Politika
63 feliratkozó
1 hónapja
A lengyelekkel is kivételeztek.Méltányosság. De nyilván nem elvárható, főleg a világ legbürokratikusabban működő szervezetétől.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
Egy ország állt oda, hogy az orosz medve öleléséből kitépje magát, erre ezek elkezdenek határidőkön lovagolni és jogászkodni?
Mondjon le a f@szom a vétójogról bazdmg. A végén megint O.Viktornak igaza LESZ.
telex.hu/gazdasag/2026/05/07/eu-helyreallitasi-alap-hitel-politico-nepszava
vpi
Lett volna lehetőség 4 éve is kibontakozni a népnek a medve öleléséből
Nem értem miért várja el bárki, hogy vele kivételezzenek? Azt meg végképp nem értem, hogy van egy szabálykeret és határidő, amit mi nem tudunk tartani, akkor vétózgassunk...
topin
szaba
De egyébként üdvözlünk mindenkit a normálisan működő világban.
Én éltem (lelki) bántalmazó kapcsolatban, másfél évtized telt el, mire képes voltam szembenézni és feldolgozni azt az 5 évet. 16 évnyi bántalmazó kapcsolatból még nehezebb lesz kimozdulni.

1 hónapja
Méltányosság. De nyilván nem elvárható, főleg a világ legbürokratikusabban működő szervezetétől.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
Egy ország állt oda, hogy az orosz medve öleléséből kitépje magát, erre ezek elkezdenek határidőkön lovagolni és jogászkodni?
vpi
Nem értem miért várja el bárki, hogy vele kivételezzenek? Azt meg végképp nem értem, hogy van egy szabálykeret és határidő, amit mi nem tudunk tartani, akkor vétózgassunk...
topin
1 hónapja
@Gyurma?Igen? Bencsikhez meg Huth Gergelyhez fűzzek hozzá valamit?
444.hu/2026/05/07/huth-gergely-azt-hogy-a-tiszasok-nemzeti-oldalnak-nevezhessek-magukat-azt-meg-ki-kell-erdemelni
csebi
„Felkerültünk a világtérképbe. Személyesen Orbán Viktor is az elmúlt száz év egyik legfontosabb államférfiaként és filozófusaként ehhez nagyon nagy mértékben hozzátette a magáét. Ezt a tudást miért is dobnánk el? Ez a jövő tudása. Lehet, hogy kicsit túl hamar kezdtünk mi ebbe bele, a világ még nem volt teljesen érett rá.”Huth GergelyEhhez mit fűzzek hozzá? Ez úgy tökéletes, ahogy van.
(Ez a beszélgetés gyakorlatilag pontos lenyomata annak, hogy mennyire nem lesz képes megújulni a Fidesz.)

1 hónapja
Juhász Péter szerint Rogán Amerikánál kilincsel befogadásért Orosz kéminformációkért cserébe.Persze ezt illik fenntartásokkal kezelni, mert Juhi eléggé szereti az ilyen ordas pletykákat tényként kezelni.
Meg ha ennek lenne valóságalapja, akkor már Rogán nem biztos hogy nem esett volna ki a tizedik emeletről véletlenül.
1 hónapja
Valóban, a választások előtt minden szar volt és minden úgy is tűnt, hogy szar lesz, ha nem nyer nagyon a Tisza.Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
Nem kell itt annyira parázni, nem ez húzza ki az országot a szarból, plusz meg lehet oldani másképpen, máskor.
Felesleges ez a hangulatkeltés.
Lúdas Solymi
De, ha az EU itt mindenki szerint jogosan tartatja be a határidőt és szarik magasan arra, hogy orosz érdekből fogva volt az egyik tagállama, akkor ti milyen alapon gondoljátok, hogy szatyorfingnak, Poltnak meg a többieknek menniük kéne? Az nem teremthet precedenst? Arra nem lett volna 4 év kibontakozni? Vagy legyen mindenhol tabula rasa vagy sehol.
vpi
Viszont mivel ez megtörtént, így pozitívan tekintek a jövőbe, nem szuper optimistán.
Az EU jogosan tartatja be a határidőt, legalábbis látszólag, mert ne gondold azt, hogy MP-ék nem próbálnak meg minden kártyát kijátszani azért, hogy megkapják a hitelt és ezzel tisztában van az EU is, nem véletlenül járkálnak ide-oda tárgyalni, idestova másfél-két éve.
Viszont azt nem tehetik meg (legalábbis hivatalosan/látszólag/kommunikációban), hogy odadobják ezt csak azért, mert most a választáson le lett verve a Fidesz, mert az precedens értékű lehet, aminél nehéz megállapítani, hogy mi az a határ aminél még el lehet térni a szabályoktól és mi az ami nem.
Jelenlegi tudásunk alapján (már ha valóban vétett a szabályok ellen), egy jó szemléltető példa a BB-érából: Butler padoztatása.
Szóval lehet, hogy a maradék pár hónapban megpróbálnak valamit kitalálni, de az jelzésértékű, hogy közlik azt, hogy ez nagy valószínűség szerint ebben a formában nem fog menni.
1 hónapja
ha nem jön meg a pénz, szépen elő lehet venni OV-t és ráhúzni, hogy kárt okozott, térítse meg
1 hónapja
szakácsistván, te vagy az? 😀Női miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
Sanna Marin X Magyar Péter mit menne
zacknorb
KB23
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
@Gyurma?444.hu/2026/05/07/huth-gergely-azt-hogy-a-tiszasok-nemzeti-oldalnak-nevezhessek-magukat-azt-meg-ki-kell-erdemelni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ő ilyen. a dagadékkal is így ült szemben, az meg majd beleesett az ölébeNői miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
zacknorb
KB23
1 hónapja
Csak Magyarországot akarta fogva tartani az orosz érdek, a többit nem? 😉Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
Nem kell itt annyira parázni, nem ez húzza ki az országot a szarból, plusz meg lehet oldani másképpen, máskor.
Lúdas Solymi
De, ha az EU itt mindenki szerint jogosan tartatja be a határidőt és szarik magasan arra, hogy orosz érdekből fogva volt az egyik tagállama, akkor ti milyen alapon gondoljátok, hogy szatyorfingnak, Poltnak meg a többieknek menniük kéne? Az nem teremthet precedenst? Arra nem lett volna 4 év kibontakozni? Vagy legyen mindenhol tabula rasa vagy sehol.
vpi
1 hónapja
Ez miért hangulatkeltés? 15%-a szerintem elég masszív összeg | (halkan kérdem, hogy mi fogja kihúzni az országot a szarból rövid távon, ha nem ez?) | , de akkor bocsánat, hogy a szuper optimista világképedre, (ami 3 hete van, mert előtte ugye minden szar volt), szóval ha erre árnyékot vetek.Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
Lúdas Solymi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Mint utovizsgan kettesert sírni mondván megjelentunk és kiöltöztünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Plusz, ez precedenst teremthet és akkor borulhat a költségvetés is.Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
topin
1 hónapja
Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Ezért nevezik határidőnek..
vpi
1 hónapja
Női miniszterelnök vagy és fehérneműs képet posztoltál magadról be likeKicsit érdekes ez a kép. Lehetne erről egy testbeszéd videó elemzés. Nagyon tartozkodónak tűnik Meloni.
zacknorb
1 hónapja
Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?ugyanakkor a keret 80-85 százaléka az pont 80-85 százalékkal több, mint a nulla.
vpi
1 hónapja
multitaskingolnak, egyszerre több projekten is dolgoznak párhuzamosan (osztott képernyő rulez), úgyhogy jogos a többszörös számlázás!!44!44!4négy!megnézném egyébként, hogy az összes szerződésben foglalt munkaóra hogyan viszonyult az alkalmazottak számával és a napi 24 órával. gyanús, hogy ezek az emberek napi 40 órát dolgoztak papíronmindenhonnan dől a szarNem tisztem védeni / tisztázni senkit, de mielőtt félremenne az info, mert aki esetleg nem ismeri ezt a piacot rossz következtetést von le. Ebben a táblázatban nem az óradíjjal van probléma, hanem az órák számával. Az óradíj kb iparági átlag, minimálisan felette...
www.facebook.com/mirko.petenyi/posts/pfbid02912jcQeqZBcceTBKAKNtDKQ6Rx2xhia9RbLcWYRitGSm8TsQ4pW5m9KpN2Ka4KCXl
www.facebook.com/groups/1245430101092764
rva
vpi
rva
1 hónapja
Ha az EU valóban olyan sötét, hogy 3-4-6-12 hónapos határidőcsúszást nem enged meg egy ilyen helyzetben, akkor gratulálok, hozzá. Tényleg az a cél, hogy megerősítse a HUXIT hívők számát?Egy ország állt oda, hogy az orosz medve öleléséből kitépje magát, erre ezek elkezdenek határidőkön lovagolni és jogászkodni?
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 hónapja
Dellában jól beleszálltak Palkovicsba, vagy legalábbis próbáltak volna, de faszi folyamatosan angolnázik.Nem történt semmi, minden fasza volt, nem basztunk el semmit, stb.
1 hónapja
jo munkahoz ido kell. szarhoz meg tobb.megnézném egyébként, hogy az összes szerződésben foglalt munkaóra hogyan viszonyult az alkalmazottak számával és a napi 24 órával. gyanús, hogy ezek az emberek napi 40 órát dolgoztak papíronmindenhonnan dől a szarNem tisztem védeni / tisztázni senkit, de mielőtt félremenne az info, mert aki esetleg nem ismeri ezt a piacot rossz következtetést von le. Ebben a táblázatban nem az óradíjjal van probléma, hanem az órák számával. Az óradíj kb iparági átlag, minimálisan felette...
www.facebook.com/mirko.petenyi/posts/pfbid02912jcQeqZBcceTBKAKNtDKQ6Rx2xhia9RbLcWYRitGSm8TsQ4pW5m9KpN2Ka4KCXl
rva
vpi
rva
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
megnézném egyébként, hogy az összes szerződésben foglalt munkaóra hogyan viszonyult az alkalmazottak számával és a napi 24 órával. gyanús, hogy ezek az emberek napi 40 órát dolgoztak papíronmindenhonnan dől a szarNem tisztem védeni / tisztázni senkit, de mielőtt félremenne az info, mert aki esetleg nem ismeri ezt a piacot rossz következtetést von le. Ebben a táblázatban nem az óradíjjal van probléma, hanem az órák számával. Az óradíj kb iparági átlag, minimálisan felette...
rva
vpi
1 hónapja
Zavarna Magyar Péter jelenléteSanna Marin X Magyar Péter mit menneGyurma is nagyot menne arra a filmre
zacknorb
| elnézést elhatárolódom |
Hanni
| Sanna x Varga Judit filmet előbb nézném meg |

1 hónapja
Sanna Marin X Magyar Péter mit menneGyurma is nagyot menne arra a filmre
zacknorb
| elnézést elhatárolódom |
1 hónapja
"Felkerültünk a világtérképre. Személyesen Orbán Viktor is az elmúlt száz év egyik legfontosabb államférfiaként ÉS FILOZÓFUSAKÉNT ehhez nagyon nagy mértékben hozzátette a magáét. Ezt a tudást miért is dobnánk el? Ez a jövő tudása. Lehet, hogy kicsit túl hamar kezdtünk mi ebbe bele, a világ még nem volt teljesen érett rá.”Huth Gergelynek innen is üzenem, hogy a műveletlenség vitt benneteket a politikai sírba.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)