Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyikről se tudok 😊Az előző négy (öt? hat?) mi a fasz volt?Amúgy mi a fasz ez a békemenet, ami még a 4. hullámot is megakasztja?Ahhoz nem kell aláírás kampány. Már huszonharmadikán a békemenet után - ami kétmilliós lesz - tudni fogják.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Erre kiderült, hogy Gyurcsány ellen és a Fidesz mellett gyűjtenek aláírást.
Nem kezdeményeztem velük vitát, mert alapvetően aranyosan kezelték amikor mondtam, hogy "Hú nagyon nem.".
Mondja már el valaki, hogy mi lesz akkor ha összegyűlik mittudomén 1millió aláírás Gyurcsány ellen?
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus
peterk2005
bcsarli
peterk2005
több mint 4 éve
- Gábor, baj van, a kutya sem kíváncsi az elkúrós filmedre.Nem úgy volt, hogy ez az év legjobban várt mozija?
- Adjátok ingyen a jegyeket!
- Próbáltuk. Erre alulterheléses támadás érte a jegyárusító-rendszerünket.
- Kirendelt iskolai osztályok?
- Még nem heverték ki a Semjén hullapanoptikumát.
- Értem. Nincs más hátra, minősítsétek át művészfilmmé.
- És gondolod, hogy akkor többen fogják megnézni?
- Nem. De akkor mondhatjuk, hogy "megelőzte a korát", meg "sajnos, nem elég érett még rá a közönség".
KP.
ozibozi
Egyébként minek költeni rá, márciustól csak ez fog menni főműsoridőben a közmédián.
több mint 4 éve
már tán a teljes eunak üzenünkEz fog elhallatszani brüsszelig, hogy meg kell állítani GyurcsánytAmúgy mi a fasz ez a békemenet, ami még a 4. hullámot is megakasztja?Ahhoz nem kell aláírás kampány. Már huszonharmadikán a békemenet után - ami kétmilliós lesz - tudni fogják.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Nem kezdeményeztem velük vitát, mert alapvetően aranyosan kezelték amikor mondtam, hogy "Hú nagyon nem.".
Mondja már el valaki, hogy mi lesz akkor ha összegyűlik mittudomén 1millió aláírás Gyurcsány ellen?
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus
peterk2005
bcsarli
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az előző négy (öt? hat?) mi a fasz volt?Amúgy mi a fasz ez a békemenet, ami még a 4. hullámot is megakasztja?Ahhoz nem kell aláírás kampány. Már huszonharmadikán a békemenet után - ami kétmilliós lesz - tudni fogják.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus
peterk2005
bcsarli

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ez fog elhallatszani brüsszelig, hogy meg kell állítani GyurcsánytAmúgy mi a fasz ez a békemenet, ami még a 4. hullámot is megakasztja?Ahhoz nem kell aláírás kampány. Már huszonharmadikán a békemenet után - ami kétmilliós lesz - tudni fogják.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus
peterk2005
bcsarli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Amúgy mi a fasz ez a békemenet, ami még a 4. hullámot is megakasztja?Ahhoz nem kell aláírás kampány. Már huszonharmadikán a békemenet után - ami kétmilliós lesz - tudni fogják.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus
peterk2005
több mint 4 éve
- Gábor, baj van, a kutya sem kíváncsi az elkúrós filmedre. - Adjátok ingyen a jegyeket!
- Próbáltuk. Erre alulterheléses támadás érte a jegyárusító-rendszerünket.
- Kirendelt iskolai osztályok?
- Még nem heverték ki a Semjén hullapanoptikumát.
- Értem. Nincs más hátra, minősítsétek át művészfilmmé.
- És gondolod, hogy akkor többen fogják megnézni?
- Nem. De akkor mondhatjuk, hogy "megelőzte a korát", meg "sajnos, nem elég érett még rá a közönség".
KP.
több mint 4 éve
mozgositani? 😀Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus
azert van egy kis kulonbseg elmenni szavazni, meg akozott hogy az adodbol szokeket fizet ov hazalni orszagosan.
ebbol annyit fognak megtudni, hogy melyik telepulesekre kell keszulni a krumplival es az ikarusal.....
több mint 4 éve
Ahhoz nem kell aláírás kampány. Már huszonharmadikán a békemenet után - ami kétmilliós lesz - tudni fogják.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Bazzani
Sima pre-season warm up.
Amadeus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem esett le a lényeg. Ezek mind Fideszes politikusok. 😊 Ki lett nekik adva, hogy kommentelni kell egymást és a központ által kiadott postokat, hogy vigye mindenki magával a központi ukázt a saját buborékába. És ők szorgalmasan végzik is a feladatot. Egy-egy helyesírási hiba / elütés apró porszem a fontos feladatok tengerében, nem számít. 😊
Meglátszik ezek értelmiségi kommentek, nincs bennük kismillió helyesírási hiba.
Annak idején volt fülkeforradalom, most majd lesz honvédő fészbúkháború.
Mikey
Vrij6

több mint 4 éve
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Tudni fogják, hogy egy ilyen szaros, tétnélküli aláíráskampánnyal is több embert tudnak mozgósítani az ősz közepén, mint az ellenzék az elmúlt 12 év legnagyobb ellenzéki innovációjával.
Bazzani
Sima pre-season warm up.
több mint 4 éve
a legnagyobb amikor az elert eredmenyeiket akarjak megvedeni ezek a muppet figurak 😀
Vrij6
inkabb az inflacionak STOP-olnanak ilyen boszen...
több mint 4 éve
Van olyan chatfal, ahol egy étterem oldalán egy kialakult vita során már az étterem bezáratásával fenyegetőztek közepes kis káderek a troll sereg támogatásával. Jó nézni ahogy kínjukban erőlködnek ezek a büdös buta bolsik, amikor nem kapnak egyértelmű útmutatást az agitprop osztálytól..
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
először azt hittem h ez vmi kamu kép a belső csetes beszélgetésről 😊Meglátszik ezek értelmiségi kommentek, nincs bennük kismillió helyesírási hiba.
Vrij6
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
hvg.hu/kkv/20211018_aldi_arak_tesztaNyugaton sokkal drágábbak az élelmiszerek!!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Bocs láttam Robi már megírta.Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Sima listázás csak, aki még ezt is aláírja, biztosan fidesz szavazó, könnyebb kalkulálni hogy mennyi embert kell még ezen felül targetálni
Bazzani
r.baggio
több mint 4 éve
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Szerintem új adatbázist építenek. Gyanítom, hogy zavar van az erőben, és pontosan tudják, hogy nehéz idők jönnek.
Bazzani
több mint 4 éve
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Sima listázás csak, aki még ezt is aláírja, biztosan fidesz szavazó, könnyebb kalkulálni hogy mennyi embert kell még ezen felül targetálni
Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Meglátszik ezek értelmiségi kommentek, nincs bennük kismillió helyesírási hiba.
Vrij6
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Azt tehetsz velük, amit akarsz.
Bazzani
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Veszünk még 20 ezer lélegeztetőgépet és felépítünk még két stadiont a pusztába. Lölö meg gazdagodik újabb 100 milliárddal.
Bazzani
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Legközelebb papírok nélkül kopognak.
Bazzani
több mint 4 éve
Mondja már el valaki, hogy mi lesz akkor ha összegyűlik mittudomén 1millió aláírás Gyurcsány ellen?Akkor felhatalmazza a magyar nép őket, hogy Ferit kitiltsák az országból.
Bazzani
több mint 4 éve
rokaur
876
Az előbb csengetett be hozzánk két 10pontos szőke 20év körüli csaj.Az olyan mint a hegylakoban a fejlevagas, minden ereje Orbanba szall.. 😀
Bazzani