Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
g7.hu/vallalat/20220322/a-kulugy-behivta-a-vietnami-mongol-indonez-vendegmunkasokat-de-nem-tudja-hanyan-jottek/
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókatAudi logisztikai csarnok tele van mongollal, szerinted!?
r.baggio
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Mikey
18 942
"De most a nyugdíjasok is kapnak nyugdíjemelést!""bezzeg a köcsög tanárok meg az ápolók, most kaptak béremelést, a nyugdíj meg alig nőlt"Nálunk 3% lett belengetve, és azt se kapja meg mindenki. Szerinted?444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
Mindezt ugye úgy, hogy az infláció és a bolti árak a hatósági benzinár elengedése után fognak majd úgy igazán elszabadulni, de ezt nyilván nem neked kell magyaráznom.
r.baggio
Hanni
pár hónapja konkrétan elhangzott 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókatAzt hallottam, a törököknél most olyan 60% körül van az infláció...
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Az átlagbér számításához a KSH a 10 főnél nagyobb cégektől kér adatokat (nekem van olyan ügyfelem, ahol 800e Ft az átlagbér, 40 fővel).Mindannyian megtoljuk Mészáros és Garancsi osztalékát és máris jobban néz majd ki az átlagbér.#százhatvanezernettoatlagber"bezzeg a köcsög tanárok meg az ápolók, most kaptak béremelést, a nyugdíj meg alig nőlt"Nálunk 3% lett belengetve, és azt se kapja meg mindenki. Szerinted?444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
Mindezt ugye úgy, hogy az infláció és a bolti árak a hatósági benzinár elengedése után fognak majd úgy igazán elszabadulni, de ezt nyilván nem neked kell magyaráznom.
r.baggio
Hanni
eaglesmcnabb
#kinekmitintezett
gordon
FLZOLI
Ezért annyira torz, nem az osztalék miatt, Az átlagbérben nincs benne az osztalék, arra van külön mutató.
(Tudom hogy irónia volt, csak mondtam)
több mint 2 éve
Mindannyian megtoljuk Mészáros és Garancsi osztalékát és máris jobban néz majd ki az átlagbér.#százhatvanezernettoatlagber"bezzeg a köcsög tanárok meg az ápolók, most kaptak béremelést, a nyugdíj meg alig nőlt"Nálunk 3% lett belengetve, és azt se kapja meg mindenki. Szerinted?444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
r.baggio
Hanni
eaglesmcnabb
#kinekmitintezett
gordon
több mint 2 éve
#százhatvanezernettoatlagber"bezzeg a köcsög tanárok meg az ápolók, most kaptak béremelést, a nyugdíj meg alig nőlt"Nálunk 3% lett belengetve, és azt se kapja meg mindenki. Szerinted?444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
r.baggio
Hanni
eaglesmcnabb
#kinekmitintezett
több mint 2 éve
"bezzeg a köcsög tanárok meg az ápolók, most kaptak béremelést, a nyugdíj meg alig nőlt"Nálunk 3% lett belengetve, és azt se kapja meg mindenki. Szerinted?444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
r.baggio
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Előre megyünk, nem hátra!Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókatMeg is lepődtünk, hogy már indiai vendégmunkások hívogatnak minket időnként...komoly 😕
r.baggio
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
legalább jim browningot nem kell hívni akkorvhogy így?:Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókatMeg is lepődtünk, hogy már indiai vendégmunkások hívogatnak minket időnként...komoly 😕
r.baggio
Klaci79
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
vhogy így?:Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókatMeg is lepődtünk, hogy már indiai vendégmunkások hívogatnak minket időnként...komoly 😕
r.baggio
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Klaci79
22 470
Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókatMeg is lepődtünk, hogy már indiai vendégmunkások hívogatnak minket időnként...komoly 😕
r.baggio
több mint 2 éve
A kibaszott béna magyarázkodáson röhögtem.444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
r.baggio
Nyilván én is érzem, annyira nem fizet jól ez az iparág.
több mint 2 éve
Hát igen, bár itt már alapból olyan alacsonyak voltak a bérek, hogy török és az új terv alapján indiai vendégmunkásokkal töltik fel az üres pozíciókat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nálunk 3% lett belengetve, és azt se kapja meg mindenki. Szerinted?444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
r.baggio
több mint 2 éve
444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestHa egy másik országban történne, biztos menne nekem is, ám mikor az ember a saját bőrén tapasztalja, hogy a cégnél az év elején bejelentett "soha korábban nem látott" 15-20%-os béremeléssel is keveset ér ma a fizetése, mint pár hónapja, az úgy annyira nem vicces. És nekem még nem is (csak) kenyérre kell az a pénz.
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
---
több mint 2 éve
444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestfigy ARPG-k esetében működik
Konkrétan felröhögtem.
Gyurma Pappa
azért grindolsz hogy essenek a jobb cuccok, amivel nagyobb a dps-d
amivel grindolhatsz még jobb cuccokat amivel még nagyobb lesz a dps-d
amivel tudsz menni még komolyabb grindba 😀
több mint 2 éve
444.hu/2022/05/03/a-kormany-szerint-azert-jo-a-magasabb-inflacios-kornyezet-mert-az-osztonzi-a-bernovekedestKonkrétan felröhögtem.
több mint 2 éve
komoly gond lenne ha a szülők bűnei alapján kéne megítélni a magyar politikátmondjuk sztem épp Ungár nem az a típus de mindegy ...Nézzük meg ki az LMP legismertebb arcának édesanyja...telex.hu/belfold/2022/05/02/hadhazy-akos-utcaforum-kossuth-ter-ellenzek-mandatumlmp? jobbik mszp oké
Nincs vége
Amadeus
de lmp? nem a dk?
Negritis
Jughead
csebi
és a korábbi bűnök elővételét már a rendszerváltáskor elfelejtettük
több mint 2 éve
mondjuk sztem épp Ungár nem az a típus de mindegy ...Nézzük meg ki az LMP legismertebb arcának édesanyja...telex.hu/belfold/2022/05/02/hadhazy-akos-utcaforum-kossuth-ter-ellenzek-mandatumlmp? jobbik mszp oké
Nincs vége
Amadeus
de lmp? nem a dk?
Negritis
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jughead
5 302
Nézzük meg ki az LMP legismertebb arcának édesanyja...telex.hu/belfold/2022/05/02/hadhazy-akos-utcaforum-kossuth-ter-ellenzek-mandatumlmp? jobbik mszp oké
Nincs vége
Amadeus
de lmp? nem a dk?
Negritis
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2022/05/02/hadhazy-akos-utcaforum-kossuth-ter-ellenzek-mandatumlmp? jobbik mszp oké
Nincs vége
Amadeus
de lmp? nem a dk?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 079
telex.hu/belfold/2022/05/02/hadhazy-akos-utcaforum-kossuth-ter-ellenzek-mandatumNincs vége
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/05/02/benzinkut-arstop-csod-per-strasbourg/az alkotmányjogi panasz az nem számít hatékony jogorvoslatnak?
empty taxi
több mint 2 éve
napi Hadházy: Orosz Anna onnan tudta meg, hogy Hadházy nem lesz frakciótag, hogy látta Hadházyt leiratkozni a levlistáról.ezért érdemes követni a levlista tagokat is.
lol.
Amadeus