Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
"Hollik István azt mondta, ha a Ryanair beépíti a különadót a jegyárba, arra is adót vetnek ki.""Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Az USA-ban már FBI nyomozás lenne.Gulyás:Az nem szokatlan, ha egy külföldi multi vezetője lehülyézi, lebarmozza, beleáll egy ország miniszterébe, hogy utána az a multi feketelistára kerül a kormányzatnál.
"Szokatlan, hogy az árakon változtat valamelyik cég, és még szokatlanabb, hogy egy cég ilyen stílust megenged. Ahol van versenytárs, oda másik légitársasággal érdemes utazni - javasolta."
Mondjuk ez utóbbi javaslat is elég szokatlan, ha már itt tartunk 😀
Klaci79
Nem hiszem, hogy ez az USA-ban vagy Németországban másként lenne.
Sobri Jóska
több mint 2 éve
Gulyás:Az nem szokatlan, ha egy külföldi multi vezetője lehülyézi, lebarmozza, beleáll egy ország miniszterébe, hogy utána az a multi feketelistára kerül a kormányzatnál.
"Szokatlan, hogy az árakon változtat valamelyik cég, és még szokatlanabb, hogy egy cég ilyen stílust megenged. Ahol van versenytárs, oda másik légitársasággal érdemes utazni - javasolta."
Klaci79
Nem hiszem, hogy ez az USA-ban vagy Németországban másként lenne.
több mint 2 éve
Gulyás:Én bő 2 hete Ryanairrel jöttem haza Budapestre. Minden rendben volt, 10 perccel hamarabb is landolt a gép. Még jó, hogy akkor még nem volt ez a Ryanairgate. Szégyelleném is magam.
Klaci79
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Klaci79
22 372
Gulyás:"Szokatlan, hogy az árakon változtat valamelyik cég, és még szokatlanabb, hogy egy cég ilyen stílust megenged. Ahol van versenytárs, oda másik légitársasággal érdemes utazni - javasolta."
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2022/06/17/pinter-sandor-allomanygyules-elvonasok-varakozasok/Ahogy mindenki várta....
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2022/06/17/pinter-sandor-allomanygyules-elvonasok-varakozasok/
több mint 2 éve
Tudod elore a lenini úton.Hát, hogy nem még nem érték el a céljukat. Ugye az Lavrov mantrája, hogy addig mennek, míg nem érik el a céljukat.Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.Mi az ellenkezője?
Én ténylegesen megzavarodtam.
Gyurma Pappa
Bazzani
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/06/16/letszamleepites-kormanyhivatal-letszamcsokkentes/Az a baj ezzel h most már nagyrészt két ember van a kozigben: a csókos meg a szakember. Gondolhatod melyiket fogja érinteni.
30 mrd-t akarnak sporolni, leepitesek a kozszferaban.
Az a 30 mrd pont annyi, amennyi elvesziti a kozpenz jelleget egy jo fel ev alatt.
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Arra gyanakszom, hogy OV orosz rulettet játszik, gazdasági és politikai értelemben egyaránt.A legmegdöbbentőbb az az, hogy az átlagjóska még mindig nem fogta fel, hogy mi is jön valójában, ama teljes szépségében.Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?Nem értek hozzá, de olyan szintű insider trading mehet, hogy azt elképzelni se tudjuk
Szokol
Ha a kisgömböc elkezdett harácsolni és elég nagyre hízott, onnan már nincs megállás, mindig kelhetnek a további milliárdok, hogy mikor tényleg beüt a krach, véletlenül se lógjanak a lámpavasakon
r.baggio
Hatalmas lehet a baj a színfalak mögött.
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
A legmegdöbbentőbb az az, hogy az átlagjóska még mindig nem fogta fel, hogy mi is jön valójában, ama teljes szépségében.Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?Nem értek hozzá, de olyan szintű insider trading mehet, hogy azt elképzelni se tudjuk
Szokol
Ha a kisgömböc elkezdett harácsolni és elég nagyre hízott, onnan már nincs megállás, mindig kelhetnek a további milliárdok, hogy mikor tényleg beüt a krach, véletlenül se lógjanak a lámpavasakon
r.baggio
Hatalmas lehet a baj a színfalak mögött.
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Mikey
18 849
Kedvenc narratívám, hogy a háború okozza az inflációt.előre tudták.
Of course, nyilván nem segiti, de benzinárstop november 15. óta van, míg hatósági áras termékek bejelentésére január 12-én került sor.
A háború február 24-én kezdődött.
Szóval WTF?
gabokocka
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 066
Vagy csúsztatott adó, esetleg a mostani extraprofit adó visszajuttatása a bankoknak egy későbbi időpontban.Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?Nem értek hozzá, de olyan szintű insider trading mehet, hogy azt elképzelni se tudjuk
Szokol
r.baggio
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.mint egy elbaszott Belga szám.
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?Nem értek hozzá, de olyan szintű insider trading mehet, hogy azt elképzelni se tudjuk
Szokol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Délelőtt kamatemelés, délután kamatstop. Tehát megemelem a kamatot, de nem aszerint kell fizetni. Ezt így hogy és miért?
több mint 2 éve
Kampman
28 529
A választások után pár héttel-hónappal mindig tetőzik az éppen győztes párt népszerűsége, mert hozzájuk csapódnak a divatdrukkerek.Tényleg kezd.A választás óta annyival el szoktam hallgattatni a morgókat, hogy "erre szavaztál, tapsolnod kellene hozzá, és nem morogni, szóval hallgass."A kormány kövezte ki az utat a 400 forintos euróhoznagyjából az orbáni gazd.politika lényegéről beszélünk. Ez az eredménye.
Nagyon durva, hogy a régióban is egyedüliként nálunk zuhan a pénzünk értéke. A legszomorúbb hogy szándékosan álltunk fejjel a földbe.
Mikey
most mondanám, hogy 3 millió ember erre szavazott, de ez van, nem változtat azon, hogy az ágyba szart a haza.
Amadeus
És mostanában tényleg el is hallgatnak, szóval kezd nekik is leesni a dolog.
Mikey
infostart.hu/belfold/2022/06/15/szazadveg-olvad-a-baloldal-szavazobazisa/amp
MC12
De egyébként tényleg, még ha a Fidesz népszerűsége meg is szenvedi az elkövetkező problémákat, ebből ez az ellenzék nem fog profitálni, mert egy részük teljesen amatőr és hülye, másik részük meg fejjel beleragadt az ideologikus hülyeségeikbe.
több mint 2 éve
Ma tankoltam, literenként immár 300 forintot "fizetett" ebből az állam. A rezsicsökkentéssel együtt, ahol ugye a piaci árnál drágábban szerezzük be az oroszoktól a cuccost, honnan a jó büdös fenéből van erre pénz? És ami még fontosabb, minek?OV megvédett bennünket és ő miatta kevesebbet fizetünk a benzinért, mint a nyugatiak.
r.baggio
Egyszerű szavazó csak ennyit lát és hidd el nem beszélek mellé, mert az én viszonylag értelmesnek gondolt kolléganőm is ezt mondja. De amúgy aki nem gondol bele, az honnan tudja, hogy hol van itt a bibi? Ő tényleg csak azt látja, hogy 480 aztán milyen fasza.
több mint 2 éve
Tudja valaki mi itt a cél? Hová akar a kormány eljutni?
Egymást ütik az intézkedéseik. Még napon belül is.
zinedine5
Ma tankoltam, literenként immár 300 forintot "fizetett" ebből az állam. A rezsicsökkentéssel együtt, ahol ugye a piaci árnál drágábban szerezzük be az oroszoktól a cuccost, honnan a jó büdös fenéből van erre pénz? És ami még fontosabb, minek?MMT, olvasd a Deficit Mítoszt, vagy halgass róla podcastet. 😛
r.baggio
több mint 2 éve
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ma tankoltam, literenként immár 300 forintot "fizetett" ebből az állam. A rezsicsökkentéssel együtt, ahol ugye a piaci árnál drágábban szerezzük be az oroszoktól a cuccost, honnan a jó büdös fenéből van erre pénz? És ami még fontosabb, minek?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hát, hogy nem még nem érték el a céljukat. Ugye az Lavrov mantrája, hogy addig mennek, míg nem érik el a céljukat.Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.Mi az ellenkezője?
Gyurma Pappa
Bazzani
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 066
Addigra lesz más dolog amit lehet vétózni és pénzt kérni vagy jön valami pénz az EU-tól befoltozni a hiányt.Nincsenek választások majdnem 2 évig, mi értelme annak, amit csinálnak?és nagyobbat...
Lehet, hogy rövidtávon háborognának az emberek, ha ezeket a faszságokat elengedik, de így pont hogy később üt be a majd a baj…
Jughead
eaglesmcnabb
Lehet majd még több adót kivetni a még nagyobb extraprofitokra.
Lehet pénzt felvenni az oroszoktól meg a kínaiaktól.
Meg úgyse hagynak bennünket bebukni, görögökbe is öntötték a lóvét asszem...
Ilyen szempontból értem mit csinál a kormány, azt meg nem látom, hogy hagyná bebukni az országot és lelépne a lóvéval. Hova? Nem lenne beleszólása semmibe, jelentéktelen ember lenne, neki az EU-ban/világon erősködni a cél.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Kedvenc narratívám, hogy a háború okozza az inflációt.Of course, nyilván nem segiti, de benzinárstop november 15. óta van, míg hatósági áras termékek bejelentésére január 12-én került sor.
A háború február 24-én kezdődött.
Szóval WTF?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.Mi az ellenkezője?
Gyurma Pappa