Politika
47 feliratkozó
3 hónapja
Amadeus the Young
33 081
4Broba jártál?ki a fradi jatekosokat, ki a 4bro-s lanyokat ...Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2024%2F09%2F25%2Fvogel-evelin-magyar-peter-tisza-part-exkluziv-interju%2F
Stoki
deyell
Ebben a két mondatban olyan szintű ellentmondások vannak, hogy beszarok.
zacknorb
csebi
warr_b
csebi
Én is megjártam egyetemista koromban.
criminal lawyer or criminal lawyer?
3 hónapja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Assurbanapli
1 505
Szembemennek a fidesz teljes értékrendjével? Úgy érted, elítélik a közpénzek ellopását?"Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”Valamilyen diszkrét formában jelezzék, hogy a Fidesz teljes értékrendjével szembemennek, hogy később emiatt ne legyenek támadhatók.
www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-kepviselojet-lecserelheti-a-fidesz-tisztogatas-johet-a-hatorszagban-orban-coming-outokrol-is-beszelt/33130876.html
deyell
Megnézem, hány lelkes önkéntes jelentkezik.
Dzsokijuing
Komolyan, ne legyél már olyan, mint Mari néni, a fidesz szavazó. Ő hiszi azt, hogy a fidesz értékrendje az isten, haza, család.
3 hónapja
Assurbanapli
1 505
A munkáltatója Orbán Viktor.jól van akkor nem csak nekem tűnt fel az ellentmondás 😊A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2024%2F09%2F25%2Fvogel-evelin-magyar-peter-tisza-part-exkluziv-interju%2F
Stoki
deyell
Nagyon megható volt az előadás, biztosan sok barátja fog megmaradni egy ilyen performance után.
nem lennék a jövőbeni munkáltatója se
gamerkr
3 hónapja
"Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”vajon ne tudnák mindenkiről IS, hogy az rendes, a másik, vagy egyszerre mindkét kapura játszik-e?
www.szabadeuropa.hu/a/akar-40-kepviselojet-lecserelheti-a-fidesz-tisztogatas-johet-a-hatorszagban-orban-coming-outokrol-is-beszelt/33130876.html
deyell
3 hónapja
ki a fradi jatekosokat, ki a 4bro-s lanyokat ...Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
en.m.wikipedia.org/wiki/Six_Degrees_of_Kevin_BaconTe is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
csebi
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Te is ismersz mindenkit, mint JC 😊15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Petike meg Dzsudzsi most biztos pislog egymásra hogy most mi legyen."Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”Valamilyen diszkrét formában jelezzék, hogy a Fidesz teljes értékrendjével szembemennek, hogy később emiatt ne legyenek támadhatók.
deyell
Dzsokijuing
3 hónapja
Ráadásul kit szólít ez meg?A mémoldalakat.
Dzsokijuing
És célzott alakítás után a szekértábort.
Majd egy szekérnyi pénz (és az első alapján pár meme után) mindenkit.
3 hónapja
15 evvel ezelott, mikor a 4bro-ban dumalgattam vele, nem gondoltam volna, hogy vele valaha lesz nagy interju az indexen ...Mindent feltett egy lapra, de ő biztosra játszik.A propaganda nem pihen:Nem bátor ember, de feltett mindent egy lapra. értem
Stoki
deyell
zacknorb
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
"Orbán Viktor elejét venné az újabb botrányoknak, és azt várná el a kormánypárt környezetének saját nemükhöz vonzódó tagjaitól, hogy „valamilyen diszkrét formában közöljék szexuális orientációjukat, hogy a későbbiekben emiatt már ne legyenek támadhatók”Valamilyen diszkrét formában jelezzék, hogy a Fidesz teljes értékrendjével szembemennek, hogy később emiatt ne legyenek támadhatók.
deyell
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Ráadásul kit szólít ez meg?Fura hogy az exet ilyen korán elhasználták. Ha ott volt a kezükben, miért nem 1 év múlva tolják az emberek arcába? Ekkora a gond? Kapkodnak?Mert most még emlékszel rá, jövőre már azt se fogod tudni, hogy kicsoda. A bese-ügyről kellett végre elterelni máshova a közbeszédet, de hát ez annyira gyenge anyag, hogy kérdés arra elég lesz egyáltalán
Nomac
r.baggio
Feltették ugyanazt lemezt, mindenkinek van már róla véleménye, szavazót nem nyer, nem veszít egyik tábor sem.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Amadeus the Young
33 081
hvg.hu/itthon/20240925_Gall-Csongor-Index-KDNP-szerzodes-Vogel-Evelint-interjumég a látszatra sem
3 hónapja
Szuper. Csak hogy van kb. 1.1 millió ember, aki rá szavaz a Fideszre, mert neki meg barátja az ellensége ellensége (legalábbis megtűri), csak hogy ne egy inkompetensnek látszó Momentum vagy DK vagy MZP kerüljön hatalomba.Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Főleg ha egy unszimpatikus ember aki tolja a kettős mércét
Negritis, a vajda
Amíg moralizáltok, és nem értelmesen, racionális szavazó módjára viselkedtek, addig ne, is reménykedjetek változásban.
Ez a teljesen értelmetlen viselkedés juttathatja vissza DJT-t a WH-ba, mert az ottani Palesztina párti szavazók épp készülnek nem szavazni vagy leszavazni egy "harmadikra".
Ne már.
3 hónapja
Kértek vlmt cserébe. Nyíri Zoli, Kubatov egy brancs.Pnot ezt mondtam ma én is, hogy hát Kutyatov kért valamit a Somától.
ozibozi
3 hónapja
Fura hogy az exet ilyen korán elhasználták. Ha ott volt a kezükben, miért nem 1 év múlva tolják az emberek arcába? Ekkora a gond? Kapkodnak?Mert most még emlékszel rá, jövőre már azt se fogod tudni, hogy kicsoda. A bese-ügyről kellett végre elterelni máshova a közbeszédet, de hát ez annyira gyenge anyag, hogy kérdés arra elég lesz egyáltalán
Nomac
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
csipkelli
4 010
A kapocs A testvére aki a fradiban vízilabdázik. Ezért is szálltak le az anyjáról elég gyorsan miután elkezdték nyomni a piramisjátékozó sztorit.Pont ezért volt furcsa, hogy egyáltalán ezt elkezdték tavasszal. És tolták is rendesen a kampány alatt elég sokáig. Ja. és a másik testvér már Emily Bölk vőlegénye.
Kértek vlmt cserébe. Nyíri Zoli, Kubatov egy brancs.
ozibozi
3 hónapja
ozibozi
17 680
A kapocs A testvére aki a fradiban vízilabdázik. Ezért is szálltak le az anyjáról elég gyorsan miután elkezdték nyomni a piramisjátékozó sztorit. Kértek vlmt cserébe. Nyíri Zoli, Kubatov egy brancs.
3 hónapja
Az ellenségem ellensége nem lesz a barátomA diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa
Főleg ha egy unszimpatikus ember aki tolja a kettős mércét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Fura hogy az exet ilyen korán elhasználták. Ha ott volt a kezükben, miért nem 1 év múlva tolják az emberek arcába? Ekkora a gond? Kapkodnak?
3 hónapja
Vogel evelint a Dancing with the sztárba Apáti BencévelVogel Evelin vs Varga Judit Sztárbox
ozibozi
3 hónapja
ozibozi
17 680
Vogel evelint a Dancing with the sztárba Apáti Bencével
3 hónapja
Amadeus the Young
33 081
Gondolom szar az élet.A diktafon csak akkor legit ha petya használja ellene már nem kéne😊Mi vitt rá arra, hogy a Fidesznek szurkolj? Mikor lett szimpatikus a mostani állampárt?
Negritis, a vajda
Gyurma Pappa