Politika
65 feliratkozó
1 hónapja
Bezzeg a Dunába dobott telefonért leküldték a búvárokat is 15 hónapja tettem feljelentést Vogel Evelin ellen zsarolás és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt.
Az eljáró nyomozó hatóság 15 hónap alatt nem hallgatta ki gyanúsítottként Vogel Evelint. A hatóságok ölbe tett (vagy összekötözött) kézzel nézik, hogy az illető újabb és újabb bűncselekményt követ el.
Más hasonló ügyben a bűnismétlés elkerülése érdekében már rég őrizetbe vették és letartóztatták volna a gyanúsítottat.
Mindenkit meghallgatott már a Nemzeti Nyomozó Iroda. Engem is, 5 órán keresztül. Egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre és a hatóság továbbra sem lép. Ez a Büntető Törvénykönyv szerint: hivatalos személy által, hivatali eljárása során, hivatali kötelessége megszegésével elkövetett bűnpártolás bűntette.
Milyen érdekes véletlen, hogy a zsarolás miatt indult büntetőeljárás törvényességi felügyeletét pont az az ügyészség látja el, amely lehetővé tette, hogy Győrffy Balázs fideszes EP-képviselő megússza a büntetőjogi felelősségre vonást, annak ellenére, hogy eltörte egy nő orrát és két férfit bántalmazott.
Jövő héten személyesen találkozom a legfőbb ügyész úrral. A Nemzeti Bank kirablása mellett sok más feltűnően lassan haladó ügyben is választ várok arra az egyszerű kérdésre, hogy: ezt mégis hogy?!
1 hónapja
A fél ország órák óta egy üres ágyat néz fekete-fehérben, és várja, hogy milyen szereplő lép a képbe. Emlékezés Tarr Bélára.Önálló életre kelhetett a hszed a zinterneten. Facebook hírfolyamban szembejött, egy random csaj idézte a mémmé vált szoba fényképével együtt. 😊
Cruyffista
1 hónapja
miért szegény? egy golddigger akinek nem jött be a nagy fogásSzegény csaj. Eddig ha szóba került mindig úgy hivatkoztak rá, hogy a Soma testvére. Ezután meg úgy fognak hogy a nő akit az ország előtt kefélt rommá az ország második legjobb diplomatája (csebi után).De ki ez a soma amúgy?Vogel Soma???
Cowboykarcsi90
Fradi és a magyar válogatott vízilabda kapusa
NB2
Ráadásul élete végéig kint lesz a tv paprika alakú csöcse a neten. És ezt azoknak köszönheti akiktől a fizetést kapja😂.
Nemes samu09
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Ha jól emlékszem Sobri pendítette meg, hogy ő azt is eltudja képzelni, ha nagyon szarul állnak a számok a Fidesznél, akkor Orbán simán bemegy a Partizánba is. Ma először a Partizánt beengedték a Kormányinfóra, ezt csak úgy itt hagyom 😊na meg szargyártó peti is berohant a 24.hu podcastjába tegnap
Jerico
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
mármint gyürk andráséIlyen egy felelősség teljes politikus.az hagyján, de úgy csinálnak belőle mártírt, hogy meg sem ölték hozzá.
KB23
Nem gondoltam volna, hogy Rogán hiánya ennyire érezhető lesz.
resistance is futile
1 hónapja
Szegény csaj. Eddig ha szóba került mindig úgy hivatkoztak rá, hogy a Soma testvére. Ezután meg úgy fognak hogy a nő akit az ország előtt kefélt rommá az ország második legjobb diplomatája (csebi után).De ki ez a soma amúgy?Vogel Soma???
Cowboykarcsi90
NB2
Ráadásul élete végéig kint lesz a tv paprika alakú csöcse a neten. És ezt azoknak köszönheti akiktől a fizetést kapja😂.
1 hónapja
bocs tóni ne haragudj az van hogy emeltek a pisztáciás matcha latte árán meg az eggs benedicten is érződik az infláció, van 4 új szexrabszolgám akiket el kell tartani, a kokót kínomban már egy csótány nevű alaktól veszem a keleti aluljáróban, de semmi gond mert a hangfelvétel mellett videóm is van arról hogy megbasz, érdekel?
1 hónapja
De ki ez a soma amúgy?Vogel Soma???
Cowboykarcsi90
1 hónapja
De ki ez a soma amúgy?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 hónapja
Á, ez csak ilyen testvéri vetélkedés.Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?Arra jó, hogy baszogassák másra amúgy is képtelen....
somoskovig
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Soma: Tesó, téged soha nem fognak annyian ismerni, látni, mint engem.
Evelin: Fogd meg a söröm...
1 hónapja
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?Arra jó, hogy baszogassák másra amúgy is képtelen....
somoskovig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?Úgy van vele szerintem, hogy ez is egy munka. Havi pár millióért(?) ő szerv donor lett. Eladta a gerincét.
somoskovig
1 hónapja
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?Nem mindenkit a büszkeség motivál.
somoskovig
1 hónapja
Csak nálunk úgy működik a piac, ha fidesznek kell vallami, rábasz arra a cégre büntit vagy adót és ellehetetleníti, utána felvásárolja.Igen.
french
És ezzel nagyjából meg is válaszoltuk az eredeti kérdést.
En ezt ertem de az elmult x evben barmikor kepernyore rakhattak volna megsem tettek, pont most a hajraban fura volt latni. Vagy akkora a baj es akkora az osszeg amit leraktak hogy engedtek.Vagy eddig nem ott költöttek Rogánék, inkább vettek egy ugyanakkora elérésű saját kertévét maguknak. De most minden orgánumban költenek, nem csak átrakják egyik zsebükből a másikba, hanem "kicsoroghat" belőle valami. A cél szentesíti az eszközt.
JéBé
1 hónapja
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?Gondolom, mert a Fideszhez illenek az Evelinek (Gáspár), akarom mondani bűnözők 😁
somoskovig
1 hónapja
Engem csak az érdekelne, hogy V. Evelin most büszke vajon magára?
1 hónapja
közben NL-ben megkaptuk Ukrajnát 😊))
1 hónapja
Leírtuk milliószor, lehet ugyanazt ragozni a végtelenségig, 16 évnyi ner után nincs egyetlen racionális érv se már orbán maradására. A kisebbik rossz elve gyurcsánnyal a háttérben még működött, de ami most van, annál minden jobb lenne egy kormányváltással ennyi a nagy matek.jajj de nem érted, hát nem lehet Tisza 2/3-ad, meg aztán szegény kutyák stb, stb, stb
Nem is értem miért kell itt bárkinek a politológust játszani, bár nyilván van azért egy réteg, akinek fontos a status quo.
r.baggio
1 hónapja
Olvassatok Média 1-t, ott van hogyan kebelezték be az RTL-t.En ezt ertem de az elmult x evben barmikor kepernyore rakhattak volna megsem tettek, pont most a hajraban fura volt latni. Vagy akkora a baj es akkora az osszeg amit leraktak hogy engedtek.A piac ilyen. Ha kurva sok pénzed van, te diktálsz. És a piac logikája alapján ha te lennél az RTL döntnöke, te se mondhatnál nemet a Onenak. A profit megköveteli. Ha ez zavar, akkor nem a kapitalizmus a te világod.Amióta a Bl mérkőzéseket a One támogatja😁 Csak ennyire piaciMost futottam bele az RTL-en egy kurva brusszel nem fizetunk ukranok toltsd ki a konzultaciot kormany reklamba. RTL-en miota mennek ilyenek?Az RTL egy piaci alapon működő kereskedelmi tévé.
JéBé
Ha kifizeti valaki a reklámidőt, és betartja a reklámetikai szabályokat, akkor hirdethet, es lemegy a reklámspotja.
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
Már a Telekomban is ott van a Fidesz!!!!
1 hónapja
Rebesgették már amúgy nem egyszer nem kétszer, hogy lölő megvenné az RTL-t is. Nehogy valamiféle elővétli folyamat már meg legyen indítva a háttérbe.
1 hónapja
En ezt ertem de az elmult x evben barmikor kepernyore rakhattak volna megsem tettek, pont most a hajraban fura volt latni. Vagy akkora a baj es akkora az osszeg amit leraktak hogy engedtek.A piac ilyen. Ha kurva sok pénzed van, te diktálsz. És a piac logikája alapján ha te lennél az RTL döntnöke, te se mondhatnál nemet a Onenak. A profit megköveteli. Ha ez zavar, akkor nem a kapitalizmus a te világod.Amióta a Bl mérkőzéseket a One támogatja😁 Csak ennyire piaciMost futottam bele az RTL-en egy kurva brusszel nem fizetunk ukranok toltsd ki a konzultaciot kormany reklamba. RTL-en miota mennek ilyenek?Az RTL egy piaci alapon működő kereskedelmi tévé.
JéBé
Ha kifizeti valaki a reklámidőt, és betartja a reklámetikai szabályokat, akkor hirdethet, es lemegy a reklámspotja.
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Csak nálunk úgy működik a piac, ha fidesznek kell vallami, rábasz arra a cégre büntit vagy adót és ellehetetleníti, utána felvásárolja.A piac ilyen. Ha kurva sok pénzed van, te diktálsz. És a piac logikája alapján ha te lennél az RTL döntnöke, te se mondhatnál nemet a Onenak. A profit megköveteli. Ha ez zavar, akkor nem a kapitalizmus a te világod.Amióta a Bl mérkőzéseket a One támogatja😁 Csak ennyire piaciMost futottam bele az RTL-en egy kurva brusszel nem fizetunk ukranok toltsd ki a konzultaciot kormany reklamba. RTL-en miota mennek ilyenek?Az RTL egy piaci alapon működő kereskedelmi tévé.
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
A piac ilyen. Ha kurva sok pénzed van, te diktálsz. És a piac logikája alapján ha te lennél az RTL döntnöke, te se mondhatnál nemet a Onenak. A profit megköveteli. Ha ez zavar, akkor nem a kapitalizmus a te világod.Amióta a Bl mérkőzéseket a One támogatja😁 Csak ennyire piaciMost futottam bele az RTL-en egy kurva brusszel nem fizetunk ukranok toltsd ki a konzultaciot kormany reklamba. RTL-en miota mennek ilyenek?Az RTL egy piaci alapon működő kereskedelmi tévé.
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
alapú😁
french
1 hónapja
Leírtuk milliószor, lehet ugyanazt ragozni a végtelenségig, 16 évnyi ner után nincs egyetlen racionális érv se már orbán maradására. A kisebbik rossz elve gyurcsánnyal a háttérben még működött, de ami most van, annál minden jobb lenne egy kormányváltással ennyi a nagy matek. Nem is értem miért kell itt bárkinek a politológust játszani, bár nyilván van azért egy réteg, akinek fontos a status quo.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal