezerrel a Fidesz, hiába szállította mindenfelől buszokkal az embereket, hiába mondta OV, hogy meg kell mutassák, többen vannak, hiába akadályozták a tiszás szervezést, már ez is kevés. Sokan vannak, de nem elegen. Az új az, hogy a valóság visszaigazolja a (nem kormánypárti) kutatások adatait.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
A protestszavazók mindig aktívabbak, mint a jólvanezígy vonal. Pláne Pesten.
Pláne, hogy már a NER is onlineban gondolkodik, pláne, hogy a kutatások szerint MP-nek momentán már több szavazója van, mint Orbánnak.
Megtudunk ebből a "tömegversenygyőzelemből" bármi újat?
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Hát...
Vagy azt gondolod, hogy annyian szavaznak ahányan nagygyűlnek?
Egyrészt 2002-ben, ha kétmillióan nem is, de elég sokan voltak a Fideszén a Kossuth téren, sokkal többen, mint akkoriban bármelyik nemfideszesen, aztán mégse a Fidesz nyert.
Másrészt a kutatások szerint (a valódi kormánypártiak szerint is) most uszkve 15 százalékponttal megy a Tisza. Ennek validálásához nem kell tömegrendezvény.
Harmadrészt benned kétség van afelől, hogy a magyarok többsége kormányváltást akar?
Negyedrészt, szerinted lesznek 26-ban demokratikus választások, ahol nyerhet a Tisza?
1 hónapja
Fénylő október 23.Szép-szép a békemenet és a nemzeti menet is.
Közben mit csinálunk vidéken?
Mi a konyhát újítjuk fel éppen, szomszéd a házfelújításán ügyködik, szemben pedig a kerítést cserélik. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Baszki a Margit híd nem bír el annyi embert. Ez a Bede hol tanult meg számolni?Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
Szerintük a békemeneten 10x annyian voltak - 500k vs. 50k
gamerkr
1 hónapja
Csak az a helyzet, hogy nem csak pestiek vannak ott. Csak az én ismerőseim közül Veszprémből indult 1 téli busz, amiről tudok. És ez 1 város. És őket nem Erzsébet utalvánnyal vették még, hanem saját szándékból mentek ki. És ebből sokat megtudtunk így.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Pláne, hogy már a NER is onlineban gondolkodik, pláne, hogy a kutatások szerint MP-nek momentán már több szavazója van, mint Orbánnak.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
hihető 😊Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
gamerkr
1 hónapja
Vadhajtasokon kijött a matek:A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
esanders10
1 hónapja
Vitya ezzel a beszédével kit szólitott meg? Mi volt a célja?Nekem ez az elbuktunk, de még próbálkozzatok pancserek feeling volt.
1 hónapja
A prideon többen voltunk.Ha ez a kép igaz amit láttam (Hősök terétől Deákig fullon, beleérte a tereket is) akkor doubt it.
atapapa
1 hónapja
Tényleg el nem hiszem hogy miután a kormány egy lapja minden bizonyíték nélkül lehozza hogy az ellenzék adót emel, amit a kormány megalapozott hírként reagál le, AI-videot gyárt arról, hogy MP idegen szobába belépve ellopja az ünnepelt tortáját és milliárdos nemzeti konzultációt szervez a témára, még mindig arról tud menni a diszkurzus, hogy MP milyen ember.HIPERNORMALIZÁCIÓ
atapapa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Az eső sem hátráltat meg szinte senkit.A prideon többen voltunk.
Az Andrássy tömve van,egy óra alatt jutottunk el a terror házáig.
Tippem,érzésre ez a pride duplája lesz létszámban.
Sokan vannak gyerekkel(mint én is) teljesen jó a hangulat,közben művészek is előadnak kb minden sarkon valamit.
Janek
De hát sok melegnek ma a békemeneten volt dolga 😜
1 hónapja
En eso punci voltam es mikor megtelt a cipom leptem 😕

1 hónapja
Az eső sem hátráltat meg szinte senkit.Az Andrássy tömve van,egy óra alatt jutottunk el a terror házáig.
Tippem,érzésre ez a pride duplája lesz létszámban.
Sokan vannak gyerekkel(mint én is) teljesen jó a hangulat,közben művészek is előadnak kb minden sarkon valamit.
1 hónapja
10-kor mutattam egy lakást a Bajcsy-n, majdnem a Podmaniczky sarkon. Rég láttam ennyi buszt s róluk leszálló elvakított nyuggert. Végig ott parkoltak, volt nekik mobil wc meg minden finomság.
Adja az Isten hogy bukjon a fidesz.
1 hónapja
Az erőforrások összeghasonlítása után azért még egy ennél szerényebb tömeg is elfogadható lett volna.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
Itt ami érdekes, hogy fent tudta tartani az utcai demonstrációk iránti igényt, még ha Hadházy és társai kezdték nyáron devalválni a folyamatos erőlködéssel az utcai demonstrációk értékét. Azért is fontos a számháború mert erőt ad az utolsó fél évre.😎
1 hónapja
Igen. Hiába mozgósított ezerrel a Fidesz, hiába szállította mindenfelől buszokkal az embereket, hiába mondta OV, hogy meg kell mutassák, többen vannak, hiába akadályozták a tiszás szervezést, már ez is kevés. Sokan vannak, de nem elegen. Az új az, hogy a valóság visszaigazolja a (nem kormánypárti) kutatások adatait.És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Brutális a tömeg, így közvetítés alapján is. Kíváncsi leszek majd Janek (és akik még kint vannak) milyennek látják testközelből.Tömegnyomor.
ervinator
Tyúklépésben haladva.
1 hónapja
És mi következik ebből?MP behúzta a mai tömegversenyt?Nem kicsit, de nagyon!
Heisman nádor
KB23
1 hónapja
MP behúzta a mai tömegversenyt?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Nem vagyok hajlandó végig hallgatni a dagadt geci beszédét. Sopánkodott, hogy a két kis játszó pajtasa adott neki két oldalról két hatalmas nagy maflast, és nem jönnek ide tárgyalni vagy még mindig deliriumban van és azt hiszi ő a világ közepe?
1 hónapja
Brutális a tömeg, így közvetítés alapján is. Kíváncsi leszek majd Janek (és akik még kint vannak) milyennek látják testközelből.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
nagyon beteg volt ez a dagadéktól, te úristen.Vagyis lefordítva, kurva nagy szarban vagyunk a Facebookon, meg a tiktokon meg a többi platformon.
Kedves fiatalok!”, majd rátért arra, hogy a digitális tér nem a valóság, valóság az is, hogy szükség van a fiatalokra, mert meg kell védeni Magyarországot. „Merjél és tegyél, kockáztass! De jó, ha tudjátok, hogy a brüsszeli birodalom azt akarja, hogy gépre kötve szunnyadjatok!” – mondta, majd hozzátette, hogy le kell jönni a gépekről."
valakinek meg inkább gyógyszerre kéne menni bazdmeg.
petey
1 hónapja
"Európai unió igen, Brüsszel nem."en az Europai Unionak dolgozom, de nem Brusszelben, szoval ugy ertelmezem, hogy en zold lampat kaptam.
(Ideológiailag kellőképpen felkészült fórumhasználók segítségét kérem.)
kittli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
nagyon beteg volt ez a dagadéktól, te úristen.Az Oroszország szó egyébként hányszor szerepelt a Főni beszédében? Mert tippre egyszer sem mondta ki, különösen ügyelve arra, hogy amikor az 56-os elnyomásról beszélt, akkor azt nagyon párhuzamba állítsa az EU-val.
Kedves fiatalok!”, majd rátért arra, hogy a digitális tér nem a valóság, valóság az is, hogy szükség van a fiatalokra, mert meg kell védeni Magyarországot. „Merjél és tegyél, kockáztass! De jó, ha tudjátok, hogy a brüsszeli birodalom azt akarja, hogy gépre kötve szunnyadjatok!” – mondta, majd hozzátette, hogy le kell jönni a gépekről."
valakinek meg inkább gyógyszerre kéne menni bazdmeg.
petey