Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.Még jó hogy az xhamster.com a kezdőoldalam.
Gyurma Pappa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
számok vannak a domain névben -> online szavazás, hozzá kell adni!Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.Nem bírják az érdeklődést vagy támadás?
Gyurma Pappa
MC12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mondjuk listán nekem se kizárt, h ők lesznek. Dobrev esetén nem lett volna kérdés.Én áprilisban el fogok menni már írtam is. Listán ha indulnak akkor kutyák lesznek.Azt még meg tudom érteni, hogy egyes Karácsony párti szavazóknak nem kifejezetten szimpatikus MZP, de mondjuk hogy nagy számban ne menjenek el ezek az emberek szavazni az kb kizárt, semmi nem indokolná ezt. Te is el fogsz menni 😊Csak nehogy a tarcsi el se kezdjen majd be melegíteni.Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi
Negritis
ozibozi
csebi
Szesze
csebi
több mint 4 éve
Én áprilisban el fogok menni már írtam is. Listán ha indulnak akkor kutyák lesznek.Azt még meg tudom érteni, hogy egyes Karácsony párti szavazóknak nem kifejezetten szimpatikus MZP, de mondjuk hogy nagy számban ne menjenek el ezek az emberek szavazni az kb kizárt, semmi nem indokolná ezt. Te is el fogsz menni 😊Csak nehogy a tarcsi el se kezdjen majd be melegíteni.Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi
Negritis
ozibozi
csebi
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Dobrevre sem mennének, ha igen, akkor eljöttek volna most.Csak nehogy a tarcsi el se kezdjen majd be melegíteni.Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi
Negritis
ozibozi
csebi
több mint 4 éve
Csongrádban mondjuk bejött a várható markáns MZP dominancia.
több mint 4 éve
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.Az origo teljesen faszan működik. Rajuk lehet majd szamitani.
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Azt még meg tudom érteni, hogy egyes Karácsony párti szavazóknak nem kifejezetten szimpatikus MZP, de mondjuk hogy nagy számban ne menjenek el ezek az emberek szavazni az kb kizárt, semmi nem indokolná ezt. Te is el fogsz menni 😊Csak nehogy a tarcsi el se kezdjen majd be melegíteni.Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi
Negritis
ozibozi
csebi
több mint 4 éve
Csak nehogy a tarcsi el se kezdjen majd be melegíteni.Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi
Negritis
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nanananana. Kutyakukkendáre egész héten mozgósított 😃 ha már csak emiatt elment tíz 18 év alatti, simán hasznos volt.Ezek nem “olyan” nagyok az “influencer” szinten, kb 10-20ezres eléréssel. Akiknek van 100-200ezres, azok félnek politikai véleményt kimondani.Ennek rohadt nagy szerepe lesz a kampányban tavasszal, hogy a nagy internetes véleményvezérek ki mellé állnak."Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."Nagyon sok online tartalomgyártó kirakta hogy MZP-re szavaz ezzel az indoklással, szerintem ez is hozott valamennyi szavazatot főleg az első szavazó és a 25 év alatti táborban.
Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
Heisman
Kenny
Heisman
több mint 4 éve
Ezek nem “olyan” nagyok az “influencer” szinten, kb 10-20ezres eléréssel. Akiknek van 100-200ezres, azok félnek politikai véleményt kimondani.Ennek rohadt nagy szerepe lesz a kampányban tavasszal, hogy a nagy internetes véleményvezérek ki mellé állnak."Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."Nagyon sok online tartalomgyártó kirakta hogy MZP-re szavaz ezzel az indoklással, szerintem ez is hozott valamennyi szavazatot főleg az első szavazó és a 25 év alatti táborban.
Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
Heisman
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ennek rohadt nagy szerepe lesz a kampányban tavasszal, hogy a nagy internetes véleményvezérek ki mellé állnak."Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."Nagyon sok online tartalomgyártó kirakta hogy MZP-re szavaz ezzel az indoklással, szerintem ez is hozott valamennyi szavazatot főleg az első szavazó és a 25 év alatti táborban.
Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
Heisman
több mint 4 éve
"Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."Nagyon sok online tartalomgyártó kirakta hogy MZP-re szavaz ezzel az indoklással, szerintem ez is hozott valamennyi szavazatot főleg az első szavazó és a 25 év alatti táborban.
Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az mindegy hogy a vezetők hova léptek, ki mögé, nagyon sokan közülük nem szívesen szavaznak dékára. Vagy 200.000 olyan szavazó van aki az első fordulóban szavazott a másodikban meg már nem. Ezek majd áprilisban ott lesznek tarcsiban.Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi
Negritis
több mint 4 éve
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.Túl nagy az érdeklődés az eredmények miatt, na.
Gyurma Pappa
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.Nem bírják az érdeklődést vagy támadás?
Gyurma Pappa
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
"Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."ezzel így vagyok én is, első fordulóban nem mentem el, most igen. sőt meggyőztem anyumat is, aki szintén nem szavazott először, hogy menjen el szavazni MZP-re.
Telex komment.
De jó ezt olvasni.
Bazzani
internal primates forever
több mint 4 éve
Csak mondom, hogy folyamatosan fagynak a mainstream oldalak, most épp a 24.hu nem jön be, tegnap a 444. Kicsit úgy érzem, hogy ez vár ránk a következő 2-3 hónapban.

több mint 4 éve
"Hozzám hasonlóan több ismerősöm is csak a második fordulóban szavazott. Többségük MZP-re. 20-as korosztály. Elegünk van már Gyurcsányból és Orbánból is."Telex komment.
De jó ezt olvasni.
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/10/17/deak-daniel-ellenzeki-elovalasztas-marki-zay-peter-schmidt-maria-toth-erik/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagyon örülök, hogy Lázár is megszólalt. Hiányzott.oh, mit mondott?
nagylaza
több mint 4 éve
Nagyon örülök, hogy Lázár is megszólalt. Hiányzott.
több mint 4 éve
Újbudán 16391 vs 6135 mzp-nek, mindezt úgy, hogy most döbbentem rá, hogy mi totál elfelejtettünk a héten szavazniMost mér késő, de amúgy se tudtátok volna kihozni ikszre Dobrevnek.
r.baggio
több mint 4 éve
Újbudán 16391 vs 6135 mzp-nek, mindezt úgy, hogy most döbbentem rá, hogy mi totál elfelejtettünk a héten szavazni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nagyon sok szoci nyugger nem felejtette el Ferkónak hogy szétverte, ellopta a pártját, és ha még MZP-re nem is ment el szavazni de DK-ra sem fog ha már nincs karácsony otthon maradt.az mszp ugye beállt a végén mzp mögé
ozibozi