Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Illetve ez se volna hülyeség...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
az a durva fehérvár 1-esben simán meg lehetett volna baszkodni Varghát, csak a szavazatok oszlottak Márton Roland és Földi Juci között, idén ez meglehet.amúgy full laikusként kérdezem, de mégis hogy nyerhetne az ellenzék? 😀 listán tegyük fel van pár százalék előnyük, de az egyéni körzetekben vidéken annyira lejt a pálya a Fidesznek, hogy szerintem simán nyerik ezt a választást is. persze ne legyen igazamvidéken a megyei jogú városok választókerületeiben pár kivétellel nem esélytelen az ellenzék. több ilyen városban ez két választókerületet jelent.
Löfli
deyell
több mint 3 éve
Tippelek én is egy Fideszt. A darts vb tippeldéken eddig egyetlen egyszer találtam el a győztest, hátha továbbra is marad az az egy 😀Ki nyeri a 2022-es országgyűlési választásokat:Fidesz-KDNP
Fidesz: Sobri Jóska, Gyurma Pappa, Amadeus, Heisman, davemayer, gamerkr, andree, MC12, Cuchulain82, warr_b, empty taxi, Vrij6
Egységben Magyarországért: vpi, sutianap, topin, Solymi, slowmotion, nagir, Klaci79, kittli, peach
Egyik sem szerez elegendő mandátumot az önálló kormányalakításhoz: gabokocka
Sobri Jóska
Löfli

több mint 3 éve
Az az album egy csoda.Magyar kormány: a hosszútávszopó magányosságaNagy klasszikus!😊
Vrij6
www.youtube.com/watch?v=-mZTKzgCLLE
Go Vikings!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Továbbá: minden szavazókörben lesz két ellenzéki tag. A Fidesznek meg kell elégednie azzal az eredményt torzító csalással, amit beépített a választási rendszerbe. (Ez sem kevés...)amúgy full laikusként kérdezem, de mégis hogy nyerhetne az ellenzék? 😀 listán tegyük fel van pár százalék előnyük, de az egyéni körzetekben vidéken annyira lejt a pálya a Fidesznek, hogy szerintem simán nyerik ezt a választást is. persze ne legyen igazamvidéken a megyei jogú városok választókerületeiben pár kivétellel nem esélytelen az ellenzék. több ilyen városban ez két választókerületet jelent.
Löfli
deyell
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
amúgy full laikusként kérdezem, de mégis hogy nyerhetne az ellenzék? 😀 listán tegyük fel van pár százalék előnyük, de az egyéni körzetekben vidéken annyira lejt a pálya a Fidesznek, hogy szerintem simán nyerik ezt a választást is. persze ne legyen igazam18-ban 57 olyan valasztokerulet volt asszem, ahol a fidesz 50% alatt vegzett. Ezeket kell nagyjabol megnyerni, es akkor megvannak.
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
amúgy full laikusként kérdezem, de mégis hogy nyerhetne az ellenzék? 😀 listán tegyük fel van pár százalék előnyük, de az egyéni körzetekben vidéken annyira lejt a pálya a Fidesznek, hogy szerintem simán nyerik ezt a választást is. persze ne legyen igazamvidéken a megyei jogú városok választókerületeiben pár kivétellel nem esélytelen az ellenzék. több ilyen városban ez két választókerületet jelent.
Löfli
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 3 éve
amúgy full laikusként kérdezem, de mégis hogy nyerhetne az ellenzék? 😀 listán tegyük fel van pár százalék előnyük, de az egyéni körzetekben vidéken annyira lejt a pálya a Fidesznek, hogy szerintem simán nyerik ezt a választást is. persze ne legyen igazam

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ki nyeri a 2022-es országgyűlési választásokat:Fidesz-KDNP
Fidesz: Sobri Jóska, Gyurma Pappa, Amadeus, Heisman, davemayer, gamerkr, andree, MC12, Cuchulain82, warr_b, empty taxi, Vrij6
Egységben Magyarországért: vpi, sutianap, topin, Solymi, slowmotion, nagir, Klaci79, kittli, peach
Egyik sem szerez elegendő mandátumot az önálló kormányalakításhoz: gabokocka
Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Elég idegesítő, hogy a magyar miniszterelnök egy gátlástalan hazudozó, de még ennél is sokkal jobban zavar, hogy a fél ország tapsikol neki.444.hu/2022/03/29/orban-2008-ban-ukrajnat-fel-kell-venni-a-nato-ba-orban-2022-ben-sose-vettunk-reszt-ebben-a-vitaban?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=orban-2008-ban-ukrajnat-fel-kell-venni-a-nato-ba-orban-2022-ben-sose-vettunk-reszt-ebben-a-vitaban
több mint 3 éve
lófasz ez. Vakon repülünk.hvg.hu/itthon/20220329_zavecz_felmeres_fidesz_ellenzekA felmérés során 1000 embert kérdeztek meg március 21. és 27. között.
Vrij6
deyell
több mint 3 éve
Oda se neki...24.hu/belfold/2022/03/29/a-tasz-szerint-torvenyserto-a-tv2-fidesz-videoja/
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220329_zavecz_felmeres_fidesz_ellenzekTegnap még 41-39 volt.
Vrij6
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220329_zavecz_felmeres_fidesz_ellenzekA felmérés során 1000 embert kérdeztek meg március 21. és 27. között.
Vrij6
built for this shit
több mint 3 éve
És pont a választás hetében? Milyen érdekes, eddig hogy nem találták meg és pont most hogyan? 😊 azért minden hülyeséget onnan se higyjünk el. Kampány van.Dehogynem, a fideszes fórumokon már terjed a promenád24 (!) cikke, hogy sorosék a választási rendszer meghekkelését tervezika direkt36 cikke miért nem lett még lefordítva és elküldve az összes prominens nyugati médiumnak?Sorosék és az NGO-k már biztos csinálják...
deyell
Jut eszembe, Gyuri bácsi még nem támadta meg a nemzetet?
Itt a nagy lehetőség, erre nyaral a strandon vagy mi a fene?
Hahó öreg! Action time van ne lustuljá'!
vpi
r.baggio
(Indul az őrület mindkét oldalon)
Szerkesztette: bobi0092
több mint 3 éve
hvg.hu/itthon/20220329_zavecz_felmeres_fidesz_ellenzek
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Dehogynem, a fideszes fórumokon már terjed a promenád24 (!) cikke, hogy sorosék a választási rendszer meghekkelését tervezika direkt36 cikke miért nem lett még lefordítva és elküldve az összes prominens nyugati médiumnak?Sorosék és az NGO-k már biztos csinálják...
deyell
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez hihetetlen. Bödőcs: Több mint érdekes, most 1 116 393. Mi történik? Manipulál a számokkal a Youtube? Vagy Rákay Philip az oroszok segítségével kitörölt néhány tízezret?
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
az állítólag nem kormánypropagandista index is elfelejtette lehozni érdekes módon. leszámítva azt, hogy az ellenzék Szijjártó lemondását követelia direkt36 cikke miért nem lett még lefordítva és elküldve az összes prominens nyugati médiumnak?Sorosék és az NGO-k már biztos csinálják...
deyell
vpi
built for this shit
több mint 3 éve
www.direkt36.hu/en/putyin-hekkerei-is-latjak-a-magyar-kulugy-titkait-az-orban-kormany-evek-ota-nem-birja-elharitani-oket/a direkt36 cikke miért nem lett még lefordítva és elküldve az összes prominens nyugati médiumnak?Sorosék és az NGO-k már biztos csinálják...
deyell
vpi
Képek már angolul jönnek fel, ha angol a böngésződ. Szerintem 1-2 nap

több mint 3 éve
Völner az...😊 (Nem mintha nagy különbség lenne.)Volner adta volna ki az engedélyt a Pegazusra, de hát khm... vissza kellett térni at alapokhoz.Ez se rossz:És pont a választás hetében? Milyen érdekes, eddig hogy nem találták meg és pont most hogyan? 😊 azért minden hülyeséget onnan se higyjünk el. Kampány van.
Érd polgármestere arról ír, hogy megfigyelőeszközöket találtak a helyettese irodájában
444.hu/2022/03/29/erd-polgarmestere-arrol-ir-hogy-megfigyeloeszkozoket-talaltak-a-helyettese-irodajaban
(Persze, kampányhazugságokkal nem szabad foglalkozni.)
nagylaza
Annyira komoly ez, mint anno a szlovák terroristák március 15-én vagy ‘98ban a fideszes vezetők “megfigyelése” a Horn-kormány által. Ha van Pegazus, akkor szerinted ki a tököm bajlódik egy olyan finoman szólva barkácsolt gagyival mint ami a kèpeken van? 😊
MC12
vpi
több mint 3 éve
a direkt36 cikke miért nem lett még lefordítva és elküldve az összes prominens nyugati médiumnak?Sorosék és az NGO-k már biztos csinálják...
deyell
több mint 3 éve
a direkt36 cikke miért nem lett még lefordítva és elküldve az összes prominens nyugati médiumnak?
built for this shit
több mint 3 éve
Volner adta volna ki az engedélyt a Pegazusra, de hát khm... vissza kellett térni at alapokhoz.Ez se rossz:És pont a választás hetében? Milyen érdekes, eddig hogy nem találták meg és pont most hogyan? 😊 azért minden hülyeséget onnan se higyjünk el. Kampány van.
Érd polgármestere arról ír, hogy megfigyelőeszközöket találtak a helyettese irodájában
444.hu/2022/03/29/erd-polgarmestere-arrol-ir-hogy-megfigyeloeszkozoket-talaltak-a-helyettese-irodajaban
(Persze, kampányhazugságokkal nem szabad foglalkozni.)
nagylaza
Annyira komoly ez, mint anno a szlovák terroristák március 15-én vagy ‘98ban a fideszes vezetők “megfigyelése” a Horn-kormány által. Ha van Pegazus, akkor szerinted ki a tököm bajlódik egy olyan finoman szólva barkácsolt gagyival mint ami a kèpeken van? 😊
MC12
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=abgEofmVZcw
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil