Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 395
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.
Gyurma Pappa
Még jó hogy az xhamster.com a kezdőoldalam.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 252 — NFL bracket champion '26
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.
Gyurma Pappa
Nem bírják az érdeklődést vagy támadás?
MC12
számok vannak a domain névben -> online szavazás, hozzá kell adni!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.
ozibozi
az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
Negritis
Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.
ozibozi
Csak nehogy a tarcsi el se kezdjen majd be melegíteni.
csebi
Azt még meg tudom érteni, hogy egyes Karácsony párti szavazóknak nem kifejezetten szimpatikus MZP, de mondjuk hogy nagy számban ne menjenek el ezek az emberek szavazni az kb kizárt, semmi nem indokolná ezt. Te is el fogsz menni 😊
Szesze
Én áprilisban el fogok menni már írtam is. Listán ha indulnak akkor kutyák lesznek.
csebi
Mondjuk listán nekem se kizárt, h ők lesznek. Dobrev esetén nem lett volna kérdés.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 780 — Lucas Scott
Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.
ozibozi
Negritis
Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.
ozibozi
csebi
Azt még meg tudom érteni, hogy egyes Karácsony párti szavazóknak nem kifejezetten szimpatikus MZP, de mondjuk hogy nagy számban ne menjenek el ezek az emberek szavazni az kb kizárt, semmi nem indokolná ezt. Te is el fogsz menni 😊
Szesze
Én áprilisban el fogok menni már írtam is. Listán ha indulnak akkor kutyák lesznek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
ozibozi
Negritis
ozibozi
csebi
Dobrevre sem mennének, ha igen, akkor eljöttek volna most.
több mint 4 éve
Csongrádban mondjuk bejött a várható markáns MZP dominancia.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 096 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Gyurma Pappa
Az origo teljesen faszan működik. Rajuk lehet majd szamitani.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
ozibozi
Negritis
ozibozi
csebi
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 780 — Lucas Scott
ozibozi
Negritis
ozibozi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 646 — Poloska confirmed
"Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."

Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
Nagyon sok online tartalomgyártó kirakta hogy MZP-re szavaz ezzel az indoklással, szerintem ez is hozott valamennyi szavazatot főleg az első szavazó és a 25 év alatti táborban.
Heisman
Ennek rohadt nagy szerepe lesz a kampányban tavasszal, hogy a nagy internetes véleményvezérek ki mellé állnak.
Kenny
Ezek nem “olyan” nagyok az “influencer” szinten, kb 10-20ezres eléréssel. Akiknek van 100-200ezres, azok félnek politikai véleményt kimondani.
Heisman
Nanananana. Kutyakukkendáre egész héten mozgósított 😃 ha már csak emiatt elment tíz 18 év alatti, simán hasznos volt.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
"Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."

Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
Nagyon sok online tartalomgyártó kirakta hogy MZP-re szavaz ezzel az indoklással, szerintem ez is hozott valamennyi szavazatot főleg az első szavazó és a 25 év alatti táborban.
Heisman
Ennek rohadt nagy szerepe lesz a kampányban tavasszal, hogy a nagy internetes véleményvezérek ki mellé állnak.
Kenny
Ezek nem “olyan” nagyok az “influencer” szinten, kb 10-20ezres eléréssel. Akiknek van 100-200ezres, azok félnek politikai véleményt kimondani.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 524 — Omar's Coming Yo!

Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
Heisman

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"

Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 992
ozibozi
Negritis
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 185
Gyurma Pappa
Túl nagy az érdeklődés az eredmények miatt, na.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 407
Gyurma Pappa
Nem bírják az érdeklődést vagy támadás?

Szerkesztette: MC12

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark

Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
ezzel így vagyok én is, első fordulóban nem mentem el, most igen. sőt meggyőztem anyumat is, aki szintén nem szavazott először, hogy menjen el szavazni MZP-re.

internal primates forever

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 585 — zászló zászló szív

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 117 — Axel Foley

Telex komment.
De jó ezt olvasni.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 692 — The Mathematician
 index.hu/belfold/2021/10/17/deak-daniel-ellenzeki-elovalasztas-marki-zay-peter-schmidt-maria-toth-erik/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagyon örülök, hogy Lázár is megszólalt. Hiányzott.
nagylaza
oh, mit mondott?

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 355 — beers & Packers
Nagyon örülök, hogy Lázár is megszólalt. Hiányzott.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 355 — beers & Packers
Újbudán 16391 vs 6135 mzp-nek, mindezt úgy, hogy most döbbentem rá, hogy mi totál elfelejtettünk a héten szavazni
r.baggio
Most mér késő, de amúgy se tudtátok volna kihozni ikszre Dobrevnek.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 869 — no es importante
Újbudán 16391 vs 6135 mzp-nek, mindezt úgy, hogy most döbbentem rá, hogy mi totál elfelejtettünk a héten szavazni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ozibozi