NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

47 feliratkozó

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 724 — The only discipline that lasts, is self discipline
Orbán politikája nem szar es korrupt, hanem az embereknek megfelelő és technikailag hatékony.
Ebből következik az eredeti felvetésem, hogy miért kéne leváltani, ha az embereknek megfelel.
Ebből meg az, hogy ezért nem lehet kitalálni a hogyanját valaminek, aminek nincs letjogosultsága.
Sobri Jóska
Félreértettél, mert pont ezt mondom. Ha az ellenzék szeretné, hogy szavazzuk rájuk, akkor mutassanak megfelelő alternatívát. Ha nem tudnak mutatni, nem fogok rájuk szavazni, az hogy ők be akarnak ülni a OV helyére kevés lesz (igen, három hónapja még én mondtam, hogy orr-befogva is szavazni kell rájuk, de akkor még nem tudtam, hogy átbasztak, mert nem csinálták meg amit ígértek). Ahogy a Fideszre sem, mert ők meg náci törvényeket hoznak. Ha nekem tudnak megfelelő alternatívát mutatni, akkor másoknak is. Ha ez nem sikerül, akkor marad a Viktor. Nem bonyolult.

Case closed.
Gyurma Pappa
négy év múlva nem ezen fog múlni a sztori, hanem azpn, hogy a NER hogyan áll. Ha még mindig olyan erős, mint most, akkor annyi. Akkor továbbra is roló. Valóban, case closed. Ami szomorú, de ez van.

peterk2005
Vagy akár csinálhatjuk azt is mint Sobri, megpróbálunk együtt élni a NER-rel, többen azért anyagilag nem járnak vele rosszul. Lehet, hogy bosszankodnak amiatt, hogy maga az ország nem halad semerre, de akkor max. foglalkozzanak a saját gyerekeikkel és biztosítsanak nekik lehetőséget, hogy ne kelljen a mindennapi problémákkal törődniük. A NER-esek is ezt csinálják. A többi ember meg majd él abban amire szavazott, hogy nem jól, az már nem kell, hogy zavarjon, ők ezt akarták, ám legyen.

Mondjuk nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy ilyen rezignáltan viseljem el azt, hogy jajgatnak a problémáik miatt, dehát ha ezt gondolták a jobbnak akkor legyen.

Aztán kialakul kétféle szint a társadalomban...lesznek akik anyagilag felette állnak a problémáknak, tehetnének ellene, de nem tesznek, mert minek és lesznek azok akik meg nyögik az adott rendszert.
Ismerős valahonnan a felállás...
Solymi
Bizonyos értelemben mindannyian ezt csináljuk, hiszen itt élünk, működünk, fogyasztunk. Tulajdonképpen mi is beülünk a parlamentbe és letesszük a képviselői esküt. Nem ez a különbség aközött amit Sobri mond és amit te (vagy én), hiszen mindannyian végigasszisztáljuk azt, ami történik. A különbség az, hogy ő erre azt mondja, hogy ha a többségnek megfelel, hogy tele van csikkel a buszmegálló, akkor ez így is jó. Te meg nem ez alapján döntöd el, hogy jó-e vagy sem. Te sem állsz neki fölnyalni a csikkeket a buszmegállóban, és oda sem mész mindenkihez aki eldobja, hogy ne tegye. De annyit megteszel, hogy nem dobod el, és ha valaki hajlandó meghallgatni, akkor őt megkéred, hogy ne tegye. Aztán bízol abban, hogy előbb-utóbb eléritek a kritikus tömeget.

Szerintem a "forradalmár" és a fogadjuk el amit X csinál mert ő tudja bekábítani az agyhalott tömeget a legügyesebben között ez egy vállalható középút. Attitűd kérdése. Nekem az amit Sobri csinál úgy jön le, hogy bár ő nem dobja el a csikket, de tetszik neki az a tahó, aki rá tudja erőltetni a többire magát a csikkdobálással. Engem meg túlságosan zavar a csikkhalom ahhoz, hogy ez imponáljon. Ezért - mivel a "forradalmárságból" kiöregedtem, az már nekem nem opció - marad az, hogy kimondom a szarra, hogy büdös. Plusz, láttam már elég varjút a karón ahhoz, hogy belássam, hogy a világot sosem a Sobrik lökik előre, hanem a "forradalmárok". Úgyhogy legalább az útjukba próbálok nem beállni. Nekem így van a helyén a lelki békém. Másnak meg úgy látszik máshogy.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 374 — Do Your Job
Tisztelet:
Amikor fiam elkezdett vízilabda edzésre járni, a 8-9 éves gyerekeknek az edző (és szülői értekezleten a vezetők is) elmondta, hogy a vízilabdázók úgy köszönnek, hogy "tisztelet!"
Élmény volt látni, hallani, hogy az uszodában a folyosón egy Gerendásnak, Varga Duminak, és a portán az "öregnek" is, hangosan (!) úgy köszönnek a mai napig!
Nekik ez természetes...pedig ők sem születtek így.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
andree Arizona Cardinals 1 744
 24.hu/belfold/2022/04/25/orban-viktor-fiatalaok-uzenet-szakmunkasok/
Fogadjunk!
zemanla
Hát kis minta, de pont volt nálunk egy új dolgozó csütörtök-pénteken, ma már nem jött mert Hollandiába megy lakatoskodni. 😀

Btw. A szakiskolai rendszer szerintem egy csőd. Totál motiválatlan, alacsonyan vagy túl célirányosan képzett fiatalok jönnek, akik semmilyen kreatív feladatot nem bírnak ellátni. Sajnos több éves tendencia, hogy lényegében nulla általános műveltség mellé kapnak egy célirányos képzést. Tényleg alig van köztük rátermett munkaerő. Azok meg többségében gyorsan lelépnek az ilyen szar helyekről mint például a miénk. A kultúra, tisztelet, egyebek hiányáról inkább szót se ejtek, mert az valszeg inkább generációs probléma.
több mint 2 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 191 — Forum Reader
itt ráadásul nem, hogy néma gyerekkel van dolgunk hanem egy olyan felnőttel, aki hangosan hirdeti, hogy minden a legnagyobb rendben. ténylegesen az a percepció, hogy minden jó irányba halad, ez az ő valóságuk.
csebi
Objektíven nyilván minden mindenhol lehetne jobb.
Szubjektíven viszont -és az emberek szubjektíven élnek, gondolkodnak, cselekszenek- az ország háromnegyede szerint tényleg minden jó irányba megy.
Sobri Jóska
Dehogy gondolják azt, hogy jó irányba megy....Ha így lenne akkor akkor élhető országunk lenne a pozitív életszemlélet miatt.
Tudják, hogy sok a szar, draga minden ,kevés a fizu a nyugdíj....csak ov elhitette velük , hogy mzp alatt ez még szarabb lenne.
gordon
Így van.
A kérdés csak az, hogy ez OV zsenije vagy a moslékkoalíció inkompetenciája miatt ennyire sikeres.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 374 — Do Your Job
 24.hu/belfold/2022/04/25/orban-viktor-fiatalaok-uzenet-szakmunkasok/
Fogadjunk!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
Dehogy gondolják azt, hogy jó irányba megy....Ha így lenne akkor akkor élhető országunk lenne a pozitív életszemlélet miatt.
Tudják, hogy sok a szar, draga minden ,kevés a fizu a nyugdíj....csak ov elhitette velük , hogy mzp alatt ez még szarabb lenne.
gordon
A győztes párt választási plakátjai

Lehet, hogy ez egy buborék és nem értjük a magyar néplelket, de mocskosul elegem van már ebből a cinizmusból.

Igen, a 7 millió elégedett ember országa, valakinek mintha elmentek volna otthonról.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 556 — JAFL Tampa GM
itt ráadásul nem, hogy néma gyerekkel van dolgunk hanem egy olyan felnőttel, aki hangosan hirdeti, hogy minden a legnagyobb rendben. ténylegesen az a percepció, hogy minden jó irányba halad, ez az ő valóságuk.
csebi
Szubjektíven viszont -és az emberek szubjektíven élnek, gondolkodnak, cselekszenek- az ország háromnegyede szerint tényleg minden jó irányba megy.
Sobri Jóska

Szerkesztette: gordon
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints 6 499
 telex.hu/belfold/2022/04/25/sajtotajekoztato-alakulo-ules-elokeszito-targyalas-parlament

Ha nem szeretett hazámról lenne szó mèg mosolyogni lenne kedvem ezen a kabarèn....de így...
dande
Ez amúgy igyis kabaré. Tényleg olyan fontos vmeik bizottság is? Hányszor is sikerült összehívni a rendkívüli nemzetbiztonsági bizottságot mostanában? Na ugye. Akkor mit számít egy ilyen bizottság azon kívül h pótlékot kap az illető? Akkor ugyanaz a kotta …
csebi
Mert képtelenek konzekvensek lenni 1 hétig. Felvesszük, nem vesszük fel, felvesszük ha, nem vesszük fel, még egyeztetnünk kell, kis idő kellene még stb. De amikor 3 hét alatt 3 félét mondasz, akkor nehéz dönteni, amikor valóban dönteni kéne és nemcsak Fb-huszárkodni. Főleg hogy a sajtó a fejedre fogja olvasni - amit 2 hete mondtál.

Az, hogy ma úgy ment oda a 6 párt, hogy nem volt egy mondás közöttük arra az egyszerű kérdésre, hogy felveszik e a bizottsági tagságokat vagy sem, pedig 3 hetük volt ezen elmélkedni, hát, érdekes.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 23 135 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2022/04/25/sajtotajekoztato-alakulo-ules-elokeszito-targyalas-parlament

Ha nem szeretett hazámról lenne szó mèg mosolyogni lenne kedvem ezen a kabarèn....de így...
dande
Ez amúgy igyis kabaré. Tényleg olyan fontos vmeik bizottság is? Hányszor is sikerült összehívni a rendkívüli nemzetbiztonsági bizottságot mostanában? Na ugye. Akkor mit számít egy ilyen bizottság azon kívül h pótlékot kap az illető? Akkor ugyanaz a kotta …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 506 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 343 — Steelers fan
Mi az az "érdemben politizálás"?
Konkrétan hogy basszák ki a Ferit?
Mi az a "tök sok minden"?

Szerk: látom másnak is ezek a kérdések jutottak eszébe, és már nekik se tudtál válaszolni.
Erről nekem meg a South Park alsógatyagnómjai jutnak az eszembe, és a zseniális receptjük a meggazdagodásra:
1.lépés: alsógatyák begyűjtése.
3.lépés: profit.
Sobri Jóska
Tényleg nem értem, ha elfogadja a társadalom jelentős része, hogy amikor egy olyan igénye van, hogy meg legyen javítva az autója, vagy kész legyen az ebédje, esetleg meggyógyuljon, akkor elfogadja, hogy ezt a profikra bízza. Amikor politika vagy közélet jön szembe, akkor hirtelen elvárás lesz, hogy mondjam meg hogyan?

Nyilvánvaló dolgok:
1) OV szar és korrupt politika nem vezet sehova -> politizáljanak érdemben, találjanak témákat, ami érdekli az embereket (tippjeim vannak, de nincs pénzem és lehetőségem kutatásokat végezni emiatt)
2) Feri elutasítottsága hatalmas -> basszák ki (politikusok, keverjék a szart, találjanak ki valami olyan helyzetet, ahonnan nem tud jól kijönni; nem lesz meg azonnal? Ráérünk, 2024-ig sok idő van, 26-ig pláne)
3) van egy elvárás, hogy legalább próbálkozzanak, ne csak az utolsó 2 hónapban -> csináljanak tök sok mindent

Tényleg nem az én dolgom kitalálni ezeket. De ha szeretnék a szavazatom, ezt várom el.
Gyurma Pappa
Azért nem érted, mert már a kiindulópontod hibás.
Orbán politikája nem szar es korrupt, hanem az embereknek megfelelő és technikailag hatékony.
Ebből következik az eredeti felvetésem, hogy miért kéne leváltani, ha az embereknek megfelel.
Ebből meg az, hogy ezért nem lehet kitalálni a hogyanját valaminek, aminek nincs letjogosultsága.

Mintha le akarnád cserélni a kereket. De minek? A célra megfelel, az emberek kedvelik, de legfőképp eszükbe nem jut variálni. Pedig lehet egy speckó konvex gömböc tényleg hatékonyabb lenne X százalékkal autók mozgatására, de esélytelen, hogy keresztülvigyél egy ilyen reformot.
Sobri Jóska
Szerintem a te kiinduló pontod is sántít egy picit.
Orbán politikája nem szar és korrupt hanem viszont az embereknek megfelelő és technikailag hatékony.
Tudom ez az érveidet nem cáfolja. 😊
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 655 — beers & Packers
Sobri Jóska
Félreértettél, mert pont ezt mondom. Ha az ellenzék szeretné, hogy szavazzuk rájuk, akkor mutassanak megfelelő alternatívát. Ha nem tudnak mutatni, nem fogok rájuk szavazni, az hogy ők be akarnak ülni a OV helyére kevés lesz (igen, három hónapja még én mondtam, hogy orr-befogva is szavazni kell rájuk, de akkor még nem tudtam, hogy átbasztak, mert nem csinálták meg amit ígértek). Ahogy a Fideszre sem, mert ők meg náci törvényeket hoznak. Ha nekem tudnak megfelelő alternatívát mutatni, akkor másoknak is. Ha ez nem sikerül, akkor marad a Viktor. Nem bonyolult.

Case closed.
Gyurma Pappa
Ámen.

A vastagított részre: most legalább már tudod.
Innen már csak egy lépés belátni, hogy szarabbra felesleges váltani, jobb nincs, ergo a kérdésem állításként is megállja a helyét, vagyis nem kell leváltani Orbánt.
Peterk2005 meg "bekaphatja" a "mindegy mire csak váltsunk" hülyeségével, mert bár az ő logikáját értem, csak a világ, az emberek, az agyhalott emberek nem így működnek.
Ezért bármilyen abszurd, de az ő "okossága" a hülyeség ebben a kontextusban, mivel ez a szembemenetel az autópályán. De ez legalább egy logikus, tudatos attitűd.
Viszont legalább az bebizonyosodott a mostani választásokon, hogy azért szavazni az ellenzékre, mert valaki komolyan azt hiszi, hogy az jobb lenne, na az tényleg egy óriási faszság önbecsapás.
Sobri Jóska
Akkor fog bebizonyosodni, ha nyer az ellenzék, és megtapasztaljuk hogy az valóban még szarabb. Amíg ez nem következik be, addig csak marad prognózis szintjén. Mint pl. hogy Brady 5 éve kiégett.

Prognózisokat folyamatosan tényként beállítani, nem csak önbecsapás, hanem tényleg egy óriási faszság.
eaglesmcnabb
Hát Csabi, ha neked az elmúlt hónapok ellenzéki fosparádéja (kiemelem Jakab és Gyurcsány vereségnapi beszédeit, a teljes ellenzéki garnitúra vakságát, az azóta mutatott önző és haszontalan hisztijeiket és MZP konstans és végtelen értelmetlen kommunikációját) csak prognózis, akkor teljesen mást értünk bizonyos fogalmak jelentéstartalmán.

Végülis mondhatjuk azt is, hogy nem szarul dartsozol, csak még nem elég jól.
És mondhatjuk, hogy egyszer majd, ha sokat gyakorolsz, vagy iszol gumibogyószörpöt, vagy belédreinkarnálodik van Gerwen szelleme, akkor végülis még meg is verhetsz.
Bár szerintem az ellenzék előbb kerül kormányra, mint ez bekövetkezik 😛
Prognózis...
Ez a Prognózis:

youtu.be/fdFHgyz3jqM
Sobri Jóska
Na, legalább emlékszik még valaki a Prognózisra.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 506 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor erre varrjunk gombot kèremszèpen:

telex.hu/belfold/2022/04/25/annyi-a-pozsonyi-atkoltozo-hogy-istentiszteletet-tartanak-szlovak-nyelven

Lassan lehet nèpszavazni hova akarnak tartozni 😀
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
Én sok dolgot elviselek, már szinte meg is győzött anno sobri azzal, hogy a gyerekkel és a családdal foglalkozzak a relatíve intenzív politizálás helyett, csak hát az elmúlt 1-másfél évben kissé felpörgette a hazaárulást és egyben -eladást kedves kormányunk.

Illúzióim sincsenek, sose leszünk már valóban szuverén ország, de ismerem annyira ezeket a nációkat, népeket és állampolgáraikat annyira, hogy rezignáltan ne fogadjam el a kínaiak, majd a háborús bűnös oroszok nyílt és szégyentelen lecumizását, amiért joggal néz már egész Európa úgy Magyarországra, mint egy rühes ringyóra. A "szégyellem, hogy magyar vagyok" sajnos most már átélhető érzés, és ezzel tényleg csak az ér fel, hogy az ellenzék éléről lehetetlen gyurcsányt elmozdítani.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A két kategóriából melyik az, amelyikkel kezdeni lehet valamit?
Sobri Jóska
én már eljutottam oda, hogy semmit sem akarok kezdeni velük. kezdjenek ők saját magukkal.

viszont egy idő után a rendszer azért is fogja felzabálni magát, mert már nem lesz elegendő hely a haveroknak. ahogy hallom már a csókosok egy ideje a KKMben is csak konzuli pozit tudnak intézni a frissen diplomázott gyerekeiknek (nyilván külföldon, piacon nem nagyon kellenek, mert csak megszületnivoltnehéznekik). konzuli helyet, ami tényleges melóval jár 0-24. mi lesz, ha ezek is elfogynak majd? ilyenekből lesznek majd a konfliktusok, és amikor sok ilyen kis konfliktus van milliószámra, akkor reped meg a rendszer igazán.
csebi
Igen. Amikor az "ellenzék" a Fideszben lesz, akkor indulnak majd a repedezések. A rendszerváltás óta a Fidesz az egyetlen párt, amiből nem vált ki senki, hogy új pártot, platformot alapítson, se MIÉP, se MDNP, se MLP, se DK, se P, se MH, stb.
Ha majd már mindenki a Fideszben lesz, aki pénzt akar keresni, akkor fogják egymást gyepálni, kábé akkor, ha Orbán már nem él. Vagy ha megvénül. Vagy valaki elkapja Fideszen belül.
Nem holnap lesz.
Sobri Jóska
Fodor Gábor nem számít?

Orbán legnagyobb ellenfele a koleszterin, hamarabb fogja eltüntetni a politikai palettáról, mint bárki más.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Sobri Jóska
én már eljutottam oda, hogy semmit sem akarok kezdeni velük. kezdjenek ők saját magukkal.

viszont egy idő után a rendszer azért is fogja felzabálni magát, mert már nem lesz elegendő hely a haveroknak. ahogy hallom már a csókosok egy ideje a KKMben is csak konzuli pozit tudnak intézni a frissen diplomázott gyerekeiknek (nyilván külföldon, piacon nem nagyon kellenek, mert csak megszületnivoltnehéznekik). konzuli helyet, ami tényleges melóval jár 0-24. mi lesz, ha ezek is elfogynak majd? ilyenekből lesznek majd a konfliktusok, és amikor sok ilyen kis konfliktus van milliószámra, akkor reped meg a rendszer igazán.
csebi
akarna a hóhér konzul lenni basszus.
Amadeus
én szerettem azt a melót.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 734 — #NoStress
Sobri Jóska

csebi
Igen. Amikor az "ellenzék" a Fideszben lesz, akkor indulnak majd a repedezések. A rendszerváltás óta a Fidesz az egyetlen párt, amiből nem vált ki senki, hogy új pártot, platformot alapítson, se MIÉP, se MDNP, se MLP, se DK, se P, se MH, stb.
Ha majd már mindenki a Fideszben lesz, aki pénzt akar keresni, akkor fogják egymást gyepálni, kábé akkor, ha Orbán már nem él. Vagy ha megvénül. Vagy valaki elkapja Fideszen belül.
Nem holnap lesz.

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 081
Sobri Jóska

csebi
akarna a hóhér konzul lenni basszus.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 411 — capitaine du château de Vienne 1487
csebi
Vagy annyira hülyék, hogy fel se fogják, hogy minden mindenhol lehetne jobb.
Mintha vagy meg akarnál győzni, hogy a rántotthús+rosejbni nem jó, mikor nekem ízlik, vagy olyan ételekről mesélnél, amikről nem is hallottam, de szerinted finomabb, mint az én szubjektív rántotthusom.
Sobri Jóska
itt csirkefarhátrul van szó nem cotolettarű vagy bécsiről
...
csakennyi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Sobri Jóska

több mint 2 éve
csebi
Vagy annyira hülyék, hogy fel se fogják, hogy minden mindenhol lehetne jobb.
Mintha vagy meg akarnál győzni, hogy a rántotthús+rosejbni nem jó, mikor nekem ízlik, vagy olyan ételekről mesélnél, amikről nem is hallottam, de szerinted finomabb, mint az én szubjektív rántotthusom.

több mint 2 éve
Vagy akár csinálhatjuk azt is mint Sobri, megpróbálunk együtt élni a NER-rel, többen azért anyagilag nem járnak vele rosszul. Lehet, hogy bosszankodnak amiatt, hogy maga az ország nem halad semerre, de akkor max. foglalkozzanak a saját gyerekeikkel és biztosítsanak nekik lehetőséget, hogy ne kelljen a mindennapi problémákkal törődniük. A NER-esek is ezt csinálják.
A többi ember meg majd él abban amire szavazott, hogy nem jól, az már nem kell, hogy zavarjon, ők ezt akarták, ám legyen.

Mondjuk nem tudom, hogy mi kell ahhoz, hogy ilyen rezignáltan viseljem el azt, hogy jajgatnak a problémáik miatt, dehát ha ezt gondolták a jobbnak akkor legyen.

Aztán kialakul kétféle szint a társadalomban...lesznek akik anyagilag felette állnak a problémáknak, tehetnének ellene, de nem tesznek, mert minek és lesznek azok akik meg nyögik az adott rendszert.
Solymi
de épp ez az, hogy sztem nem is jajgatnak. amilyen problémák léteznek, azokat ők nem így élik meg.
korrupció: nem probléma, mert hát én is így megoldom okosba.
oktatás: nembaj, kifizetem a különtanárt / én sem érettségiztem le aztán most milyen jó fizum van az összeszerelő üzemben
egészségügy: végre nincs hálapénz (bár ugye magánban eddig sem volt). listák meg mindig is ilyen hosszúak voltak.
stbstb.

több mint 2 éve
Solymi
20+ megélt év felnőttként.

több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 111
Sobri Jóska

Case closed.
Gyurma Pappa
négy év múlva nem ezen fog múlni a sztori, hanem azpn, hogy a NER hogyan áll. Ha még mindig olyan erős, mint most, akkor annyi. Akkor továbbra is roló. Valóban, case closed. Ami szomorú, de ez van.

peterk2005
Vagy akár csinálhatjuk azt is mint Sobri, megpróbálunk együtt élni a NER-rel, többen azért anyagilag nem járnak vele rosszul. Lehet, hogy bosszankodnak amiatt, hogy maga az ország nem halad semerre, de akkor max. foglalkozzanak a saját gyerekeikkel és biztosítsanak nekik lehetőséget, hogy ne kelljen a mindennapi problémákkal törődniük. A NER-esek is ezt csinálják.
A többi ember meg majd él abban amire szavazott, hogy nem jól, az már nem kell, hogy zavarjon, ők ezt akarták, ám legyen.

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 081
Egyébként nem rossz projektmenedzser, d
Gyurma Pappa
ezt honnan is tudjuk?
csebi
 hu.wikipedia.org/wiki/Nemes_Bal%C3%A1zs
Gyurma Pappa
ok értem. de azért ott van az is, hogy a projekt végül akkor lett sikeres, mikor ő hátralépett. mikor ő volt a fősodorban 2018ban akkor elég nagy bukta volt a projekt.
csebi
amúgy tökre érdekelne, hogy FGYA miben jó.

criminal lawyer or criminal lawyer?