Politika

65 feliratkozó

1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 406 — #neverpunt
Bezzeg a Dunába dobott telefonért leküldték a búvárokat is

15 hónapja tettem feljelentést Vogel Evelin ellen zsarolás és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt.
Az eljáró nyomozó hatóság 15 hónap alatt nem hallgatta ki gyanúsítottként Vogel Evelint. A hatóságok ölbe tett (vagy összekötözött) kézzel nézik, hogy az illető újabb és újabb bűncselekményt követ el.
Más hasonló ügyben a bűnismétlés elkerülése érdekében már rég őrizetbe vették és letartóztatták volna a gyanúsítottat.
Mindenkit meghallgatott már a Nemzeti Nyomozó Iroda. Engem is, 5 órán keresztül. Egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre és a hatóság továbbra sem lép. Ez a Büntető Törvénykönyv szerint: hivatalos személy által, hivatali eljárása során, hivatali kötelessége megszegésével elkövetett bűnpártolás bűntette.
Milyen érdekes véletlen, hogy a zsarolás miatt indult büntetőeljárás törvényességi felügyeletét pont az az ügyészség látja el, amely lehetővé tette, hogy Győrffy Balázs fideszes EP-képviselő megússza a büntetőjogi felelősségre vonást, annak ellenére, hogy eltörte egy nő orrát és két férfit bántalmazott.
Jövő héten személyesen találkozom a legfőbb ügyész úrral. A Nemzeti Bank kirablása mellett sok más feltűnően lassan haladó ügyben is választ várok arra az egyszerű kérdésre, hogy: ezt mégis hogy?!

1 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 667
A fél ország órák óta egy üres ágyat néz fekete-fehérben, és várja, hogy milyen szereplő lép a képbe. Emlékezés Tarr Bélára.
Cruyffista
Önálló életre kelhetett a hszed a zinterneten. Facebook hírfolyamban szembejött, egy random csaj idézte a mémmé vált szoba fényképével együtt. 😊
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 539
De ki ez a soma amúgy?
Cowboykarcsi90
Vogel Soma???
Fradi és a magyar válogatott vízilabda kapusa
NB2
Szegény csaj. Eddig ha szóba került mindig úgy hivatkoztak rá, hogy a Soma testvére. Ezután meg úgy fognak hogy a nő akit az ország előtt kefélt rommá az ország második legjobb diplomatája (csebi után).
Ráadásul élete végéig kint lesz a tv paprika alakú csöcse a neten. És ezt azoknak köszönheti akiktől a fizetést kapja😂.
Nemes samu09
miért szegény? egy golddigger akinek nem jött be a nagy fogás

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 539
Ha jól emlékszem Sobri pendítette meg, hogy ő azt is eltudja képzelni, ha nagyon szarul állnak a számok a Fidesznél, akkor Orbán simán bemegy a Partizánba is. Ma először a Partizánt beengedték a Kormányinfóra, ezt csak úgy itt hagyom 😊
Jerico
na meg szargyártó peti is berohant a 24.hu podcastjába tegnap

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
fake.id 1 720 — tush push aficionado
Ilyen egy felelősség teljes politikus.
KB23
az hagyján, de úgy csinálnak belőle mártírt, hogy meg sem ölték hozzá.

Nem gondoltam volna, hogy Rogán hiánya ennyire érezhető lesz.
resistance is futile
mármint gyürk andrásé
1 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
De ki ez a soma amúgy?
Cowboykarcsi90
Vogel Soma???
NB2
Szegény csaj. Eddig ha szóba került mindig úgy hivatkoztak rá, hogy a Soma testvére. Ezután meg úgy fognak hogy a nő akit az ország előtt kefélt rommá az ország második legjobb diplomatája (csebi után).
Ráadásul élete végéig kint lesz a tv paprika alakú csöcse a neten. És ezt azoknak köszönheti akiktől a fizetést kapja😂.
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
közben NL-ben megkaptuk Ukrajnát 😊))
NB2
A jó Isten nagy csibész 😂
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
bocs tóni ne haragudj az van hogy emeltek a pisztáciás matcha latte árán meg az eggs benedicten is érződik az infláció, van 4 új szexrabszolgám akiket el kell tartani, a kokót kínomban már egy csótány nevű alaktól veszem a keleti aluljáróban, de semmi gond mert a hangfelvétel mellett videóm is van arról hogy megbasz, érdekel?
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
De ki ez a soma amúgy?
Cowboykarcsi90
Vogel Soma???
1 hónapja
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
De ki ez a soma amúgy?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 257 — #NoStress
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?
somoskovig
Arra jó, hogy baszogassák másra amúgy is képtelen....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Á, ez csak ilyen testvéri vetélkedés.
Soma: Tesó, téged soha nem fognak annyian ismerni, látni, mint engem.
Evelin: Fogd meg a söröm...

1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
somoskovig
Arra jó, hogy baszogassák másra amúgy is képtelen....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
somoskovig
Úgy van vele szerintem, hogy ez is egy munka. Havi pár millióért(?) ő szerv donor lett. Eladta a gerincét.

1 hónapja
somoskovig
Nem mindenkit a büszkeség motivál.

1 hónapja
Csak nálunk úgy működik a piac, ha fidesznek kell vallami, rábasz arra a cégre büntit vagy adót és ellehetetleníti, utána felvásárolja.
french
Igen.
És ezzel nagyjából meg is válaszoltuk az eredeti kérdést.

En ezt ertem de az elmult x evben barmikor kepernyore rakhattak volna megsem tettek, pont most a hajraban fura volt latni. Vagy akkora a baj es akkora az osszeg amit leraktak hogy engedtek.
JéBé
Vagy eddig nem ott költöttek Rogánék, inkább vettek egy ugyanakkora elérésű saját kertévét maguknak. De most minden orgánumban költenek, nem csak átrakják egyik zsebükből a másikba, hanem "kicsoroghat" belőle valami. A cél szentesíti az eszközt.

1 hónapja
french Philadelphia Eagles 56
somoskovig
Gondolom, mert a Fideszhez illenek az Evelinek (Gáspár), akarom mondani bűnözők 😁
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM

1 hónapja
közben NL-ben megkaptuk Ukrajnát 😊))
1 hónapja
Leírtuk milliószor, lehet ugyanazt ragozni a végtelenségig, 16 évnyi ner után nincs egyetlen racionális érv se már orbán maradására. A kisebbik rossz elve gyurcsánnyal a háttérben még működött, de ami most van, annál minden jobb lenne egy kormányváltással ennyi a nagy matek.

Nem is értem miért kell itt bárkinek a politológust játszani, bár nyilván van azért egy réteg, akinek fontos a status quo.
r.baggio
jajj de nem érted, hát nem lehet Tisza 2/3-ad, meg aztán szegény kutyák stb, stb, stb
1 hónapja
Most futottam bele az RTL-en egy kurva brusszel nem fizetunk ukranok toltsd ki a konzultaciot kormany reklamba. RTL-en miota mennek ilyenek?
JéBé
Az RTL egy piaci alapon működő kereskedelmi tévé.
Ha kifizeti valaki a reklámidőt, és betartja a reklámetikai szabályokat, akkor hirdethet, es lemegy a reklámspotja.
Őszentsége Sobri Jóska
Amióta a Bl mérkőzéseket a One támogatja😁 Csak ennyire piaci
alapú😁
french
A piac ilyen. Ha kurva sok pénzed van, te diktálsz. És a piac logikája alapján ha te lennél az RTL döntnöke, te se mondhatnál nemet a Onenak. A profit megköveteli. Ha ez zavar, akkor nem a kapitalizmus a te világod.
Őszentsége Sobri Jóska
En ezt ertem de az elmult x evben barmikor kepernyore rakhattak volna megsem tettek, pont most a hajraban fura volt latni. Vagy akkora a baj es akkora az osszeg amit leraktak hogy engedtek.
JéBé
Olvassatok Média 1-t, ott van hogyan kebelezték be az RTL-t.
Már a Telekomban is ott van a Fidesz!!!!
1 hónapja
Rebesgették már amúgy nem egyszer nem kétszer, hogy lölő megvenné az RTL-t is. Nehogy valamiféle elővétli folyamat már meg legyen indítva a háttérbe.

1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 912
Most futottam bele az RTL-en egy kurva brusszel nem fizetunk ukranok toltsd ki a konzultaciot kormany reklamba. RTL-en miota mennek ilyenek?
JéBé
Ha kifizeti valaki a reklámidőt, és betartja a reklámetikai szabályokat, akkor hirdethet, es lemegy a reklámspotja.
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french
A piac ilyen. Ha kurva sok pénzed van, te diktálsz. És a piac logikája alapján ha te lennél az RTL döntnöke, te se mondhatnál nemet a Onenak. A profit megköveteli. Ha ez zavar, akkor nem a kapitalizmus a te világod.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french
Őszentsége Sobri Jóska
Csak nálunk úgy működik a piac, ha fidesznek kell vallami, rábasz arra a cégre büntit vagy adót és ellehetetleníti, utána felvásárolja.
1 hónapja
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french

1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Leírtuk milliószor, lehet ugyanazt ragozni a végtelenségig, 16 évnyi ner után nincs egyetlen racionális érv se már orbán maradására. A kisebbik rossz elve gyurcsánnyal a háttérben még működött, de ami most van, annál minden jobb lenne egy kormányváltással ennyi a nagy matek.

Nem is értem miért kell itt bárkinek a politológust játszani, bár nyilván van azért egy réteg, akinek fontos a status quo.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal