Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
mi a helyzet az árvákkal/félárvákkal?Vagy apák. Már meg tudják azt csinálni h két férfi anyagából keverik ki a cuccot ami beranyaba kerül. Ismerős homoszexuális pár gondolkozott ezen csak vmi rohadt drága még nekik is.Apa csak férfi lehet, anya pedig csak nő.az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Azaz, hogy nagyon is világos, hogy miért akadtak ki, de akkor inkább beszédes.
Kampman
biológia az hogy hím/nőstény
Negritis, a vajda
Tehát egy biológiai fogalmat összekapcsoltunk egy szociológiaival, mert így logikus.
Kampman
csebi
aki nevelő szülőknél nevelkedett annak ki az apja/anyja?
egy hím és egy nőstény kell hozzá nem pedig egy férfi és egy nő
a normalitás pedig relatív térben és időben mindig változott hogy kik nevelik fel a gyereket és nekik milyen a biológiai neme
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Lehet, hogy van ilyen megoldás, de akkor is kell egy nő a történethez, aki anya lesz. Végső soron a biológiai alaptörvény továbbra is fennáll.Vagy apák. Már meg tudják azt csinálni h két férfi anyagából keverik ki a cuccot ami beranyaba kerül. Ismerős homoszexuális pár gondolkozott ezen csak vmi rohadt drága még nekik is.Apa csak férfi lehet, anya pedig csak nő.az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Negritis, a vajda
Tehát egy biológiai fogalmat összekapcsoltunk egy szociológiaival, mert így logikus.
Kampman
csebi
több mint 2 éve
Ostoba identitáspolitikai baszakodás, ami Európában(főleg a keleti felén) egyáltalán nem releváns. Sírok, hogy ez az érv egy Putyin mellett. Sztem szeretik ők Putyint is, Trumpot is, Bolsonarot is és mindenkit aki ezt nyomja. Annyi, hogy utóbbiból tudnak közvetlenül profitálni. Az állásfoglalás érthető. A vidéki Magyarországon mindig jól fog működni a progresszív oldallal való szembehelyezkedés. Utóbbi az USA-ban szerintem rossz irányba kanyarodott, de érthető is a bénázás, tekintve hogy a baloldaliságot relatíve könnyen kommunistázzák arrafelé, ráadásul győzött a neoliberalizmus, és hát a jobboldal létezik rasszizmus nélkül, de baloldal nincs munkásképviselet nélkül. Szóval alapból hátrányból indultak, a posztmodern útkeresés során.
Nem véletlen, hogy a állampárt képviselői minden követ megmozgatnak, hogy ezt a szembenállást valahogy ráerőltessék a magyar társadalomra, amiben kezükre játszik, hogy főleg amerikai (pop)kultúrát fogyasztunk, amit már csak rá kell hazudni az EU-ra, és kész a tökéletes recept. Torockai se véletlenül influenszerkedi magát Qanon sámánra, és Viktor is nagyon hamar meglátta ebben a politikai potenciált. Szomorú mert bőven van megoldandó probléma itt keleten, és mégis azon vagyunk hogy egy számunkra lényegtelen mentén hasítsuk ketté a magyar társadalmat.
több mint 2 éve
Kemény. Fura tőlük ezTegnap óta egyetlen cikkhez sem lehet kommentelni.HVG-s "hozzászólás"-helyzetről mit gondoltok??
Tactful Cactus
csebi
m.hvg.hu/itthon/20230308_Kommenteles_a_hvghun_es_a_hvg360on
Disqus-on él még valamennyire.
Tactful Cactus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Tegnap óta egyetlen cikkhez sem lehet kommentelni.HVG-s "hozzászólás"-helyzetről mit gondoltok??
Tactful Cactus
csebi
m.hvg.hu/itthon/20230308_Kommenteles_a_hvghun_es_a_hvg360on
Disqus-on él még valamennyire.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Vagy apák. Már meg tudják azt csinálni h két férfi anyagából keverik ki a cuccot ami beranyaba kerül. Ismerős homoszexuális pár gondolkozott ezen csak vmi rohadt drága még nekik is.Apa csak férfi lehet, anya pedig csak nő.az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
HVG-s "hozzászólás"-helyzetről mit gondoltok??
Tactful Cactus
több mint 2 éve
HVG-s "hozzászólás"-helyzetről mit gondoltok?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Apa csak férfi lehet, anya pedig csak nő.az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
tekintve hogy az "anti sjw"-k összemossák így nem csodaSzeriintem ezt az apa-anyázók legalább 95%-a fel sem fogja. (Nem is feltétlenül nekik kell. Azoknak nem kéne hiszterizálni ezzel a népet, akik értik. Bár lehet, hogy azok többsége sem érti...)az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Negritis, a vajda
Szerintem egyébként a genderről se tudja a nagy többség, hogy az nem/sem egy nemi/biológiai vita, hanem szociológiai/társadalmi.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Szeriintem ezt az apa-anyázók legalább 95%-a fel sem fogja. (Nem is feltétlenül nekik kell. Azoknak nem kéne hiszterizálni ezzel a népet, akik értik. Bár lehet, hogy azok többsége sem érti...)az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Negritis, a vajda
Szerintem egyébként a genderről se tudja a nagy többség, hogy az nem/sem egy nemi/biológiai vita, hanem szociológiai/társadalmi.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
az a baj hogy a férfi/nő , apa/anya azok nem biológiai hanem szociológiai dolgokVagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
Kampman
több mint 2 éve
Vagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő.Miközben biológiai tényeket én se feltétlenül írnék bele az alkotmányba, azért az is elég fura, hogy pont ezen annyira kiakadtak az ellenzők.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Idén februárban a fogyasztói árak átlagosan 25,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, 43,3 százalékkal emelkedett az élelmiszerek ára egy év alatt, a tojásé és a tejtermékeké a legnagyobbat - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
több mint 2 éve
„A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak.”Isten, haza, család 😊Amikor a babysitter anyut viszi apu helyett.
24.hu/belfold/2023/03/07/varga-judit-magyar-peter-valas/
NB2
ozibozi
A “fiunk” jelentése: ‘a mi gyerekünk’, míg a “fiúnk” értelme: ‘a mi udvarlónk, barátunk’.
| If you know what I mean ... |
több mint 2 éve
Isten, haza, család 😊Amikor a babysitter anyut viszi apu helyett.
24.hu/belfold/2023/03/07/varga-judit-magyar-peter-valas/
NB2
több mint 2 éve
amúgy érdekes hogy egy kisiskolás arról nem olvashat hogy 2 meleg pingvin felnevel egy kakadut és van egy boldog család/közösségde az teljesen korrekt hogy nemierőszakról, a rabszolgaság szabályairól vagy emberek kínzásáról olvas
több mint 2 éve
Ki szed szét, és hogyan? Ha úgy érted, hogy megkritizálnak, esetleg elküldenek a jóédesbe, az nem a szólásszabadság része? Vagy az az a szólásszabadság, ha te mondod el a magadét? 😊Ezt a bullshitet ezerszer lehetett már olvasni, hallani. ...Nézd, nyilván ha mérlegre teszem a dolgokat, még mindig inkább a nyugat, de azért ott is vannak olyan dolgok, hogy az ember szeme kikerekedik. És igen, ami nektek esetleg már nacionalista, az lehet a jobboldali embereknek normális.
peterk2005 udvari bolond
A nyugat túl lett szabályozva, túltolta a PC-skedést és ez itt Kelet-Európában fura. Mert tényleg nyugaton ha kimondasz olyat, ami ott nem PC, akkor szétszednek. Kérdem én miért??? Nem szólásszabadságvan???
NB2
Igen, természetesen nyugaton is vannak túlkapások. Van meetoo meg elembétékú túlkapás is. Ahogy mindenféle túlkapás. Mindig vannak hülyék, illyenek is meg olyanok is. De konkrétan mi az ami a te jobboldali világodat, létedet, értékeidet _érdemben_ korlátozza? Úgy értem _ténylegesen_ korlátozza? Jogilag például. Vagy ezét a szerencsétlenét, aki bebújik inkább Putyin seggébe, mert nem teccik neki a nyugat. Mit nem tehet meg, ami az életében fontos? Nem házasodhat? Nem járathatja a gyerekét egyházi iskolába? Nem kap állást, nem kaphat támogatást, nem működhet a nézetei miatt? Mert Putyinnál és a hasonlóknál ez van. Ezek a "mintadiktátorok" nem tévében pofázgatnak és anyázzák egymást, hanem bebörtönzik azt, akinek nem tetszik a pofája. Vagy beleírják az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő. A meleg / leszbikus emberek életét meg jogilag is korlátozzák. Attól "rettegve", hogy jönnek a nemváltó műtétek. Na ne röhögtessenek már. Állítom több hülye csináltat magának kígyónyelvet mert az milyen jó poén, mint ahányan nemváltó műtétet. Igen, előfordulhat, hogy akad egy-egy szerencsétlen hülye aki indokolatlanul belevág egy nemváltó műtétbe. Néhány. De ezek elvétve előforduló, egyedi esetek, amit _egyetlen_ komolyan vehető politikai erő sem támogat, sehol. Kis szélsőséges csoportoskák esetleg, de kis szélsőséges csoportocskák UFO-kat is látnak. Ebből "társadalmi problémát" csinálni túlpörgés. Ugyanolyan túlpörgés, mint a szélsőséges meetoozás. Csak éppen ezt hatalmon levő erők, hatalommal a kezükben pörgik manapság túl, és írnak bele hülyeségeket alkotmányokba, meg mondanak olyant, hogy aki a "magyar életmódot" sérti, azzal majd elbánunk. És tudod mit mondok erre? Hogy rühellem, hogy így van. Hogy rühellem, hogy ilyen idióták vannak az ország vezetésében, rühellem, hogy 2023-ban azon kell pattogni, hogy az az apa férfi, az anya meg nő. De emiatt eszembe nem jutna a keresztény kultúrát, vagy akár a konzervativizmust becsmérelni. Sem hanyatlónak nevezni emiatt a nyugatot. Az meg aztán végképp eszembe nem jutna, hogy emiatt elkezdjem nyalni valami balos / antikeresztény / tudomisénmilyen diktátor pöcsét...
Ja, és ami nekem nacionalista, az a jobboldali embernek is nacionalista. Már annak a jobboldali embernek, aki küldönbséget tud tenni, és különbséget is tesz a nemzeti érdekek védelme és a nacionalizmus között. A kettő nem ugyanaz. Előbbi egészséges, utóbbi nem egészséges folyamat.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
ki szed szét? az állam? nemEzt a bullshitet ezerszer lehetett már olvasni, hallani. ...Nézd, nyilván ha mérlegre teszem a dolgokat, még mindig inkább a nyugat, de azért ott is vannak olyan dolgok, hogy az ember szeme kikerekedik. És igen, ami nektek esetleg már nacionalista, az lehet a jobboldali embereknek normális.
peterk2005 udvari bolond
A nyugat túl lett szabályozva, túltolta a PC-skedést és ez itt Kelet-Európában fura. Mert tényleg nyugaton ha kimondasz olyat, ami ott nem PC, akkor szétszednek. Kérdem én miért??? Nem szólásszabadságvan???
NB2
az keleten történik meg ha olyat mondasz amit nem kéne
az meg hogy a cégek hogyan baszták szét a demokráciát/kapitalizmust más kérdés, de jogilag kevés dolog kimondásából származik hátrányod
-
valamint a szólásszabadság valahogy mindig addig terjed amíg "nekem" tetszik
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ezt a bullshitet ezerszer lehetett már olvasni, hallani. ...Nézd, nyilván ha mérlegre teszem a dolgokat, még mindig inkább a nyugat, de azért ott is vannak olyan dolgok, hogy az ember szeme kikerekedik. És igen, ami nektek esetleg már nacionalista, az lehet a jobboldali embereknek normális.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Ez mar trollkodas eskuszom...index.hu/belfold/2023/03/06/tarifak-emeles-taxisok-erdekkepviseletek-targyalas-fovarosi-onkormanyzat/
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2023/03/06/koznevelesi-foglalkoztatotti-jogviszony-jogszabaly-tervezet-modositas-belugyminiszterium-tanarokGyönyörű.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
24.hu/fn/gazdasag/2023/03/06/sorkatasztrofa-megdragult-januar/Nem megdrágult, elértük a cseh színvonalat.
Ebbű' sem lesz baj, akkor semmibű'...
warr_b
Pörög a gazdaság, ez ezzel jár, jobban élünk (éltek) na.
Egyébként is, igaz magyar ember pálinkát iszik meg bort.