Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Ki szerint valid az hogy 2010 elött az oroszok megvették Viktort és azóta kb eljátsza azt amit ők akarnak. Adják a politikai technikát és az összes infot alá cserébe elvárják ami nekik kell..???Ugyan, hova gondolsz…csak nem azt akarod sugallni h lehet vmi amogott h OV nincs atvilagitva…
Janek
atlatszo.hu/kozpenz/2017/02/14/valtozatok-egy-kompromatra/
www.direkt36.hu/orban-jatszmaja/
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Ki szerint valid az hogy 2010 elött az oroszok megvették Viktort és azóta kb eljátsza azt amit ők akarnak. Adják a politikai technikát és az összes infot alá cserébe elvárják ami nekik kell..???
több mint 3 éve
Akkor ő el tudja mondani mi volt ott amíg ezek ott gyilkoltak. Tudnia kell.Nekem a főnökön született/élt Aleppóban.Nekem telefonom van/még/ amivel felhívom azt aki ott él.Arab tavasz? Az ki volt?ork buborék az van neked
Szíria már a nagyon vége volt,
de spongyát reá.
Tunézia, Líbia stb előtte mesterségesen kirobbantva soha nem volt, csak úgy magától megvilágosodtak. / mai napig okosak/
Naaaa… De azért mindjárt Szíria. Gratula.
Aleppo nevét a kutya nem ismerte amikor már az észak-afrikai menekült hajóflották partot értek. Aleppo? Mint kezdet?
C’mon man ?
Burokban forever
1-2 év azért simán kiesett most is ami pont nem passzol a
NarratívábA.
ozibozi
Gróf de sutianap
Nem a netről ollózom az infókat.
Nagy szörnyűség lesz ez/már az 😕
Csúnya vége lesz ennek amikor elindul újra.
ozibozi
Mondott érdekes dolgokat.
Hogy Európából a szó legszorosabb értelmében nem tudjuk elképzelni azt a primitív brutalitást, amit az ISIS levágott arrafelé és hogy még a nácikhoz képest is van lefelé.
Kampman
több mint 3 éve
Nekem a főnökön született/élt Aleppóban.Nekem telefonom van/még/ amivel felhívom azt aki ott él.Arab tavasz? Az ki volt?ork buborék az van neked
de spongyát reá.
Tunézia, Líbia stb előtte mesterségesen kirobbantva soha nem volt, csak úgy magától megvilágosodtak. / mai napig okosak/
Aleppo nevét a kutya nem ismerte amikor már az észak-afrikai menekült hajóflották partot értek. Aleppo? Mint kezdet?
C’mon man ?
Burokban forever
NarratívábA.
ozibozi
Gróf de sutianap
ozibozi
Mondott érdekes dolgokat.
Hogy Európából a szó legszorosabb értelmében nem tudjuk elképzelni azt a primitív brutalitást, amit az ISIS levágott arrafelé és hogy még a nácikhoz képest is van lefelé.
több mint 3 éve
Hagyom élni vlsz /egy darabig/Engem komolyan érdekel mi lesz a vége. Mi lesz?Azért vagy beszarva,jaj má be is fostam, remélem fölírtatok a listáraNekem telefonom van/még/ amivel felhívom azt aki ott él.Arab tavasz? Az ki volt?ork buborék az van neked
de spongyát reá.
C’mon man ?
Burokban forever
NarratívábA.
ozibozi
Gróf de sutianap
ozibozi
képzed nekem is van telefonom, sőt néha le is ülök beszélgetni asszadistákkal meg főkelőkkel is, kurdokkal, ha meglátogatnak
... és üdvözlöm Putint, a kurvaannyát
Gróf de sutianap
szétfrusztrálva, mert pontosan tudod mi lesz a vége.
Igen, igazad van. Az lesz.
ozibozi
Nemes samu09
Ameddig nem bántott.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/09/30/tizezer-forintnyi-premiumot-kaphatnak-a-nyugdijasok/Mindent vagy semmit elv működik
first things first
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 3 éve
Engem komolyan érdekel mi lesz a vége. Mi lesz?Azért vagy beszarva,jaj má be is fostam, remélem fölírtatok a listáraNekem telefonom van/még/ amivel felhívom azt aki ott él.Arab tavasz? Az ki volt?ork buborék az van neked
de spongyát reá.
C’mon man ?
Burokban forever
NarratívábA.
ozibozi
Gróf de sutianap
ozibozi
képzed nekem is van telefonom, sőt néha le is ülök beszélgetni asszadistákkal meg főkelőkkel is, kurdokkal, ha meglátogatnak
Gróf de sutianap
ozibozi
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/09/30/tizezer-forintnyi-premiumot-kaphatnak-a-nyugdijasok/first things first
több mint 3 éve
Kar h versenyjogi szabályok nem vonatkoznak rájuk …nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy működik az EU áramtőzsde és miért ennyire drága, miközben olcsón termelő megújulók és atomerőművek is vannak, de a 444-en volt egy jó írás, ami nekem segített, hátha mást is érdekel:És ez a nevetséges ebben az iparágban. Konkrétan felröhögtem, hogy ez komoly?! Szinte kafkai.
"Az áramtőzsdék Európában úgy működnek, hogy a különböző termelők (atomerőművek, szélfarmok, napelemesek, vízi, szén- és gázerőművek) minden órára megajánlanak egy mennyiséget és egy hozzá tartozó árat. A vásárlók pedig jelentkeznek, hogy mekkora mennyiség kell nekik. Minél nagyobb a vásárlói igény, annál drágább termelők lépnek be, egészen addig, amíg a felkínált és a megvenni óhajtott mennyiség nem találkozik. Ekkor a legutolsóként belépő termelő, azaz a legdrágább ajánlatot tevő ára lesz az irányadó, és az adott órában mindenki ennyiért adja és veszi az áramot.
Vegyünk egy példát: péntek este 9 órára 50 egység áramra van igény a tőzsdén. Jelentkezik a szélerőmű, hogy erre az időpontra 12 egységet tud adni 2 petákért. Jön az atomerőmű, hogy 28-at adna, egységenként 5 petákért. De kell még 10 egység, úgyhogy jelentkezik a gázerőmű is, hogy ezt tudja szállítani, de csak 10 000 petákért. Ebben a helyzetben mindhárom erőmű 10 000 petákért adja az áramot az adott órára."
Klaci79
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Magyar Honvédség meanwhile:Ez hircsarda kell h legyen. Ilyen nincs.
"ha valami miatt a helységben 18 foknál magasabb van, akkor ki kell nyitni az ablakot és szellőztetni"
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
dolgoznak is a szeparációnnem biztos, hogy mindenki tudja, hogy működik az EU áramtőzsde és miért ennyire drága, miközben olcsón termelő megújulók és atomerőművek is vannak, de a 444-en volt egy jó írás, ami nekem segített, hátha mást is érdekel:És ez a nevetséges ebben az iparágban. Konkrétan felröhögtem, hogy ez komoly?! Szinte kafkai.
"Az áramtőzsdék Európában úgy működnek, hogy a különböző termelők (atomerőművek, szélfarmok, napelemesek, vízi, szén- és gázerőművek) minden órára megajánlanak egy mennyiséget és egy hozzá tartozó árat. A vásárlók pedig jelentkeznek, hogy mekkora mennyiség kell nekik. Minél nagyobb a vásárlói igény, annál drágább termelők lépnek be, egészen addig, amíg a felkínált és a megvenni óhajtott mennyiség nem találkozik. Ekkor a legutolsóként belépő termelő, azaz a legdrágább ajánlatot tevő ára lesz az irányadó, és az adott órában mindenki ennyiért adja és veszi az áramot.
Vegyünk egy példát: péntek este 9 órára 50 egység áramra van igény a tőzsdén. Jelentkezik a szélerőmű, hogy erre az időpontra 12 egységet tud adni 2 petákért. Jön az atomerőmű, hogy 28-at adna, egységenként 5 petákért. De kell még 10 egység, úgyhogy jelentkezik a gázerőmű is, hogy ezt tudja szállítani, de csak 10 000 petákért. Ebben a helyzetben mindhárom erőmű 10 000 petákért adja az áramot az adott órára."
Klaci79
MC12
és ezért is akarják a termelőket kicsit megadóztatni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy működik az EU áramtőzsde és miért ennyire drága, miközben olcsón termelő megújulók és atomerőművek is vannak, de a 444-en volt egy jó írás, ami nekem segített, hátha mást is érdekel:És ez a nevetséges ebben az iparágban. Konkrétan felröhögtem, hogy ez komoly?! Szinte kafkai.
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy működik az EU áramtőzsde és miért ennyire drága, miközben olcsón termelő megújulók és atomerőművek is vannak, de a 444-en volt egy jó írás, ami nekem segített, hátha mást is érdekel:"Az áramtőzsdék Európában úgy működnek, hogy a különböző termelők (atomerőművek, szélfarmok, napelemesek, vízi, szén- és gázerőművek) minden órára megajánlanak egy mennyiséget és egy hozzá tartozó árat. A vásárlók pedig jelentkeznek, hogy mekkora mennyiség kell nekik. Minél nagyobb a vásárlói igény, annál drágább termelők lépnek be, egészen addig, amíg a felkínált és a megvenni óhajtott mennyiség nem találkozik. Ekkor a legutolsóként belépő termelő, azaz a legdrágább ajánlatot tevő ára lesz az irányadó, és az adott órában mindenki ennyiért adja és veszi az áramot.
több mint 3 éve
Javítottam.És közbenMikorra lesz meg a 450? Egy hoLnap?
424 az euró, több helyen már 427-re írják.
Az központi költségvetés 330-ra lett írva.
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
karácsonyra 500 a cél, az szép kerekSztem hamarabbÉs közbenMikorra lesz meg a 450? Egy honap?
Zsellértelkes Vrij
zemanla
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Sztem hamarabbÉs közbenMikorra lesz meg a 450? Egy honap?
Zsellértelkes Vrij

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
És közbenMikorra lesz meg a 450? Egy honap?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
424 az euró, több helyen már 427-re írják.Erre mondaná azt egy bölcs ember hogy: majdnem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Magyar Honvédség meanwhile: "ha valami miatt a helységben 18 foknál magasabb van, akkor ki kell nyitni az ablakot és szellőztetni"
több mint 3 éve
Es ezert valaki penzt kapott! Nem keveset!És közbenMeg 5 százalék inflációra és 3 százalék növekedésre asszem (vagy fordítva, lusta vagyok utána nézni). Ez már nem tervezés, csak lottó.
somoskovig
több mint 3 éve
És közbenMeg 5 százalék inflációra és 3 százalék növekedésre asszem (vagy fordítva, lusta vagyok utána nézni). Ez már nem tervezés, csak lottó.
több mint 3 éve
És közben424 az euró, több helyen már 427-re írják.
több mint 3 éve
És közben szép csendben....444.hu/2022/09/30/klebelsberg-kozpont-a-kolcseys-tanarok-kirugasarol-a-munkaltato-elt-a-rendkivuli-felmentes-jogaval
több mint 3 éve
Nem látom a csok-os fórumos társak tiltakozását, hogy micsoda pénzügyi felelőtlenség 5%-ban maximalizálni a csok-büntetőkamatát. Ezzel megint azok jártak rosszul - akik pénzügyileg tudatosak voltak és nem vették fel, mondván, három gyerekre ez necces, a büntető kamat is lehet sok, nem is feltétlenül akarnak három gyereket (csokosok kicsi része), és az járt jól aki szart mindenbe és felvette az egész lóvét(csokosok nagy része) - mocskosorbán.Ezt Csányi és az összes bank lajkolja.
Pedig egyébként itt nem volt kisbetű, meg 239. oldalon széljegyzetben leírt feltétel. Ezt a bünti részt a propaganda is tolta, minden előre tisztázva volt, minden felvevő tudottan vállalta a kockázatot. De miniszterelnök úr újra megmentette a magyar családokat 😊
MC12
több mint 3 éve
mégtöbb thc vagy valami ijjesmi...Miért? Mi lesz a vége?Azért vagy beszarva,jaj má be is fostam, remélem fölírtatok a listáraNekem telefonom van/még/ amivel felhívom azt aki ott él.Arab tavasz? Az ki volt?ork buborék az van neked
de spongyát reá.
C’mon man ?
Burokban forever
NarratívábA.
ozibozi
Gróf de sutianap
ozibozi
Gróf de sutianap
ozibozi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak