Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
Ja hogy az én észrevételem volt kapitális faszság?Ez ilyen durcás kisfiús magyarázkodás.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Miért? El akarjuk adni, vagy el akarjuk tüzelni?
Nem vagyok könyvelő de szerintem nem mindegy...
Lecsó
Gyurma Pappa
Holnaptól én is elkezdem beépíteni a mérlegbe a gázfogyasztásomat, mint vagyonelemet. Kíváncsi leszek a NAV-osok arcára, mikor előadom nekik, hogy ez így van jól... Vagy a bankárokéra, mikor megyek hitelért. 😀
Lecsó
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
tehat amikor a szankciok nem mukodnek, Matenak meg kellett valnia az aranyhalaitol, akkor pihenni fog ez a foldgaz?Amíg nem használják fel, addig a készlet eszközsoron pihen a földgáz. Az pedig vagyonelem. A kormány okos.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Holnaptól én is elkezdem beépíteni a mérlegbe a gázfogyasztásomat, mint vagyonelemet. Kíváncsi leszek a NAV-osok arcára, mikor előadom nekik, hogy ez így van jól... Vagy a bankárokéra, mikor megyek hitelért. 😀
Lecsó
Szokol
feltetelezem az Eurostat nem csak nalunk szamolja igy, hanem az osszes EUs orszagban, de mi nyilvan csak magunkra nezve mashogy akarjuk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez ilyen durcás kisfiús magyarázkodás.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó

több mint 3 éve
Amíg nem használják fel, addig a készlet eszközsoron pihen a földgáz. Az pedig vagyonelem. A kormány okos.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
több mint 3 éve
Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
"Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó

több mint 3 éve
"Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Miért? El akarjuk adni, vagy el akarjuk tüzelni?
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagA forintot látszólag elengedték teljesen, valahol olvastam, hogy már 3 havi importot sem fedez a devizatartalék. Kváncsian várom, ma lefordul-e a 417-ről...
Beki
Lehet kamatot emelni, de bármilyen fokú intervencióra esély sincs. Meg kell nézni a BOJ tegnapi beavatkozását. Na az ér valamit. Nálunk nulla esély van az érdemi lépésekre.
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagmegint shortolják Orbánék a forintot?
Beki
built for this shit
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagTeljes leállás, az állam örül, ha a rezsiszámlákat ki tudja fizetni.
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszag
több mint 3 éve
not foundAz, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Orbánt már a 2010-es választások előtt megkörnyékezték Putyin emberei
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
Lecsó

több mint 3 éve
Az, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/23/karacsony-figyelmeztette-az-egyik-leggazdagabb-magyart-hogy-mely-megvetes-var-ra-ha-bezarja-a-csepeli-munkasszallojatebből lesznek még rendészeti problémák, csaxólok.
Felkészül király utcai melegedő. (másik legendás gócpont a PKKB-n)
több mint 3 éve
Nyilván. Csak annyit mondtam, hogy retkes tryhardok ezek ott a CIA-nál.Őszintén? Ki tudja. Az amerikaiak nem ma kezdték a kormányok megdöntögetését, van benne NÉMI rutinjuk.mondjuk a sikertelenekben is 😊
Gyurma Pappa
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Őszintén? Ki tudja. Az amerikaiak nem ma kezdték a kormányok megdöntögetését, van benne NÉMI rutinjuk.mondjuk a sikertelenekben is 😊
Gyurma Pappa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mástól sem.kelleni is fognak a durvább sztorik mert ettől még nem megy a gyújtogató tömeg az utcákraAz, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Őszintén? Ki tudja. Az amerikaiak nem ma kezdték a kormányok megdöntögetését, van benne NÉMI rutinjuk.Aztán majd Sobri mindjárt megkérdi, hogy és? Fog bármi történni?Az, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b

több mint 3 éve
az a kérdés, hogy Orbán ért-e a szóból.Az, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
ezektol sztem sem fog megdolni a rendszer szvsz.Az, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Aztán majd Sobri mindjárt megkérdi, hogy és? Fog bármi történni?Az, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
kelleni is fognak a durvább sztorik mert ettől még nem megy a gyújtogató tömeg az utcákraAz, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Nem szeretnék Kocsis Máté aranyhala lenni. 😕a szankciok karosak. harcolunk, megvedjuk Mate aranyhalait.
amúgy meg: 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amadeus
több mint 3 éve
Az, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Zsellértelkes Vrij
warr_b