Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=Y8vpZyXT9dguploads.disquscdn.com/images/a42ee660c8cac667543583aaa3f0b5fe47a142b8d3776a9b1bfcd289680bc203.jpg?w=800&h=1399Budenz Jozsef Alt. isk. es gimn., Csenki Jozsef igazgato pic.twitter.com/cOWMDhmByX
— Kovács Tìmea (@kovacstimcsike) March 15, 2023
Magyarország, 2023.
Közben a dagadt hobbit az emberektol elzarva mond beszedet a sajat kozonsegenek.
És Petőfi a 12 pont elé odakanyarítja hogy legyen béke.
Komoly önsorsrontók vannak a magyar történelemben, de sztem kevés olyan, akik akkora károkat okoztak az országnak, mint ez és a másik fasz...
gabokocka
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Budenz Jozsef Alt. isk. es gimn., Csenki Jozsef igazgato pic.twitter.com/cOWMDhmByX
Magyarország, 2023.
Közben a dagadt hobbit az emberektol elzarva mond beszedet a sajat kozonsegenek.
Komoly önsorsrontók vannak a magyar történelemben, de sztem kevés olyan, akik akkora károkat okoztak az országnak, mint ez és a másik fasz...
gabokocka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Nosztalgiázzunk:On 15 March 2007, in my speech on the occasion of our national holiday, I I called on the Hungarian nation not to tolerate tyranny and fight against it like it did in 1848 and 1849. “The nation condemns itself if it acquits its criminal leaders.” pic.twitter.com/0N3gDDtzLq
— Young Orban 🇭🇺🇪🇺 (@FiatalOrban) March 15, 2023
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Mert a nagyok vérszagot éreznek és menekülnek az amerikai kötvényekbe, amihez dollár dukál.A forint nincs ünnepi hangulatban.Az addig oké, hogy pörög az euró, de nekem az már nem tiszta, hogy az amerikai bankcsőd után a dollár miért erősödik. Ebből is látszik, hogy hülye vagyok az egészhez.
csipkelli
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A forint nincs ünnepi hangulatban.Az addig oké, hogy pörög az euró, de nekem az már nem tiszta, hogy az amerikai bankcsőd után a dollár miért erősödik. Ebből is látszik, hogy hülye vagyok az egészhez.
csipkelli
több mint 2 éve
A forint nincs ünnepi hangulatban.Ez csak szerintem jelképes? 😀
csipkelli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Azzal tökéletesen egyetértek, hogy nem elég aznap egyszer-kétszer elmondani, miért bontottak kordont, hanem utána napokon-heteken-hónapokon keresztül szisztematikusan beszélni kell róla (fellengzősen nevezhetjük akár kommunikációs stratégiának is). Abban már nem vagyok biztos, hogy az ellenzék mostani helyzetében egy esetleges erőszakos (úgy értem, fizikai atrocitással párosuló) akció egyöntetű tetszést aratna a legfontosabb csoportban, a "bizonytalanok" táborában. Ez korábban se feltétlenül volt így.De semmi értelme odaférni a kordonhoz, ha a saját szavazóid sem tudják hogy mit csinálsz és miért. Akkor kinek szólt az akció? A dk-nak, hogy mi is tudunk flashmobolni? Hát, ha ezt be kell mutatni akkor nagy a baj. Annak a pár % saját szavazónak aki érti hogy mi történik? Nekik teljesen felesleges.Abban is van ráció (kopirájt Hadházy), hogy a kordonnak a közelébe se fértek volna, ha nem a legnagyobb titokban megy az előkészítés. A lényeget Fegyőr szövegében látom. Azt mondta, hogy az Orbán-féle kordonbontást is jogosnak tartja az akkori kormány (értsd: Gyurcsány) ellen. Ennek fényében az akció csak részben volt a Fidesszel szembeni tiltakozás, legalább annyira a DK-Momentum közötti dominanciaharc kivetülése.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
Egyébként a kordonbontás ötlete jó, a hatalom által elzárt közterületet felszabadítani mindig egy látványos és hatásos polkomm akció….tud lenni ha nem ennyire bénán csináljàk. Ezt ugyanis meg kell kommunikációval alapozni, egy hónapja másról se kellett volna szólnia az ellenzéki kommunikációnak, csak hogy miért van elzárva ez a terület a nép elől? Az átlagember szintjére kellett volna lehúzni a kérdést és sulykolni sulykolni sulykolni.
Persze van ezzel is egy két gond, egyrészt a Kossuth térrel ellentétben a Karmelita környéke egyáltalán nem egy ismert és népszerű helyszín, így kb. a lőtéri kutyát se érdekli, hogy van e kordon ott vagy nincs.
Másrészt a kommunikáció teljes hiányában azonosulni is nehéz az akcióval, megintcsak úgy néz ki a dolog kívülről, hogy belpesten a momentumosok két kézművessör között kitalálták hétfőn, hogy mennyire faszàn nézne már ki, ha Fegyőr Bandi kedden kordont bontana aztán kitűzne valami követelést a bejárati ajtóra! De baszki fiúk, miért???? Miért csináljàtok?? Sátoraljaújhelytől Nemesmedvesig hogy értse meg az egyszeri szavazó, hogy ez miért fontos, ha nem mondjátok el neki? És nem aznap reggel, egyszer.
Ha választanom kéne, hogy ez vagy a DK-s fiatalok Szálasi-lefújó akciója (amiről egyébként a DK-n kívül senki nem mondott semmit, ez milyen már?) a jobb, hatásosabb, értelmesebb hát sokat nem kellene gondolkodnom.
MC12
Lehet utólag is anyázni az összefogást, de most éppen az zajlik, hogy az ellenzék szétszedi egymást. Arra jutottak, hogy - ha már egyszer a Fideszt nem tudják legyőzni - próbálnak nagyobb kupacot kaparni maguknak a nekik odadobott alamizsnából.
nagylaza, főpohárnok
Állítom, ha promózzák és a Fidesz megnehezítette volna a kordonhoz jutást mondjuk rendőrökkel, vagy akár azzal, hogy megelőzően ő maga szedeti le a kordonokat, ezekkel sokkal nagyobb és látványosabb hírverést lehetett volna csapni, mint azzal ami történt (átnézve a sajtót ma már senki nem foglalkozik ezzel, Szily igencsak cinikus cikkét leszámítva, ami finoman szólva se a siker szinonímája).
A kordonbontó politikusnál egy erősebb kép van - a politikust erőszakkal arréb tevő, igazoltató, szabályozó rendőré 😊 ráadásul képviselőként nulla okuk van félni a rendőri intézkedéstől, én régóta nem értem - illetve dehogynem….. - hogy miért nem tökösebbek az ilyen akciók terén főleg a fiatal politikusok akiknek ez mèg jól is áll… abszolút nem feszegetik a rendszer határait, mintha kínosan ügyelnének rá, nehogy a Fidesz àltal megszabott kereten kívül csináljanak bármit.
MC12
Ettől még lehet, hogy én tévedek, és neked van igazad. Erre lennének valók a mérések, ugyebár.
Ui: Most értünk vissza az ún. Szabadságmenetről (a Hősök terétől végig az Andrássy úton). A végén a beszédeket már nem hallgattuk meg. Eleve csalódás volt a létszám (talán kétezer ember), a diákfrontos gyerekek ráadásul nem vették észre, hogy ez nem oktatásügyi tüntetés, hanem március 15. Kizárólag olyan jelszavakat kiabáltak, amelyek oktatási demonstrációkon mentek.
több mint 2 éve
De semmi értelme odaférni a kordonhoz, ha a saját szavazóid sem tudják hogy mit csinálsz és miért. Akkor kinek szólt az akció? A dk-nak, hogy mi is tudunk flashmobolni? Hát, ha ezt be kell mutatni akkor nagy a baj. Annak a pár % saját szavazónak aki érti hogy mi történik? Nekik teljesen felesleges.MC12Szerintem ezek arról szólnak, hogy programot adjanak az aktivista csoportoknak. Az ilyen kordon bontások nem szólnak nagyot, még a valamikori Fidesz kordon bontás is maximum a szűk Fidesz körben ismert, a 90+% Fidesz szavazó azt se tudja, hogy volt ilyen. A mostaniról se tudna senki, még akkor sem, ha olyan média viszonyok lennének, mint 15 éve, és beszámolna róla a közszolgálatitól kezdve az Origon át a megyei lapokig minden kormánymédia is. Így meg, hogy ezek vagy meg sem említik, vagy csak dollárbaloldaloznak ennek apropóján egyet, el sem tudna jutni az ellenzéki szavazótábor zöméhez (akiknek jelentős része is ezeket olvassa nagyrészt). Ahhoz a szűk réteghez jut el, akiket érdekel. Hozzájuk meg ez is eljut, meg az is eljutna, ha a Parlament előtt csinálnák. Mindegy.
Szóval ezek szerintem tényleg flashmobok, ez az eredeti céljuk is. Azt a szűk aktivista magot ellátni programmal, akikre támaszkodni tudnak, hogy ne vesszen el az is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Közben a dagadt hobbit az emberektol elzarva mond beszedet a sajat kozonsegenek.Jövőre majd jön a 12 pont közé a Több akkumulátorgyárat! is...
gabokocka
több mint 2 éve
Budenz Jozsef Alt. isk. es gimn., Csenki Jozsef igazgato pic.twitter.com/cOWMDhmByX
Magyarország, 2023.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A forint nincs ünnepi hangulatban.oszinten ahogy atirjak a 12 pontot akkor csoda h csak a forint all foldbe ...
csipkelli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
A forint nincs ünnepi hangulatban.
több mint 2 éve
Hajdanán a csabai korosztályos csapatban én voltam a balbekk.Nekem a magyar ellenzékről régóta az egyszeri szurkoló jut eszembe, aki nézi az NB1ben szerencsétlenkedő focistaszerűségeket, bemondja, hogy bazze ezt én is meg tudnám csinálni ennyi pénzért, aztán a valóságban a Békéscsaba balbekje is bekötőzi kétszer, mert valami tehetség vagy képzés esetleg felkészülés mégiscsak kéne.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
Egyébként a kordonbontás ötlete jó, a hatalom által elzárt közterületet felszabadítani mindig egy látványos és hatásos polkomm akció….tud lenni ha nem ennyire bénán csináljàk. Ezt ugyanis meg kell kommunikációval alapozni, egy hónapja másról se kellett volna szólnia az ellenzéki kommunikációnak, csak hogy miért van elzárva ez a terület a nép elől? Az átlagember szintjére kellett volna lehúzni a kérdést és sulykolni sulykolni sulykolni.
Persze van ezzel is egy két gond, egyrészt a Kossuth térrel ellentétben a Karmelita környéke egyáltalán nem egy ismert és népszerű helyszín, így kb. a lőtéri kutyát se érdekli, hogy van e kordon ott vagy nincs.
Másrészt a kommunikáció teljes hiányában azonosulni is nehéz az akcióval, megintcsak úgy néz ki a dolog kívülről, hogy belpesten a momentumosok két kézművessör között kitalálták hétfőn, hogy mennyire faszàn nézne már ki, ha Fegyőr Bandi kedden kordont bontana aztán kitűzne valami követelést a bejárati ajtóra! De baszki fiúk, miért???? Miért csináljàtok?? Sátoraljaújhelytől Nemesmedvesig hogy értse meg az egyszeri szavazó, hogy ez miért fontos, ha nem mondjátok el neki? És nem aznap reggel, egyszer.
Ha választanom kéne, hogy ez vagy a DK-s fiatalok Szálasi-lefújó akciója (amiről egyébként a DK-n kívül senki nem mondott semmit, ez milyen már?) a jobb, hatásosabb, értelmesebb hát sokat nem kellene gondolkodnom.
MC12
andree
több mint 2 éve
Ha a NER része vagy, követed a szabályaikat is...De semmi értelme odaférni a kordonhoz, ha a saját szavazóid sem tudják hogy mit csinálsz és miért. Akkor kinek szólt az akció? A dk-nak, hogy mi is tudunk flashmobolni? Hát, ha ezt be kell mutatni akkor nagy a baj. Annak a pár % saját szavazónak aki érti hogy mi történik? Nekik teljesen felesleges.Abban is van ráció (kopirájt Hadházy), hogy a kordonnak a közelébe se fértek volna, ha nem a legnagyobb titokban megy az előkészítés. A lényeget Fegyőr szövegében látom. Azt mondta, hogy az Orbán-féle kordonbontást is jogosnak tartja az akkori kormány (értsd: Gyurcsány) ellen. Ennek fényében az akció csak részben volt a Fidesszel szembeni tiltakozás, legalább annyira a DK-Momentum közötti dominanciaharc kivetülése.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
MC12
Lehet utólag is anyázni az összefogást, de most éppen az zajlik, hogy az ellenzék szétszedi egymást. Arra jutottak, hogy - ha már egyszer a Fideszt nem tudják legyőzni - próbálnak nagyobb kupacot kaparni maguknak a nekik odadobott alamizsnából.
nagylaza, főpohárnok
Állítom, ha promózzák és a Fidesz megnehezítette volna a kordonhoz jutást mondjuk rendőrökkel, vagy akár azzal, hogy megelőzően ő maga szedeti le a kordonokat, ezekkel sokkal nagyobb és látványosabb hírverést lehetett volna csapni, mint azzal ami történt (átnézve a sajtót ma már senki nem foglalkozik ezzel, Szily igencsak cinikus cikkét leszámítva, ami finoman szólva se a siker szinonímája).
A kordonbontó politikusnál egy erősebb kép van - a politikust erőszakkal arréb tevő, igazoltató, szabályozó rendőré 😊 ráadásul képviselőként nulla okuk van félni a rendőri intézkedéstől, én régóta nem értem - illetve dehogynem….. - hogy miért nem tökösebbek az ilyen akciók terén főleg a fiatal politikusok akiknek ez mèg jól is áll… abszolút nem feszegetik a rendszer határait, mintha kínosan ügyelnének rá, nehogy a Fidesz àltal megszabott kereten kívül csináljanak bármit.
MC12
több mint 2 éve
De semmi értelme odaférni a kordonhoz, ha a saját szavazóid sem tudják hogy mit csinálsz és miért. Akkor kinek szólt az akció? A dk-nak, hogy mi is tudunk flashmobolni? Hát, ha ezt be kell mutatni akkor nagy a baj. Annak a pár % saját szavazónak aki érti hogy mi történik? Nekik teljesen felesleges.Abban is van ráció (kopirájt Hadházy), hogy a kordonnak a közelébe se fértek volna, ha nem a legnagyobb titokban megy az előkészítés. A lényeget Fegyőr szövegében látom. Azt mondta, hogy az Orbán-féle kordonbontást is jogosnak tartja az akkori kormány (értsd: Gyurcsány) ellen. Ennek fényében az akció csak részben volt a Fidesszel szembeni tiltakozás, legalább annyira a DK-Momentum közötti dominanciaharc kivetülése.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
MC12
nagylaza, főpohárnok
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
nyilvan a helyszinek kozotti kulonbsegek is elegge egyertelmuek.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
MC12
de igen itt mi a cel? mert a Parlamentnel megvolt a cel: tudjon tuntetni a nep kozvetlenul a miniszterelnok szajaban. itt meg az, hogy a telex oda tudjon menni a szerdai kormanyulesek elott forgatni? ezzel aztan fog tudni azonosulni nem tudom hany millio valasztopolgar (meg en sem, pedig imadom ezeket a videokat, de mar eleg egyertelmuen kepzik a minisztereket, hogyan kell reagalni ha egy Fabian elejuk toppan mikrofonnal szoval erdemi reakcio nincs toluk).
kifejezetten rossz otlet meg rosszabbul kivitelezve. ha Donath ehhez hozzajarult hat akkor ot is elegge olvasztja a strasbourgi buborek ha meg nem akkor szerencsetlen meg van aldva ezekkel a tehetsegekkel.
ez a DKs akcio is porszem. ezek megint csak alproblemak a szememben oszinten.
tovabbra is Peter Brand mondata ervenyes a magyar ellenzekre.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Abban is van ráció (kopirájt Hadházy), hogy a kordonnak a közelébe se fértek volna, ha nem a legnagyobb titokban megy az előkészítés. A lényeget Fegyőr szövegében látom. Azt mondta, hogy az Orbán-féle kordonbontást is jogosnak tartja az akkori kormány (értsd: Gyurcsány) ellen. Ennek fényében az akció csak részben volt a Fidesszel szembeni tiltakozás, legalább annyira a DK-Momentum közötti dominanciaharc kivetülése.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Nekem a magyar ellenzékről régóta az egyszeri szurkoló jut eszembe, aki nézi az NB1ben szerencsétlenkedő focistaszerűségeket, bemondja, hogy bazze ezt én is meg tudnám csinálni ennyi pénzért, aztán a valóságban a Békéscsaba balbekje is bekötőzi kétszer, mert valami tehetség vagy képzés esetleg felkészülés mégiscsak kéne.Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
MC12
több mint 2 éve
Tavaly mennyire volt az MzP-féle szalag meg beszélve, hogy ki hordja meg ki nem? 😊 hiba, persze.nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
csebi
több mint 2 éve
hvg.hu/itthon/20230315_dr_nyulasi_tibor_orvos_lovagkereszt_renner_erika_lugos_orvos_szakvelemenyFideszes morális fölény
több mint 2 éve
nekem az tetszett kulon, hogy annyira egysegesek voltak, hogy ranezesre kb fele-fele aranyban tuztek kokardat.tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
MC12
több mint 2 éve
tegnap kordonbontas tortenik es senki semmi? 😊Sikerült lemásolni egy 15 évvel korábbi Fidesz akciót, ez ám a politikai innováció 😊 kb. ennyivel is van el lemaradva az ellenzék minden téren.
csebi
több mint 2 éve
Kiment?Évek óta ott van.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Egyszerűen kiment jobbszélre a fidesz.amugy miert van ez a rhoadt nagy Csurka rehabilitacio mostanaban? tenyleg nem ertem ...Te, már évekkel ez előtt kimondta Bayer Zsoca a párttagkönyvvel a zsebében, hogy Csurkának mindenben igaza volt.Több mindenben is egyetértek veled, de azt is tudjuk, hogy sokakra bizony komoly hatással van ez a kommunikáció, ebből pedig az következik, hogy sokan akik korábban nem foglalkoztak mondjuk Szálasi viselt dolgaival, de ma már hallani tőlük bayeri gondolatokat 😕amúgy érdemes a Szálasi sztori kapcsán a fideszes kommenteket olvasni, a többség védelmébe vette/veszi a “Nemzetvezetőt”.Rosszul látod.
Jóskám, úgy látom megérkeztél a zseniális orbán viktorod oldalán a nácik közé.
Amadeus von Dollárbaloldal
Tudod, van, aki képes nem csak fehér-feketében, jóban-rosszban, Orbán-Gyurcsányban érzékelni és értelmezni az őt körülvevő világot. Ezt hívják árnyalatnak, ha ez így mond neked valamit.
Ahogy a homofób-törvény születésekor, úgy a fideszes agyhalottak náci megnyilvánulásaikor is szerencsés ha tud az ember disztingválni, és egy konkrét ember megítélését nem keveri össze azon ember minden cselekedetével való azonosulással, és pláne nem minden olyan emberével, aki azon ember "oldalán" van.
Gondolom Raiders drukkerként te se érkezel meg minden Raiders játékos minden döntése mellé, vagy legalábbis merem remélni, hogy nem vagy ennyire elvakult és csőlátású.
Az elég bayeri lenne, ha te engem náciznál, mert bár a hsz-edre elsőként reagáltam, hogy hasznos és tetszetős dolognak tartom Szálasi képének összefestékezését, mert a nácik bárminemű elfogadása ellen fellépni jó dolog, de te mégis ahelyett, hogy velem vagy az általam leírtakkal vitáznál, elintézed azzal, hogy rám akarod kenni a "fideszes többség" kommentjeit.
Lehet csak mókásnak tartod, de az is lehet, hogy téged jobban elkapott és beszippantott a posztmodern kommunikáció, mint te magad gondolnád vagy észrevennéd.
Csak vigyázz, mert
ennek a gödörnek nincs aljaŐszentsége Sobri Jóska
Én természetesen nem keverem össze a dolgot, nem hibáztatom a fidesz híveit általánosságban, egy-egy ilyen büdös gyökér dumái miatt, de tényleg látni kell, hogy ha ezeknek ennyire komoly teret engednek, akkor az előbb utóbb gyökeret ereszt a társadalom nagyobb rétegeiben...ez pedig igazán veszélyessé teszi és ennek a kormány csak minimálisan próbál ellenébe menni...ha egyáltalán próbál
Klaci79
Csurkának baszki. Kommunikáció szintjén a Fidesz jelenleg a MIÉP szélen van.
csebi