Politika

46 feliratkozó

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
"Hollik István azt mondta, ha a Ryanair beépíti a különadót a jegyárba, arra is adót vetnek ki."

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 283 — Egyéb témák lakó
Gulyás:
"Szokatlan, hogy az árakon változtat valamelyik cég, és még szokatlanabb, hogy egy cég ilyen stílust megenged. Ahol van versenytárs, oda másik légitársasággal érdemes utazni - javasolta."
Mondjuk ez utóbbi javaslat is elég szokatlan, ha már itt tartunk 😀
Klaci79
Az nem szokatlan, ha egy külföldi multi vezetője lehülyézi, lebarmozza, beleáll egy ország miniszterébe, hogy utána az a multi feketelistára kerül a kormányzatnál.
Nem hiszem, hogy ez az USA-ban vagy Németországban másként lenne.
Sobri Jóska
Az USA-ban már FBI nyomozás lenne.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 638 — #NoStress
Gulyás:
"Szokatlan, hogy az árakon változtat valamelyik cég, és még szokatlanabb, hogy egy cég ilyen stílust megenged. Ahol van versenytárs, oda másik légitársasággal érdemes utazni - javasolta."
Klaci79
Az nem szokatlan, ha egy külföldi multi vezetője lehülyézi, lebarmozza, beleáll egy ország miniszterébe, hogy utána az a multi feketelistára kerül a kormányzatnál.
Nem hiszem, hogy ez az USA-ban vagy Németországban másként lenne.

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
Gulyás:
Klaci79
Én bő 2 hete Ryanairrel jöttem haza Budapestre. Minden rendben volt, 10 perccel hamarabb is landolt a gép. Még jó, hogy akkor még nem volt ez a Ryanairgate. Szégyelleném is magam.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Northern Illinois Huskies 22 372
Gulyás:
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 214 — Így remélem megfelelek nektek.....
 24.hu/belfold/2022/06/17/pinter-sandor-allomanygyules-elvonasok-varakozasok/
Beki
Ahogy mindenki várta....
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
 24.hu/belfold/2022/06/17/pinter-sandor-allomanygyules-elvonasok-varakozasok/
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 058 — Lucas Scott
Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.

Én ténylegesen megzavarodtam.
Gyurma Pappa
Mi az ellenkezője?
Bazzani
Hát, hogy nem még nem érték el a céljukat. Ugye az Lavrov mantrája, hogy addig mennek, míg nem érik el a céljukat.
Gyurma Pappa
Tudod elore a lenini úton.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 058 — Lucas Scott
 index.hu/belfold/2022/06/16/letszamleepites-kormanyhivatal-letszamcsokkentes/

30 mrd-t akarnak sporolni, leepitesek a kozszferaban.
Az a 30 mrd pont annyi, amennyi elvesziti a kozpenz jelleget egy jo fel ev alatt.
undisputedly
Az a baj ezzel h most már nagyrészt két ember van a kozigben: a csókos meg a szakember. Gondolhatod melyiket fogja érinteni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 515 — beers & Packers
Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?
Szokol
Nem értek hozzá, de olyan szintű insider trading mehet, hogy azt elképzelni se tudjuk

Ha a kisgömböc elkezdett harácsolni és elég nagyre hízott, onnan már nincs megállás, mindig kelhetnek a további milliárdok, hogy mikor tényleg beüt a krach, véletlenül se lógjanak a lámpavasakon
r.baggio
A legmegdöbbentőbb az az, hogy az átlagjóska még mindig nem fogta fel, hogy mi is jön valójában, ama teljes szépségében.

Hatalmas lehet a baj a színfalak mögött.
Amadeus
Arra gyanakszom, hogy OV orosz rulettet játszik, gazdasági és politikai értelemben egyaránt.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005
Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?
Szokol
Nem értek hozzá, de olyan szintű insider trading mehet, hogy azt elképzelni se tudjuk

Ha a kisgömböc elkezdett harácsolni és elég nagyre hízott, onnan már nincs megállás, mindig kelhetnek a további milliárdok, hogy mikor tényleg beüt a krach, véletlenül se lógjanak a lámpavasakon
r.baggio
A legmegdöbbentőbb az az, hogy az átlagjóska még mindig nem fogta fel, hogy mi is jön valójában, ama teljes szépségében.

Hatalmas lehet a baj a színfalak mögött.

Szerkesztette: Amadeus the Young

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 849
Kedvenc narratívám, hogy a háború okozza az inflációt.
Of course, nyilván nem segiti, de benzinárstop november 15. óta van, míg hatósági áras termékek bejelentésére január 12-én került sor.
A háború február 24-én kezdődött.

Szóval WTF?
gabokocka
előre tudták.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 066
Szokol

r.baggio
Vagy csúsztatott adó, esetleg a mostani extraprofit adó visszajuttatása a bankoknak egy későbbi időpontban.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005
Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.

Gyurma Pappa
mint egy elbaszott Belga szám.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 725 — no es importante
Szokol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 085 — Steelers fan
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 529
A kormány kövezte ki az utat a 400 forintos euróhoz

Nagyon durva, hogy a régióban is egyedüliként nálunk zuhan a pénzünk értéke. A legszomorúbb hogy szándékosan álltunk fejjel a földbe.
Mikey
nagyjából az orbáni gazd.politika lényegéről beszélünk. Ez az eredménye.

most mondanám, hogy 3 millió ember erre szavazott, de ez van, nem változtat azon, hogy az ágyba szart a haza.
Amadeus
A választás óta annyival el szoktam hallgattatni a morgókat, hogy "erre szavaztál, tapsolnod kellene hozzá, és nem morogni, szóval hallgass."

És mostanában tényleg el is hallgatnak, szóval kezd nekik is leesni a dolog.
Mikey
Tényleg kezd.

infostart.hu/belfold/2022/06/15/szazadveg-olvad-a-baloldal-szavazobazisa/amp
MC12
A választások után pár héttel-hónappal mindig tetőzik az éppen győztes párt népszerűsége, mert hozzájuk csapódnak a divatdrukkerek.

De egyébként tényleg, még ha a Fidesz népszerűsége meg is szenvedi az elkövetkező problémákat, ebből ez az ellenzék nem fog profitálni, mert egy részük teljesen amatőr és hülye, másik részük meg fejjel beleragadt az ideologikus hülyeségeikbe.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 25 138 — nabege2@yahoo.com
Ma tankoltam, literenként immár 300 forintot "fizetett" ebből az állam. A rezsicsökkentéssel együtt, ahol ugye a piaci árnál drágábban szerezzük be az oroszoktól a cuccost, honnan a jó büdös fenéből van erre pénz? És ami még fontosabb, minek?
r.baggio
OV megvédett bennünket és ő miatta kevesebbet fizetünk a benzinért, mint a nyugatiak.
Egyszerű szavazó csak ennyit lát és hidd el nem beszélek mellé, mert az én viszonylag értelmesnek gondolt kolléganőm is ezt mondja. De amúgy aki nem gondol bele, az honnan tudja, hogy hol van itt a bibi? Ő tényleg csak azt látja, hogy 480 aztán milyen fasza.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 638 — #NoStress
Tudja valaki mi itt a cél? Hová akar a kormány eljutni?

Egymást ütik az intézkedéseik. Még napon belül is.
zinedine5
Ma tankoltam, literenként immár 300 forintot "fizetett" ebből az állam. A rezsicsökkentéssel együtt, ahol ugye a piaci árnál drágábban szerezzük be az oroszoktól a cuccost, honnan a jó büdös fenéből van erre pénz? És ami még fontosabb, minek?
r.baggio
MMT, olvasd a Deficit Mítoszt, vagy halgass róla podcastet. 😛

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 924 — The Mathematician

Vrij6

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 725 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 283 — Egyéb témák lakó

Gyurma Pappa
Mi az ellenkezője?
Bazzani
Hát, hogy nem még nem érték el a céljukat. Ugye az Lavrov mantrája, hogy addig mennek, míg nem érik el a céljukat.

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 066
Nincsenek választások majdnem 2 évig, mi értelme annak, amit csinálnak?

Lehet, hogy rövidtávon háborognának az emberek, ha ezeket a faszságokat elengedik, de így pont hogy később üt be a majd a baj…
Jughead
és nagyobbat...
eaglesmcnabb
Addigra lesz más dolog amit lehet vétózni és pénzt kérni vagy jön valami pénz az EU-tól befoltozni a hiányt.
Lehet majd még több adót kivetni a még nagyobb extraprofitokra.
Lehet pénzt felvenni az oroszoktól meg a kínaiaktól.
Meg úgyse hagynak bennünket bebukni, görögökbe is öntötték a lóvét asszem...

Ilyen szempontból értem mit csinál a kormány, azt meg nem látom, hogy hagyná bebukni az országot és lelépne a lóvéval. Hova? Nem lenne beleszólása semmibe, jelentéktelen ember lenne, neki az EU-ban/világon erősködni a cél.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 652 — Keep pounding
Kedvenc narratívám, hogy a háború okozza az inflációt.
Of course, nyilván nem segiti, de benzinárstop november 15. óta van, míg hatósági áras termékek bejelentésére január 12-én került sor.
A háború február 24-én kezdődött.

Szóval WTF?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 705 — Axel Foley

Gyurma Pappa
Mi az ellenkezője?