Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
plusz ne felejtsuk el, hogy ezt Magyar Peter kezdemenyezte eloszor!!!! vegre megfogadtak a tanacsat.ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ezÉs ha itt lesz? Személy szerint nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. A magyar átlagszavazó preferencia sorrendjében nincs az első 20ban a külpolitika. A bázis imádni fogja, az ellenzéki szavazóknak mindegy. Jó képek lesznek, azt a hetet, talán kettőt elviszi OV, de ebben nincs több.
Negritis, a vajda
Attól meg másnap a MÁV le fog rohadni. Hasznos dolog ez egy kampányban, de csak egy dolog és ha a gazdasági érzülete a szavazóknak szar lesz márciusban, akkor mindegy, hogy ki fotózkodik itt. (De akkor úgyse ezen szabályok mentén lesz a választás szóval végképp mindegy)
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Szomorú és történelmi nap ez a mai: Orbán Viktor letiltott facebookon 😀Nem gondoltad volna ezt tizenpár évvel ezelőtt.
atapapa
2 hónapja
Ha már idejön ez a tömeggyilkos faszkalap, akkor részt vehetne az '56-os megemlékezésen és békemeneten. Ahol a FideSS tart ilyen téren, teljesen beleillene a képbe.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Túl sokat gondolsz az átlagos szavazóról. Főleg hogy semmi eredménye nem lesz egy béketárgyalásnak, mivel a Hamasszal ellentétben itt egyik fél sincs bucira verve vagy akkora hátrányban, hogy békét kellene kötnie.Ezzel nem értek egyet. A világ eseményeit irányító Orbán vs izgága Magyar kampány szerintem hatásos lehet.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
sajnos jó pont OV-nek a bizonytalanoknak 😕
NB2
Gyurma Pappa
vpi
Sokkal valószínűbb, hogy ez Orbánék reménye is, amit írsz, de nagyon nehezen tudom belátni, hogy amikor 0 közeli béremelések lesznek év végén, majd valaki azért húzza a Fideszre, mert itt volt Trump és Putyin.

2 hónapja
Gyurcsány jobb vót 😁😁😁Szomorú és történelmi nap ez a mai: Orbán Viktor letiltott facebookon 😀mivel sikerült vérig sértened?
atapapa
fake.id
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
A 2 gané találkozik a csicskájuknálRemélem Trump megkérdi, kit szeret jobban
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
Szomorú és történelmi nap ez a mai: Orbán Viktor letiltott facebookon 😀mivel sikerült vérig sértened?
atapapa
2 hónapja
Szomorú és történelmi nap ez a mai: Orbán Viktor letiltott facebookon 😀
2 hónapja
Tök mindegy idén mi van/lesz idén, csak a március-április fog számítani, ha csak addig nem szakad át a gát.Attól tartok, ha tényleg meglépik a 14. havi nyugdíjat, azzal nagy valószínűséggel el is dől. B variáció: MP az idősek ellen hergeli a népeket, ami különösképpen akkor lehet sikeres, ha az "alacsony iskolázottságú, kistelepüléseken élő" rétegeket is ellenük (a maga javára) fordítja. Na, az se lenne szép.
Most nem úgy néz ki hogy addig bármi is eldől.
ozibozi
2 hónapja
Lehet tudni melyik napokon lesz itt a 2 főbuzi a pincsijükkel
Draft

2 hónapja
A 2 gané találkozik a csicskájuknál
Draft

2 hónapja
Csak a tolmácsgépét ne felejtse otthon doktor miniszterelnökúr.Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2
Gyurma Pappa
somoskovig
2 hónapja
Ezzel nem értek egyet. A világ eseményeit irányító Orbán vs izgága Magyar kampány szerintem hatásos lehet.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2
Gyurma Pappa
2 hónapja
Szerintem csodás meme alapanyagok fognak születni, ahogy minielnok pincsikutyakent szaladgalja korbe a nagyokat, hátha leesik valami falatka az asztalról.ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2
Gyurma Pappa
2 hónapja
ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕Dehogy is. A kutyát nem érdekli. Egy átlagos bizonytalan azt fogja érzékelni, hogy áll a dugó Budapesten.
NB2

2 hónapja
Sose értettem, hogy ezeket mi a faszert nem lehet helikopterrel kivinni a gödöllői kastélyba.kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Meg az egész városban...
Klaci79
warr_b
2 hónapja
ejj, ez azért nagyon nem jó a jövő évi választások miatt 😕sajnos jó pont OV-nek a bizonytalanoknak 😕
2 hónapja
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ezÉs ha itt lesz? Személy szerint nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. A magyar átlagszavazó preferencia sorrendjében nincs az első 20ban a külpolitika. A bázis imádni fogja, az ellenzéki szavazóknak mindegy. Jó képek lesznek, azt a hetet, talán kettőt elviszi OV, de ebben nincs több.
Negritis, a vajda
Attól meg másnap a MÁV le fog rohadni. Hasznos dolog ez egy kampányban, de csak egy dolog és ha a gazdasági érzülete a szavazóknak szar lesz márciusban, akkor mindegy, hogy ki fotózkodik itt. (De akkor úgyse ezen szabályok mentén lesz a választás szóval végképp mindegy)
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Kim-et nem tudom, ő nem az az utazós fajta...de a világ 3 legvédettebb embere közül 2 itt lesz...a pápa már csak 3. ként a hab lenne a tortán, vagy a cseresznye a habon....még egy kínai elnök kellene....akiknek akkor van repülőjegye, azok csúnyán megszívják 😕kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊
Klaci79
MC12
2 hónapja
ha jól olvastam előtte még lesz egy Zelenszkij - Trump a fehér házban, még akár el is maradhat ez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
kib@szottul örülök...le fogjuk sz.pni magunkat a reptéren 😕Még a pápa meg Kim dzsong un kéne ide a teljesség kedvéért 😊
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Itt fog kirobbanni a 3. WW
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!