NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Karácsonyi dupla
560
60
19:00-től, NETFLIX
Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Most ezt már nem nagyon értem. Tegnap meg voltam győződve hogy az oroszok súgtak, hogy vége a háborúnak Putyin nagy beszédével holnap (vagy legalábbis valami béke tárgyalás elkezdődik), ma abban vagyok biztos, hogy az ellenkezője lesz.Én ténylegesen megzavarodtam.
több mint 2 éve
Tudja valaki mi itt a cél? Hová akar a kormány eljutni?Megpróbálják kiszorítani/ignorálni a piaci folyamatokat. Eddig ebbe kb mindenki belebukott, de hát na, úgy látszik, nem tanulták meg a leckét.
Egymást ütik az intézkedéseik. Még napon belül is.
zinedine5
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Gyorsan visszakúszott 398-ra. Nem mondhatnám, hogy a Matolcsy bejelentése után bekövetkezett csökkenés trendként folytatódik.Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberigMelyik év októberig? Helló forint!
Klaci79
csipkelli
több mint 2 éve
Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberigKis boltokban nálunk már így sincs olaj, liszt meg cukor sehol....
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 371
Én is vártam, ég 530-at. De maradt.Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberigÜzemanyagnál én várok egy kis csavart még .
Klaci79
vhsboxer
több mint 2 éve
Nincsenek választások majdnem 2 évig, mi értelme annak, amit csinálnak?és nagyobbat...
Lehet, hogy rövidtávon háborognának az emberek, ha ezeket a faszságokat elengedik, de így pont hogy később üt be a majd a baj…
Jughead
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jughead
5 288
Nincsenek választások majdnem 2 évig, mi értelme annak, amit csinálnak?Lehet, hogy rövidtávon háborognának az emberek, ha ezeket a faszságokat elengedik, de így pont hogy később üt be a majd a baj…
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberigMelyik év októberig? Helló forint!
Klaci79
több mint 2 éve
Tudja valaki mi itt a cél? Hová akar a kormány eljutni?Egymást ütik az intézkedéseik. Még napon belül is.
több mint 2 éve
vhsboxer
102
Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberigÜzemanyagnál én várok egy kis csavart még .
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 371
Októberig nincs valtozas. Maradnak az árak! A hitelek decemberig
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/06/16/letszamleepites-kormanyhivatal-letszamcsokkentes/Fél hónap sincs az a fél év, de ja.
30 mrd-t akarnak sporolni, leepitesek a kozszferaban.
Az a 30 mrd pont annyi, amennyi elvesziti a kozpenz jelleget egy jo fel ev alatt.
undisputedly
több mint 2 éve
Klaci79
22 371
Június 30-án lejár a moratórium a hiteleknél. Most azt mondom, hogy meghosszabbítják majd, mert ezt is ki lehet fizettetni a bankokkal, így csak politikai nyereséget hoz.
Komoly emelkedés lenne most a hiteleknél, illetve az új hitelek elképesztően megdrágulnak(megdrágultak).
Persze a forint védelme itt már fontosabb...
Baromira kellene az az euró...
több mint 2 éve
index.hu/belfold/2022/06/16/letszamleepites-kormanyhivatal-letszamcsokkentes/30 mrd-t akarnak sporolni, leepitesek a kozszferaban.
Az a 30 mrd pont annyi, amennyi elvesziti a kozpenz jelleget egy jo fel ev alatt.
több mint 2 éve
"Az MNB soron kívül 7 százalék fölé emelte az irányadó kamatot"Ezt valaki magyarázza már el nekem közérthetően, hogy ez konkrétan mit jelent.
hasítunk
Amadeus
Solymi
Kamatpolitika: a refinanszírozási hitelek kamatlábának változtatásával indirekt módon, a piaci szereplők pénzkeresletén keresztül tud hatni a jegybank a pénzmennyiség alakulására. Ha a refinanszírozási kamatlábat emelik, akkor a pénzintézetek is emelik saját hitelkamataikat, így a gazdálkodók pénzigénye csökkenni fog. Amennyiben csökkentik, úgy növekszik a pénzkereslet és ezzel a pénz mennyisége is. Amennyiben egy bank nem él a refinanszírozási hitel lehetőségével, úgy nincs kihatással rá ez a politika. Bizonyos esetekben a vállalatok reakciója is eltérhet a kamatlábak növelésekor. A vállalati költségeken belül a kamatköltség nem biztos, hogy mindig a legjelentősebb. A kamatköltség esetleg áthárítható a vevőkre, vagy kedvező piaci lehetőségek esetén a vállalatok magasabb kamatlábat is elfogadhatónak tartanak.WikipediaTöbb kamat --> drágább hitelek --> csökkenő hitelezés --> lehűtött gazdaság --> csökkenő kínálati infláció (csak sajnos nem működik)
több mint 2 éve
Mikey
18 845
52 helyett 51%, valóban.Tényleg kezd.A választás óta annyival el szoktam hallgattatni a morgókat, hogy "erre szavaztál, tapsolnod kellene hozzá, és nem morogni, szóval hallgass."A kormány kövezte ki az utat a 400 forintos euróhoznagyjából az orbáni gazd.politika lényegéről beszélünk. Ez az eredménye.
Nagyon durva, hogy a régióban is egyedüliként nálunk zuhan a pénzünk értéke. A legszomorúbb hogy szándékosan álltunk fejjel a földbe.
Mikey
most mondanám, hogy 3 millió ember erre szavazott, de ez van, nem változtat azon, hogy az ágyba szart a haza.
Amadeus
És mostanában tényleg el is hallgatnak, szóval kezd nekik is leesni a dolog.
Mikey
infostart.hu/belfold/2022/06/15/szazadveg-olvad-a-baloldal-szavazobazisa/amp
MC12
Egyébként nem erről beszéltem. Nincs kétségem afelől hogy azok az ismerőseim is, akik az utóbbi időkben elkezdtek kritikus hangokat felütni, gondolkodás nélkül a Fideszre szavaznának most hétvégén is, ha megtehetnék. Arról beszéltem, hogy már olyanoktól is hallok kritikus megnyilvánulásokat, akik eddig minden egyes dolgukat habzó szájjal védték.
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 064
"Az MNB soron kívül 7 százalék fölé emelte az irányadó kamatot"Ezt valaki magyarázza már el nekem közérthetően, hogy ez konkrétan mit jelent.
hasítunk
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
"Az MNB soron kívül 7 százalék fölé emelte az irányadó kamatot"hasítunk
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 005
ezen kellene elgondolkodni."Továbbra is az a célunk, hogy kizárólag csak annyian dolgozzanak a központi közigazgatásban, mint amennyire feltétlenül szükség van"hvg.hu/gazdasag/20220616_elbocsatas_kozszolgalat_koltsegvetes_sporolaslesz itt még hüppögés meg bambulás
A Főninek fizuemelés jár, nektek meg ez.
"Szabolcsban akár tíz százalék fölötti lehet a létszámcsökkentés..."
A legszegényebb településeken várható a legnagyobb elbocsátás. De legalább ott mindenki erre szavazott.
Vrij6
Amadeus
egyszerre van sokan és kevesen amúgy, vicc
Negritis
Persze nem fognak.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
MC12
6 467
Tényleg kezd.A választás óta annyival el szoktam hallgattatni a morgókat, hogy "erre szavaztál, tapsolnod kellene hozzá, és nem morogni, szóval hallgass."A kormány kövezte ki az utat a 400 forintos euróhoznagyjából az orbáni gazd.politika lényegéről beszélünk. Ez az eredménye.
Nagyon durva, hogy a régióban is egyedüliként nálunk zuhan a pénzünk értéke. A legszomorúbb hogy szándékosan álltunk fejjel a földbe.
Mikey
most mondanám, hogy 3 millió ember erre szavazott, de ez van, nem változtat azon, hogy az ágyba szart a haza.
Amadeus
És mostanában tényleg el is hallgatnak, szóval kezd nekik is leesni a dolog.
Mikey
infostart.hu/belfold/2022/06/15/szazadveg-olvad-a-baloldal-szavazobazisa/amp
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Jó azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha az ellenzék nyer, nekik kb ezeket meg kellett volna húzni, így azért jobb, hogy a fideszre haragszanak az emberek 😊Egyrészt azért nem annyira haragszanak, elég megnézni a kommenteket, ha van is hibás, mindig más 😀.
NB2
Másrészt azért kizárt hogy pl. az euró ennyi lenne mint most, dehát ugye nincs hatással az életünkre hogy a forint lassan seggtörlésre sem jó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2022/06/16/mnb-est-media-bennfentes-kereskedelem-n-peter-tasnadi-laszlo/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Jó azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha az ellenzék nyer, nekik kb ezeket meg kellett volna húzni, így azért jobb, hogy a fideszre haragszanak az emberek 😊
több mint 2 éve
Ha még erre szavazott volna, de nem, mert hülye hozzá h megértse, egyszerűen jobb 1bites üzeneteket talált a Fidesz, mint az ellenzék.A kormány kövezte ki az utat a 400 forintos euróhoznagyjából az orbáni gazd.politika lényegéről beszélünk. Ez az eredménye.
Mikey
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...