Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor a Gyurcsány show folytatódikabban számított hogy ki nyer? 😊
24.hu/belfold/2021/10/17/ellenzeki-elovalasztas-eredmeny-dobrev-klara-marki-zay-peter/
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Akkor a Gyurcsány show folytatódik 24.hu/belfold/2021/10/17/ellenzeki-elovalasztas-eredmeny-dobrev-klara-marki-zay-peter/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Összesen 700.000 ember ment el szavazni az előválasztásra.820e az..és ez egy előválasztáson világszinten is kimagasló eredmény százalékosan.
Ez atomkevés lesz a Fidesz ellen.
Főleg úgy hogy volt aki a második körre már el se ment szavazni mert xy nem volt a listában már.
De ezt szerintem az elején nem sokan gondolták volna hogy MZP fog nyerni.
Coolearie
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Összesen 700.000 ember ment el szavazni az előválasztásra.Második körben csak miniszterelnökre lehetett szavazni, amire áprilisban nem fogsz. Nyilván akinek nem tetszett egyik jelölt sem, most nem ment. De majd tavasszal menni fog, főleg ha az az ogy képviselő jelölt indul a körzetében akit komál.
Főleg úgy hogy volt aki a második körre már el se ment szavazni mert xy nem volt a listában már.
Coolearie
több mint 4 éve
ha amerikai számokból indulunk ki akkor 3-5-10xel több választó várható a rendesnélÖsszesen 700.000 ember ment el szavazni az előválasztásra.Azért egy előválasztási létszámot nem érdemes, mondhatni értelmetlen összehasonlítani egy rendes választási létszámhoz...
Coolearie
GiantsMLBhunter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
A fontosabb kérdés, hogy ez a kollega miért akar tehervonatokra lövöldözni?! 😊Melyik híradó volt, amelyik ki merte írni erre a gyerekre, hogy politikai elemző? 😀atv
Én az ő elemzésére várok, addig nem merek saját véleményt megfogalmaznipeterk2005
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=L994B2XLx40
NB2
több mint 4 éve
Melyik híradó volt, amelyik ki merte írni erre a gyerekre, hogy politikai elemző? 😀atv
Én az ő elemzésére várok, addig nem merek saját véleményt megfogalmaznipeterk2005
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=L994B2XLx40
több mint 4 éve
Összesen 700.000 ember ment el szavazni az előválasztásra.Azért egy előválasztási létszámot nem érdemes, mondhatni értelmetlen összehasonlítani egy rendes választási létszámhoz...
Coolearie
több mint 4 éve
Összesen 700.000 ember ment el szavazni az előválasztásra.Ez atomkevés lesz a Fidesz ellen.
több mint 4 éve
Szinte Csak fiatalok vannak az Anker közben is most. Ettől félt a fidesz mindig afiataloktól, itt cseszhetik a gyurcsók soros embere stb blablát.
Maradnak a kistelepülések nekik ott lesz majd nagy osztogatás,
A nagyobb városokban nem lesz gond, a parasztokkal meg mindig csak a baj van. 😊
több mint 4 éve
Akkor Vitya vagy Petya? 😊 Izgalmas lesz. Max szoros többség lehet amit a Fidesz szerezhet, ha nagyon nem szúrja el az ellenzék
több mint 4 éve
Hello!Mit nyerne vele? Ilyesminek csak akkor lenne értelme, ha a) úgy gondolná, hogy nyerne vele, b) vagy hinne abban, hogy ez igaz. Szerintem egyik verzió sem áll.Értelek Somos, de előtted van elmúlt 2 hét!???? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Ha a pártok hagyták volna a civil jelölteket indulni a választókörzetekben (bármi is az igazság most az az optikája, hogy nem így történt) , és két fordulós lett volna a jelölt választás is, akkor elképzelhető (nagy valószínűséggel), hogy a civil jelöltek kitakarítják a pártelitet.
Helmut Zimmer
somoskovig
Helmut Zimmer
peterk2005
Én csak megkérdeztem.
Mit nyerne Vele? Az erőshöz húzást kiaknázhatná, további bizonytalanokat mozdíthat meg. És ő most nagyon erősnek tűnik az ellenzéken belül. Annak a mítosznak, hogy itt a DK az ellenzék vezető ereje lenne.... hát.
Mindegy meglátjuk, ezt a békét.
több mint 4 éve
Ez tény, örülök is neki nagyon, nem MZP személye miatt, hanem amit ez üzen, hátha végre felnő egy olyan generáció, akik kicsit ki tudnak szakadni Móricz világából. De ahhoz, hogy ok erőre kapjanak, most meg a régiekkel együtt kell nekimenni 2022-ben.Igen de megfordult most sok dolog....Persze, kampány volt. Innentől örök barátok lesznek. 😊Értelek Somos, de előtted van elmúlt 2 hét!???? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Ha a pártok hagyták volna a civil jelölteket indulni a választókörzetekben (bármi is az igazság most az az optikája, hogy nem így történt) , és két fordulós lett volna a jelölt választás is, akkor elképzelhető (nagy valószínűséggel), hogy a civil jelöltek kitakarítják a pártelitet.
Helmut Zimmer
somoskovig
Helmut Zimmer
somoskovig
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Melyik híradó volt, amelyik ki merte írni erre a gyerekre, hogy politikai elemző? 😀Én az ő elemzésére várok, addig nem merek saját véleményt megfogalmazni
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
...mindeközben vezet a Bears a Packers ellen! 😀mondjuk a Bears győzelem annyira meglepetés lenne mint Dobrevé...
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Mit nyerne vele? Ilyesminek csak akkor lenne értelme, ha a) úgy gondolná, hogy nyerne vele, b) vagy hinne abban, hogy ez igaz. Szerintem egyik verzió sem áll.Értelek Somos, de előtted van elmúlt 2 hét!???? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Helmut Zimmer
somoskovig
Helmut Zimmer

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
...mindeközben vezet a Bears a Packers ellen! 😀
több mint 4 éve
Igen de megfordult most sok dolog....Persze, kampány volt. Innentől örök barátok lesznek. 😊Értelek Somos, de előtted van elmúlt 2 hét!???? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Helmut Zimmer
somoskovig
Helmut Zimmer
somoskovig
több mint 4 éve
Persze, kampány volt. Innentől örök barátok lesznek. 😊Értelek Somos, de előtted van elmúlt 2 hét!???? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Helmut Zimmer
somoskovig
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Ez az ország nem tanul semmiből.Nem. Pedig Te tudod. Mégse hallgatnak rád. Hihetetlen. Btw ki is vagy?😃
Amadeus
több mint 4 éve
Értelek Somos, de előtted van elmúlt 2 hét!???? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Helmut Zimmer
somoskovig
több mint 4 éve
??? Szerintetek mennyire lesz MZP narratívája az, hogy:Szerintem semennyire, neki most a partelittel kell nyernie, most már nincs miért beleallni a saját szovetsegeseibe. Az más kérdés, hogy én most a helyében ezerrel pártot epitenek, nem is 2022-re, hanem 2026-ra gondolva.
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Szóval akkor Magyarország az új Lengyelország ahol két konzervatív jobboldali politikus vív meg a választáson a hatalomért. A lengyeleknek is mennyire bejött ez …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én az ő elemzésére várok, addig nem merek saját véleményt megfogalmazni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal