NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Szerintem is így van. Nekem már túl sok, hogy folyton újságírók beszélgetnek újságírókkal, ráadásul többnyire táboron belül, vagy olyan politikai elemzők bölcselkednek, akiknek ugyanúgy nincsenek belsős infóik a Fidesz világából, ahogyan az ellenzéki/független újságíróknak sincsenek. Lakner kiemelkedik a mezőnyből, de még ő is kénytelen rendre elmondani, hogy amiről éppen feltevésként beszél, puszta spekuláció, mert nincsenek kontaktjai a Fideszhez. (Persze, ez nem az ő hibája.)
MC12
Vitákból kevés van, ha néha-néha előfordulnak is - lásd: Csatt -, teljesen terméketlenek, mert nem autonóm személyiségek ülnek asztalhoz, hanem a Fidesz részéről az állampárt szolgálói, akiktől nem remélhető önálló gondolat.
2 hónapja
Azért annak, hogy a fidesz lovagol ezen az adatszivárgáson, különösen szép élet ad, hogy ők marokra fogták az üvegszálakat, hogy legyen elég sávszélessége a KGB-nek a külügyben, ott azért kicsit komolyabb adatok mentek ki valszeg, mint a pusztabasznádi Murgulyné Terike anyja neve...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Politikailag úgy februárig ha ebben a mederben folyik a kampány tovább, akkor nagy izgalmak nem is várhatóak addig. Persze, bármelyik pillanatban történhet valami, ez egy ilyen műfaj, de azt meg úgyse látjuk előre.Aha, a miniszterelnök fb oldalára ilyen fake videókat raknak ki épp, nincs itt semmi látnivaló...
MC12
A qrva anyjukat már

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Egyrészről teljesen így van, kicsi ország egy csőcselék, unalmasak is lettek, ez igaz, DE másrészről ott vannak a patrióták meg a …… segítsetek kik is? Milyen tartalmak??? Kit kivel is hasonlítunk össze???
Egy jó kis Unalmas Partizán egy fajintos dopemannel vagy a nemzet producerével megtámogatott —Kálmán gyártotta—tartalom. Lehet választani…
A fidesz kicsekkolt a polgári középből, nekik a prolik az öreg nyugdíjasok meg a vidéki tahók maradtak. Tény vannak sokan. Sőt…
Az öcsi fogja csöpi csöcsét pont ennek a csőcseléknek szól, akik a kocsmában csettintenek, hogy milyen jól megmondta ‘Ezeknek’
Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Igen a veton is érezhető ez. Viszont nekem tetszenek a kifejezett választókerületi részek ahol van egy kis helyi történelem is.Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Én bevallom h kb 2020 óta az összes 3/3 adást meghallgattam sztem. Nagyon szeretem jó pár résztvevő stílusát v ezért v azért. De aláírom hogy egy kormányváltás nem artana nekik sem, onismetloek már.Józsi "kedves ismerősöm" volt sok éve. Anno sokat szurkoltunk ugyanannak a csapatnak, ugyanabban a szektorban, volt sok közös gólöröm, és futottunk is együtt.Van már pedig rózsaszín farok is a végén 😉Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
Nekem valahogy nem áll össze, hogy ők mit gondolnak a világról.
köszönöm
Helmut Zimmer
resistance is futile
csebi
Régebben szinte soha semmiben nem értettem Vele egyet, de csíptem.
Mind a ketten öregszünk, szerintem ha ma meginnánk egy sört több dologban értenénk egyet. Jó riporternek tartom.
Én nem szeretem az "egyrészt másrészt" gondolkodást. Utálom, ha hallom, hogy beszélnek, de én nem jutok előrébb, és nem kapok semmit ettől a beszélgetéstől. Itt már régóta ezt érzem.
Egy két 24.hu-s harcossal kapcsolatban bennem felmerült a Dunning- Krueger hatás érvényessége. 😊
Túl sok túl jó podcast van - túl sok jó médiatermék, ahhoz képest, amennyi időm van anyanyelvemen történő tájékozódásra.
Török Gábor "el-emzéseit" feladtam.
Nem szoktam olvasni az extra tutti cikkeket sem. Lemondom az előfizetésem, keresek valami mást média terméket.
Köszi a válaszokat.
Helmut Zimmer
Megmondom őszintén én az extrara nem fizettem be. Egyrészt már megjártam a focis előfizetéssel náluk ahol alig volt plusz tartalom ami volt az meg Hegyi Iván memoár. Ráadásul szakmám dolgairól is elképesztően igenytelenul írnak (pl ugynoksegunket 2024ben még mindig a 2021 előtti névvel írtak le EUs pályázati projekt pénzből.) ráadásul mikor ezeket jeleztem nekik többször is akkor annyit sem írtak vissza h dögöljek meg vagy kijavítanak a hibát …
csebi
A Partizánon az elmúlt egy évben is ezt érzem, a napi műsoraikat már nem is követem, csak a, mondjuk úgy, szubzsáner dolgaikat, mint a zsófilter, a semmi kóla, belépési küszöb vagy az ez egy hivatal. Az életút interjúk, meg ritkán Marci saját dolgai is faszák amúgy, továbbra is, de a többi felejthető.
Három harmad önismetlő és repetitív, a törökülés meg a Török Fb-posztjai szóban és kellemetlenül hosszabban.
Ruffék is elfáradtak, ráadásul Ruff már inkább aktivista mint szakértő szerepben van, ami meg mehh.
A borízű szórakoztató, szerintem ott jól keverik a politikát a minden más hülyeséggel Winkler meg mindig vicces. Őszintén szólva közéleti podcastból ez az egyetlen amit várok minden héten.
Az öt és társai unalmasak, és kiszámíthatóak, havonta egyet egyet megnézek a mihez tartás végett, de ennyi.
Az Önkényes is sokszor ismétli saját magát, mondjuk Oszi az elmúlt időben ahogy idegbe jön az legalább szórakoztató, de Puzsér is ugyanazokat mantrázza szeritnem 15 éve. Fókuszcsoportot ritkán nézek, de a héten Edinával jó volt, Btw jól állna szerintem neki a műfaj.
Szóval jelenleg úgy látom, kicsit szakértői szinten is bele van fáradva mindeki abba ami van. De ez valahol érhető. Őszintén szólva olyan óriási elemezni való nincs a magyar politikában, ami meg van, az nem a hétről hétre elemzés tárgya. Az egyik oldalon a miniszterelnök jelölt Hont Bandival osztják egymást egy hétvégén keresztül (bazzeg…) a másik oldalon meg, hát na, az a másik oldal, fogalmazzunk úgy, nem sok olyat csináltak, amit még nem láttunk, és már azon se lepődünk meg, hogy van még hova lefele menni.
Politikailag úgy februárig ha ebben a mederben folyik a kampány tovább, akkor nagy izgalmak nem is várhatóak addig. Persze, bármelyik pillanatban történhet valami, ez egy ilyen műfaj, de azt meg úgyse látjuk előre.
MC12
Partizán zsofiltert nem tudom nézni. Vszeg azért is mert csinált egy vállalhatatlan részt menekültügyben, nem is igazán az én szakmám szerint vállalhatatlan hanem média szakma alapján. De a csaj stílusa sem jön be.
Borizunek több esélyt is adtam de vhogy nem jött be. Ez tipikus ilyen stílus kérdés volt.
Fokuszcsoportot asszony nézi és olyankor kapok el Pár részt meg mikor külön mutat belőle pár dolgot.
Heti válasz az amit szinten mindet meghallgatom kb de ott nagy plusz h vannak kifejezett történelmi adások is amiket nagyon csipem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Én is egyre jobban unom ezeket a műsorokat egyébként, nem tudtam hogy velem van e a baj vagy megteltem a politikai tartalommal, de alapvetően így voltam az amerikai foci közvetítésekkel is, hogy az elején tök jó volt, hogy magyarul is adnak meccseket, aztán meg inkább már fájt a sok ismétlés. Gondolom így van ebben a műfajban is, hogy egyszerűen ugyanazokat a dolgokat tudják mondani.Csak hát valahonnan művelődni kell, azért az mégsem járja, hogy bekapcsoljam az M1-et én is. Mostanában leginkább reddit megy, de az is elég egyoldalú. Lehet egy-két hét önmegtartóztatás is segítene 😊
2 hónapja
Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Én bevallom h kb 2020 óta az összes 3/3 adást meghallgattam sztem. Nagyon szeretem jó pár résztvevő stílusát v ezért v azért. De aláírom hogy egy kormányváltás nem artana nekik sem, onismetloek már.Józsi "kedves ismerősöm" volt sok éve. Anno sokat szurkoltunk ugyanannak a csapatnak, ugyanabban a szektorban, volt sok közös gólöröm, és futottunk is együtt.Van már pedig rózsaszín farok is a végén 😉Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
köszönöm
Helmut Zimmer
resistance is futile
csebi
Mind a ketten öregszünk, szerintem ha ma meginnánk egy sört több dologban értenénk egyet. Jó riporternek tartom.
Én nem szeretem az "egyrészt másrészt" gondolkodást. Utálom, ha hallom, hogy beszélnek, de én nem jutok előrébb, és nem kapok semmit ettől a beszélgetéstől. Itt már régóta ezt érzem.
Egy két 24.hu-s harcossal kapcsolatban bennem felmerült a Dunning- Krueger hatás érvényessége. 😊
Túl sok túl jó podcast van - túl sok jó médiatermék, ahhoz képest, amennyi időm van anyanyelvemen történő tájékozódásra.
Nem szoktam olvasni az extra tutti cikkeket sem. Lemondom az előfizetésem, keresek valami mást média terméket.
Köszi a válaszokat.
Helmut Zimmer
Megmondom őszintén én az extrara nem fizettem be. Egyrészt már megjártam a focis előfizetéssel náluk ahol alig volt plusz tartalom ami volt az meg Hegyi Iván memoár. Ráadásul szakmám dolgairól is elképesztően igenytelenul írnak (pl ugynoksegunket 2024ben még mindig a 2021 előtti névvel írtak le EUs pályázati projekt pénzből.) ráadásul mikor ezeket jeleztem nekik többször is akkor annyit sem írtak vissza h dögöljek meg vagy kijavítanak a hibát …
csebi
A Partizánon az elmúlt egy évben is ezt érzem, a napi műsoraikat már nem is követem, csak a, mondjuk úgy, szubzsáner dolgaikat, mint a zsófilter, a semmi kóla, belépési küszöb vagy az ez egy hivatal. Az életút interjúk, meg ritkán Marci saját dolgai is faszák amúgy, továbbra is, de a többi felejthető.
Három harmad önismetlő és repetitív, a törökülés meg a Török Fb-posztjai szóban és kellemetlenül hosszabban.
Ruffék is elfáradtak, ráadásul Ruff már inkább aktivista mint szakértő szerepben van, ami meg mehh.
A borízű szórakoztató, szerintem ott jól keverik a politikát a minden más hülyeséggel Winkler meg mindig vicces. Őszintén szólva közéleti podcastból ez az egyetlen amit várok minden héten.
Az öt és társai unalmasak, és kiszámíthatóak, havonta egyet egyet megnézek a mihez tartás végett, de ennyi.
Az Önkényes is sokszor ismétli saját magát, mondjuk Oszi az elmúlt időben ahogy idegbe jön az legalább szórakoztató, de Puzsér is ugyanazokat mantrázza szeritnem 15 éve. Fókuszcsoportot ritkán nézek, de a héten Edinával jó volt, Btw jól állna szerintem neki a műfaj.
Szóval jelenleg úgy látom, kicsit szakértői szinten is bele van fáradva mindeki abba ami van. De ez valahol érhető. Őszintén szólva olyan óriási elemezni való nincs a magyar politikában, ami meg van, az nem a hétről hétre elemzés tárgya. Az egyik oldalon a miniszterelnök jelölt Hont Bandival osztják egymást egy hétvégén keresztül (bazzeg…) a másik oldalon meg, hát na, az a másik oldal, fogalmazzunk úgy, nem sok olyat csináltak, amit még nem láttunk, és már azon se lepődünk meg, hogy van még hova lefele menni.
Politikailag úgy februárig ha ebben a mederben folyik a kampány tovább, akkor nagy izgalmak nem is várhatóak addig. Persze, bármelyik pillanatban történhet valami, ez egy ilyen műfaj, de azt meg úgyse látjuk előre.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Én bevallom h kb 2020 óta az összes 3/3 adást meghallgattam sztem. Nagyon szeretem jó pár résztvevő stílusát v ezért v azért. De aláírom hogy egy kormányváltás nem artana nekik sem, onismetloek már.Józsi "kedves ismerősöm" volt sok éve. Anno sokat szurkoltunk ugyanannak a csapatnak, ugyanabban a szektorban, volt sok közös gólöröm, és futottunk is együtt.Van már pedig rózsaszín farok is a végén 😉Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
köszönöm
Helmut Zimmer
resistance is futile
csebi
Köszi a válaszokat.
Helmut Zimmer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Józsi "kedves ismerősöm" volt sok éve. Anno sokat szurkoltunk ugyanannak a csapatnak, ugyanabban a szektorban, volt sok közös gólöröm, és futottunk is együtt.Van már pedig rózsaszín farok is a végén 😉Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
köszönöm
Helmut Zimmer
resistance is futile
csebi
Köszi a válaszokat.
2 hónapja
Van már pedig rózsaszín farok is a végén 😉Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
köszönöm
Helmut Zimmer
resistance is futile
2 hónapja
Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?nagyon Fideszközpontúak 😊
köszönöm
Helmut Zimmer
mintha MP nem is létezne, folyton a Fidesz ügyeivel foglalkoznak
én bírom őket, de most már hetek óta fura egy picit az egész
2 hónapja
Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
köszönöm
Helmut Zimmer
2 hónapja
A célközönség már régen nem a polgári közép (azok kicsekkoltak a nerből), hanem a falusi kocsmában ezen jót röhögő lumpen.
csak ennyit sikerült kisajtolni 4+ milliárdból. megértem, ennyi futotta ebből 😕
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?szerintem teljesen normális módon a civilizált jobbközéptől, teljesen centristán, szociáldemokratán keresztül a hagyományos baloldali értékeket képviseli különböző újságírójuk egyenként. kábé ugyanannyira képtelenség és felesleges egy egységes világnézeti klisét rájuk sütni, mint volt ez főleg régebben a 4-gyel. én azon kevés podcastek közé sorolom a háromharmadot, ahol az aktuálpolitikai történések értelmes és gondolatokat megmozgató diskurzust tudnak kialak ítani a morálisan igen, de világnézetileg nem teljesen egy platformon lévő emberek között. igazából elég hervasztó számomra azt hallgatni bármilyen tartalomgyártóról legyen szó. hogy orbán/magyar péter/bármelyik politikai szereplő azon a héten mivel próbált a közvéleményen rugózni, de ha ilyenre vágyom, akkor szoktam őket hallgatni. mert náluk nincs olyan érzésem, hogy azzal a szándékkal osztanák meg a gondolataikat, hogy a kedves proletár hallgatóságot irányba rakják és a szájukba adagolják, mit gondoljanak a világról. persze van akit szívesebben hallgatok, van akit kevésbé a résztvevők közül, de ez egyéni ízlés kérdése
köszönöm
Helmut Zimmer
2 hónapja
Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?A podcastjukat nem szeretem: régebben is keveset néztem, jó ideje pedig egyáltalán nem kattintok rá. Maga a 24.hu egyértelműen ellenzéki irányultságú portál, amely azonban tartja magát a szakmai elvárásokhoz, és nem csupán a Fidesz, hanem az ellenzék számára is "tüske a köröm alatt". Ahogyan az kell. Mit vársz még? Ezen túlmenően mit kellene gondolni a világról egy hírportálnak?
köszönöm
Helmut Zimmer
2 hónapja
csak ennyit sikerült kisajtolni 4+ milliárdból. megértem, ennyi futotta ebből 😕
2 hónapja
Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?3/3-at nem ismerem, a 24.hu egy megbízható balközép oldal, nagy eléréssel és egyre több fizetős tartalommal (sajna).
köszönöm
Helmut Zimmer
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?Nekem valahogy nem áll össze, hogy ők mit gondolnak a világról.
köszönöm
2 hónapja
Csak a rend kedvéért: Ceglédi.
2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/10/10/brutalisan-osszeomlott-a-fideszes-kommunikacios-csodafegyver-harcosok-oraja-nezettsegeEz is megy nekik, mint a kormányzás.
Imádom, digitális honfoglalás. 😊
somoskovig
2 hónapja
telex.hu/belfold/2025/10/10/brutalisan-osszeomlott-a-fideszes-kommunikacios-csodafegyver-harcosok-oraja-nezettsegeImádom, digitális honfoglalás. 😊
2 hónapja
Szomorú, amikor a magánélet és a közélet így alul találkozik, pedig Czeglédit szerettem.+ czegledi akkor allt be igazan ebbe a bullshit-macso, kemenykedos stilusba es tert meg a nerhez, amikor meg ezeken felul a asszony is elhagyta a francba es evekig bizonygatta a mediaban, mennyire kurva jo is egyedul😀 Igazi bohoc a faszi egy csiga egyenesgerincusegevel.Hmm, azért ezt kicsit finomítanám, Czeglédi végigmenedszelt pár kampányt, aminek csúnya bukás lett a vége, és utána nem tartottak igényt a szolgálataira, sőt ugye őt menet közben rakták ki a kampányból.Ha már meghasonulás: Ceglédinél is egyértelműen látszik, hogy nála is akkor kezdődött el a propaganda szolgálat, amikor az ellenzéki kánonból kiszólva kritizálta a DK-MSZP féle óellenzéket, ami után az ellenzéki sajtó kitaszította magából, így mivel jogásznak tehetségtelen volt, maradt a propaganda. Néha még most is előjön belőle az ellenzéki aztán gyorsan szídja egy kicsit MP-t, elkerülve az anyagi források megvonásának veszélyét.Imádom Konokot. Mivel ő rendszerellenes, de élnie azért kell, még ez is elmegy.Talán legbelül az övé lehet a legnagyobb meghasonlás.Sajnos igenKonok Péter nyomja még velük?A Honti BANDINÁL szánalmasabb pöcs elég kevés van 😀schiffer a másik sajnos, de nem hiszem el, hogy ez hosszabb távon tényleg megéri nekik
Gyurma Pappa
"Azaz, hogy a Messiás Úr rám/ránk szabadította a csőcseléket."
Ennyire nem lehet sötét valaki, aki ennyire próbálja a függetlenség látszatát magára erőltetni....
r.baggio
resistance is futile
r.baggio
resistance is futile
Dzsokijuing
(A vicces az, ha pár évet várt volna az óellenzék szidalmazásával, akkor nem lenne szüksége erre a meghasonulásra)
Jughead
Erre ő az utódjai minden mozdulatát végigfikázta, láthatóan, hallhatóan annak drukkolt, hogy bukás legyen a vége (az is lett). Tehát ő az óellenzéket akkor kezdte el szapulni, amikor elvesztette tőlük a megbízást és ebből alakult át egy kb érthetetlen státuszba, ahol bárki, aki másképp gondol valamit egy jellemtelen, olvasatlan, hozzánemértő idióta, de ő és Riska egy 5D-s sakkot átlátó orákulumok, ahová talán Orbán még befér a partyba, mindenki más egy f@sz. Majd ennek az útnak lett a folytatása a jelenlegi szint, és nyilván nem felfelé tart a szint.
vpi
dankodavid
Hont sem néz ki túl jól mostanában, rendszeres vendég a Kisüzemben.
De ez rájuk tartozik, ettől még lehetnének normálisak.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
+ czegledi akkor allt be igazan ebbe a bullshit-macso, kemenykedos stilusba es tert meg a nerhez, amikor meg ezeken felul a asszony is elhagyta a francba es evekig bizonygatta a mediaban, mennyire kurva jo is egyedul😀 Igazi bohoc a faszi egy csiga egyenesgerincusegevel.Hmm, azért ezt kicsit finomítanám, Czeglédi végigmenedszelt pár kampányt, aminek csúnya bukás lett a vége, és utána nem tartottak igényt a szolgálataira, sőt ugye őt menet közben rakták ki a kampányból.Ha már meghasonulás: Ceglédinél is egyértelműen látszik, hogy nála is akkor kezdődött el a propaganda szolgálat, amikor az ellenzéki kánonból kiszólva kritizálta a DK-MSZP féle óellenzéket, ami után az ellenzéki sajtó kitaszította magából, így mivel jogásznak tehetségtelen volt, maradt a propaganda. Néha még most is előjön belőle az ellenzéki aztán gyorsan szídja egy kicsit MP-t, elkerülve az anyagi források megvonásának veszélyét.Imádom Konokot. Mivel ő rendszerellenes, de élnie azért kell, még ez is elmegy.Talán legbelül az övé lehet a legnagyobb meghasonlás.Sajnos igenKonok Péter nyomja még velük?A Honti BANDINÁL szánalmasabb pöcs elég kevés van 😀schiffer a másik sajnos, de nem hiszem el, hogy ez hosszabb távon tényleg megéri nekik
Gyurma Pappa
Ennyire nem lehet sötét valaki, aki ennyire próbálja a függetlenség látszatát magára erőltetni....
r.baggio
resistance is futile
r.baggio
resistance is futile
Dzsokijuing
(A vicces az, ha pár évet várt volna az óellenzék szidalmazásával, akkor nem lenne szüksége erre a meghasonulásra)
Jughead
Erre ő az utódjai minden mozdulatát végigfikázta, láthatóan, hallhatóan annak drukkolt, hogy bukás legyen a vége (az is lett). Tehát ő az óellenzéket akkor kezdte el szapulni, amikor elvesztette tőlük a megbízást és ebből alakult át egy kb érthetetlen státuszba, ahol bárki, aki másképp gondol valamit egy jellemtelen, olvasatlan, hozzánemértő idióta, de ő és Riska egy 5D-s sakkot átlátó orákulumok, ahová talán Orbán még befér a partyba, mindenki más egy f@sz. Majd ennek az útnak lett a folytatása a jelenlegi szint, és nyilván nem felfelé tart a szint.
vpi
Pulvis et umbra sumus.
2 hónapja
Hmm, azért ezt kicsit finomítanám, Czeglédi végigmenedszelt pár kampányt, aminek csúnya bukás lett a vége, és utána nem tartottak igényt a szolgálataira, sőt ugye őt menet közben rakták ki a kampányból.Ha már meghasonulás: Ceglédinél is egyértelműen látszik, hogy nála is akkor kezdődött el a propaganda szolgálat, amikor az ellenzéki kánonból kiszólva kritizálta a DK-MSZP féle óellenzéket, ami után az ellenzéki sajtó kitaszította magából, így mivel jogásznak tehetségtelen volt, maradt a propaganda. Néha még most is előjön belőle az ellenzéki aztán gyorsan szídja egy kicsit MP-t, elkerülve az anyagi források megvonásának veszélyét.Imádom Konokot. Mivel ő rendszerellenes, de élnie azért kell, még ez is elmegy.Talán legbelül az övé lehet a legnagyobb meghasonlás.Sajnos igenKonok Péter nyomja még velük?A Honti BANDINÁL szánalmasabb pöcs elég kevés van 😀schiffer a másik sajnos, de nem hiszem el, hogy ez hosszabb távon tényleg megéri nekik
Gyurma Pappa
r.baggio
resistance is futile
r.baggio
resistance is futile
Dzsokijuing
Jughead