NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
342
28
23:00, MATCH4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
A magyar állam közvetett részesedést szerzett a Yettel Magyarországban – jelentette be a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.Nem vagyok benne biztos, hogy ez EU és versenyjogi szempontból mennyire lesz okés.
Részvénycsereügyletet kötött az állam képviseletében eljáró Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. és a 4iG Nyrt. leányvállalataként működő Antenna Hungária Zrt. A tranzakció eredményeképpen a Corvinus Zrt. közvetett kisebbségi tulajdonrészt szerez a Yettel Magyarországban – derült ki a tárca közleményéből.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
A magyar állam közvetett részesedést szerzett a Yettel Magyarországban – jelentette be a Gazdaságfejlesztési Minisztérium.Részvénycsereügyletet kötött az állam képviseletében eljáró Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. és a 4iG Nyrt. leányvállalataként működő Antenna Hungária Zrt. A tranzakció eredményeképpen a Corvinus Zrt. közvetett kisebbségi tulajdonrészt szerez a Yettel Magyarországban – derült ki a tárca közleményéből.
több mint 2 éve
g7.hu/vallalat/20230320/64-millio-forintba-kerul-egy-akkumulatorgyari-munkahely-a-magyar-allam-szamara/A magyar KKV-k is kérnének egy kis morzsát, de hát arra nincs pénz.
több mint 2 éve
koleszterin.incoming szar vicc
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mivel ugyan az a szarházi elit irányítja az egészet mint a kezdetben, utánpótlás pedig nincs így előbb utóbb az infarktus vagy a rák bevégzi az egészet.A ner nem 2010-Ben kezdődött és nem 2030-ban fog véget érni. A szellemi, strukturális és kulturális alapjai sokkal, sokkal mélyebbre nyúlnak vissza. A ner ennek csak egy expilicitebb, nyilvánvalóbb kifejeződése. Lehet, hogy ezt majd 2030-től nem ner-nek hívni hanem máshogy, de ettől a társadalom alapjai kicsit se fognak változni.Ezt nem értik meg nagyon-nagyon sokan.semmi nem tart örökké, a NER se fog.nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
mas dolog egy mercet fenntartani (mennyi lehet a koltsegvetes? probaltam keresni, de nem igazan talaltam semmi, par szaz milla?) vagy a jelenlegi Szikrat, amelyet meg a lendulet, hev visz, de idovel ide komoly penzek kellenek. azokat kellene osszeszedni.
ne erts felre, mert rohadtul szeretnem, ha a Szikrabol tenyleg kinone az, amit itt mondtok, de ehhez harom dolog kell: penz, penz es penz. na most a eler egy szintet akkor onnantol a vallalkozok jo resze is ezerszer meggondolja, hogy fogja-e tamogatni, mert onnantol max pereccel a laban fog gazdalkodni a villajaban vagy legalabbis olyan veszelyek, kockazatok jonnek szembe, amik mondjuk USAban nem egy tisztes vallalkozoval szemben.
marpedig kockaztatni a meglevo eletet ahhoz kell majd az igazi meggyozodes.
csebi
Gyurma Pappa
Amadeus von Dollárbaloldal
MC12
több mint 2 éve
A ner nem 2010-Ben kezdődött és nem 2030-ban fog véget érni. A szellemi, strukturális és kulturális alapjai sokkal, sokkal mélyebbre nyúlnak vissza. A ner ennek csak egy expilicitebb, nyilvánvalóbb kifejeződése. Lehet, hogy ezt majd 2030-től nem ner-nek hívni hanem máshogy, de ettől a társadalom alapjai kicsit se fognak változni.Ezt nem értik meg nagyon-nagyon sokan.semmi nem tart örökké, a NER se fog.nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
mas dolog egy mercet fenntartani (mennyi lehet a koltsegvetes? probaltam keresni, de nem igazan talaltam semmi, par szaz milla?) vagy a jelenlegi Szikrat, amelyet meg a lendulet, hev visz, de idovel ide komoly penzek kellenek. azokat kellene osszeszedni.
ne erts felre, mert rohadtul szeretnem, ha a Szikrabol tenyleg kinone az, amit itt mondtok, de ehhez harom dolog kell: penz, penz es penz. na most a eler egy szintet akkor onnantol a vallalkozok jo resze is ezerszer meggondolja, hogy fogja-e tamogatni, mert onnantol max pereccel a laban fog gazdalkodni a villajaban vagy legalabbis olyan veszelyek, kockazatok jonnek szembe, amik mondjuk USAban nem egy tisztes vallalkozoval szemben.
csebi
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Böjt idején odafigyelést vár a keresztyénektől az ÚrEgyébként tartja a böjtöt.én elengedtem 2030-ig a magyar választásokat, előre. nem viccelek.Persze, a NER sem fog örökké tartani, de nekem már az eddigi tizenhárom év is bőven több a soknál. (És akkor az 1998-2002 közötti ciklust bele se számítottam.) Ráadásul nem látom, hogy 2030-ban miért is buknának Vityáék. Addigra lesz olyan potens ellenzéki párt/szövetség, amelyik képes leváltani a kormányt? Honnan? Ha akadna is valamilyen reményt keltő kezdeményezés (a Szikra ilyen értelemben nem az), akkor csak annyi lenne a kérdés, hogy ki próbálja meg elsőként kicsinálni: a DK vagy a Fidesz?
semmi nem tart örökké, a NER se fog.
Gyurma Pappa
Továbbá: a 2030-as dátumot Orbán lebegteti, nem gondolom, hogy túlságosan komolyan kellene venni. Egyáltalán nem biztos, hogy akkor majd tényleg visszavonul. Nem az a típus. Gyanúm szerint addig fog ragaszkodni a hatalomhoz, amíg lélegezni tud. OV-nak egyetlen ellensége van: a koleszterin.
nagylaza, főpohárnok
empty taxi
regi.reformatus.hu/mutat/16120/
(Kifelejtettem egy szót: egyetlen "veszélyes" ellensége van. De már pótoltam.)
több mint 2 éve
Egyébként tartja a böjtöt.én elengedtem 2030-ig a magyar választásokat, előre. nem viccelek.Persze, a NER sem fog örökké tartani, de nekem már az eddigi tizenhárom év is bőven több a soknál. (És akkor az 1998-2002 közötti ciklust bele se számítottam.) Ráadásul nem látom, hogy 2030-ban miért is buknának Vityáék. Addigra lesz olyan potens ellenzéki párt/szövetség, amelyik képes leváltani a kormányt? Honnan? Ha akadna is valamilyen reményt keltő kezdeményezés (a Szikra ilyen értelemben nem az), akkor csak annyi lenne a kérdés, hogy ki próbálja meg elsőként kicsinálni: a DK vagy a Fidesz?
Gyurma Pappa
Továbbá: a 2030-as dátumot Orbán lebegteti, nem gondolom, hogy túlságosan komolyan kellene venni. Egyáltalán nem biztos, hogy akkor majd tényleg visszavonul. Nem az a típus. Gyanúm szerint addig fog ragaszkodni a hatalomhoz, amíg lélegezni tud. OV-nak egyetlen ellensége van: a koleszterin.
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
én elengedtem 2030-ig a magyar választásokat, előre. nem viccelek.Persze, a NER sem fog örökké tartani, de nekem már az eddigi tizenhárom év is bőven több a soknál. (És akkor az 1998-2002 közötti ciklust bele se számítottam.) Ráadásul nem látom, hogy 2030-ban miért is buknának Vityáék. Addigra lesz olyan potens ellenzéki párt/szövetség, amelyik képes leváltani a kormányt? Honnan? Ha akadna is valamilyen reményt keltő kezdeményezés (a Szikra ilyen értelemben nem az), akkor csak annyi lenne a kérdés, hogy ki próbálja meg elsőként kicsinálni: a DK vagy a Fidesz?
Gyurma Pappa
Továbbá: a 2030-as dátumot Orbán lebegteti, nem gondolom, hogy túlságosan komolyan kellene venni. Egyáltalán nem biztos, hogy akkor majd tényleg visszavonul. Nem az a típus. Gyanúm szerint addig fog ragaszkodni a hatalomhoz, amíg lélegezni tud. OV-nak egyetlen veszélyes ellensége van: a koleszterin.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
www.portfolio.hu/unios-forrasok/20230320/felulvizsgaljak-magyarorszagi-terveiket-is-a-del-koreai-akkumulatorgyartok-603892

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Teljesen más a szitu.Mondjuk a '90-es rendszerváltás nem arról győzi meg az embert, hogy a NER végét majd a NER csecsszopói fogják megszívni, hanem ugyanazok a hülyék, akik most is szívnak, de kitartanak a szivatójuk mellett. Úgyhogy az a 2030 még optimista is.Ezt nem értik meg nagyon-nagyon sokan.semmi nem tart örökké, a NER se fog.nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Mondjuk a '90-es rendszerváltás nem arról győzi meg az embert, hogy a NER végét majd a NER csecsszopói fogják megszívni, hanem ugyanazok a hülyék, akik most is szívnak, de kitartanak a szivatójuk mellett. Úgyhogy az a 2030 még optimista is.Ezt nem értik meg nagyon-nagyon sokan.semmi nem tart örökké, a NER se fog.nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ezt nem értik meg nagyon-nagyon sokan.semmi nem tart örökké, a NER se fog.nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
nem bántasz meg.nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
csebi
én elengedtem 2030-ig a magyar választásokat, előre. nem viccelek.

több mint 2 éve
nem megbantva teged, de ez apropenz nem a fideszhez kepest hanem mar ahhoz a 3-4 milliardhoz kepest is, amit usabol osszelapatolt MZP a DKnak.itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
itthon is a legtöbb balos barátom vagy vállalkozó vagy magas rangú alkalmazott. szerinted kik pénzelik a Mércét vagy a Szikrát (pl. én, pedig a legkapitalistabb szakma képviselője vagyok, klasszikusan kapitalista monstrumban dolgozom, de a keresetem látható részét fordítom a társadalmi egyenlőség ellensúlyozására vagy a HR politikánk nagy része is így épül fel)Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
csebi

több mint 2 éve
Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.oke, de USA mas allatfaj sztem ebbol a szempontbol is. de nyilvan orulnek neki, ha otthon lenne a felso retegnek egy olyan retege, ami vegre felfogna a tarsadalmi felelosseget is.
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Korai épülési szakaszban vannak csak ők nem a tömegpárttá válás kezdőszettjét választották, hanem inkább ez a baloldalhoz egyébként is közelebb álló, mozgalmi, inkább kevés, de az bizalmi emberre épülő lassú folyamatot.Persze, mivel jelenleg a baloldal tömegbázisát jelenleg viszi a Fidesz.
MC12
Ne vicceljünk már, közel sem vezető alkat.Neked válaszolok és nem mindenkinek külön: félreérthető voltam, és teljesen egyetértek azzal, hogy Jámbi kiállása 0, de nincsenek is ilyen ambíciói. Ő szervező és elemző típus.
Egy pártot simán felépíthet és lehet a legfontosabb embere, de a kirakatba nem lehet kirakni.
Ez egy kultúrretardált ország, mindig is a külsőségek és a pózőrködés számítanak majd. Értelemmel és szakértelemmel rohadtul nem fog senki semmire menni. Előbb lesz Noárból min. elnök.....
FLZOLI
marpedig a fizessenek a gazdagok szlogenre nem csak gazdag jon majd tamogatonak 😊Ez egy nagyon érdekes folyamat, de közel sem biztos hogy így van. Amerikában is a menedzser osztály és az egyetemi katedra kezdett el radikalizálódni már a 80-as években is, és ugye sok eszméletlen gazdag ember engedi vissza a vagyonát (lásd Gates család). De ezt érdemes bővebben elolvasni, ha valakit érdekel.
csebi

több mint 2 éve
Vagy csak kihasználják az antifás témát, és kicsit össze szarozzák őket is. Nem kell túlgondolni sztem.A tanártüntetések szervezésében meg a szakrendelős projektjükben is ott vannak (legalábbis ezekről olvastam).
Miskolcon jelen van a szikra? milyen formában és hol?
thebeke
A jelen levést az ő esetükben azért máshogy kell még érteni mint egy párt esetében. Azt jelenti, hogy az adott városban van egy működő, aktív sejt (3-5-10 fő) akik helyben beágyazottak, akciókészek, ismernek embereket stb. ők lesznek majd pár év múlva a helyi alapszerevezeti vezetők ilyesmi. Korai épülési szakaszban vannak csak ők nem a tömegpárttá válás kezdőszettjét választották, hanem inkább ez a baloldalhoz egyébként is közelebb álló, mozgalmi, inkább kevés, de az bizalmi emberre épülő lassú folyamatot.
több mint 2 éve
Vagy csak kihasználják az antifás témát, és kicsit össze szarozzák őket is. Nem kell túlgondolni sztem.Miskolcon jelen van a szikra? milyen formában és hol?
több mint 2 éve
Nagylazának van igazsága azért. A Kard túlgondolja a helyzetet és egy valóban létező dolgot (a Fidesz feltette a saját kilövési térképére a Szikrát) kombinál egy nagy adag wishful thinkingel (Jámbor mint vezér, aki legyőzi a Fideszt - azért ne őrüljünk meg, annyi karizmája van mint egy adag molylepkének).A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Jámbor ellen a FB minden erejét ráeresztik, Karácsony óta nem kapott senki ekkora figyelmet. A Fidesz tudja, a mostani Szikra generáció 2034-re 30-40 éves, felkészült és valószínűleg anyagilag is képes lesz az addigra széttartó Fideszt megfogni. Jámbi ráér, 37 éves, 12 év múlva 49 lesz, tökéletes korban arra, hogy ő legyen a vezető erő.
Gyurma Pappa
Az igaz, hogy a Szikrára kiemelten figyelnek, tényleg ügyes a szervezet-építésük egyébként vidéken is, Miskolcon, Szolnokon és néhány nagyobb városban is jelen vannak, ami már több mint amit a százmilliókból tengődő parlamenti pártok többsége meg tudott csinálni az elműlt 13 évben. És igen Jámborék nem 4 években gondolkodnak hanem van egy hosszabb távú stratégiájuk. Akár lehet is belőlük valami - de ez egyelőre ennyi (és ez tényleg nem kevés ebben a politikai helyzetben!). Hogy úgymondjam, azért a Miniszterelnökségen nem ébrednek csatakosan a pol. tanácsadók, hogy úristen, vajon mit csinál ma a Szikra vagy mit mond a Jámbor. Teszem hozzá, Jámbor még a negyedét se kaptak annak, amit Geri, nopláne mondjuk a Vona. A Halálcsillag még csak részlegesen fordult rá.
több mint 2 éve
sztem Jambor nem is lesz miniszterelnok jelolt. egy rohadt fontos szemely lehet majd de epp azok miatt amiket irsz, nem lesz az.Ne vicceljünk már, közel sem vezető alkat.A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Jámbor ellen a FB minden erejét ráeresztik, Karácsony óta nem kapott senki ekkora figyelmet. A Fidesz tudja, a mostani Szikra generáció 2034-re 30-40 éves, felkészült és valószínűleg anyagilag is képes lesz az addigra széttartó Fideszt megfogni. Jámbi ráér, 37 éves, 12 év múlva 49 lesz, tökéletes korban arra, hogy ő legyen a vezető erő.
Gyurma Pappa
Egy pártot simán felépíthet és lehet a legfontosabb embere, de a kirakatba nem lehet kirakni.
Ez egy kultúrretardált ország, mindig is a külsőségek és a pózőrködés számítanak majd. Értelemmel és szakértelemmel rohadtul nem fog senki semmire menni. Előbb lesz Noárból min. elnök.....
FLZOLI
több mint 2 éve
mondjuk a kutyak mindenhol indultak BPen es a nagyobb nevek sajat korzetben szoval ez annyira nem meglepo, vagy osszeeskuvos elmelet szamomra.A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Gyurma Pappa
Szikraban en jelenleg azt nem latom, hogy lesz ebbol orszagos szervezet. jelenleg az orszagos alatt nem is a legkisebb falukat ertem hanem azt, hogy mar a varosokba hogyan jutnak el. maga Jambor is elmondta, hogy nagyon jo ez az egyeni eredmeny meg kampan, de ezt nem lehet leforditani nem hogy orszagos szintre hanem budapestire. na most teszem azt epitkeznek meg szepen, akkor eloszor nem a fideszre fognak veszelyt jelenteni hanem a fuggetlenellenzekre, akik aztan jol keresztbe tesznek nekik. akar bebukjak azt a helyet csak a Szikrabol ne legyen semmi. onnantol meg nehez lesz tovabb epitkezni ha ez a penz sem lesz. marpedig a fizessenek a gazdagok szlogenre nem csak gazdag jon majd tamogatonak 😊
több mint 2 éve
Ne vicceljünk már, közel sem vezető alkat.A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
A Szikra azért veszélyes, mert rendszeren kívüli, és ezt nagyon régen tudják. A Kutyák a rendszer részei. Ők a standuposok, kiválóak arra, hogy a belpesti libsik levezessék a feszültséget, de a saját működésük miatt sosem lesznek komoly tényezők. Döme Zsuzsanna biztosan csak bázisdemokrata hevületben indult rá a Jámborra ogy választásokon.nem alaptalan, amit Gyurma ír.Ha a Fidesz a Szikrában komolyan vehető ellenfelet lát, akkor a paranoia komolyabb, mint gondoltam.Első kézből mondom, hogy nem.Azért vannak célkeresztben, mert lehet velük ijesztgetni az antikommer nagymamát.Szerintem is pusztán ennyiről van szó, a posztban kicsit (nagyon) túlgondolták a dolgot.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Gyurma Pappa
Dzsokijuing
Röviden ennyit.