Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Szerencsére az szja-visszatérítéses levélben is sikerült egy jót gyurcsánozni
r.baggio
Köcsögök még pénzt is adnak vissza neked is. Csodálom hogy igénybe vetted, persze utana azért anyázni kell őket 🤣
davemayer
tudod Brüsszelre is fújunk, de azért a pénze kell 😊
NB2
Shhhh megzavarod logikával a klasszikus whataboutism és relativizálás tengelyt
Gyurma Pappa
Ez jogos, csak a probléma hogy brüsszel a piacunk megnyitása miatt fizet nekünk, szerződés szerint. Ez meg plusz, nem alanyi jogon jár minden évben, de lehet lemaradtam megint valami logikáról...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
r.baggio
Köcsögök még pénzt is adnak vissza neked is. Csodálom hogy igénybe vetted, persze utana azért anyázni kell őket 🤣
davemayer
sztem most nem sem sikerult ertelmezned a hsz-t.
csebi

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
r.baggio
davemayer
sztem most nem sikerult ertelmezned a hsz-t.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
Dúró Dóra interjú 😊

index.hu/belfold/2022/02/08/duro-dora-z-oltaskritikus-part-elnokhelyettese-beoltatta-magat/
warr_b
Amikor DD úgy hivatkozik magára mint oktatáspolitikai szakpolitikus, ott azért kiesett a kezemből a telefon 😊 végülis, láttam kétszer a Csernobil című sorozatot - ide nekem a paksi atomerőműt 😊
MC12
attol fugg hol vagy. a riportok alapjan az atomeromuben, ITMben ezt komolyan veszik, oda nem fernel be. de Sule stabjaban lehet te ertenel ehhez a legjobban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
r.baggio
davemayer
NB2
Shhhh megzavarod logikával a klasszikus whataboutism és relativizálás tengelyt

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
r.baggio
davemayer
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 211 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hátha valaki jogosult rá...

www.portfolio.hu/bank/20220208/jelzaloghitel-elengedes-2022-milliokkal-csokkentheted-a-tartozasod-csak-igenyelni-kell-525581#

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
r.baggio
davemayer
Nem volt választása, ezt csak úgy hozzávágták.

Btw, attól hogy OV bevon a korrupcióba, ő még korrupt marad
Gyurma Pappa
Az szja visszatérités az korrumpál? Mindig tanulok valamit ha benézek ide.
davemayer
Persze. 0 fedezet, 0 valós gazdasági racionalitás és 0 értelem nélkül kiosztott pénz, aminek egyetlen célja van, hogy OV megvegye a szavazatát azoknak akik kapták.

Pontosan kimeríti a megvesztegetés fogalmát.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy az is érdekes, hogy csak én kaptam levelet, a családi adókedvezményeket igénybe vevő feleségem pedig nem, másnál is így volt?
r.baggio
Random. Én is kaptam, pedig SZJA-m sincs a négy gyerek után.
Gyurma Pappa
Megkapta azóta az asszony is, most már mindketten tudjuk, hogy hova húzzuk az ikszet! (Pedig ma személyesen találkoztam Bajnai Gordonnal)
r.baggio
Te is városházát akarsz venni? Kamerára, mikrofonra figyelj!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az nem OK, ha politikus tamad mas politikust a kulseje miatt, de azert ilyen forumos "oltozoi" beszed keretei kozott hadd legyen szoveteve. A humor es elcelodes nem lenne szabad, hogy kivesszen.
Nekem pl mindig Dobrogi jut rola eszembe:undisputedly
B*szod, tényleg van némi hasonlóság. 😊

Egyébként röhögni fogtok, mert engem meg egyre inkább Kádárra emlékeztet. 😊 És nem is a megyünk vissza a komcsi időkbe párhuzam miatt, hanem konkrétan az ember miatt. Aki emlékszik még az öreg komcsira, az biztos emlékszik arra is, hogy amikor beszélt, neki is voltak "rángásai". Hofi még karikírozta is őt emiatt annak idején. Na, amikor a hatvan felé közeledő Orbánt látom "rángani", Kádár jut róla eszembe. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
r.baggio
davemayer

Gyurma Pappa
Az szja visszatérités az korrumpál? Mindig tanulok valamit ha benézek ide.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
r.baggio
davemayer

több mint 4 éve
Amúgy az is érdekes, hogy csak én kaptam levelet, a családi adókedvezményeket igénybe vevő feleségem pedig nem, másnál is így volt?
r.baggio
Gyurma Pappa
Megkapta azóta az asszony is, most már mindketten tudjuk, hogy hova húzzuk az ikszet! (Pedig ma személyesen találkoztam Bajnai Gordonnal)
r.baggio
Jól van akkor, csak érted 😛

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
r.baggio

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 754 — The Mathematician
Dúró Dóra interjú 😊

index.hu/belfold/2022/02/08/duro-dora-z-oltaskritikus-part-elnokhelyettese-beoltatta-magat/
warr_b
Amikor DD úgy hivatkozik magára mint oktatáspolitikai szakpolitikus, ott azért kiesett a kezemből a telefon 😊 végülis, láttam kétszer a Csernobil című sorozatot - ide nekem a paksi atomerőműt 😊
MC12
Nana, ő sokat tett azért hogy a gyerekek progresszív könyveket olvassanak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 418
Dúró Dóra interjú 😊

warr_b

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 366 — Cowboys fan
Látta az Elkxrtuk című filmet?
Nem.
Miért nem?
Szándékozom megnézni, még nem volt rá időm. Az elnökünk látta, a férjem látta, az ő véleményüket már hallottam.
És?
Kár, hogy csőcseléknek van beállítva a tévészékházat megostromló tömeg.
valóban bazmeg. be is csak azért mentek, hogy a véletlenül fellobbant tüzet eloltsák, meg fel is takarítottak maguk után.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 211 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dúró Dóra interjú 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
Március 16-tól tervezik a pedagógusok a határozatlan idejű sztrájkot. LEsz ahol gyerekfelügyeletet sem biztosítanak.
Érdekes lesz...nem nagyon tárgyalnak velük, csak az elégséges szolgáltatásról, az pedig a végén úgyis a bíróságon végzi majd.
Klaci79
Kemény. Durván két héttel a választás előtt. Kíváncsi vagyok mi lesz a fajsúlyosabb egy szülő szemében: gyúúúúcsány vagy hogy a gyereket ne csak egy megőrzőbe adja be 12 évre, hanem megfelelő oktatást kapjon valóban képzett tanároktól, ne olyanoktól akik a pályaelhagyók miatt minőségileg alacsonyabb oktatást tudnak nyújtani, de csak ők vállalták el ennyi pénzért.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Március 16-tól tervezik a pedagógusok a határozatlan idejű sztrájkot. LEsz ahol gyerekfelügyeletet sem biztosítanak.
Érdekes lesz...nem nagyon tárgyalnak velük, csak az elégséges szolgáltatásról, az pedig a végén úgyis a bíróságon végzi majd.
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
r.baggio
Gyurma Pappa
r.baggio
Biztos épp vitte Soros pénzét, hogy megvehesse a városházát, miközben elárulja a hazáját.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 515 — Bla, bla, bla
 telex.hu/belfold/2022/02/08/a-gazugy-ara-a-gyori-ovonok-es-dadak-is-fizetik
Hú, de jó Nekünk ez a rezsi csökkentés!🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
r.baggio
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Az emberek nem csak azért utálják cigányokat mert hogy pont büdösek, erőszakosak vagy csak megverik a mások gyerekeit az iskolában, vagy mert leviszik a lakás árát egy szemmel látható ősszeggel, ha a szomszédba költöznek, de még lopnak is. A buzik is elkapják a nemváltó műtét álló kisgyereket. Napi szinten.

Ez meg majd népszavaz, és megszünteti.

Ennél sokkal nagyobb bűn, ha vlk még hergel is ellenük, úgy hogy a családja konkrétan teli van cigánnyal, buzival, és tolvajjal.
De ő küzd ellenük,
De/és vannak emberek akik ezt kajálják.
C’mon man

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
Tehát Orbán azért kövér, mert van egy veleszületett betegsége? Akkor a súly probléma nem az elmúlt években jött volna ki. Nézz meg egy képet róla 10 évvel ezelőtt. Megengedhetné magának a szaffis palacsintát, de helyette inkább a zsír szalonnát zabálja. Ez nem minősítés, ez tény. Kövér szegény. Akármennyire is zavar téged, ez nem minősítés hanem tény. Cáfold meg. Mutass egy 2022-és képet Orbánról ahol nem kövér.
samu09
Nem érdekel ki miért néz ki úgy ahogy kinéz.
Leszarom és úgy vélem az ő dolga.
Az enyém max annyi, hogy kedvelem vagy sem azt, ha ezért basztatják vagy azért mert cigány származású vagy meleg vagy zsidó valaki.
Nem tudok képet mutatni egy cigány emberről, mondjuk LL Juniorról ahol nem cigány, mert tény, hogy cigány, csak nem a lecigányozását tartom előremutató kritikának, ha a dalairól van szó.
Egyrészt elviszi a fókuszt a tetteiről, másrészt prosztó dolognak tartom.
Sobri Jóska
Senki nem basztatta a cigányokat és melegeket, egy olyan jelzővel illették, ami igaz, és amiről a szexuális orientációval és a magassággal ellentetben ő maga tehet egyedül.
Tehát rossz hasonlatot választottál. És a lényeg még mindig nem a kövérségén van, hanem hogy 12 év után se tud semmit felmutatni, csak a masikra mutogatni. Hiaba mérték meg, hogy ez jó lesz nekik, a tényen nem változtat, egyszerűen nem tudnak mit felmutatni.