Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Ideális célcsoport a Kutyáknak. Kapnak egy kis zöldet, no para, vidámabb az élet.Szolnok City....két nyugdíjjas megy hazafelé üreske szatyorral....De legközelebb is rá fognak szavazni, nem ám a patás ördög gyurcsányira.
Egyik a másiknak....hát a Viktor nem ezt igérte....nem ezt mondta....a nyugdíjjam éppen csak elég.....hát nem ezt igérte pedig olyan jóember....
Ezt amikor meghallottam hát bakker majdnem összehánytam az utcát....
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Amúgy már szerdán akartam kérdezni, hogy vajon az, hogy őfőméltósága már a második nemzeti ünnepen kerüli Pestet és egy nagyon szűk rétegnek hablatyol csak nyilvánosan jelenthet valamit? Ennyire fél már vagy mi a szösz? A népszerűsége azért még megvan, bár biztos csökkent az elmúlt egy évben valamennyit.Egyrészt nincs szükség rá. Az ellenzék minden eddiginél jobban szétesve és beláthatatlan távolságra, így miattuk nem kell erőt demonstrálni. Idén választás se lesz, így a saját tábornak - akiknek egyébként sem kell különösebben semmit bizonyítani - sem kell játszani a minimumnál többet. (vidék - pipa, OV-beszéd - pipa)
NB2
Másrészt a fentebbi körülmények mellett Pest csak akkor jöhet szóba, ha minimum több 10ezres tömeget rittyent a csapat össze, mivel egy ennél kisebbet simán meg tud trollkodni egy random ellenzéki tüntető csapat (plusz hát ciki is lenne) - esettanulmánynak lásd. 2013 Mesterházy kifütyülése ahol jóindulattal 200 DK-s simán lenyomta a több ezer fős ellenzéki tömeget hangerőben - de megint visszatérünk oda, hogy minek? És bárki bármit gondoljon, egy ilyen esemény - Békement mondjuk - megszervezése egyébként idő, pénz és energia, ami nyilván van ha kell, de most egyszerűen nem kell (tavaly október 23-án se kellett). Azért nagyon ne csodálkozzunk, ha jövő ilyentájt meg Pesten lesz a beszéd, véletlenül egy Békemenettel egybekötve.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Amúgy már szerdán akartam kérdezni, hogy vajon az, hogy őfőméltósága már a második nemzeti ünnepen kerüli Pestet és egy nagyon szűk rétegnek hablatyol csak nyilvánosan jelenthet valamit? Ennyire fél már vagy mi a szösz? A népszerűsége azért még megvan, bár biztos csökkent az elmúlt egy évben valamennyit.
több mint 2 éve
változnak amúgy, csak a másik iránybaIdőnként abban reménykedem, hogy emberek.Miért változnának?Hányadék banda. Csak a szokásos. Képtelenek megváltozni.hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
Micsoda gusztustalan férgek ezek.
Amadeus von Dollárbaloldal
Néhány percre rá a Kovács Zoltán Twitteren közzé tette, hogy az Országgyűlés március 27-én szavaz Finnország tagságáról. Svédországról nem volt szó.
Kovács Zoltán azt is leírta, hogy "Magyarország parlamentje szuverén, és csak a népnek felel. Ezért nem fogunk engedni a külföldről érkező liberális civil szervezeteken keresztül érkező nyomásnak, hogy a parlament mikor és hogyan hagyja jóvá a jogszabályt."
Azok vagytok ja, szuverének, bizonyítjátok minden nap. Ugye azért azt egyeztettétek Erdogannal, hogy mostantól liberális civilszervezeti vezetőnek számít? 😀"
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
Toca
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Időnként abban reménykedem, hogy emberek.Miért változnának?Hányadék banda. Csak a szokásos. Képtelenek megváltozni.hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
Néhány percre rá a Kovács Zoltán Twitteren közzé tette, hogy az Országgyűlés március 27-én szavaz Finnország tagságáról. Svédországról nem volt szó.
Kovács Zoltán azt is leírta, hogy "Magyarország parlamentje szuverén, és csak a népnek felel. Ezért nem fogunk engedni a külföldről érkező liberális civil szervezeteken keresztül érkező nyomásnak, hogy a parlament mikor és hogyan hagyja jóvá a jogszabályt."
Azok vagytok ja, szuverének, bizonyítjátok minden nap. Ugye azért azt egyeztettétek Erdogannal, hogy mostantól liberális civilszervezeti vezetőnek számít? 😀"
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
Toca
több mint 2 éve
Miért változnának?Hányadék banda. Csak a szokásos. Képtelenek megváltozni.hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
Zsellértelkes Vrij
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Hányadék banda. Csak a szokásos. Képtelenek megváltozni.hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Szolnok City....két nyugdíjjas megy hazafelé üreske szatyorral....De legközelebb is rá fognak szavazni, nem ám a patás ördög gyurcsányira.
Egyik a másiknak....hát a Viktor nem ezt igérte....nem ezt mondta....a nyugdíjjam éppen csak elég.....hát nem ezt igérte pedig olyan jóember....
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Szolnok City....két nyugdíjjas megy hazafelé üreske szatyorral....meg mindig szépen köszön is, nem?
ThundersNFL a Jobbágy
Legjobb hely a világon (középiskolás éveimet ott töltöttem 😊 )sztem szeged a legjobb hely 😀
bobi0092
több mint 2 éve
Szolnok City....két nyugdíjjas megy hazafelé üreske szatyorral....Legjobb hely a világon (középiskolás éveimet ott töltöttem 😊 )
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Szolnok City....két nyugdíjjas megy hazafelé üreske szatyorral....Egyik a másiknak....hát a Viktor nem ezt igérte....nem ezt mondta....a nyugdíjjam éppen csak elég.....hát nem ezt igérte pedig olyan jóember....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230317_fidesz_ogy_finnorszag_nato"Erdogan bejelentette, hogy még a májusi török választások előtt ratifikálják Finnország NATO tagságát. Svédországról továbbra sincs szó.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Bármelyik vidék 😬1.5 hét vidéken.Melyik vidék?
Szembejött a valóság.
Az agymosó propaganda kiválóan müködik.
A mocskos Zenyeszkíj mi a faszt háborúzik.
Miatta van ez a drágaság.
Nincs itt semmi látnivaló.
Kérem kapcsolja ki.
KoporShow
Megyeszékhely, Vecsés, Ormánság?
Hivatalosan mindhárom vidék, aztán mégis mennyire más.
Kampman
több mint 2 éve
1.5 hét vidéken.Melyik vidék?
Szembejött a valóság.
Kérem kapcsolja ki.
KoporShow
Megyeszékhely, Vecsés, Ormánság?
Hivatalosan mindhárom vidék, aztán mégis mennyire más.
több mint 2 éve
1.5 hét vidéken.Szembejött a valóság.
Kérem kapcsolja ki.
több mint 2 éve
de abból is a kis kopasz szemüveges volt a kedvence, a szőke lóarcú barátjaaszondod szex és new york rajongó? 😀kommentek alapjan vki szereti a Nagyo(ka)t.A Nyíregyháza Spartacus FC tegnapi közleményéből:Imádom azokat a közleményeket, amiből csak az nem derül ki - hogy miért adtàk ki 😊 ezzel még azt is arra sarkallják, hogy nézzen utána, hogy mi történhetett, akit egyáltalán nem érdekelt mi a fene történt Nyíregyházán. Sose védekezz előre, ilyen elbaszott módon meg végképp ne.
"Döbbenetes, hogy ma Magyarországon előfordulhat olyan, hogy valakikkel szemben, hazug vádak alapján karaktergyilkosságot hajtsanak végre."
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-feljelentest-tesz-a-nyiregyhaza-spartacus-2946195
Gőzöm sincs, miről van szó, de tényleg egészen döbbenetes. Nem hittem volna, hogy ilyen egyszer majd megtörténhet Magyarországon. Szerencsére: csak és kizárólag Nyíregyházán.
nagylaza, főpohárnok
MC12
csebi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
en nem. a kommentelok.aszondod szex és new york rajongó? 😀kommentek alapjan vki szereti a Nagyo(ka)t.A Nyíregyháza Spartacus FC tegnapi közleményéből:Imádom azokat a közleményeket, amiből csak az nem derül ki - hogy miért adtàk ki 😊 ezzel még azt is arra sarkallják, hogy nézzen utána, hogy mi történhetett, akit egyáltalán nem érdekelt mi a fene történt Nyíregyházán. Sose védekezz előre, ilyen elbaszott módon meg végképp ne.
"Döbbenetes, hogy ma Magyarországon előfordulhat olyan, hogy valakikkel szemben, hazug vádak alapján karaktergyilkosságot hajtsanak végre."
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-feljelentest-tesz-a-nyiregyhaza-spartacus-2946195
Gőzöm sincs, miről van szó, de tényleg egészen döbbenetes. Nem hittem volna, hogy ilyen egyszer majd megtörténhet Magyarországon. Szerencsére: csak és kizárólag Nyíregyházán.
nagylaza, főpohárnok
MC12
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
aszondod szex és new york rajongó? 😀kommentek alapjan vki szereti a Nagyo(ka)t.A Nyíregyháza Spartacus FC tegnapi közleményéből:Imádom azokat a közleményeket, amiből csak az nem derül ki - hogy miért adtàk ki 😊 ezzel még azt is arra sarkallják, hogy nézzen utána, hogy mi történhetett, akit egyáltalán nem érdekelt mi a fene történt Nyíregyházán. Sose védekezz előre, ilyen elbaszott módon meg végképp ne.
nagylaza, főpohárnok
MC12
csebi
több mint 2 éve
erre meg elfelejtettem irni.kis helyi egri politika:kíváncsi lennék, a szavazásra jogosultak közül vajon hányan értik, vajon mit is jelent a 0589/2-es hrsz
www.heol.hu/helyi-kozelet/2023/03/megtamadtak-a-momentumos-alairasgyujtoket-a-dobo-teren?fbclid=IwAR0vS1Shz-7miYk6RM-hI_k3a_jYGrBO_7tkBPOimU1iwU9rfLh-Qu0Rs_Y
de itt vannak a kerdesek is:
www.heol.hu/helyi-kozelet/2023/02/nepszavazason-donthetunk-az-egri-elkerulo-utrol
hat latva ezeket es h milyen mas kerdesek meg nem mennek at az kifejezetten jot tesz a jogi koherencianak. de nyilvan Alexandru ezt akarja ezert atment.
csebi
slowmotion
az meg hagyjan.
de mi a tokomnek kotelezzuk a megyei jogu varost hatastanulmanyban, ha kovetkezo kerdesben kotelezzuk, hogy melyiket fogadja el ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
kommentek alapjan vki szereti a Nagyo(ka)t.A Nyíregyháza Spartacus FC tegnapi közleményéből:Imádom azokat a közleményeket, amiből csak az nem derül ki - hogy miért adtàk ki 😊 ezzel még azt is arra sarkallják, hogy nézzen utána, hogy mi történhetett, akit egyáltalán nem érdekelt mi a fene történt Nyíregyházán. Sose védekezz előre, ilyen elbaszott módon meg végképp ne.
nagylaza, főpohárnok
MC12
több mint 2 éve
A Nyíregyháza Spartacus FC tegnapi közleményéből:Imádom azokat a közleményeket, amiből csak az nem derül ki - hogy miért adtàk ki 😊 ezzel még azt is arra sarkallják, hogy nézzen utána, hogy mi történhetett, akit egyáltalán nem érdekelt mi a fene történt Nyíregyházán. Sose védekezz előre, ilyen elbaszott módon meg végképp ne.
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
A Nyíregyháza Spartacus FC tegnapi közleményéből:"Döbbenetes, hogy ma Magyarországon előfordulhat olyan, hogy valakikkel szemben, hazug vádak alapján karaktergyilkosságot hajtsanak végre."
több mint 2 éve
Ez ugyanaz a logika, mint amikor egy állami ösztöndíjas kritizálja a kormányt és megvádolják, hogy abba a kézbe harap, amelyik enni ad neki.ez max akkor igaz, ha a kozmediat nem szamitjuk sajtonak, ami mar abbol kifolyolag is fura, hogy benne van a megnevezeseben maga a szo. ugye ezt mondta:A közmédiáról nem beszélt Vígh László.igen, csak a kozmedia az nem a fidesz tulajdona. viszont akkor miert a fidesz ertekeit kozvetiti?Mondjuk az teljesen egyértelmű, hogy a tulajdonos értékeit közvetíti az adott orgánum, szóval ezzel nem látom mi a probléma, ez a sajtószabadságtól függetlenül igaz.444.hu/2023/03/17/fideszes-kepviselo-a-sajtoszabadsag-azt-jelenti-szamunkra-hogy-akinek-a-tulajdonaban-van-a-sajto-annak-az-ertekeit-kozvetitiA független, meg objektív és hasonlók mind ugyanaz a vita. Értelemszerűen nincs levegőben lógó, semmihez sem kapcsolódó, semmitől nem függő média. Nincs szubjektivizmustól teljesen mentes sem. De nem is kell, elég az, ha "elég független", "elég objektív".Frappáns lezárása a "független" és "objektív" vitáknak.
peterk2005 udvari bolond
És egy szép nyitány a "mit takar az, hogy ,,elég,,?" vitához.
Őszentsége Sobri Jóska
frappáns lezárás ám ez is. Ha Orbán tudná nem hagyná.
Nácik.
Jughead
csebi
Jughead
„Ma, 2023-ban elmondható, hogy a sajtószabadság azt jelenti számunkra, hogy akinek a tulajdonában van a sajtó, annak az értékeit közvetíti.”
csebi
Az összes adófizető pénze nem lehet tulajdonosi szemlélet része.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Az enyém biztos nemtelex.hu/kulfold/2023/03/17/orosz-allami-televizio-56-os-forradalom-nyugati-beavatkozasfogja meg a gyerekedet ezt tanulni ...
Jóskáék dübörögnek tovább egy úton a párttal és a néppel
csebi