NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
www.facebook.com/watch/?v=3134323170078368Háziorvosos szerepjáték.
Mi eeez? XD XD XD
Sjoelleer van de Vrij
2 hónapja
Amikor egy egy sima, politikamentes beszélgetésnél arra az elejtett mondatodra,"Mo-n az akác nem őshonos" ,
a következővel ugranak a torkodra:
"Mi az, hogy nem őshonos?! Akác mindig is volt! Ez ilyen uniós baromság mert nem akarják, hogy legyen akácméz, meg tüzelő! "
na ez az élmény megfizethetetlen. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 hónapja
Mi eeez? XD XD XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Schiffer, a három báb, Hont, Ceglédi és Fodor.
Josszi
Meg is van a Heti Neres.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Ezért mit kap cserébe az OTP? Miért éri meg nekik? Gondolom nem a PR érték miatt, mert arról itt nehéz lenne érdemben beszélni.el kell viselnie, hogy a szurkolók folyton meleg MLSZ és meleg Csányiznak
szaba
2 hónapja
Ezért mit kap cserébe az OTP? Miért éri meg nekik? Gondolom nem a PR érték miatt, mert arról itt nehéz lenne érdemben beszélni.Volt komment, hogy Csányi alapítványáé a kastély...
szaba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ezért mit kap cserébe az OTP? Miért éri meg nekik? Gondolom nem a PR érték miatt, mert arról itt nehéz lenne érdemben beszélni.
2 hónapja
9 évre leosztva 20 milliárd, hát, abba az OTP nem fog belerokkanni, a saját székháza is 10 milliárd felett volt, ami pár éve lett kész...Mondjuk az (ha ez igaz), hogy egy ilyen 20 milliárdos vállalás a legnagyobb közérdekű beruházás az utóbbi 100 évben magán cégtől vagy személytől, az elég gáz, ha csak azt nézzük is, hogy 1500 meg 900 milliárdos vagyonok vannak csak a NER fejesek kezében...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Euróban kisebb a szám, bár ezt az emberek nagy többsége továbbra sem tudja értelmezniMiért kell EUR-ban beszélni róla ha a MAGYAR állam és a legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank a szereplők? Tudtommal OV azt mondta nem lesz itt EUR... 😀a főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
50-50 aranyban az otp es az allam kozott.
Kenny
A rendkívül gáláns ajánlatot valamelyest árnyalja az a tény, hogy a kastély nem az állam tulajdona, hanem azt már pár éve odaajándékozták a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítványnak, amelynek kuratóriumi elnöke, Csányi Sándor OTP-vezér.
bobi0092
2 hónapja
Miért kell EUR-ban beszélni róla ha a MAGYAR állam és a legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank a szereplők? Tudtommal OV azt mondta nem lesz itt EUR... 😀a főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
Kenny
A rendkívül gáláns ajánlatot valamelyest árnyalja az a tény, hogy a kastély nem az állam tulajdona, hanem azt már pár éve odaajándékozták a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítványnak, amelynek kuratóriumi elnöke, Csányi Sándor OTP-vezér.
Szerkesztette: bobi0092
2 hónapja
fontosabb volt mint a gyerekétkeztetésa főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
Kenny
való igaz ebből könnyebb lesz lopni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Tegnap sikerült beszélgetnem egy igazi fideszes "magszavazóval".A politika véletlenül került szóba és nagyon meglepődtem, hogy nála mi verte ki a biztosítékot: a hatvanpusztai gazdasági épület.
Így már értem miért nyomják annyira a felderítését.
2 hónapja
De azt, hogy a MATE csak állami szubvencióval maradhat bent az EU-s programokban, mert tanácsi rendelettel le van tiltva az uniós szerződéskötésekről, elengedték, már nem is tárgyalnak a Bizottsággal.a főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
Kenny
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Nekem anno Váncsa is nagyon bejött, bár ő azért nem sokat szerepelt emlékeim szerint. De amikor még néztem, akkor volt pár jó performansza. Meg persze ne felejtsük el, hogy Jáksó is jó volt a műsorvezető szerepében, bár erről megoszlanak a vélemények! 😊Egy idő után csak a Váncsa miatt néztem, ha ő nem volt, ki is kapcsoltam.
Bruce

2 hónapja
Nekem anno Váncsa is nagyon bejött, bár ő azért nem sokat szerepelt emlékeim szerint. De amikor még néztem, akkor volt pár jó performansza. Meg persze ne felejtsük el, hogy Jáksó is jó volt a műsorvezető szerepében, bár erről megoszlanak a vélemények! 😊Fogalmam nincs, azért ehhez pl. egy csomó színészt kéne emberileg is ismerni, nem csak szerepléseik alapján. Mondjuk én nagyon kedvelem és humorosnak tartom a kontentjei alapján Lengyel Tamást, de lehet egy ilyen formátumban csak nézne morózusan, és nem lenne kicsit se slágfertig, vagy eszembe se jutna Fodor Ancsa, miközben meg zseni humora, naprakészsége és lazasága lenne.És az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Egy olyan ember tudna egyáltalán castingolni erre, aki százszor jobban képben van nálam.
Illetve a kémiák is számítanak, pl. Kállóyra nem a humor nagyágyújaként gondoltam soha, de a Beugróban Rudolffal, Debreczenyvel olyan kémiájuk volt, hogy szétröhögtem magam. Vagy pl. Pokorny is kurva jó volt a Beugróban, de egy politikai-közéleti kommentműsorban semmi garancia nincs, hogy működne.
Ami a Heti Hetesben igazán jó volt, az alapvetően az addigra már 20 éve együtt dolgozó Rádiókabaré alapcsapat, Gálvölgyi, Bajor, Kern, Hernádi, Verebes, Farkasházy. Ebbe tulajdonképpen csak a végtelenül nagy egójú Havas, és a zseniális kommunikátor Hajós tudott integrálódni.
És most egy ilyen copypastelt HH jellegű műsor önmagában nem hiszem, hogy megállná a helyét, annyira megváltozott a világ, a tartalomfogyasztási szokások.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???Azt hogy buzi
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
láttam, csak meló is volta főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
Kenny
és ezt kellett úgy bejelenteni??? tényleg röhej ez az ország
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???Elemzi a 21 legújabb kutatását
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
én most láttam ezt a Zelenszkij deepfake Tisza applikációs videóttényleg nincs határ?
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???