Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
mondjuk a kutyak mindenhol indultak BPen es a nagyobb nevek sajat korzetben szoval ez annyira nem meglepo, vagy osszeeskuvos elmelet szamomra.A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Amadeus von Dollárbaloldal
Jámbor ellen a FB minden erejét ráeresztik, Karácsony óta nem kapott senki ekkora figyelmet. A Fidesz tudja, a mostani Szikra generáció 2034-re 30-40 éves, felkészült és valószínűleg anyagilag is képes lesz az addigra széttartó Fideszt megfogni. Jámbi ráér, 37 éves, 12 év múlva 49 lesz, tökéletes korban arra, hogy ő legyen a vezető erő.
Gyurma Pappa
Szikraban en jelenleg azt nem latom, hogy lesz ebbol orszagos szervezet. jelenleg az orszagos alatt nem is a legkisebb falukat ertem hanem azt, hogy mar a varosokba hogyan jutnak el. maga Jambor is elmondta, hogy nagyon jo ez az egyeni eredmeny meg kampan, de ezt nem lehet leforditani nem hogy orszagos szintre hanem budapestire. na most teszem azt epitkeznek meg szepen, akkor eloszor nem a fideszre fognak veszelyt jelenteni hanem a fuggetlenellenzekre, akik aztan jol keresztbe tesznek nekik. akar bebukjak azt a helyet csak a Szikrabol ne legyen semmi. onnantol meg nehez lesz tovabb epitkezni ha ez a penz sem lesz. marpedig a fizessenek a gazdagok szlogenre nem csak gazdag jon majd tamogatonak 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Ne vicceljünk már, közel sem vezető alkat.A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Jámbor ellen a FB minden erejét ráeresztik, Karácsony óta nem kapott senki ekkora figyelmet. A Fidesz tudja, a mostani Szikra generáció 2034-re 30-40 éves, felkészült és valószínűleg anyagilag is képes lesz az addigra széttartó Fideszt megfogni. Jámbi ráér, 37 éves, 12 év múlva 49 lesz, tökéletes korban arra, hogy ő legyen a vezető erő.
Gyurma Pappa
Egy pártot simán felépíthet és lehet a legfontosabb embere, de a kirakatba nem lehet kirakni.
Ez egy kultúrretardált ország, mindig is a külsőségek és a pózőrködés számítanak majd. Értelemmel és szakértelemmel rohadtul nem fog senki semmire menni. Előbb lesz Noárból min. elnök.....
több mint 2 éve
A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.

több mint 2 éve
Nem kötelezően. Utoljára 2006-ban szavaztam a legkisebb rosszra, azóta csak pozitív értéktartalmú szavazatot adtam le.Nekem szimpatikus amit csinálnak, bár bevallom őszintén világképileg nem jön be az egész 😀
Aki változást akar, az a Szikrát támogatja, ezt mondom 2 éve. Kard volt olyan kedves, és szépen megírta hogy miért. Minden más formációt el kell felejteni. Igen, a Kutyákat is, nem kell félni, szépen kezdenek idomulni a kiosztott szerepükhöz ők is. Nem nehéz kitalálni, hogy miért is nem ők vannak a célkeresztben, hanem a Jámbi
Gyurma Pappa
Az ember hozzászokik a magyar valóságban, hogy meg kell hasonulni...
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nekem szimpatikus amit csinálnak, bár bevallom őszintén világképileg nem jön be az egész 😀
Aki változást akar, az a Szikrát támogatja, ezt mondom 2 éve. Kard volt olyan kedves, és szépen megírta hogy miért. Minden más formációt el kell felejteni. Igen, a Kutyákat is, nem kell félni, szépen kezdenek idomulni a kiosztott szerepükhöz ők is. Nem nehéz kitalálni, hogy miért is nem ők vannak a célkeresztben, hanem a Jámbi
Gyurma Pappa
Az ember hozzászokik a magyar valóságban, hogy meg kell hasonulni...
több mint 2 éve
Jambi lesz az új Fletó, még ezt is megérjük.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
több mint 2 éve
Első kézből tudod, hogy a Fideszben tartanak a Szikrától?Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve
Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Körúton belüliek, neomarxista szubkultúra. Szimpik, de ebből sajna nem lesz tömegmozgalom.De tényleg van érdemi építkezés? BPn kívül is?
Gyurma Pappa
csebi
Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.
Amikor azt írod, a Kutyák idomulnak a szerepükhöz, mire gondolsz? Én semmilyen opportunista igazodást nem látok náluk.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Dehogy, ez egy zseniális politikai manőver, elterelés, a trükkös pannonróka, a kárpátok debattőrének újabb villanása.24.hu/belfold/2023/03/19/bogar-laszlo-boros-imre-dozsa-gyorgy/Mondjuk ez már beleillene az uszítás kategóriába, de vmivel folyamatosan hergelni kell a népet, nehogy még a végén kiengedjenek és elmenjen a feszültség.
Sobriék csapata nagyot ment ma is:
“ Bogár egy ponton azt fejtegette, hogy V. Károly császár és a vele szemben álló Nagy Szulejmán török szultán finanszírozását „személy szerint ugyanaz a nem létező globális pénzhatalmi erő látta el”, és ki is fosztották majd be is döntötték mindkét birodalmat.
Erre Boros megjegyzte, hogy akkoriban még legalább nevesíteni lehetett ezeket a bizonyos köröket, ott voltak a Fuggerek, Magyarországon a hazaáruló Thurzó család meg az egyik „érsekatya, aki a kincstárnokot, hogy úgy mondjam, megkeresztelte”. A magyar érintettségtől aztán Bogár is lendületbe jött, és úgy reagált:
Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt…
Azt is megjegyezte, hogy „tizenkét évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj”, egyszersmind szorgalmazta, hogy szereljék le a szinte minden településen megtalálható dózsás utcanévtáblákat.”
Háború van na, reggel, délben, este.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/03/19/bogar-laszlo-boros-imre-dozsa-gyorgy/Mondjuk ez már beleillene az uszítás kategóriába, de vmivel folyamatosan hergelni kell a népet, nehogy még a végén kiengedjenek és elmenjen a feszültség.
Sobriék csapata nagyot ment ma is:
“ Bogár egy ponton azt fejtegette, hogy V. Károly császár és a vele szemben álló Nagy Szulejmán török szultán finanszírozását „személy szerint ugyanaz a nem létező globális pénzhatalmi erő látta el”, és ki is fosztották majd be is döntötték mindkét birodalmat.
Erre Boros megjegyzte, hogy akkoriban még legalább nevesíteni lehetett ezeket a bizonyos köröket, ott voltak a Fuggerek, Magyarországon a hazaáruló Thurzó család meg az egyik „érsekatya, aki a kincstárnokot, hogy úgy mondjam, megkeresztelte”. A magyar érintettségtől aztán Bogár is lendületbe jött, és úgy reagált:
Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt…
Azt is megjegyezte, hogy „tizenkét évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj”, egyszersmind szorgalmazta, hogy szereljék le a szinte minden településen megtalálható dózsás utcanévtáblákat.”
Háború van na, reggel, délben, este.
több mint 2 éve
Engem ez a szintű hülyeség egy ideje már nem szórakoztat. Jobb esetben csak untat, rosszabb esetben már undort vált ki belőlem. Ezért aztán nem is nézek / olvasok már ilyesmit. Minek, ha nevetni se tud rajta már az ember.Jó, ezt is elérték már nálad a tudjukkik.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
De tényleg van érdemi építkezés? BPn kívül is?
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Engem ez a szintű hülyeség egy ideje már nem szórakoztat. Jobb esetben csak untat, rosszabb esetben már undort vált ki belőlem. Ezért aztán nem is nézek / olvasok már ilyesmit. Minek, ha nevetni se tud rajta már az ember.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/03/19/bogar-laszlo-boros-imre-dozsa-gyorgy/Sobriék csapata nagyot ment ma is:
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Előbb le kellene venni a szankciós listáról Vladot csak mondom …Megszólalt talpnyali. Ennyit arról mit fogunk tenni ha esetleg Putyin idejön.Még ki is fogják tüntetni Putyint.
index.hu/belfold/2023/03/18/orosz-ukran-haboru-vlagyimir-putyin-elfogatoparancs-bayer-zsolt-joe-biden-volodimir-zelenszkij/
Matthew99
csebi
több mint 2 éve
Előbb le kellene venni a szankciós listáról Vladot csak mondom …Megszólalt talpnyali. Ennyit arról mit fogunk tenni ha esetleg Putyin idejön.Még ki is fogják tüntetni Putyint.
index.hu/belfold/2023/03/18/orosz-ukran-haboru-vlagyimir-putyin-elfogatoparancs-bayer-zsolt-joe-biden-volodimir-zelenszkij/
Matthew99
több mint 2 éve
Megszólalt talpnyali. Ennyit arról mit fogunk tenni ha esetleg Putyin idejön.Még ki is fogják tüntetni Putyint.
Matthew99
több mint 2 éve
Megszólalt talpnyali. Ennyit arról mit fogunk tenni ha esetleg Putyin idejön.index.hu/belfold/2023/03/18/orosz-ukran-haboru-vlagyimir-putyin-elfogatoparancs-bayer-zsolt-joe-biden-volodimir-zelenszkij/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
telex.hu/kulfold/2023/03/18/media-euronews-hirtelevizio-sztrajk-leepites-atszervezesNofene, azt hittem a Fidesz mégis letett a csatorna megvételéről, de ezek szerint csak áttételesen lesz az övék, ami persze nekik jó, hisz a tudatlanoknál ez egy nemzetközileg is elismert és hiteles csatorna marad, amire lehet hivatkozni.
több mint 2 éve
A politikus nem ember, parazita.Időnként abban reménykedem, hogy emberek.Miért változnának?Hányadék banda. Csak a szokásos. Képtelenek megváltozni.hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
Micsoda gusztustalan férgek ezek.
Néhány percre rá a Kovács Zoltán Twitteren közzé tette, hogy az Országgyűlés március 27-én szavaz Finnország tagságáról. Svédországról nem volt szó.
Kovács Zoltán azt is leírta, hogy "Magyarország parlamentje szuverén, és csak a népnek felel. Ezért nem fogunk engedni a külföldről érkező liberális civil szervezeteken keresztül érkező nyomásnak, hogy a parlament mikor és hogyan hagyja jóvá a jogszabályt."
Azok vagytok ja, szuverének, bizonyítjátok minden nap. Ugye azért azt egyeztettétek Erdogannal, hogy mostantól liberális civilszervezeti vezetőnek számít? 😀"
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
Toca
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...