Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Elszámoltam tízig | háromszázszor | miután ezt a gátlástalan ember= nagyon tehetséges politikus eszmefuttatást olvastam. Az ilyen nem tehetséges politikus, hanem egy gátlástalan bűnöző, akinek egyetlen célja, hogy hatalma legyen. Ezek szerint Pablo Escobar is tehetséges politikus volt. Ja, nem mellesleg neki is volt egy gyűjteménye egzotikus állatokból.Az hogy Orban tehetseges az nem ertekitelet, senki nem mondta hogy jo ember, csak tenymegallapitas. Ha nem lenne tehetseges nem lenne 15 eve az orszag vezetoje. Escobar is tehetseges volt bizonyos ertelemben a maga mufajaban ahogyan kitudta epiteni azt amit. Politikusnak meg jo szandeku ember nem megy eleve, hatalomvagy es valami mentalis defekt kell. Jo lehet vannak tenyleg jot akaro politikusok, de azok nagy karriert nem futnak be.
Biztosan gyermekien naiv vagyok, de én abban a hitben ringatom magam, hogy a tehetséges politikus az, aki hatékonyan képviseli azon emberek érdekeit, akik megválasztották és akiknek a befizetett adójából kapja a fizetését.
SBL
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
oké, de hol fognak aludni? az elmaradt békecsúcs miatti üresen maradt Tiborc szállodákban? vagy DPK becsületkassza mindenkinél aludjon egy békepárti honfitársunk mozgalom is van már?Four seasons.
Josszi
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Orbán már évek óta minden kinyilatkoztatásával azt bizonyítja, hoy ő továbbra is az emberek érdekeit képviseli, csak már eljutott arra a szintre, hogy ő TUDJA, hogy az emberek és az egész ország azt akarják, amit ő kigondol...Elszámoltam tízig | háromszázszor | miután ezt a gátlástalan ember= nagyon tehetséges politikus eszmefuttatást olvastam. Az ilyen nem tehetséges politikus, hanem egy gátlástalan bűnöző, akinek egyetlen célja, hogy hatalma legyen. Ezek szerint Pablo Escobar is tehetséges politikus volt. Ja, nem mellesleg neki is volt egy gyűjteménye egzotikus állatokból.Elbeszélsz Gyurma Pappa mellett.Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Mondom én, hogy veszélyesek a magyar népmesék...
Gyurma Pappa
Josszi
Vagyis ugyanazt mondod, csak máshogy.
Ugyanis a tehetségesen gátlástalan ember ha politikus, akkor az bizony egy nagyon tehetséges politikus. Mint pl. Orbán.
Őszentsége Sobri Jóska
Biztosan gyermekien naiv vagyok, de én abban a hitben ringatom magam, hogy a tehetséges politikus az, aki hatékonyan képviseli azon emberek érdekeit, akik megválasztották és akiknek a befizetett adójából kapja a fizetését.
SBL

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Elszámoltam tízig | háromszázszor | miután ezt a gátlástalan ember= nagyon tehetséges politikus eszmefuttatást olvastam. Az ilyen nem tehetséges politikus, hanem egy gátlástalan bűnöző, akinek egyetlen célja, hogy hatalma legyen. Ezek szerint Pablo Escobar is tehetséges politikus volt. Ja, nem mellesleg neki is volt egy gyűjteménye egzotikus állatokból.Elbeszélsz Gyurma Pappa mellett.Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Gyurma Pappa
Josszi
Ugyanis a tehetségesen gátlástalan ember ha politikus, akkor az bizony egy nagyon tehetséges politikus. Mint pl. Orbán.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
telex.hu/belfold/2025/10/22/mcc-bekemenet-kulon-buszok-kollegium-vendegek-filmvetites-oktober-23Akkor csak sokan kirándultak ma Bp-re és mind a budai felső rakpartra jött(lehet nyilt nap volt az egyetemen )ezt lathattad szerintem https://www.rakocziszovetseg.org/wp-content/uploads/2025/10/Gloria-Victis-1956-emlekunnepseg-program.pdf
😊
Janek
Josszi
1 hónapja
Akkor csak sokan kirándultak ma Bp-re és mind a budai felső rakpartra jött(lehet nyilt nap volt az egyetemen )Attól tartok nincsenek sokan, akik tudnak az egyetemi nyílt napról. Vagy arról, hogy van ott egy egyetem. Vagy arról, hogy mi is az az egyetem.
😊
Janek
1 hónapja
Ennyivel korábban? Aznap szoktak, mert így nem csak buszoztatás, hanem elszállásolás is, az meg jócskán (szerintem irreálisan) megdrágítja egy résztvevő bekerülési költségét.Szerencsére a Fidesz legendásan odafigyel a költséghatékonyságra, főleg végtelen állami pénz birtokában. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Akkor csak sokan kirándultak ma Bp-re és mind a budai felső rakpartra jött(lehet nyilt nap volt az egyetemen )ezt lathattad szerintem https://www.rakocziszovetseg.org/wp-content/uploads/2025/10/Gloria-Victis-1956-emlekunnepseg-program.pdf
😊
Janek
1 hónapja
ha ugyanazt mondom csak máshogy akkor nem beszélek el mellette 😊Elbeszélsz Gyurma Pappa mellett.Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Gyurma Pappa
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
én nem tekintem sikermércének ha valaki gátlástalan politizálással tartja meg a hatalmát, és a viziója mellékhatásaként lezülled azí ország gazdasága, hogy úgy teremti meg kézivezérelve az új uralkodó osztályt, hogy nemzetközi szinten versenyképtelen konglomerátumokat hoz létre,hogy lerohassza az oktatást, hogy alacsony hozzáadott értékű munkahelyeket teremt és maroknyi ember kezébe játsza át a közvagyont, ez nem siker, ez egy gátlástalan pszichopata sikertörténete a hatalomban
1 hónapja
Akkor csak sokan kirándultak ma Bp-re és mind a budai felső rakpartra jött(lehet nyilt nap volt az egyetemen )😊
1 hónapja
Ennyivel korábban? Aznap szoktak, mert így nem csak buszoztatás, hanem elszállásolás is, az meg jócskán (szerintem irreálisan) megdrágítja egy résztvevő bekerülési költségét.Az internet népe fidesz buszoztatást emleget…Ma kettő felé jöttem délről óbudára néztem mi ez a dugó miért van ennyi inkal securitis ember meg rengeteg gyerek a műegyetemnél …Na és mi a megoldás, mi történt? Felcsigáztál.
Nemrég meg itt óbudán a spider klubnál is buszokról szálltak le emberek sose láttam itt ilyet…
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
Janek
1 hónapja
oké, de hol fognak aludni? az elmaradt békecsúcs miatti üresen maradt Tiborc szállodákban? vagy DPK becsületkassza mindenkinél aludjon egy békepárti honfitársunk mozgalom is van már?Az internet népe fidesz buszoztatást emleget…Ma kettő felé jöttem délről óbudára néztem mi ez a dugó miért van ennyi inkal securitis ember meg rengeteg gyerek a műegyetemnél …Na és mi a megoldás, mi történt? Felcsigáztál.
Nemrég meg itt óbudán a spider klubnál is buszokról szálltak le emberek sose láttam itt ilyet…
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
Janek
1 hónapja
Az internet népe fidesz buszoztatást emleget…Ma kettő felé jöttem délről óbudára néztem mi ez a dugó miért van ennyi inkal securitis ember meg rengeteg gyerek a műegyetemnél …Na és mi a megoldás, mi történt? Felcsigáztál.
Janek
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Ma kettő felé jöttem délről óbudára néztem mi ez a dugó miért van ennyi inkal securitis ember meg rengeteg gyerek a műegyetemnél …Na és mi a megoldás, mi történt? Felcsigáztál.
Janek
1 hónapja
Ma kettő felé jöttem délről óbudára néztem mi ez a dugó miért van ennyi inkal securitis ember meg rengeteg gyerek a műegyetemnél …Nemrég meg itt óbudán a spider klubnál is buszokról szálltak le emberek sose láttam itt ilyet…
1 hónapja
Elbeszélsz Gyurma Pappa mellett.Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Gyurma Pappa
Josszi
1 hónapja
Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.tehetségesen gátlástalan inkább, minden diktátor azt képzeli hogy jót tesz a nemzetével. De milyen sikereket jelent ő az országnak, mik azok az eredmények amiket fel tud mutatni?
Gyurma Pappa
1 hónapja
nem is kerultel ellenzekbe 😉Én szavaztam is, igaz, utoljára 2002-ben.létezett olyan Orbán, akire tudtam volna szavazni.De ezen logika mentén, ha MP teljesen orbáni utat járna be, akkoris egy 1998-2026-al számolva még simán lehet huszonnyolc jó évünk. Vagy jobb, mint a NER folytatása.Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
rva
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Én szavaztam is, igaz, utoljára 2002-ben.létezett olyan Orbán, akire tudtam volna szavazni.De ezen logika mentén, ha MP teljesen orbáni utat járna be, akkoris egy 1998-2026-al számolva még simán lehet huszonnyolc jó évünk. Vagy jobb, mint a NER folytatása.Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
rva
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
24.hu/belfold/2025/10/22/menczer-tamas-unnepi-beszed-pilisborosjeno-polgarmester-lemondas/A polgármester hibázott, mikor azt gondolta, jó ötlet meghívni Menczert. Onnan már csak rosszul jöhetett ki.
Beki
1 hónapja
létezett olyan Orbán, akire tudtam volna szavazni.De ezen logika mentén, ha MP teljesen orbáni utat járna be, akkoris egy 1998-2026-al számolva még simán lehet huszonnyolc jó évünk. Vagy jobb, mint a NER folytatása.Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Nem nézek ilyeneketTisza-hoz: van hogy a legjobb, hogy semmit se csinálsz. A békecsúcs (főleg az elmaradása) és a kiszivárgott felvétel pont olyan ki nem kényszerített hiba, amihez elég annyi, amit csinálnak. Hangosítja a média, MP reagál, fenntartva a ciklust.Amúgy az őket 23as videojukrol mit gondolsz?
Teljes erővel készülnek október 23-ra. Valószínűleg azért akarja fenntartani Deák úr is a témát, mert OV beszéd központi eleme lenne. Ez most kellemetlen fejlemény...
Gyurma Pappa
Kb háromszor annyit szerepel benne OV mint MP. Csak nekem sok ez? Jó irány ez így?
csebi

1 hónapja
Ezzel nem értek egyet. Orbán egy nagyon tehetséges politikus, de egy igazi gondja van: hogy elhitte magáról, hogy sérthetetlen. Egyre valószínűbb, hogy nincsenek itt videófelvételek, megvesztegetések, ügynök akták, hanem egyszerűen az van, hogy Putyin megígérte neki, hogy nemzetközi szinten tényezőt csinál belőle, mert a szél neki fog fújni. Orbán Balázs Amerikából hozva is ugyanezt duruzsolta a fülébe, és Viktor meg elhitte, mert erre vágyott igazán: hogy történelmi személyiség legyen az elnyomott, gúnyolt, lekezelt parasztfiúból.Viszont egyikből következik a másik. Ez nem olyan dolog, amit csak úgy szét lehet választani. Hofi vicce már az első Orbán kormány idején is igaz volt. Aztán mivel teret kapott, ki- és beteljesedett.De már Orbánnal se az a baj, hogy túl sok benne az Orbán, hanem az, hogy túl sok benne a Putyin.Arrogáns fsznak tűnik (valszeg az is), de nem a haverunknak szerződtetjük.Nekem inkább az a bajom, hogy túl sok Orbán Viktort vélek felfedezni benne ahhoz, hogy az ő vezetése valódi változást hozzon.
Dzsokijuing
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
szaba
Szerkesztette: Gyurma Pappa