NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
Hamarosan bejelentés az árstopról, és akkor igazán megérthetjük majd a magyar néplelket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 135 — Lucas Scott
 444.hu/2022/04/27/budapesten-mar-atlag-havi-170-ezer-forint-egy-alberlet

tök sokat beszéltünk erről a kampányban.

se.
Amadeus
Csokkal meg babaváróval meg kedvezményes hitellel mégis kit érdekel? 😊
warr_b
én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek azok az újabb családtámogatási intézkedések, amik továbbra is fenn tartják a buborékot.
csebi
A szocializmussal az a baj ugye, hogy elfogy a más emberek pénze.
Amadeus
Thatcher mondta ezt ugye? még jó, hogy OV-nak nem Thatcher az egyik példaképe ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 081

se.
Amadeus
warr_b
én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek azok az újabb családtámogatási intézkedések, amik továbbra is fenn tartják a buborékot.
csebi
A szocializmussal az a baj ugye, hogy elfogy a más emberek pénze.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

se.
Amadeus
warr_b

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 875 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

se.
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve

se.

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 352 — Je suis kobranadrág
Dollár haló?
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a Bencsik Gábor egy jóindulatú, de nagyon buta, idealista ember.
Sobri Jóska
A butát nem tudom, hogy megérdemli-e. Ha abban az értelemben használod, hogy annyira naív, hogy a legtriviálisabb esetekben sem képes látni a fától az erdőt, akkor tényleg buta. Egyébként "csak" naív.

Ezek az emberek azok, akik képesek egy hitleri rendszernek is őszintén, hittel a végsőkig asszisztálni. Aztán a rendszer bukása után őszinte csodálkozással rád nézve azt mondani, hogy fogalmuk se volt az egészről. Mert tényleg fogalmuk se volt. Bár nekik is feltűnt, hogy elég sok zsidót nem látni/találni a lajstromból, de azt hitték, hogy valami adminisztrációs hiba lehet az oka. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
Ideális államhoz idealisták kellenek, balkánihoz balf@szok

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve

youtu.be/-HwoIRoLbIM
Sobri Jóska
egy hasznos idióta.

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 734 — #NoStress

youtu.be/-HwoIRoLbIM

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 175 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 24.hu/belfold/2022/04/25/orban-viktor-fiatalaok-uzenet-szakmunkasok/
Fogadjunk!
zemanla
szeretnék én is abból az anyagból, amit ő szív... illetve nem, tudatmódosítók terén maradok a viszki-gin vonalnál, azon túl nem megyek.
slowmotion
Mi az ha nem megbecsülés, hogy a legótvarabb "szakemberre" is hetekig kell várni, hogy aztán a hulladék munkát nyugati árakon számlázza 🙂

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 175 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A történet véget ért. Kiderült, hogy hazugság ez a story.
Egy Gyarmathy Dezsőt vert egy szilágyi ‘aki sosem volt még senki sem
zoltan? ???????? Még a lányokat sem tudta kezelni.
Nem az elért eredményekről szól ez, inkább csak az emberekről.
Én ismertem az öreget, 70 felett sem szart be két pofontol, de egy ilyen kis szúnyog-csődőrtől biztos nem…
/anyja nem komoly ez tény, az apja egy féreg, de a csajszi egy beteges hazudozó, okokat hagyjuk. De beteges.
Kb minden úszó tudja aki meg vizilabdázott az főleg.
ozibozi
Kicsit mintha túl gyorsan ítéletet hirdettél volna. Ha majd előkerülnek tanúk, akik látták, hogy Szilágyi rátámadt Gyarmati Dezsőre, akkor mit fogsz mondani? A csávó végig sumákolt, terelt és folyamatosan önellentmondásokba keveredett a kritikán aluli Fiala-műsorban, mellette pedig ott ült a tesó (Gerda) aki egy megfélemlített, katatón lány benyomását keltette. Ha az apa egy féreg, ahogyan írod (szerintem is), akkor miért Liliána a "beteges hazudozó"? Számomra D. Tóth Krisztánál és mindkét klubrádiós interjúban (Kadarkai Endrénél) koherens volt, ami beszélt.
Én vízilabdáztam, de az utolsó mondatodat nem értem.
nagylaza
Én sem értem mi ez a nagy ellenszenv, végre valaki kiáll és nyíltan beszél ilyenről. Ilyen gyerekkorral és lelki terrorral suttyóság az akkor tapasztaltakat most is a fejére olvasni.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 866 — Cowboys fan
Fogadjunk!
zemanla
szeretnék én is abból az anyagból, amit ő szív... illetve nem, tudatmódosítók terén maradok a viszki-gin vonalnál, azon túl nem megyek.
több mint 2 éve
ők mutatják azt, hogy rohadtul egységesek.
csebi
mondják, nem mutatják
Negritis
igaz.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 46 538 — The Mathematician
csebi
mondják, nem mutatják

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Az, hogy ma úgy ment oda a 6 párt, hogy nem volt egy mondás közöttük arra az egyszerű kérdésre, hogy felveszik e a bizottsági tagságokat vagy sem, pedig 3 hetük volt ezen elmélkedni, hát, érdekes.
MC12
és igen, ezt már nem írtam le este, hogyan akarnak bmit is komolyan elképzelni, ha eleve lehetett tudni, hogy mit akar a fidesz (ugyanúgy kb 10 bizottságot) és, hogy mit akar a mihazánk (hogy lényegében 3 lista így háromfelé kell osztani a helyeket, nem 9 felé mondjuk azt nem értem, hogy 6 képviselővel hogyan tartanak igényt az ellenzéknek járó elnöki posztok 40%ra ...). tehát még a teljesen nyilvánvaló dolgokra sem készültek fel előre. amatőr banda.
csebi
miért várjátok h egységesen viselkedjenek? ez a szövetség már a választás éjszakáján felbomlott
thebeke

több mint 2 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 500 — Steelers fan
Az, hogy ma úgy ment oda a 6 párt, hogy nem volt egy mondás közöttük arra az egyszerű kérdésre, hogy felveszik e a bizottsági tagságokat vagy sem, pedig 3 hetük volt ezen elmélkedni, hát, érdekes.
MC12
és igen, ezt már nem írtam le este, hogyan akarnak bmit is komolyan elképzelni, ha eleve lehetett tudni, hogy mit akar a fidesz (ugyanúgy kb 10 bizottságot) és, hogy mit akar a mihazánk (hogy lényegében 3 lista így háromfelé kell osztani a helyeket, nem 9 felé mondjuk azt nem értem, hogy 6 képviselővel hogyan tartanak igényt az ellenzéknek járó elnöki posztok 40%ra ...). tehát még a teljesen nyilvánvaló dolgokra sem készültek fel előre. amatőr banda.
csebi
miért várjátok h egységesen viselkedjenek? ez a szövetség már a választás éjszakáján felbomlott
több mint 2 éve
Tisztelet:
Amikor fiam elkezdett vízilabda edzésre járni, a 8-9 éves gyerekeknek az edző (és szülői értekezleten a vezetők is) elmondta, hogy a vízilabdázók úgy köszönnek, hogy "tisztelet!"
Élmény volt látni, hallani, hogy az uszodában a folyosón egy Gerendásnak, Varga Duminak, és a portán az "öregnek" is, hangosan (!) úgy köszönnek a mai napig!
Nekik ez természetes...pedig ők sem születtek így.
zemanla
ez meg is fog maradni hidd el. én a mai napig uszodában, idősebb edzőknek, polósoknak mai napig így köszönök. azután is, hogy a régi nagy legendákkal (pl Hores) egy időben edzettünk a medencében és mondták, hogy nyugodtan tegeződjünk, de ettől függetlenül továbbra is így köszöntünk nekik. Feleségem is mindig mondja, hogy ez annyira vizilabdás dolog, hogy ha vkit hall így köszönni, egyből azt hiszi, hogy polós volt.

több mint 2 éve
MC12

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 482 — Слава Україні! Героям слава!
 hvg.hu/itthon/20220426_l_simon_egeszsegugy_facebook_tavgyogyaszat

Maradj rajta Laci!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 655 — beers & Packers
Én ismertem az öreget, 70 felett sem szart be két pofontol, de egy ilyen kis szúnyog-csődőrtől biztos nem…
/anyja nem komoly ez tény, az apja egy féreg, de a csajszi egy beteges hazudozó, okokat hagyjuk. De beteges.
ozibozi
Kicsit mintha túl gyorsan ítéletet hirdettél volna. Ha majd előkerülnek tanúk, akik látták, hogy Szilágyi rátámadt Gyarmati Dezsőre, akkor mit fogsz mondani? A csávó végig sumákolt, terelt és folyamatosan önellentmondásokba keveredett a kritikán aluli Fiala-műsorban, mellette pedig ott ült a tesó (Gerda) aki egy megfélemlített, katatón lány benyomását keltette. Ha az apa egy féreg, ahogyan írod (szerintem is), akkor miért Liliána a "beteges hazudozó"? Számomra D. Tóth Krisztánál és mindkét klubrádiós interjúban (Kadarkai Endrénél) koherens volt, ami beszélt.
Én vízilabdáztam, de az utolsó mondatodat nem értem.
több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 744
Fogadjunk!
zemanla
Hát kis minta, de pont volt nálunk egy új dolgozó csütörtök-pénteken, ma már nem jött mert Hollandiába megy lakatoskodni. 😀

Btw. A szakiskolai rendszer szerintem egy csőd. Totál motiválatlan, alacsonyan vagy túl célirányosan képzett fiatalok jönnek, akik semmilyen kreatív feladatot nem bírnak ellátni. Sajnos több éves tendencia, hogy lényegében nulla általános műveltség mellé kapnak egy célirányos képzést. Tényleg alig van köztük rátermett munkaerő. Azok meg többségében gyorsan lelépnek az ilyen szar helyekről mint például a miénk. A kultúra, tisztelet, egyebek hiányáról inkább szót se ejtek, mert az valszeg inkább generációs probléma.
andree
Az is nagyban közrejátszik, hogy ezek a szakiskolák lettek lezüllesztve gyűjtő iskolává. Akiket sehová nem vesznek fel, vagy éppen akik a magatartásuk miatt kibuknak máshonnan, azokat ezeknek az iskoláknak kötelező felvenni. Ezzel azt érték el, hogy értelmes gyereket nem iratnak ilyen helyre, mert hiába lenne az adott esetben egy tök jó, használható szakma a gyerek kezében, a szülő azt látja, hogy az iskola színvonala kritikán aluli.
Tarsi
Ez sok mindent megmagyaráz. Voltam ilyen suliban felnőttképzésen. A tanárok jó arcok voltak, felkészültnek tűntek, de maga a suli egy nagy gettó volt. Azt továbbra is hatalmas bűnnek tartom, hogy szakbarbárokat képzünk. Szerintem fontos lenne az, hogy ezekből a sulikból is vezessen út egy mérnöki képzés felé, legyen egy számon kért általános tudás anyag, mert az oktatás célja egészséges, teljes, funkcionáló felnőttek képzése, nem üres hegesztőgépek létrehozása.
több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 267
Fogadjunk!
zemanla
Hát kis minta, de pont volt nálunk egy új dolgozó csütörtök-pénteken, ma már nem jött mert Hollandiába megy lakatoskodni. 😀

Btw. A szakiskolai rendszer szerintem egy csőd. Totál motiválatlan, alacsonyan vagy túl célirányosan képzett fiatalok jönnek, akik semmilyen kreatív feladatot nem bírnak ellátni. Sajnos több éves tendencia, hogy lényegében nulla általános műveltség mellé kapnak egy célirányos képzést. Tényleg alig van köztük rátermett munkaerő. Azok meg többségében gyorsan lelépnek az ilyen szar helyekről mint például a miénk. A kultúra, tisztelet, egyebek hiányáról inkább szót se ejtek, mert az valszeg inkább generációs probléma.
andree
Az is nagyban közrejátszik, hogy ezek a szakiskolák lettek lezüllesztve gyűjtő iskolává. Akiket sehová nem vesznek fel, vagy éppen akik a magatartásuk miatt kibuknak máshonnan, azokat ezeknek az iskoláknak kötelező felvenni. Ezzel azt érték el, hogy értelmes gyereket nem iratnak ilyen helyre, mert hiába lenne az adott esetben egy tök jó, használható szakma a gyerek kezében, a szülő azt látja, hogy az iskola színvonala kritikán aluli.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 680

Szerkesztette: ozibozi