Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.
Dzsokijuing
Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
nagylaza, főpohárnok
Első kézből mondom, hogy nem.
Gyurma Pappa
Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.
Dzsokijuing
nem alaptalan, amit Gyurma ír.

Röviden ennyit.
Amadeus von Dollárbaloldal
A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.

Jámbor ellen a FB minden erejét ráeresztik, Karácsony óta nem kapott senki ekkora figyelmet. A Fidesz tudja, a mostani Szikra generáció 2034-re 30-40 éves, felkészült és valószínűleg anyagilag is képes lesz az addigra széttartó Fideszt megfogni. Jámbi ráér, 37 éves, 12 év múlva 49 lesz, tökéletes korban arra, hogy ő legyen a vezető erő.

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 533 — Saturday Night Lights

Aki változást akar, az a Szikrát támogatja, ezt mondom 2 éve. Kard volt olyan kedves, és szépen megírta hogy miért. Minden más formációt el kell felejteni. Igen, a Kutyákat is, nem kell félni, szépen kezdenek idomulni a kiosztott szerepükhöz ők is. Nem nehéz kitalálni, hogy miért is nem ők vannak a célkeresztben, hanem a Jámbi
Gyurma Pappa
Nekem szimpatikus amit csinálnak, bár bevallom őszintén világképileg nem jön be az egész 😀
Az ember hozzászokik a magyar valóságban, hogy meg kell hasonulni...
Klaci79
Nem kötelezően. Utoljára 2006-ban szavaztam a legkisebb rosszra, azóta csak pozitív értéktartalmú szavazatot adtam le.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668

Aki változást akar, az a Szikrát támogatja, ezt mondom 2 éve. Kard volt olyan kedves, és szépen megírta hogy miért. Minden más formációt el kell felejteni. Igen, a Kutyákat is, nem kell félni, szépen kezdenek idomulni a kiosztott szerepükhöz ők is. Nem nehéz kitalálni, hogy miért is nem ők vannak a célkeresztben, hanem a Jámbi
Gyurma Pappa
Nekem szimpatikus amit csinálnak, bár bevallom őszintén világképileg nem jön be az egész 😀
Az ember hozzászokik a magyar valóságban, hogy meg kell hasonulni...
több mint 2 éve
Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.
Dzsokijuing
Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.
Dzsokijuing

Röviden ennyit.
Jambi lesz az új Fletó, még ezt is megérjük.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing

Röviden ennyit.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Első kézből tudod, hogy a Fideszben tartanak a Szikrától?
több mint 2 éve
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Dzsokijuing
több mint 2 éve

Gyurma Pappa
De tényleg van érdemi építkezés? BPn kívül is?
csebi
Körúton belüliek, neomarxista szubkultúra. Szimpik, de ebből sajna nem lesz tömegmozgalom.

Amikor azt írod, a Kutyák idomulnak a szerepükhöz, mire gondolsz? Én semmilyen opportunista igazodást nem látok náluk.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
 24.hu/belfold/2023/03/19/bogar-laszlo-boros-imre-dozsa-gyorgy/

Sobriék csapata nagyot ment ma is:

“ Bogár egy ponton azt fejtegette, hogy V. Károly császár és a vele szemben álló Nagy Szulejmán török szultán finanszírozását „személy szerint ugyanaz a nem létező globális pénzhatalmi erő látta el”, és ki is fosztották majd be is döntötték mindkét birodalmat.

Erre Boros megjegyzte, hogy akkoriban még legalább nevesíteni lehetett ezeket a bizonyos köröket, ott voltak a Fuggerek, Magyarországon a hazaáruló Thurzó család meg az egyik „érsekatya, aki a kincstárnokot, hogy úgy mondjam, megkeresztelte”. A magyar érintettségtől aztán Bogár is lendületbe jött, és úgy reagált:

Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt…
Azt is megjegyezte, hogy „tizenkét évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj”, egyszersmind szorgalmazta, hogy szereljék le a szinte minden településen megtalálható dózsás utcanévtáblákat.”
Mondjuk ez már beleillene az uszítás kategóriába, de vmivel folyamatosan hergelni kell a népet, nehogy még a végén kiengedjenek és elmenjen a feszültség.
Háború van na, reggel, délben, este.
Lúdas Solymi
Dehogy, ez egy zseniális politikai manőver, elterelés, a trükkös pannonróka, a kárpátok debattőrének újabb villanása.

Boston felcsút politics.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880

“ Bogár egy ponton azt fejtegette, hogy V. Károly császár és a vele szemben álló Nagy Szulejmán török szultán finanszírozását „személy szerint ugyanaz a nem létező globális pénzhatalmi erő látta el”, és ki is fosztották majd be is döntötték mindkét birodalmat.

Erre Boros megjegyzte, hogy akkoriban még legalább nevesíteni lehetett ezeket a bizonyos köröket, ott voltak a Fuggerek, Magyarországon a hazaáruló Thurzó család meg az egyik „érsekatya, aki a kincstárnokot, hogy úgy mondjam, megkeresztelte”. A magyar érintettségtől aztán Bogár is lendületbe jött, és úgy reagált:

Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt…
Azt is megjegyezte, hogy „tizenkét évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj”, egyszersmind szorgalmazta, hogy szereljék le a szinte minden településen megtalálható dózsás utcanévtáblákat.”
Mondjuk ez már beleillene az uszítás kategóriába, de vmivel folyamatosan hergelni kell a népet, nehogy még a végén kiengedjenek és elmenjen a feszültség.
Háború van na, reggel, délben, este.
több mint 2 éve
Engem ez a szintű hülyeség egy ideje már nem szórakoztat. Jobb esetben csak untat, rosszabb esetben már undort vált ki belőlem. Ezért aztán nem is nézek / olvasok már ilyesmit. Minek, ha nevetni se tud rajta már az ember.
peterk2005 udvari bolond
Jó, ezt is elérték már nálad a tudjukkik.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott

Gyurma Pappa
De tényleg van érdemi építkezés? BPn kívül is?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 396 — The only discipline that lasts, is self discipline
Engem ez a szintű hülyeség egy ideje már nem szórakoztat. Jobb esetben csak untat, rosszabb esetben már undort vált ki belőlem. Ezért aztán nem is nézek / olvasok már ilyesmit. Minek, ha nevetni se tud rajta már az ember.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Megszólalt talpnyali. Ennyit arról mit fogunk tenni ha esetleg Putyin idejön.
 index.hu/belfold/2023/03/18/orosz-ukran-haboru-vlagyimir-putyin-elfogatoparancs-bayer-zsolt-joe-biden-volodimir-zelenszkij/
Matthew99
Még ki is fogják tüntetni Putyint.
Előbb le kellene venni a szankciós listáról Vladot csak mondom …
csebi
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
 index.hu/belfold/2023/03/18/orosz-ukran-haboru-vlagyimir-putyin-elfogatoparancs-bayer-zsolt-joe-biden-volodimir-zelenszkij/
Matthew99
Előbb le kellene venni a szankciós listáról Vladot csak mondom …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Matthew99
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
 telex.hu/kulfold/2023/03/18/media-euronews-hirtelevizio-sztrajk-leepites-atszervezes

Nofene, azt hittem a Fidesz mégis letett a csatorna megvételéről, de ezek szerint csak áttételesen lesz az övék, ami persze nekik jó, hisz a tudatlanoknál ez egy nemzetközileg is elismert és hiteles csatorna marad, amire lehet hivatkozni.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato

Micsoda gusztustalan férgek ezek.
"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
Néhány percre rá a Kovács Zoltán Twitteren közzé tette, hogy az Országgyűlés március 27-én szavaz Finnország tagságáról. Svédországról nem volt szó.
Kovács Zoltán azt is leírta, hogy "Magyarország parlamentje szuverén, és csak a népnek felel. Ezért nem fogunk engedni a külföldről érkező liberális civil szervezeteken keresztül érkező nyomásnak, hogy a parlament mikor és hogyan hagyja jóvá a jogszabályt."
Azok vagytok ja, szuverének, bizonyítjátok minden nap. Ugye azért azt egyeztettétek Erdogannal, hogy mostantól liberális civilszervezeti vezetőnek számít?
😀"
Zsellértelkes Vrij
Hányadék banda. Csak a szokásos. Képtelenek megváltozni.
nagylaza, főpohárnok
Miért változnának?
Toca
Időnként abban reménykedem, hogy emberek.
nagylaza, főpohárnok
A politikus nem ember, parazita.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Szolnok City....két nyugdíjjas megy hazafelé üreske szatyorral....
Egyik a másiknak....hát a Viktor nem ezt igérte....nem ezt mondta....a nyugdíjjam éppen csak elég.....hát nem ezt igérte pedig olyan jóember....
Ezt amikor meghallottam hát bakker majdnem összehánytam az utcát....
ThundersNFL a Jobbágy
De legközelebb is rá fognak szavazni, nem ám a patás ördög gyurcsányira.
Lúdas Solymi
Ideális célcsoport a Kutyáknak. Kapnak egy kis zöldet, no para, vidámabb az élet.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 310
Amúgy már szerdán akartam kérdezni, hogy vajon az, hogy őfőméltósága már a második nemzeti ünnepen kerüli Pestet és egy nagyon szűk rétegnek hablatyol csak nyilvánosan jelenthet valamit? Ennyire fél már vagy mi a szösz? A népszerűsége azért még megvan, bár biztos csökkent az elmúlt egy évben valamennyit.
NB2
Egyrészt nincs szükség rá. Az ellenzék minden eddiginél jobban szétesve és beláthatatlan távolságra, így miattuk nem kell erőt demonstrálni. Idén választás se lesz, így a saját tábornak - akiknek egyébként sem kell különösebben semmit bizonyítani - sem kell játszani a minimumnál többet. (vidék - pipa, OV-beszéd - pipa)

Másrészt a fentebbi körülmények mellett Pest csak akkor jöhet szóba, ha minimum több 10ezres tömeget rittyent a csapat össze, mivel egy ennél kisebbet simán meg tud trollkodni egy random ellenzéki tüntető csapat (plusz hát ciki is lenne) - esettanulmánynak lásd. 2013 Mesterházy kifütyülése ahol jóindulattal 200 DK-s simán lenyomta a több ezer fős ellenzéki tömeget hangerőben - de megint visszatérünk oda, hogy minek? És bárki bármit gondoljon, egy ilyen esemény - Békement mondjuk - megszervezése egyébként idő, pénz és energia, ami nyilván van ha kell, de most egyszerűen nem kell (tavaly október 23-án se kellett). Azért nagyon ne csodálkozzunk, ha jövő ilyentájt meg Pesten lesz a beszéd, véletlenül egy Békemenettel egybekötve.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”