Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Tisza cipot kell venni.Ilyen pólót M-esben lehet még valahol kapni?Készülsz a Békemenetre? 😊
atapapa
| A Dorko be van kötve a nerbe. |
Dzsokijuing
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Ilyen pólót M-esben lehet még valahol kapni?Készülsz a Békemenetre? 😊
atapapa
| A Dorko be van kötve a nerbe. |
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Ez már többször bebizonyosodott 😅Olvassák a fórumot, vigyázzunk mit írunk 😀x.com/UKikaski/status/1979252608456880395?t=0Crqmek5FsbYiRvzem5Xyg&s=09Szerintem a Barátság kőolajvezetéken fog jönni..Szerintem így. Délnek, Fekete-tenger, Bulgária, Szerbia.bolgárok?Egyébként hol jöhet át repülővel? A lengyelek, románok, ukránok nyilván nem engedik át, a szerbek oké, akkor alulról jön, törökök is oké, de a görögök?Egyébként itthon kinek a dolga letartóztatni Putyint?nem jelenik meg az Interpol. az Interpol Magyar Nemzeti Irodája az Országos Rendőr-főkapitányság szerve, azt csinálják, amit Pintér mond. az ICC-ből kiléptünk amúgy is.
Ha mondjuk az Interpol megjelenik akkor mi lesz?
Nem vagyok ebben otthon, kérdezek.
KeyG
deyell
MC12
Negritis, a vajda
warr_b
sutianap
sutianap
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Olvassák a fórumot, vigyázzunk mit írunk 😀x.com/UKikaski/status/1979252608456880395?t=0Crqmek5FsbYiRvzem5Xyg&s=09Szerintem a Barátság kőolajvezetéken fog jönni..Szerintem így. Délnek, Fekete-tenger, Bulgária, Szerbia.bolgárok?Egyébként hol jöhet át repülővel? A lengyelek, románok, ukránok nyilván nem engedik át, a szerbek oké, akkor alulról jön, törökök is oké, de a görögök?Egyébként itthon kinek a dolga letartóztatni Putyint?nem jelenik meg az Interpol. az Interpol Magyar Nemzeti Irodája az Országos Rendőr-főkapitányság szerve, azt csinálják, amit Pintér mond. az ICC-ből kiléptünk amúgy is.
KeyG
deyell
MC12
Negritis, a vajda
warr_b
sutianap
sutianap
2 hónapja
x.com/UKikaski/status/1979252608456880395?t=0Crqmek5FsbYiRvzem5Xyg&s=09Szerintem a Barátság kőolajvezetéken fog jönni..Szerintem így. Délnek, Fekete-tenger, Bulgária, Szerbia.bolgárok?Egyébként hol jöhet át repülővel? A lengyelek, románok, ukránok nyilván nem engedik át, a szerbek oké, akkor alulról jön, törökök is oké, de a görögök?Egyébként itthon kinek a dolga letartóztatni Putyint?nem jelenik meg az Interpol. az Interpol Magyar Nemzeti Irodája az Országos Rendőr-főkapitányság szerve, azt csinálják, amit Pintér mond. az ICC-ből kiléptünk amúgy is.
KeyG
deyell
MC12
Negritis, a vajda
warr_b
sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Több ezer embert tiltottak le Orbán Viktor hivatalos Facebook oldaláról miután átvizsgálták a profiljukat.
2 hónapja
Ezek egyébként haverok voltak, nem? Akkor valaki szólhatna neki, hogy A, madarat tolláról, B, bagoly mondja verébnek, C, mindkettő és egyébként is kurvaanyádVárom mc12 mélyelemzését, hogy a tiszának hogyan kellene reagálnia erre a jól megfogalmazott kritikáraEz vajon honnan jön Kocsis Máténak?
www.facebook.com/kocsismate/posts/pfbid035EdPtx7EvpwokpCazqMtykfxCRv4gtVvnsHDn84itxvm5dvzd9jYR1Yw3T5FmFzl
r.baggio
Tényleg ki kell, hogy írja magára, hogy egy fszkalap?
Dzsokijuing
2 hónapja
Várom mc12 mélyelemzését, hogy a tiszának hogyan kellene reagálnia erre a jól megfogalmazott kritikáraEz vajon honnan jön Kocsis Máténak?
www.facebook.com/kocsismate/posts/pfbid035EdPtx7EvpwokpCazqMtykfxCRv4gtVvnsHDn84itxvm5dvzd9jYR1Yw3T5FmFzl
r.baggio
Tényleg ki kell, hogy írja magára, hogy egy fszkalap?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
a jó ócsai út 😀Ahogy a Budapestről kivezető főutakra sem, ahol szeméthegyek és kurvák vannak végig az út két oldalán.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
telex.hu/belfold/2025/10/18/grillsuto-orban-viktor-karacsony-gergely-vitezy-david-pesti-rakpart
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Ettől függetlenül, azt a kurva grillezőt, nyár óta már el lehetett volna vitetni.
SBL
2 hónapja
Sehogy.Megelőztél. Így hogy számlázzak.Várom mc12 mélyelemzését, hogy a tiszának hogyan kellene reagálnia erre a jól megfogalmazott kritikáraSehogy.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
2 hónapja
Megelőztél. Így hogy számlázzak.Várom mc12 mélyelemzését, hogy a tiszának hogyan kellene reagálnia erre a jól megfogalmazott kritikáraSehogy.
r.baggio
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Várom mc12 mélyelemzését, hogy a tiszának hogyan kellene reagálnia erre a jól megfogalmazott kritikáraSehogy.
r.baggio
2 hónapja
Várom mc12 mélyelemzését, hogy a tiszának hogyan kellene reagálnia erre a jól megfogalmazott kritikárawww.facebook.com/kocsismate/posts/pfbid035EdPtx7EvpwokpCazqMtykfxCRv4gtVvnsHDn84itxvm5dvzd9jYR1Yw3T5FmFzl

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
A szemét zavar (mindenhol), de az, hogy a rakparton van egy kerti grill padokkal, egyáltalán nem. Ellenkezőleg. Tőlem maradhat egész évben.Értem. Ez jó indok. Utána pedig már tényleg nincs értelme elpakolni, mert gondolom áprilisban meg jön a nyitóbuli.Október 26-án lesz a záróbuli...Ahogy a Budapestről kivezető főutakra sem, ahol szeméthegyek és kurvák vannak végig az út két oldalán.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
telex.hu/belfold/2025/10/18/grillsuto-orban-viktor-karacsony-gergely-vitezy-david-pesti-rakpart
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Ettől függetlenül, azt a kurva grillezőt, nyár óta már el lehetett volna vitetni.
SBL
nagylaza, főpohárnok
SBL
2 hónapja
A Népliget múltkor a közgyűlésen is téma volt, a fidesz az októberi ülést oda akarta volna vinni, mert hogy "lássák a tiszások és Karácsony, hogy hova züllesztették le a Népligetet". Az tény, hogy a Népliget siralmas állapotban van, de az nem az elmúlt 1, de nem is az elmúlt 6 évben lett ilyen, szóval abban benne van mindenki keze, Demszkytől Tarlóson át a mostaniaknak is.Persze lehet mindenkire mutogatni, de az a városvezetés, amelyik egy metrómegállót és annak felszíni környékét nem tud és nem is akar legalább közép-európai szintre felhozni, az tényleg alkalmatlan a feladatára. Nem azt várom el, hogy az ecseri útihoz hasonlóan felújítsák (ami amúgy is teljesen felesleges, amennyi csöves van a környéken az átadás után két nappal úgy fog kinézni, mint előtte), hanem a szándékot szeretném látni legalább a tisztán tartásra.
StormST
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Jövő hétvégére 20 fokot mondanak, olyan időben még simán lehet grillezni, én pl. múlt hétvégén raktam el otthon (és nem véglegesen télre, csak bevittem tető alá, hátha még lesz jó idő), nem augusztus végén, mert szeptemberben 20 körül még simán tudtam grillezni...Értem. Ez jó indok. Utána pedig már tényleg nincs értelme elpakolni, mert gondolom áprilisban meg jön a nyitóbuli.Október 26-án lesz a záróbuli...Ahogy a Budapestről kivezető főutakra sem, ahol szeméthegyek és kurvák vannak végig az út két oldalán.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
SBL
nagylaza, főpohárnok
SBL

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
A Népliget múltkor a közgyűlésen is téma volt, a fidesz az októberi ülést oda akarta volna vinni, mert hogy "lássák a tiszások és Karácsony, hogy hova züllesztették le a Népligetet". Az tény, hogy a Népliget siralmas állapotban van, de az nem az elmúlt 1, de nem is az elmúlt 6 évben lett ilyen, szóval abban benne van mindenki keze, Demszkytől Tarlóson át a mostaniaknak is.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
Vitézy egyből felhozott 3-4 fejlesztést, amik elő voltak már készítve (a körvasút vasútállomásának már építési engedélye lenne, ha jól emlékszem), és azért nem történtek meg, mert Lázár kikukázta mindet, amire persze nem az a volt a válasz, hogy "ja, akkor majd megkérdezzük, hogy lehetne-e valamelyik legalább elengedni", ami egyébként egy kormánypárti frakció dolga lenne, hanem az, hogy a szemét Vitézy már megint lázározik, pedig karácsonyozhatna is...
Az meg már csak szebb szintre vitte a dolog kabaré jellegét, hogy Kiss Ambrus olyan kérdéseire, mint a "hova ülnének 10 fokban 10 órára?", "hogyan lenne szavazás és hangosítás?", hol ennének és hová mennének WC-re?" az előterjesztő kisGulyás nem volt képes és hajlandó válaszolni, mert persze a 3 agysejtjével nem jutott el eddig, a Tónitól jött ukázban meg erre nem tértek ki... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Értem. Ez jó indok. Utána pedig már tényleg nincs értelme elpakolni, mert gondolom áprilisban meg jön a nyitóbuli.Október 26-án lesz a záróbuli...Ahogy a Budapestről kivezető főutakra sem, ahol szeméthegyek és kurvák vannak végig az út két oldalán.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
SBL
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Október 26-án lesz a záróbuli...Ahogy a Budapestről kivezető főutakra sem, ahol szeméthegyek és kurvák vannak végig az út két oldalán.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
SBL
2 hónapja
Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Ez a tag ha a politikai karriernek vege elmehetne stand upolni, jokat mulatok rajta.
nagylaza, főpohárnok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Nem tudnál rá szavazni.Ha OV letartóztatja Putyint Budapesten, eskü, jövőre rá szavazok, vannak magasabb szempontok.GyönyörűAz mennyire lenne cinkes bár tudom szinte lehetetlen, de mondjuk egy magyar Grippen pilóta meggajdul és ripityára lövi Putyin elvtárs gépét a tulajjal együtt....redditen olvastam, hogy OV letartóztatja Putint, béke lesz és simán megválasztják jövőre még nagyobb arányban mint 2022-ben
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
Gyurma Pappa
#easybet
Dzsokijuing
Magasan van a karmelita terasza...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Ahogy a Budapestről kivezető főutakra sem, ahol szeméthegyek és kurvák vannak végig az út két oldalán.Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
2 hónapja
Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.Mondjuk két "kedvenc" csomópontomhoz, a Népligethez és a Kökihez képest ez kb luxus és fényűzés, persze azokról amúgy sincs rálátás urunk palotájára.
nagylaza, főpohárnok

---
2 hónapja
Hogyan menjünk házhoz a lófaszért? Előadja: Orbán Viktor. El kell ismerni, tökéletes alakítás.telex.hu/belfold/2025/10/18/grillsuto-orban-viktor-karacsony-gergely-vitezy-david-pesti-rakpart