NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 283 — Egyéb témák lakó
Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.

Én ténylegesen megzavarodtam.

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!
Tudja valaki mi itt a cél? Hová akar a kormány eljutni?

Egymást ütik az intézkedéseik. Még napon belül is.
zinedine5
Megpróbálják kiszorítani/ignorálni a piaci folyamatokat. Eddig ebbe kb mindenki belebukott, de hát na, úgy látszik, nem tanulták meg a leckét.

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 473 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 515 — beers & Packers
Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberig
Klaci79
Melyik év októberig? Helló forint!
csipkelli
Gyorsan visszakúszott 398-ra. Nem mondhatnám, hogy a Matolcsy bejelentése után bekövetkezett csökkenés trendként folytatódik.
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 705 — Axel Foley
Klaci79
Kis boltokban nálunk már így sincs olaj, liszt meg cukor sehol....

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Northern Illinois Huskies 22 371
Klaci79
Üzemanyagnál én várok egy kis csavart még .
vhsboxer
Én is vártam, ég 530-at. De maradt.
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nincsenek választások majdnem 2 évig, mi értelme annak, amit csinálnak?

Lehet, hogy rövidtávon háborognának az emberek, ha ezeket a faszságokat elengedik, de így pont hogy később üt be a majd a baj…
Jughead
és nagyobbat...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 288
Nincsenek választások majdnem 2 évig, mi értelme annak, amit csinálnak?

Lehet, hogy rövidtávon háborognának az emberek, ha ezeket a faszságokat elengedik, de így pont hogy később üt be a majd a baj…
több mint 2 éve
csipkelli 4 008
Klaci79
Melyik év októberig? Helló forint!
több mint 2 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 657 — Ajmo Vatreni
Tudja valaki mi itt a cél? Hová akar a kormány eljutni?

Egymást ütik az intézkedéseik. Még napon belül is.
több mint 2 éve
vhsboxer 102
Klaci79
Üzemanyagnál én várok egy kis csavart még .
több mint 2 éve
több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 352 — 49ers GM
 index.hu/belfold/2022/06/16/letszamleepites-kormanyhivatal-letszamcsokkentes/

30 mrd-t akarnak sporolni, leepitesek a kozszferaban.
Az a 30 mrd pont annyi, amennyi elvesziti a kozpenz jelleget egy jo fel ev alatt.
undisputedly
Fél hónap sincs az a fél év, de ja.

több mint 2 éve
Június 30-án lejár a moratórium a hiteleknél.
Most azt mondom, hogy meghosszabbítják majd, mert ezt is ki lehet fizettetni a bankokkal, így csak politikai nyereséget hoz.
Komoly emelkedés lenne most a hiteleknél, illetve az új hitelek elképesztően megdrágulnak(megdrágultak).
Persze a forint védelme itt már fontosabb...
Baromira kellene az az euró...
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 195 — SuperBowl Champions 2013/2014
 index.hu/belfold/2022/06/16/letszamleepites-kormanyhivatal-letszamcsokkentes/

30 mrd-t akarnak sporolni, leepitesek a kozszferaban.
Az a 30 mrd pont annyi, amennyi elvesziti a kozpenz jelleget egy jo fel ev alatt.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 283 — Egyéb témák lakó
"Az MNB soron kívül 7 százalék fölé emelte az irányadó kamatot"

hasítunk
Amadeus
Ezt valaki magyarázza már el nekem közérthetően, hogy ez konkrétan mit jelent.
Solymi
Kamatpolitika: a refinanszírozási hitelek kamatlábának változtatásával indirekt módon, a piaci szereplők pénzkeresletén keresztül tud hatni a jegybank a pénzmennyiség alakulására. Ha a refinanszírozási kamatlábat emelik, akkor a pénzintézetek is emelik saját hitelkamataikat, így a gazdálkodók pénzigénye csökkenni fog. Amennyiben csökkentik, úgy növekszik a pénzkereslet és ezzel a pénz mennyisége is. Amennyiben egy bank nem él a refinanszírozási hitel lehetőségével, úgy nincs kihatással rá ez a politika. Bizonyos esetekben a vállalatok reakciója is eltérhet a kamatlábak növelésekor. A vállalati költségeken belül a kamatköltség nem biztos, hogy mindig a legjelentősebb. A kamatköltség esetleg áthárítható a vevőkre, vagy kedvező piaci lehetőségek esetén a vállalatok magasabb kamatlábat is elfogadhatónak tartanak.Wikipedia
Több kamat --> drágább hitelek --> csökkenő hitelezés --> lehűtött gazdaság --> csökkenő kínálati infláció (csak sajnos nem működik)

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 845
A kormány kövezte ki az utat a 400 forintos euróhoz

Nagyon durva, hogy a régióban is egyedüliként nálunk zuhan a pénzünk értéke. A legszomorúbb hogy szándékosan álltunk fejjel a földbe.
Mikey
nagyjából az orbáni gazd.politika lényegéről beszélünk. Ez az eredménye.

most mondanám, hogy 3 millió ember erre szavazott, de ez van, nem változtat azon, hogy az ágyba szart a haza.
Amadeus
A választás óta annyival el szoktam hallgattatni a morgókat, hogy "erre szavaztál, tapsolnod kellene hozzá, és nem morogni, szóval hallgass."

És mostanában tényleg el is hallgatnak, szóval kezd nekik is leesni a dolog.
Mikey
Tényleg kezd.

infostart.hu/belfold/2022/06/15/szazadveg-olvad-a-baloldal-szavazobazisa/amp
MC12
52 helyett 51%, valóban.

Egyébként nem erről beszéltem. Nincs kétségem afelől hogy azok az ismerőseim is, akik az utóbbi időkben elkezdtek kritikus hangokat felütni, gondolkodás nélkül a Fideszre szavaznának most hétvégén is, ha megtehetnék. Arról beszéltem, hogy már olyanoktól is hallok kritikus megnyilvánulásokat, akik eddig minden egyes dolgukat habzó szájjal védték.

Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 064

hasítunk
Amadeus
Ezt valaki magyarázza már el nekem közérthetően, hogy ez konkrétan mit jelent.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005

hasítunk

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 005
 hvg.hu/gazdasag/20220616_elbocsatas_kozszolgalat_koltsegvetes_sporolas

A Főninek fizuemelés jár, nektek meg ez.

"Szabolcsban akár tíz százalék fölötti lehet a létszámcsökkentés..."

A legszegényebb településeken várható a legnagyobb elbocsátás. De legalább ott mindenki erre szavazott.
Vrij6
lesz itt még hüppögés meg bambulás
Amadeus
"Továbbra is az a célunk, hogy kizárólag csak annyian dolgozzanak a központi közigazgatásban, mint amennyire feltétlenül szükség van"
egyszerre van sokan és kevesen amúgy, vicc
Negritis
ezen kellene elgondolkodni.

Persze nem fognak.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 467

Nagyon durva, hogy a régióban is egyedüliként nálunk zuhan a pénzünk értéke. A legszomorúbb hogy szándékosan álltunk fejjel a földbe.
Mikey

most mondanám, hogy 3 millió ember erre szavazott, de ez van, nem változtat azon, hogy az ágyba szart a haza.
Amadeus
A választás óta annyival el szoktam hallgattatni a morgókat, hogy "erre szavaztál, tapsolnod kellene hozzá, és nem morogni, szóval hallgass."

És mostanában tényleg el is hallgatnak, szóval kezd nekik is leesni a dolog.
Mikey
Tényleg kezd.

infostart.hu/belfold/2022/06/15/szazadveg-olvad-a-baloldal-szavazobazisa/amp

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 578 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jó azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha az ellenzék nyer, nekik kb ezeket meg kellett volna húzni, így azért jobb, hogy a fideszre haragszanak az emberek 😊
NB2
Egyrészt azért nem annyira haragszanak, elég megnézni a kommenteket, ha van is hibás, mindig más 😀.

Másrészt azért kizárt hogy pl. az euró ennyi lenne mint most, dehát ugye nincs hatással az életünkre hogy a forint lassan seggtörlésre sem jó 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 468 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/belfold/2022/06/16/mnb-est-media-bennfentes-kereskedelem-n-peter-tasnadi-laszlo/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 25 136 — nabege2@yahoo.com
Jó azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha az ellenzék nyer, nekik kb ezeket meg kellett volna húzni, így azért jobb, hogy a fideszre haragszanak az emberek 😊
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 468 — Lájkold a zsűrit!

Mikey

Amadeus
Ha még erre szavazott volna, de nem, mert hülye hozzá h megértse, egyszerűen jobb 1bites üzeneteket talált a Fidesz, mint az ellenzék.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...