Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
picanha koviubival 😀Nyehh, nekem jó lesz ezek helyett egy kobe wagyu.Alap. Haljunk meg ételmérgezésben legalább közösen 😊 ha ezt túléljük, jöhet egy adag fugu is.de hívd is meg a topikot rá!Ezt leadom a következő catering rendelésnèl.amúgy miért szar minden konferencián a kaja?Mert nehéz belőni az egyensúlyt, ha a brigád egyik fele pacalt zabálna, a másik meg bárányherébe töltött szalamandra-vesét konfitált strucc-szívizomhúrral. Marad a Cordon Bleu.
Amadeus von Dollárbaloldal
somoskovig
MC12
MC12
Vagy cigánypecsenye koviubival.
😁
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nyehh, nekem jó lesz ezek helyett egy kobe wagyu.Alap. Haljunk meg ételmérgezésben legalább közösen 😊 ha ezt túléljük, jöhet egy adag fugu is.de hívd is meg a topikot rá!Ezt leadom a következő catering rendelésnèl.amúgy miért szar minden konferencián a kaja?Mert nehéz belőni az egyensúlyt, ha a brigád egyik fele pacalt zabálna, a másik meg bárányherébe töltött szalamandra-vesét konfitált strucc-szívizomhúrral. Marad a Cordon Bleu.
somoskovig
MC12
MC12
Vagy cigánypecsenye koviubival.
😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Alap. Haljunk meg ételmérgezésben legalább közösen 😊 ha ezt túléljük, jöhet egy adag fugu is.de hívd is meg a topikot rá!Ezt leadom a következő catering rendelésnèl.amúgy miért szar minden konferencián a kaja?Mert nehéz belőni az egyensúlyt, ha a brigád egyik fele pacalt zabálna, a másik meg bárányherébe töltött szalamandra-vesét konfitált strucc-szívizomhúrral. Marad a Cordon Bleu.
somoskovig
MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Azért szar a szabása mert az elképzelt tömeg testalkatához szabják, pont ezért viszont nagyon keveseken áll jól. Valamelyik része tuti nem lesz jó. (Ujja, reverje, szélessége stb.) Plusz erre rájön a slim fit, ami meg aztán végképp nagyon szűk szegmensen áll valahogy - annál többen hordják…. - és kész is a vizuális környezetszennyezés. A Van Graf jó és a F&H is, nekem is van F&H szmoking ingem vagy 7 éve vettem de a mai napig tökéletes.Nem lenne baj a tömegöltönnyel, ha nem lenne annyira szar a szabása.Mert ezen spórolnak. És ezen a legegyszerűbb spórolni.nem tudom melyik rosszabb, az átlag catering vagy a zara öltöny.Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketKülönös perverzióid vannak. Én próbálom megúszni ezeket mert ANNYIRA nem jó a kaja. És pia sincs. Ellenben rengeteg slim fit zara öltöny és _ugyanolyanra_ belőtt “barber-haj” annál inkább. Respect, hogy végigülted.
Fontos_Vidra
MC12
amúgy miért szar minden konferencián a kaja?
A zara öltöny. A szar cateringnél dönthetsz úgy, hogy nem eszed meg. A zara öltönynèl úgy döntöttél, hogy a tömeghez tartozol, ami - idehaza - szükségszerűen igénytelen.
MC12
Korábban viszonylag sokat vásároltam ott, de mindegyik cuccommal van valami ami nem tetszik.
Ezzel szemben bemegyek a VanGrafba, megveszem ugyanannyiért a sajátmárkás Finshley&Harding inget, egyebet és kényelmesen érzem magam, plusz mellette jól is áll.
Ja, amikor esküvőre Zarából jön az öltöny...
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Nem lenne baj a tömegöltönnyel, ha nem lenne annyira szar a szabása.Mert ezen spórolnak. És ezen a legegyszerűbb spórolni.nem tudom melyik rosszabb, az átlag catering vagy a zara öltöny.Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketKülönös perverzióid vannak. Én próbálom megúszni ezeket mert ANNYIRA nem jó a kaja. És pia sincs. Ellenben rengeteg slim fit zara öltöny és _ugyanolyanra_ belőtt “barber-haj” annál inkább. Respect, hogy végigülted.
Fontos_Vidra
MC12
A zara öltöny. A szar cateringnél dönthetsz úgy, hogy nem eszed meg. A zara öltönynèl úgy döntöttél, hogy a tömeghez tartozol, ami - idehaza - szükségszerűen igénytelen.
MC12
Korábban viszonylag sokat vásároltam ott, de mindegyik cuccommal van valami ami nem tetszik.
Ezzel szemben bemegyek a VanGrafba, megveszem ugyanannyiért a sajátmárkás Finshley&Harding inget, egyebet és kényelmesen érzem magam, plusz mellette jól is áll.
Ja, amikor esküvőre Zarából jön az öltöny...
több mint 2 éve
de hívd is meg a topikot rá!Ezt leadom a következő catering rendelésnèl.amúgy miért szar minden konferencián a kaja?Mert nehéz belőni az egyensúlyt, ha a brigád egyik fele pacalt zabálna, a másik meg bárányherébe töltött szalamandra-vesét konfitált strucc-szívizomhúrral. Marad a Cordon Bleu.
somoskovig
MC12
több mint 2 éve
Ezt leadom a következő catering rendelésnèl.amúgy miért szar minden konferencián a kaja?Mert nehéz belőni az egyensúlyt, ha a brigád egyik fele pacalt zabálna, a másik meg bárányherébe töltött szalamandra-vesét konfitált strucc-szívizomhúrral. Marad a Cordon Bleu.
somoskovig
több mint 2 éve
amúgy miért szar minden konferencián a kaja?Mert nehéz belőni az egyensúlyt, ha a brigád egyik fele pacalt zabálna, a másik meg bárányherébe töltött szalamandra-vesét konfitált strucc-szívizomhúrral. Marad a Cordon Bleu.
több mint 2 éve
Mert ezen spórolnak. És ezen a legegyszerűbb spórolni.nem tudom melyik rosszabb, az átlag catering vagy a zara öltöny.Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketKülönös perverzióid vannak. Én próbálom megúszni ezeket mert ANNYIRA nem jó a kaja. És pia sincs. Ellenben rengeteg slim fit zara öltöny és _ugyanolyanra_ belőtt “barber-haj” annál inkább. Respect, hogy végigülted.
Fontos_Vidra
MC12
több mint 2 éve
nem tudom melyik rosszabb, az átlag catering vagy a zara öltöny.Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketKülönös perverzióid vannak. Én próbálom megúszni ezeket mert ANNYIRA nem jó a kaja. És pia sincs. Ellenben rengeteg slim fit zara öltöny és _ugyanolyanra_ belőtt “barber-haj” annál inkább. Respect, hogy végigülted.
Fontos_Vidra
MC12
több mint 2 éve
Iváncsán fasza lett a kobaltmérgezés.Nyugi, ha majd felépül az akksigyár, minden rendben lesz.
több mint 2 éve
Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketKülönös perverzióid vannak. Én próbálom megúszni ezeket mert ANNYIRA nem jó a kaja. És pia sincs. Ellenben rengeteg slim fit zara öltöny és _ugyanolyanra_ belőtt “barber-haj” annál inkább. Respect, hogy végigülted.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Iváncsán fasza lett a kobaltmérgezés.
több mint 2 éve
Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketgyanús hogy mazochista vagy
hát baszki, nagy márton kezdte a hablatyolást angolul, kb ugyanazt mondta el nagyon szép grafikonokkal megtámogatva, amit tegnap is valamelyik interjúban: eu nem ad pénzt, bezzeg a fdi, magyarország nagyon jól teljesít, nem hiába mindenki itt feltet be, kivéve persze az usa-t, németországot és franciaországot. megtudtam azt is, hogy magyarország azért engedte el azt a kikötést a külföldi beruházóknak, hogy muszáj magyar munkahelyeket fenntartani, esetleg újakat létrehozni (azaz jöhet a külföldi munkaerő) mert magyarországon nincs munkanélküliség (ezt azért ízlelgessük [itt nevettem fel egyedüliként a tömegben]) 😀
majd jött az energia háború panel, ami egy nagyon durva echo chamber volt, persze mit is vártam. tájékoztatlak titeket, hogy hiba volt energia háborút indítani oroszországgal, európa nemsokára elveszíti minden gazdasági erejét és turista központ marad csak (“old building, good vibe, good food” Bacsa György, mol magyar ügyvezető igazgatója), csak az usa és kína (távol-kelet) nyert a háborúval. a mai, amerikaiaktól átvett, ideológia vezérelt diplomácia amúgy is rossz irány, a pragmatizmus az út. oroszország kiváló kereskedelmi partner, mert miután az eu elkezdte szankcionálni őket, továbbra is adtak gázt (ugye milyen jófejek). [nekem itt az volt az igazán meglepő, hogy senki sem gondolt bele, hogy 20 év alatt sok minden fejlődhet, valtozhat]
engem ezután elvesztettek, mert a nemzetközi jogot egyáltalán nem értem
az ebéd finom volt.😊
Fontos_Vidra

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketBennem ilyenkor azért van némi szekunder szégyenérzet, hogy egy ilyen fazon képviseli az országomat - így valahol engem is - angolul, egy nemzetközi fórumon.
hát baszki, nagy márton kezdte a hablatyolást angolul, kb ugyanazt mondta el nagyon szép grafikonokkal megtámogatva, amit tegnap is valamelyik interjúban: eu nem ad pénzt, bezzeg a fdi, magyarország nagyon jól teljesít, nem hiába mindenki itt feltet be, kivéve persze az usa-t, németországot és franciaországot. megtudtam azt is, hogy magyarország azért engedte el azt a kikötést a külföldi beruházóknak, hogy muszáj magyar munkahelyeket fenntartani, esetleg újakat létrehozni (azaz jöhet a külföldi munkaerő) mert magyarországon nincs munkanélküliség (ezt azért ízlelgessük [itt nevettem fel egyedüliként a tömegben]) 😀
majd jött az energia háború panel, ami egy nagyon durva echo chamber volt, persze mit is vártam. tájékoztatlak titeket, hogy hiba volt energia háborút indítani oroszországgal, európa nemsokára elveszíti minden gazdasági erejét és turista központ marad csak (“old building, good vibe, good food” Bacsa György, mol magyar ügyvezető igazgatója), csak az usa és kína (távol-kelet) nyert a háborúval. a mai, amerikaiaktól átvett, ideológia vezérelt diplomácia amúgy is rossz irány, a pragmatizmus az út. oroszország kiváló kereskedelmi partner, mert miután az eu elkezdte szankcionálni őket, továbbra is adtak gázt (ugye milyen jófejek). [nekem itt az volt az igazán meglepő, hogy senki sem gondolt bele, hogy 20 év alatt sok minden fejlődhet, valtozhat]
az ebéd finom volt.😊
Fontos_Vidra
Ja, és meglep, hogy nem repedt meg a plafon amikor az orosz, mint megbízható energiaszállító szöveg elhangzott. 😊 Bezzeg a megbízhatatlan nyugat gondolom. Akik simán megcsinálják, hogy összebalhéznak a tranzit díjon az
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketrespect, hogy végigülted
az ebéd finom volt.😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
index.hu/gazdasag/2023/06/07/berek-munka-jovedelem-netto-felmillio-ksh/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggéseketEz kicsit durva penitencia azért, én anno mindig megúsztam 3 Miatyánkkal meg 1 Üdvözléggyel... 😀
az ebéd finom volt.😊
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Voltam ma az MCC Peace Forumán 😀 nem vagyok képzett közgazdász, sem jogász, de sokat olvasok a témában, szerintem tájékozott vagyok és átlátok alapvető összefüggésekethát baszki, nagy márton kezdte a hablatyolást angolul, kb ugyanazt mondta el nagyon szép grafikonokkal megtámogatva, amit tegnap is valamelyik interjúban: eu nem ad pénzt, bezzeg a fdi, magyarország nagyon jól teljesít, nem hiába mindenki itt feltet be, kivéve persze az usa-t, németországot és franciaországot. megtudtam azt is, hogy magyarország azért engedte el azt a kikötést a külföldi beruházóknak, hogy muszáj magyar munkahelyeket fenntartani, esetleg újakat létrehozni (azaz jöhet a külföldi munkaerő) mert magyarországon nincs munkanélküliség (ezt azért ízlelgessük [itt nevettem fel egyedüliként a tömegben]) 😀
az ebéd finom volt.😊
több mint 2 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20230607_Nagy_Marton_allami_ingatlanok_nemzeti_vagyongyurcsányi gazdaságpolitika vagy mi a bré van?
több mint 2 éve
de nem jó, mert gátolja a mielőbbi, gazdaságos ügyintézést. Nekem sem jó 10 órát pöcsölni egy ilyen üggyel, mert az ügyfél nem fogja kifizetni a 400.000 forintot rá. Sőt, közigből kifejezetten káros egy ilyen hülye.arra gondoltam, hogy ha kozigbol van vki a tuloldalon az jo neked vagy ha ugyved kollega is ideesik.1: nem, inkább szakmát tanulnék.aztán közölte, hogy újra kell kezdenem kint, mivel 30 éve másképp oktatnak a német jogi karokon így nem tudnak átvenni egy az egyben. Így nem lett belőlem német jogász.ad1: azert ma mar lehet inkabb ujra kezdened?
A problémamegoldás képességének hiánya valid, minden nap szembejön a munkában.
ad2: az meg, hogy a tuloldalon ilyen kepessegek hianyoznak, az neked jo. nincs verseny 😉
csebi
2: miért jó nekem, hogy egy rendőr, hatósági ügyintéző, titkár, bíró inkompetens?
Több ügyem volt, ahol már a feljelentést ügyészig kellett vinni, mert a rendőr/navos nem értette meg, hogy mi történt az adott ügyben. Fiatal, 22-23 éves rendőr hadnagyoknak kell elmagyarázni a Be-t és a Btk-t munka közben. Nem őket akarom bántani, mert ők ugyanúgy áldozatai a rendszernek, hiszen tudás és felkészítés nélkül, apróért dobják őket a vízbe.
Földhivatali ügyben 6 hónapot vártunk, mert az ügyintéző nem tudta, hogy közös tulajdonos advétnél mit kell csinálni és félt saját hatáskörben dönteni, de annyira, hogy hp végzést sem mert kiadni.
Sorolhatnám estig. Teljes inkompetencia oda-vissza, erőforráshiány.
csebi
több mint 2 éve
Szerintem mindenki tud sok jó történetet a sulikból.Én lemondtam sok mindenről,hogy bekerüljenek a nem állami/egyházi suliba. Remélem jó döntés volt.
több mint 2 éve
arra gondoltam, hogy ha kozigbol van vki a tuloldalon az jo neked vagy ha ugyved kollega is ideesik.1: nem, inkább szakmát tanulnék.aztán közölte, hogy újra kell kezdenem kint, mivel 30 éve másképp oktatnak a német jogi karokon így nem tudnak átvenni egy az egyben. Így nem lett belőlem német jogász.ad1: azert ma mar lehet inkabb ujra kezdened?
ad2: az meg, hogy a tuloldalon ilyen kepessegek hianyoznak, az neked jo. nincs verseny 😉
csebi
2: miért jó nekem, hogy egy rendőr, hatósági ügyintéző, titkár, bíró inkompetens?
Több ügyem volt, ahol már a feljelentést ügyészig kellett vinni, mert a rendőr/navos nem értette meg, hogy mi történt az adott ügyben. Fiatal, 22-23 éves rendőr hadnagyoknak kell elmagyarázni a Be-t és a Btk-t munka közben. Nem őket akarom bántani, mert ők ugyanúgy áldozatai a rendszernek, hiszen tudás és felkészítés nélkül, apróért dobják őket a vízbe.
Földhivatali ügyben 6 hónapot vártunk, mert az ügyintéző nem tudta, hogy közös tulajdonos advétnél mit kell csinálni és félt saját hatáskörben dönteni, de annyira, hogy hp végzést sem mert kiadni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
1: nem, inkább szakmát tanulnék.aztán közölte, hogy újra kell kezdenem kint, mivel 30 éve másképp oktatnak a német jogi karokon így nem tudnak átvenni egy az egyben. Így nem lett belőlem német jogász.ad1: azert ma mar lehet inkabb ujra kezdened?
csebi
több mint 2 éve
aztán közölte, hogy újra kell kezdenem kint, mivel 30 éve másképp oktatnak a német jogi karokon így nem tudnak átvenni egy az egyben. Így nem lett belőlem német jogász.ad1: azert ma mar lehet inkabb ujra kezdened?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.