NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
106
15
02:15, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???100 millio euro a godolloi kastelyra es egyetemre.
NB2
50-50 aranyban az otp es az allam kozott.
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???Elemzi a 21 legújabb kutatását
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
én most láttam ezt a Zelenszkij deepfake Tisza applikációs videóttényleg nincs határ?
2 hónapja
a főni vajon mit jelent be???
2 hónapja
Fogalmam nincs, azért ehhez pl. egy csomó színészt kéne emberileg is ismerni, nem csak szerepléseik alapján. Mondjuk én nagyon kedvelem és humorosnak tartom a kontentjei alapján Lengyel Tamást, de lehet egy ilyen formátumban csak nézne morózusan, és nem lenne kicsit se slágfertig, vagy eszembe se jutna Fodor Ancsa, miközben meg zseni humora, naprakészsége és lazasága lenne.És az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Egy olyan ember tudna egyáltalán castingolni erre, aki százszor jobban képben van nálam.
Illetve a kémiák is számítanak, pl. Kállóyra nem a humor nagyágyújaként gondoltam soha, de a Beugróban Rudolffal, Debreczenyvel olyan kémiájuk volt, hogy szétröhögtem magam. Vagy pl. Pokorny is kurva jó volt a Beugróban, de egy politikai-közéleti kommentműsorban semmi garancia nincs, hogy működne.
Ami a Heti Hetesben igazán jó volt, az alapvetően az addigra már 20 éve együtt dolgozó Rádiókabaré alapcsapat, Gálvölgyi, Bajor, Kern, Hernádi, Verebes, Farkasházy. Ebbe tulajdonképpen csak a végtelenül nagy egójú Havas, és a zseniális kommunikátor Hajós tudott integrálódni.
És most egy ilyen copypastelt HH jellegű műsor önmagában nem hiszem, hogy megállná a helyét, annyira megváltozott a világ, a tartalomfogyasztási szokások.
2 hónapja
"...az arca itt van előttem,Az a káromkodós, alpári stílusban író, újságírónak titulált izé (nem jut eszembe a neve és nem akarok rákeresni, de az arca itt van előttem) is bekerülhetne. Meg neki amúgy is van műsora.Schiffer Bandi mkeppÉs az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
csebi
Lúdas Solymi
álmomban már lelőttem..."
2 hónapja
Bayer?Az a káromkodós, alpári stílusban író, újságírónak titulált izé (nem jut eszembe a neve és nem akarok rákeresni, de az arca itt van előttem) is bekerülhetne. Meg neki amúgy is van műsora.Schiffer Bandi mkeppÉs az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
csebi
Lúdas Solymi
2 hónapja
Az a káromkodós, alpári stílusban író, újságírónak titulált izé (nem jut eszembe a neve és nem akarok rákeresni, de az arca itt van előttem) is bekerülhetne. Meg neki amúgy is van műsora.Schiffer Bandi mkeppÉs az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
csebi
2 hónapja
Schiffer Bandi mkeppÉs az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
Hanni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
És az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.Nem csak Sobrinak szól speciel a kérdés, csak így hogy behohozta kíváncsi vagyok. Ha valami csoda folytán valaki leporolná ezt a formátumot, 2025-ben ti hogy raknátok össze azt a 7-10 embert, hogy releváns és élvezhető legyen?
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Az egész társadalmat kezdi jellemezni a politikai kiégés oldaltól független.Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Én bevallom h kb 2020 óta az összes 3/3 adást meghallgattam sztem. Nagyon szeretem jó pár résztvevő stílusát v ezért v azért. De aláírom hogy egy kormányváltás nem artana nekik sem, onismetloek már.Józsi "kedves ismerősöm" volt sok éve. Anno sokat szurkoltunk ugyanannak a csapatnak, ugyanabban a szektorban, volt sok közös gólöröm, és futottunk is együtt.Van már pedig rózsaszín farok is a végén 😉Szeretném megkérdezni, hogy a Három-harmad c podcastról, illetve a 24.hu-ról mit gondoltok?“Szar minden” c. Fanyalgás
Nekem valahogy nem áll össze, hogy ők mit gondolnak a világról.
köszönöm
Helmut Zimmer
resistance is futile
csebi
Régebben szinte soha semmiben nem értettem Vele egyet, de csíptem.
Mind a ketten öregszünk, szerintem ha ma meginnánk egy sört több dologban értenénk egyet. Jó riporternek tartom.
Én nem szeretem az "egyrészt másrészt" gondolkodást. Utálom, ha hallom, hogy beszélnek, de én nem jutok előrébb, és nem kapok semmit ettől a beszélgetéstől. Itt már régóta ezt érzem.
Egy két 24.hu-s harcossal kapcsolatban bennem felmerült a Dunning- Krueger hatás érvényessége. 😊
Túl sok túl jó podcast van - túl sok jó médiatermék, ahhoz képest, amennyi időm van anyanyelvemen történő tájékozódásra.
Török Gábor "el-emzéseit" feladtam.
Nem szoktam olvasni az extra tutti cikkeket sem. Lemondom az előfizetésem, keresek valami mást média terméket.
Köszi a válaszokat.
Helmut Zimmer
Megmondom őszintén én az extrara nem fizettem be. Egyrészt már megjártam a focis előfizetéssel náluk ahol alig volt plusz tartalom ami volt az meg Hegyi Iván memoár. Ráadásul szakmám dolgairól is elképesztően igenytelenul írnak (pl ugynoksegunket 2024ben még mindig a 2021 előtti névvel írtak le EUs pályázati projekt pénzből.) ráadásul mikor ezeket jeleztem nekik többször is akkor annyit sem írtak vissza h dögöljek meg vagy kijavítanak a hibát …
csebi
A Partizánon az elmúlt egy évben is ezt érzem, a napi műsoraikat már nem is követem, csak a, mondjuk úgy, szubzsáner dolgaikat, mint a zsófilter, a semmi kóla, belépési küszöb vagy az ez egy hivatal. Az életút interjúk, meg ritkán Marci saját dolgai is faszák amúgy, továbbra is, de a többi felejthető.
Három harmad önismetlő és repetitív, a törökülés meg a Török Fb-posztjai szóban és kellemetlenül hosszabban.
Ruffék is elfáradtak, ráadásul Ruff már inkább aktivista mint szakértő szerepben van, ami meg mehh.
A borízű szórakoztató, szerintem ott jól keverik a politikát a minden más hülyeséggel Winkler meg mindig vicces. Őszintén szólva közéleti podcastból ez az egyetlen amit várok minden héten.
Az öt és társai unalmasak, és kiszámíthatóak, havonta egyet egyet megnézek a mihez tartás végett, de ennyi.
Az Önkényes is sokszor ismétli saját magát, mondjuk Oszi az elmúlt időben ahogy idegbe jön az legalább szórakoztató, de Puzsér is ugyanazokat mantrázza szeritnem 15 éve. Fókuszcsoportot ritkán nézek, de a héten Edinával jó volt, Btw jól állna szerintem neki a műfaj.
Szóval jelenleg úgy látom, kicsit szakértői szinten is bele van fáradva mindeki abba ami van. De ez valahol érhető. Őszintén szólva olyan óriási elemezni való nincs a magyar politikában, ami meg van, az nem a hétről hétre elemzés tárgya. Az egyik oldalon a miniszterelnök jelölt Hont Bandival osztják egymást egy hétvégén keresztül (bazzeg…) a másik oldalon meg, hát na, az a másik oldal, fogalmazzunk úgy, nem sok olyat csináltak, amit még nem láttunk, és már azon se lepődünk meg, hogy van még hova lefele menni.
Politikailag úgy februárig ha ebben a mederben folyik a kampány tovább, akkor nagy izgalmak nem is várhatóak addig. Persze, bármelyik pillanatban történhet valami, ez egy ilyen műfaj, de azt meg úgyse látjuk előre.
MC12
2 hónapja
Én csegevarát hallgatók mer MC javasolta

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 hónapja
Én kedvelem a közéleti beszélgetősműsorokat, bár valóban repetitívek és sok új infót nem tudnak elővezetni. Szerintem jó és hasznos a Partizánon a Vétó, jó a vibe-ja a Jólvanezígynek (a Fókuszcsoport más kontent), tetszik Tóta W. És Tompos miatt (Gulyás Balázs ellenére) a Szabadsajtó Klub a Kontrollon, és megszokásból még hallgatom a Kötöttfogást a Magyar Hangon, bár ott értelmeseket Reicherten kívül kevesen kevésszer mondanak, de vicces a minden "normális" dologra naívan rácsodálkozó Pörzse, meg a vértahó, nullempátiás Csintalan.Ha már régi Heti Hetesek: Ez milyen már 5:40, és 11:25 között, több mint 14 éve!
És az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.
Őszentsége Sobri Jóska
youtu.be/lp58l3g7P4k?si=zFs1S8xv97Zaf7CZ
Nekem fel se tűnt, hogy ilyen régen ez megy.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Az a baj hogy nem hülye pocs hanem szektas faszkalap istenkomplexussalFankadeli azért jóval közelebb van alekoszhoz mint egy érdemi senkihez. KbRühellem a modoros, intellektualizáló náciskodásáért, de azért a kétezres évek első felében letett annyit a hip-hop asztalára (Night Child Records), hogy senkinek semmiképp se nevezném. Csak egy megbarmult hülye pöcsnek.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Én ez miatt hallgatom meg majdnem mindig Zárugot.Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Szerintem is így van. Nekem már túl sok, hogy folyton újságírók beszélgetnek újságírókkal, ráadásul többnyire táboron belül, vagy olyan politikai elemzők bölcselkednek, akiknek ugyanúgy nincsenek belsős infóik a Fidesz világából, ahogyan az ellenzéki/független újságíróknak sincsenek. Lakner kiemelkedik a mezőnyből, de még ő is kénytelen rendre elmondani, hogy amiről éppen feltevésként beszél, puszta spekuláció, mert nincsenek kontaktjai a Fideszhez. (Persze, ez nem az ő hibája.)
MC12
Vitákból kevés van, ha néha-néha előfordulnak is - lásd: Csatt -, teljesen terméketlenek, mert nem autonóm személyiségek ülnek asztalhoz, hanem a Fidesz részéről az állampárt szolgálói, akiktől nem remélhető önálló gondolat.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Fankadeli azért jóval közelebb van alekoszhoz mint egy érdemi senkihez. KbRühellem a modoros, intellektualizáló náciskodásáért, de azért a kétezres évek első felében letett annyit a hip-hop asztalára (Night Child Records), hogy senkinek semmiképp se nevezném. Csak egy megbarmult hülye pöcsnek.
ozibozi
2 hónapja
Főleg, mikor a 90-es évekbeli megéléseit közli.Én kedvelem a közéleti beszélgetősműsorokat, bár valóban repetitívek és sok új infót nem tudnak elővezetni. Szerintem jó és hasznos a Partizánon a Vétó, jó a vibe-ja a Jólvanezígynek (a Fókuszcsoport más kontent), tetszik Tóta W. És Tompos miatt (Gulyás Balázs ellenére) a Szabadsajtó Klub a Kontrollon, és megszokásból még hallgatom a Kötöttfogást a Magyar Hangon, bár ott értelmeseket Reicherten kívül kevesen kevésszer mondanak, de vicces a minden "normális" dologra naívan rácsodálkozó Pörzse, meg a vértahó, nullempátiás Csintalan.Minden szavad arany
És az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.
Őszentsége Sobri Jóska
Helmut Zimmer
2 hónapja
Fankadeli azért jóval közelebb van alekoszhoz mint egy érdemi senkihez. Kb
2 hónapja
Én kedvelem a közéleti beszélgetősműsorokat, bár valóban repetitívek és sok új infót nem tudnak elővezetni. Szerintem jó és hasznos a Partizánon a Vétó, jó a vibe-ja a Jólvanezígynek (a Fókuszcsoport más kontent), tetszik Tóta W. És Tompos miatt (Gulyás Balázs ellenére) a Szabadsajtó Klub a Kontrollon, és megszokásból még hallgatom a Kötöttfogást a Magyar Hangon, bár ott értelmeseket Reicherten kívül kevesen kevésszer mondanak, de vicces a minden "normális" dologra naívan rácsodálkozó Pörzse, meg a vértahó, nullempátiás Csintalan.A Partizánon kívül én is rendszeresen nézem a Szabadsajtót és a Kötöttfogást. Nemrég előkerestem néhány Heti Hetest, és pontosan ugyanezt gondoltam: nagyon megváltozott a világ azóta.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Szellemóriások párviadala.Ezért jó Puzsér cssatornája a Szelsőközép, ott bele lehet futni önálló gondolatok ütközésébe, legutóbb a FAM vs. Fankadeli disputa volt ilyen. Igaz, értelme, haszna, relevanciája nem sok, de szórakoztatónak szórakoztató.Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Szerintem is így van. Nekem már túl sok, hogy folyton újságírók beszélgetnek újságírókkal, ráadásul többnyire táboron belül, vagy olyan politikai elemzők bölcselkednek, akiknek ugyanúgy nincsenek belsős infóik a Fidesz világából, ahogyan az ellenzéki/független újságíróknak sincsenek. Lakner kiemelkedik a mezőnyből, de még ő is kénytelen rendre elmondani, hogy amiről éppen feltevésként beszél, puszta spekuláció, mert nincsenek kontaktjai a Fideszhez. (Persze, ez nem az ő hibája.)
MC12
Vitákból kevés van, ha néha-néha előfordulnak is - lásd: Csatt -, teljesen terméketlenek, mert nem autonóm személyiségek ülnek asztalhoz, hanem a Fidesz részéről az állampárt szolgálói, akiktől nem remélhető önálló gondolat.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Mármint FAM tényleg a helyén van, de Fanka épp most értekezett a háttérhatalomról Krasznahorkai kapcsán.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Én kedvelem a közéleti beszélgetősműsorokat, bár valóban repetitívek és sok új infót nem tudnak elővezetni. Szerintem jó és hasznos a Partizánon a Vétó, jó a vibe-ja a Jólvanezígynek (a Fókuszcsoport más kontent), tetszik Tóta W. És Tompos miatt (Gulyás Balázs ellenére) a Szabadsajtó Klub a Kontrollon, és megszokásból még hallgatom a Kötöttfogást a Magyar Hangon, bár ott értelmeseket Reicherten kívül kevesen kevésszer mondanak, de vicces a minden "normális" dologra naívan rácsodálkozó Pörzse, meg a vértahó, nullempátiás Csintalan.Minden szavad arany
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Én kedvelem a közéleti beszélgetősműsorokat, bár valóban repetitívek és sok új infót nem tudnak elővezetni. Szerintem jó és hasznos a Partizánon a Vétó, jó a vibe-ja a Jólvanezígynek (a Fókuszcsoport más kontent), tetszik Tóta W. És Tompos miatt (Gulyás Balázs ellenére) a Szabadsajtó Klub a Kontrollon, és megszokásból még hallgatom a Kötöttfogást a Magyar Hangon, bár ott értelmeseket Reicherten kívül kevesen kevésszer mondanak, de vicces a minden "normális" dologra naívan rácsodálkozó Pörzse, meg a vértahó, nullempátiás Csintalan.És az utóbbi időben elalváshoz rászoktam a régi Heti Hetesekre, durva, hogy akkoriban miken akadtak ki, mik voltak a triggerpontok, és azok mennyire súlytalanok, nevetségesek és avétosak az elmúlt évekhez képest, mennyire más volt a társadalom, és mennyire kontrasztos ezt most, 2025-ben nézni, miközben akkoriban, amikor ezek élőben mentek és sokat láttam is a kétezres években felnőttként nem így tűnt, de mostanra mennyire mindent eluralt a posztmodern.
2 hónapja
Láttam. Igazad van, ez a kivételek közé tartozott, még akkor is, ha FAM-ot nem különösebben kedvelem. (Fankadelit pedig - mondanom se kell - egyáltalán nem.)Ezért jó Puzsér cssatornája a Szelsőközép, ott bele lehet futni önálló gondolatok ütközésébe, legutóbb a FAM vs. Fankadeli disputa volt ilyen. Igaz, értelme, haszna, relevanciája nem sok, de szórakoztatónak szórakoztató.Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Szerintem is így van. Nekem már túl sok, hogy folyton újságírók beszélgetnek újságírókkal, ráadásul többnyire táboron belül, vagy olyan politikai elemzők bölcselkednek, akiknek ugyanúgy nincsenek belsős infóik a Fidesz világából, ahogyan az ellenzéki/független újságíróknak sincsenek. Lakner kiemelkedik a mezőnyből, de még ő is kénytelen rendre elmondani, hogy amiről éppen feltevésként beszél, puszta spekuláció, mert nincsenek kontaktjai a Fideszhez. (Persze, ez nem az ő hibája.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ezért jó Puzsér cssatornája a Szelsőközép, ott bele lehet futni önálló gondolatok ütközésébe, legutóbb a FAM vs. Fankadeli disputa volt ilyen. Igaz, értelme, haszna, relevanciája nem sok, de szórakoztatónak szórakoztató.Van valami kiégés szerű a komplett “poltikai hirhátter, elemző, értelmező” műfajon belül.Szerintem is így van. Nekem már túl sok, hogy folyton újságírók beszélgetnek újságírókkal, ráadásul többnyire táboron belül, vagy olyan politikai elemzők bölcselkednek, akiknek ugyanúgy nincsenek belsős infóik a Fidesz világából, ahogyan az ellenzéki/független újságíróknak sincsenek. Lakner kiemelkedik a mezőnyből, de még ő is kénytelen rendre elmondani, hogy amiről éppen feltevésként beszél, puszta spekuláció, mert nincsenek kontaktjai a Fideszhez. (Persze, ez nem az ő hibája.)
MC12
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Ezt nem is tudtam. Tényleg az ukránok csináltak egy tiszás telcsit, amit Zelenszkij mutatott be?Politikailag úgy februárig ha ebben a mederben folyik a kampány tovább, akkor nagy izgalmak nem is várhatóak addig. Persze, bármelyik pillanatban történhet valami, ez egy ilyen műfaj, de azt meg úgyse látjuk előre.Aha, a miniszterelnök fb oldalára ilyen fake videókat raknak ki épp, nincs itt semmi látnivaló...
MC12
www.facebook.com/reel/3717892778504230
A qrva anyjukat már
r.baggio