NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
265
27
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Nyugi.miért, a nagy-magyarország téma nálunk politika és nem történelem?
Hanni
több mint 2 éve
ja persze, mindig elfelejtem, hogy mi Eurázsiával harcolunkUgyan, kamu az egész 😄Mi a terv?nincs itt semmi látnivaló. aztán megy a visítás ha a nyugat egy alávaló szar népnek tart MImagyarokatŐrület, de van benne rendszer.
petey
Dzsokijuing
Gondolom így porhintés ez a gömböc menni Kijev projekt, bár eddig is az volt nyilván.
Zsellértelkes Vrij
telex.hu/belfold/2023/03/21/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium-icc-vlagyimir-putyin-orosz-elnok-elfogatoparancs-nyilatkozat-veto
warr_b
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/03/21/lmp-nepszavazasi-kezdemenyezes-akkumulatorgyarak-nemzeti-valasztasi-bizottsag-donteshát ez a lényege a rendszernek. Sakk-matt.
Ezt imádom:
"Sasvári azt is mondta, hogy az önkormányzati törvény jelenleg is lehetőséget ad helyi népszavazás kiírására."
Lehetőség van, persze, csak mindent megfúrnak helyi szinten is, ahogy az országos szinten, így gyorsan bebújik a törvény betűje mögé, mert nem meri felvállalni, hogy fentről jött az utasítás, hogy minden ilyet el kell kaszálni. Helyi szinten meg lehet mondani, hogy ott a lehetőség országos népszavazást tartani, sakk-matt...
StormST
Gyurmának van igaza: az igazság odaát van.
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/03/21/lmp-nepszavazasi-kezdemenyezes-akkumulatorgyarak-nemzeti-valasztasi-bizottsag-dontesEzt imádom:
"Sasvári azt is mondta, hogy az önkormányzati törvény jelenleg is lehetőséget ad helyi népszavazás kiírására."
Lehetőség van, persze, csak mindent megfúrnak helyi szinten is, ahogy az országos szinten, így gyorsan bebújik a törvény betűje mögé, mert nem meri felvállalni, hogy fentről jött az utasítás, hogy minden ilyet el kell kaszálni. Helyi szinten meg lehet mondani, hogy ott a lehetőség országos népszavazást tartani, sakk-matt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
szerintem öngerjesztő folyamat, egyszerűen nem tud már konszolidálódni a rendszer. Nézd meg mit kapott Novák Katika csak a kijevi útért.telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasÉn ebben már egy ideje nem értem a logikát. A pávatáncban még értettem. Az ügyeskedés, a saját érdekeiknek a kimaximalizálása, satöbbi. De manapság már nem pávatáncolás megy, hanem ugabugrálunk, hogy direkt mindig útban legyünk. Ebben én már a NER érdeket sem látom. Szerintem ez már nekik se lenne az érdekük. Hogy akkor miért csinálják? Jó kérdés. Lehet, hogy fogva vannak a tökeik, és muszáj? Vagy az érdekelvű pávatánc az évek alatt dogmatizálódott és emiatt dafke reakciókat vált ki?
Na, a jelek szerint a NATO-nál is rájöttek, hogy egy nem a szabályok szerint játsszó idiótával szemben nem kell betartani a szabályokat.
somoskovig
Mindenesetre - az MC és köztem zajló vitába bekötve - ez is például egy olyan ügy, aminek komoly hatása van / lehet az ország lehetőségeire, és nem a társadalom determinálja. Ez a NER saját választása. Viselkedhetne máshogyan is.
peterk2005 udvari bolond
Azzal, hogy a fidesz a jobbik elől anno kimenekült Sobrival a szélsőjobbra gyakorlatilag belehajszolta magát ebbe a radikalizálódó kommunikációs spirálba. Ugye azt csinálják, amit mérnek, hogy népszerű, egy fasiszta országban meg ez a népszerű.
Nem nagyon van hova mozogni már ebből, két lovat nem lehet megülni egyszerre, hiába növesztett Orbán ekkora segget hozzá, előbb utóbb a radikális ló magával fogja rántani a rendszert.
Idő kérdése a reccsenés.
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasÉn ebben már egy ideje nem értem a logikát. A pávatáncban még értettem. Az ügyeskedés, a saját érdekeiknek a kimaximalizálása, satöbbi. De manapság már nem pávatáncolás megy, hanem ugabugrálunk, hogy direkt mindig útban legyünk. Ebben én már a NER érdeket sem látom. Szerintem ez már nekik se lenne az érdekük. Hogy akkor miért csinálják? Jó kérdés. Lehet, hogy fogva vannak a tökeik, és muszáj? Vagy az érdekelvű pávatánc az évek alatt dogmatizálódott és emiatt dafke reakciókat vált ki?
Na, a jelek szerint a NATO-nál is rájöttek, hogy egy nem a szabályok szerint játsszó idiótával szemben nem kell betartani a szabályokat.
somoskovig
Mindenesetre - az MC és köztem zajló vitába bekötve - ez is például egy olyan ügy, aminek komoly hatása van / lehet az ország lehetőségeire, és nem a társadalom determinálja. Ez a NER saját választása. Viselkedhetne máshogyan is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
a magyar kormány már rég nem korrekt, de a szervezet tartotta magát...én már biztos megkértem volna, hogy távozzon aki nem bírja, nem véletlenül nem vagyok politikusKORREKT?!telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasés ez egyre többször lesz így...szerintem elszámították magukat, mert ez volt az egyetlen fegyver a kezükben, az persze más kérdés, hogy ez mennyire korrekt egy ilyen szervezetnél, de majd meggondolják legközelebb, hogy hova engedik be a "kurucokat" 😕
somoskovig
Klaci79
belülről végigzsarolni mindenkit az korrekt?
Egyszerűen megunták és visszaszopatnak.
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
KORREKT?!telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasés ez egyre többször lesz így...szerintem elszámították magukat, mert ez volt az egyetlen fegyver a kezükben, az persze más kérdés, hogy ez mennyire korrekt egy ilyen szervezetnél, de majd meggondolják legközelebb, hogy hova engedik be a "kurucokat" 😕
somoskovig
Klaci79
belülről végigzsarolni mindenkit az korrekt?
Egyszerűen megunták és visszaszopatnak.
több mint 2 éve
youtu.be/b588Js2RV60?t=1092Annak, aki meg lusta végignézni az egészet, itt egy parázsabb, pörgősebb kb. tízperces tartalom a műsor kb. negyedik órájából, ez szépen megmutatja, hogy Marci mennyire jól bírja a strapát és egyben van fejben.És szeretném elmondani, hogy mennyire kurva jól összefoglalja Marci, hogy miért kurva veszélyes az ideológia alapú megközelítése a gendernek. Tökéletesen igaza van Marcinak, hogy a visszakérdezéseivel, fantasztikus az éleslátása és tökéletesen elmondja, hogy mi is a probléma.
youtu.be/OUr2Lw2vJvY
Őszentsége Sobri Jóska
Továbbra is imádom Marcit.
Gyurma Pappa
itt is előkerült egy tiktok kapcsán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasEU is elkezdhetné játszani ezt, hogy hopp ebből és abból sem jut a magyaroknak "véletlenül" lóvé, amíg Vitya meg a bábjai bohóckodnak.
somoskovig
több mint 2 éve
Annak, aki meg lusta végignézni az egészet, itt egy parázsabb, pörgősebb kb. tízperces tartalom a műsor kb. negyedik órájából, ez szépen megmutatja, hogy Marci mennyire jól bírja a strapát és egyben van fejben.És szeretném elmondani, hogy mennyire kurva jól összefoglalja Marci, hogy miért kurva veszélyes az ideológia alapú megközelítése a gendernek. Tökéletesen igaza van Marcinak, hogy a visszakérdezéseivel, fantasztikus az éleslátása és tökéletesen elmondja, hogy mi is a probléma.
youtu.be/OUr2Lw2vJvY
Őszentsége Sobri Jóska
Továbbra is imádom Marcit.

több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolas"Ahogy arról írtunk, hétfőn az Európai Unió tagállamai is figyelmen kívül hagyták a magyar kormány ellenállását a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) Vlagyimir Putyinra kiadott elfogatóparancsa ügyében. Magyarország sem az Európai Tanács, sem pedig az uniós igazságügyi miniszterek közös, a lépést támogató állásfoglalásához nem csatlakozott. Előbbi esetben Josep Borrell külügyi- és biztonságpolitikai főbiztos így csak a saját nevében fogalmazhatta meg az állásfoglalást, utóbbi esetben a tagállamok egyenként jelennek meg, azonban az állásfoglalás az erről szóló sajtónyilatkozatban mégis „egységes európai akarat”-ként jelent meg."
somoskovig
Remélem Orbán értékeli az EU humorát 😉
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasés ez egyre többször lesz így...szerintem elszámították magukat, mert ez volt az egyetlen fegyver a kezükben, az persze más kérdés, hogy ez mennyire korrekt egy ilyen szervezetnél, de majd meggondolják legközelebb, hogy hova engedik be a "kurucokat" 😕
somoskovig
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/03/21/szijjarto-nato-ukrajna-bizottsag-blokkolasNa, a jelek szerint a NATO-nál is rájöttek, hogy egy nem a szabályok szerint játsszó idiótával szemben nem kell betartani a szabályokat.
több mint 2 éve
akárcsak a szeviép ügyben. meg lehetne sorolni napestig... teljes a nihil és az érdektelenség. minek ment oda...a questor ügyben több “kis ember” konkrétan öngyilkos lett, családok mentek tönkre.Egyetértek cigány dolog. De akkor mond azt, hogy te sose láttál még olyat, hogy valaki, valaki olyat basz át akit nem kéne, és utána nem a bíróságon egyezkednek 7 évig, hanem az átbaszó fél kisebb vagy nagyobb nyomásra némi bánatfelárral visszaadja a tartozását.ez amúgy milyen cigány dolog már? Ha nem lett valaki valakije, akkor meg lehúzható?Akkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
telex.hu/direkt36/2023/03/21/orosz-letelepedesi-kotvenyesek-szerint-nem-kaptak-vissza-a-penzuket-a-rogan-antal-jobaratjahoz-kotodo-cegtol
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
Azt érted, hogy ez minek minősül amúgy?
De máshogy nézve, te egy olyan országba, mint Magyarország, egy lichtensteini székhelyű cégbe beletolsz több százezer eurót egy olyan eléggé szürke-bizniszbe mint a letelepedési kötvény, úgy hogy nem vagy valaki valakije? Én még ugyese ha igen.
Itt szerintem tényleg az történt, hogy akiket átbasztak, azok valóban “sima” gazdagok voltak, mittomén bankárok, brókerek, mérnökök ilyesmi aki nem politikai vonalon találták ezt a lehetőséget, hanem szólt a valaki valakije hogy hallott ilyesmiről nézzenek utána és kvázi legàlis úton csináltàk meg. A fogadó fél meg most megpróbálja lerántani őket, ha sikerül ingyen pénz, ha nem, akkor meg visszaadják némi kompenzációval. Balkáni prosztó dolog? Az. De azért nehéz együttéreznem az orosz bankár milliomossal.
Kicsit olyan ez mint a Questor volt, túl szép volt az a hozam mindig, hogy komolyan lehessen venni, ettől függetlenül emberek 10 ezrei tették bele a pénzüket, aztán csodálkoztak amikor kiderült, hogy átbaszták őket (ott se mindekit ugye, khm. külügy khm.).
MC12
nem a legjobb párhuzam.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Hogyne lehetne, megtettem 😊 a különbség ott van, hogy benned van optimizmus és úgy gondolod, hogy ez az ország változhat én meg úgy gondolom hogy erre legalább még 100 - 200 évig nincs mód.Mintha a "jóságos" középiskolai töri tanáromat hallanám 1985-ből, aki amikor ötvenhatról csináltunk egy sulirádió adást és botrány lett belőle, akkor négyszemközt azzal jött, hogy "gyerekem ne cseszd el a jövődet, értem, hogy mit mondasz, de inkább maradtál volna csendben, úgyse fog változni semmi.". 😊
Az elmúlt 30 év példátlan prosperitása volt a nyugatnak és azon belül, Európának. Se háború, se különösebb járvány se semmi. Egy egy gazdasági válság de az a kapitalizmus velejàrója. Na most ebben a a 30 évben nem sikerült egy tapodtat se közelíteni a nyugati típusú kultúrához se baloldali se jobboldali vezetés alatt se a népnek - habár ott van pár dicséretes fejlődés - se a politikának. És mivel Gyurma tökéletesen leírta, hogy miért így nekem nem is kell:
“A betegség a féltudású elit és annak kudarca a rendszerváltás után. A betegség a szétszakadt társadalom, megbicsaklott középosztály, a szétesett oktatás, a lerohadt egészségügy. Nincsenek alapok arra, hogy egy egészséges társadalom jöjjön létre. “
Én nehezen látom, hogy most amikor egyébként tényleg egy újfajta hidegháború alakul ki a szemünk előtt, a nyugati életforma pedig egy orosz - kínai támadás alatt áll, na most majd jön valami ami miatt a magyar beleszeret a transzparenciába, az antikorrupcióba, a poltikai váltógazdaságba és elzavarja ezt az autoriter rezsimet vagy leváltja valami demokratikusabbra. Pont fordítva szokott ez lenni.
Az elitünk kontraszelektált, félművelt, irigy, kapzsi és önérdekvezérelt. Na most ilyen elittel hogyan jönne el a változás pillanat? Ott és akkor ki fogja a motort berúgni? Fegyőr Bandi? Toroczkai? Ungár? Ezek az arcok fognak a parlamentben üldögélni még vagy 30 évig csak szólok. És az utánuk jövök rosszabbak. Nehéz elhinni tudom, de el kell menni egy DK-s ifjúsági vagy Fidelitasos rendezvényre ahhoz, hogy az optimizmus morzsái is eltűnjenek belőled.
A ner orbáni formában tényleg el fog tűnni és szerintem is a ‘34es választás lesz az amin ő már nem lesz (ha addig nem történik valami váratlan). De a mindennapi mutyi, a rendszerszintű korrupció, az uram-bátyám rendszer vagy a patrónus-kliens rendszer az nem a ner. Az mi vagyunk 50-100-200-X100 éve - ezt nem foghatod a ner-re. Az pedig nem múlik el a rendszerrel ahogy nem múlt el soha amikor rendszert váltott az ország.
De pesszimistának ezért jó lenni ha nekem lesz igazam akkor mondhatom, hogy na ugye, ha neked az meg meg jobb 😊
MC12
Le mersz írni olyant, hogy száz évig nincs mód változni, aztán Fegyőrrel - egy percemberrel - érvelsz, majd leírod, hogy - háborúk, katasztrófák kényszerítő hatása nélkül is - az utóbbi 20 évben milyen markáns politikai széljárás változások történtek a világban. A kettő szembenáll egymással.
Megismétlem amit mondtam: _ugyanilyen_ feltételrendszerben, _ugyanilyen_ elittel is lehet ennél jobbat és rosszabbat csinálni. Szlovákia sem lépett át más korszakba, ott se lett más az elit, a mai politikusok ott is rém hülyék, mégis sokkal jobb, élhetőbb ország, mint pl. Meciar idején. Romániának sincs jobb feltételrendszere, mint nekünk, és araszolganak el mellettünk. Nem csak gazdaságilag, de az ország is virulensebb, érdekesebb, a civil szférában érdemesnek érzi az ember, hogy tevékenykedjen (bármit, nem csak politikai vonalon), stb.
Szóval ne fogd rá a NER-t a társadalomra. A NER nem a társadalom bűne, és nem is következik a társadalomból, hogy egy ilyen fölött mindenképpen egy NER-nek kell élősködnie. A felelősség csak és kizárólag a Fideszé.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Hát, azért a Questor nem állampolgárságot árult az állam helyett, szóval ez nem egy magas hozamot igérő valami volt, hanem kb a magyar állam nevében (felhatalmazásával) eljáró cégről van szó.Egyetértek cigány dolog. De akkor mond azt, hogy te sose láttál még olyat, hogy valaki, valaki olyat basz át akit nem kéne, és utána nem a bíróságon egyezkednek 7 évig, hanem az átbaszó fél kisebb vagy nagyobb nyomásra némi bánatfelárral visszaadja a tartozását.ez amúgy milyen cigány dolog már? Ha nem lett valaki valakije, akkor meg lehúzható?Akkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
telex.hu/direkt36/2023/03/21/orosz-letelepedesi-kotvenyesek-szerint-nem-kaptak-vissza-a-penzuket-a-rogan-antal-jobaratjahoz-kotodo-cegtol
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
De máshogy nézve, te egy olyan országba, mint Magyarország, egy lichtensteini székhelyű cégbe beletolsz több százezer eurót egy olyan eléggé szürke-bizniszbe mint a letelepedési kötvény, úgy hogy nem vagy valaki valakije? Én még ugyese ha igen.
Itt szerintem tényleg az történt, hogy akiket átbasztak, azok valóban “sima” gazdagok voltak, mittomén bankárok, brókerek, mérnökök ilyesmi aki nem politikai vonalon találták ezt a lehetőséget, hanem szólt a valaki valakije hogy hallott ilyesmiről nézzenek utána és kvázi legàlis úton csináltàk meg. A fogadó fél meg most megpróbálja lerántani őket, ha sikerül ingyen pénz, ha nem, akkor meg visszaadják némi kompenzációval. Balkáni prosztó dolog? Az. De azért nehéz együttéreznem az orosz bankár milliomossal.
Kicsit olyan ez mint a Questor volt, túl szép volt az a hozam mindig, hogy komolyan lehessen venni, ettől függetlenül emberek 10 ezrei tették bele a pénzüket, aztán csodálkoztak amikor kiderült, hogy átbaszták őket (ott se mindekit ugye, khm. külügy khm.).
MC12
több mint 2 éve
a questor ügyben több “kis ember” konkrétan öngyilkos lett, családok mentek tönkre.Egyetértek cigány dolog. De akkor mond azt, hogy te sose láttál még olyat, hogy valaki, valaki olyat basz át akit nem kéne, és utána nem a bíróságon egyezkednek 7 évig, hanem az átbaszó fél kisebb vagy nagyobb nyomásra némi bánatfelárral visszaadja a tartozását.ez amúgy milyen cigány dolog már? Ha nem lett valaki valakije, akkor meg lehúzható?Akkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
MC12
nem a legjobb párhuzam.
több mint 2 éve
Egyetértek cigány dolog. De akkor mond azt, hogy te sose láttál még olyat, hogy valaki, valaki olyat basz át akit nem kéne, és utána nem a bíróságon egyezkednek 7 évig, hanem az átbaszó fél kisebb vagy nagyobb nyomásra némi bánatfelárral visszaadja a tartozását.ez amúgy milyen cigány dolog már? Ha nem lett valaki valakije, akkor meg lehúzható?Akkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
hol eltel az elmult 13 evben? mintha nem tudnad milyen a NER. bki lehuzhato. "add meg a kiralynak, ami a kiralye".ez amúgy milyen cigány dolog már? Ha nem lett valaki valakije, akkor meg lehúzható?Akkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
szvsz: egy igazi oligarchanak nem szamit az, hogy bukik foglalot vagy hogy ez a par szazezer euro kellene a lakasvasarlashoz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Az igazán szép az lesz, ha a szankciókra hivatkozva nem fizetnek.csak nem mindegy, hogy levágják-e előtte az ujjadat, vagy nemAkkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
csak nem mindegy, hogy levágják-e előtte az ujjadat, vagy nemAkkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
ez amúgy milyen cigány dolog már? Ha nem lett valaki valakije, akkor meg lehúzható?Akkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12
több mint 2 éve
Az álmoskönyvek szerint nem jó dolog orosz (semi-)oligarchákat átbaszniAkkor annak majd visszaadják. Nem először fordulna elő a történelemben.no de mi van, ha benézik, hogy az átbaszott ügyfél az közben valakinek a valakije lett?miert lehetne? aki olyan ugyfel az ki van fizetve hidd el.Ez de gyönyörű 😀ebbű' még baj lehet, more!
empty taxi
slowmotion
csebi
slowmotion
MC12