Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
kis malíciával...Maradj rajta, Klári!Baszki hét elején MzP nyilatkozta úton útfélen hogy a Fidesz felvonult Dobrevre szavazni - hét végén Dobrev mozgósít mert a Fidesz felvonult MzP-re szavazni - kurva nagy spíler ez az Orbán 😆
Aszongya igazak az sms-ek, tömegével kapnak bejelentéseket vidéki kistelepülésekről, hogy helyben ismert fideszesek szavaznak a sátraknál.
csipkelli
MC12
szavaz valaki az ellenzéki előválasztáson a Fideszeseken kívül? 😉
több mint 4 éve
És ha mész egy kört bármelyik plázában, akkor se az a kép fog realizálódni, hogy romok közt élünk.Ellenben: ha a Cserehátban teszel egy kört, akkor az a kép fog realizálódni, hogy romokban élünk. És tudnék még más vidékeket is mondani.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Csak éppen a Horn-kormány idején privatizált közműcégeket a Fidesz újra állami kézbe vette (nem éppen kesztyűs kézzel), az egyetemeket pedig állami tulajdonból alapítványoknak játszotta át. A "meddőségi centrumokat" megint csak államosították. A példák folytathatók. Ennyit Orbán következetességéről.Engem nem zavar ha az állam tartozik, már írtam, hogy az önmagában nem problematikus. Nem jön a "bank" és nem viszi el a Balatont vagy a Mátyás templomot, végtelen pénz van, erről volt itt közgazdasági vita és levezetés is, ez nekem egyszerű honpolgárként tök érdektelen, nulla kihatása van az életemre.Majd nézz utána hogy mekkora is lesz 2022 tavaszára az ország adósságállománya meg hogy mi marad még állami kézben és utána beszéljünk romokrólAzt, hogy földig rombolja a jelenlegi nert, aztán ha tényleg olyan ördögi, mint aminek itt röhejes módon páran be akarják állítani, akkor majd a romokra építkezik valaki másEz az orbánfóbiások logikája, igen.
r.baggio
De akinek alapvetően nem halálos élmény Orbán, csak egyszerűen jobbat akar, az nem feltétlenül röhejes, ha MZP szerinte nem jobb.
Nem mindenki ennyire fatalista, hogy legfeljebb majd a romokra építkezik valaki. Pláne nem úgy, hogy most nagyon messze vagyunk a romoktól, nagyon nem kéne odáig eljutni, csak mert sokaknak bassza a csőrét Orbán, és azt vízionálja, hogy már most rossz. Most kicsit sem rossz, csak nem nagyon jó. Óriási különbség.
Sobri Jóska
r.baggio
Ahogy annak is, hogy mi marad állami kézben, mivel én nem vagyok kommunista, a magántulajdont preferálom, és ahogy a fél országot privatizálták a 90-es években, és ettől még az ország működött, úgy most a másik felével is megtörtént ugyanez, és az ország megintcsak működni fog. Legfeljebb sajnálhatom, hogy nekem nem jutott se TSZ, se egyetem, de egyébként ez is irreleváns.
Nem ilyen dolgok miatt romlik le egy ország élhetősége, mivel ezek az emberek nagyrészének életminőségére ki se hatnak, nem függenek vele össze.
Sobri Jóska
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
lásd svejc 8% végtelenpénzországa 27%Engem nem zavar ha az állam tartozik, már írtam, hogy az önmagában nem problematikus. Nem jön a "bank" és nem viszi el a Balatont vagy a Mátyás templomot, végtelen pénz van, erről volt itt közgazdasági vita és levezetés is, ez nekem egyszerű honpolgárként tök érdektelen, nulla kihatása van az életemre.Majd nézz utána hogy mekkora is lesz 2022 tavaszára az ország adósságállománya meg hogy mi marad még állami kézben és utána beszéljünk romokrólAzt, hogy földig rombolja a jelenlegi nert, aztán ha tényleg olyan ördögi, mint aminek itt röhejes módon páran be akarják állítani, akkor majd a romokra építkezik valaki másEz az orbánfóbiások logikája, igen.
r.baggio
De akinek alapvetően nem halálos élmény Orbán, csak egyszerűen jobbat akar, az nem feltétlenül röhejes, ha MZP szerinte nem jobb.
Nem mindenki ennyire fatalista, hogy legfeljebb majd a romokra építkezik valaki. Pláne nem úgy, hogy most nagyon messze vagyunk a romoktól, nagyon nem kéne odáig eljutni, csak mert sokaknak bassza a csőrét Orbán, és azt vízionálja, hogy már most rossz. Most kicsit sem rossz, csak nem nagyon jó. Óriási különbség.
Sobri Jóska
r.baggio
Ahogy annak is, hogy mi marad állami kézben, mivel én nem vagyok kommunista, a magántulajdont preferálom, és ahogy a fél országot privatizálták a 90-es években, és ettől még az ország működött, úgy most a másik felével is megtörtént ugyanez, és az ország megintcsak működni fog. Legfeljebb sajnálhatom, hogy nekem nem jutott se TSZ, se egyetem, de egyébként ez is irreleváns.
Nem ilyen dolgok miatt romlik le egy ország élhetősége, mivel ezek az emberek nagyrészének életminőségére ki se hatnak, nem függenek vele össze.
Sobri Jóska
vanahun nem a lukatbeszélekahasadba közgazdaságtant tanítják

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Kívánom, hogy sose tudd meg, hogy milyen az, amikor egy ország, vagy annak gazdasága romokban van.500 Ft-os benzinár, havi 5-10% közötti infláció, óriási államadósság, a fizetések a béka segge alatt EU szinten, EÜ rendszer romokban és még lehetne sorolni ....Azt, hogy földig rombolja a jelenlegi nert, aztán ha tényleg olyan ördögi, mint aminek itt röhejes módon páran be akarják állítani, akkor majd a romokra építkezik valaki másEz az orbánfóbiások logikája, igen.
r.baggio
Sobri Jóska
Szerintem elég közel vagyunk a romokhoz
kapitnono
Gondolj mondjuk Libanonra, ahol se áram, se közbiztonság, vagy Venezuelára, ahol párhetente nyesnek le 6 nullát a bankjegyekről, vagy azokra a helyekre ahol a mindennapi megélhetés, a kaja megszerzése is problematikus.
Az, hogy a konzumer világunkban picike kellemetlenségek adódnak, az kurva messze van az összeomlástól. (Azt megértem, hogy te úgy érzed, de attól még a valóság mást mutat.)
A benzin ára nem 50 forintról lett 500, hanem 460ról, legalábbis én legutóbb kb. annyiért tankoltam, a valós infláció nem 5-10%, csak a covid miatti adatok belezavartak ennek számolásába ugyanúgy, ahogy nincsenek kiugró GDP növekedések sem, az átlag fogyasztói kosár valóban drágult, de legalább minden eleme kapható, nem úgy, mint például a szintén nem romokban lévő Angliában, ahol, a fizetések érdemben és arányaiban ott vannak, ahol 5 vagy 10 éve voltak az EU-hoz képest, az EÜ-rendszer 30 éve egyaránt szar, de senkit nem zavar, kibírjuk, leszarjuk, de hogy ne veszünk bele a részletekbe: ide ebbe a topicba ír rendszeresen legalább 50 ember az élet minden területéről, és senkinek se omlott össze, vagy vált kezelhetetlenné a mindennapi élete, nagyon messze vagyunk a romoktól - szerencsére.
És ha mész egy kört bármelyik plázában, akkor se az a kép fog realizálódni, hogy romok közt élünk.
több mint 4 éve
Engem nem zavar ha az állam tartozik, már írtam, hogy az önmagában nem problematikus. Nem jön a "bank" és nem viszi el a Balatont vagy a Mátyás templomot, végtelen pénz van, erről volt itt közgazdasági vita és levezetés is, ez nekem egyszerű honpolgárként tök érdektelen, nulla kihatása van az életemre.Majd nézz utána hogy mekkora is lesz 2022 tavaszára az ország adósságállománya meg hogy mi marad még állami kézben és utána beszéljünk romokrólAzt, hogy földig rombolja a jelenlegi nert, aztán ha tényleg olyan ördögi, mint aminek itt röhejes módon páran be akarják állítani, akkor majd a romokra építkezik valaki másEz az orbánfóbiások logikája, igen.
r.baggio
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak józan paraszt ésszel: miért is vonnánk ki szakmákat ab ovo "titkosszolgálati megfigyelések" lehetősége alól?De mondd meg nekem, hogy jakubinusság vagy pedig "van véleménye" valamiről kategória az, ha más gyerekét támadod a nyilvánosság előtt? Milyen gátlásai, milyen morális tartása van egy ilyen embernek? Milyen ember az, aki mást coming outoltat? Persze, tudom, a Fidesz-KDNP fullba nyomja a kretént LMBTQ téren, ami igaz is. Viszont ettől még nem lesz elfogadható az, amit Márki-Zay pl. Orbán Gáspárral tett. Nem lesz elfogadható kormánytagok lebuzizása. Ez az ember lelkiismeretfurdalás nélkül gázol bele mások magánéletébe puszta politikaiszámítás alapján.Dehogynem! Szerinted mit mond el egy aparol aki tudja, hogy meleg a fia (allitolag) es politikai haszonert torvenyt hoz ellene? Mekkora gatlast latsz egy ilyen emberben?
Amadeus
Az amiert te MZP-t megtalalod a fidesz mar meglepte (Vona buzizas), sot mar lepett egyet azon az uton ami nem csak kommunikacio hanem tenylegesen torvenykezett is ellene. Ez neked kiszamithato? Szerinted mekkora kontroll van felette?
Ezt a mocskot a Fidesz kezdte, ahogy a fonok szokta mondani "amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten". A maffiaban csaladra nem lonek, ezt atleptek mikor a feleseget gyilkosoztak.
Ez a hatalmas tévedés.Jaja, mar latom is magam elott mikor titkosszolgalati modszerekkel megfigyel;nek ugyvedeket, ujsagirokat, uzleti szemelyeket... 😀
Adott egy államszervezet, ami a mindenkori miniszterelnököt kiemeli a közjogi berendezkedésből és példátlan erővel ruházza fel (konkrétan van titkosszolgálat ami a miniszterelnökség alá van besorolva, az NKE-ről nem is beszélve ld. központi költségvetés). Vedd ki ebből Orbánt, a hatalombuzi, cinikus machiavellistát és tedd be a helyére ezt a küldetéstudatos lángpallost. Bumm, kaptunk egy közjogi pokolgépet, ami még a koalíciós pártok kontrollja mellett is képes arra, hogy károkat okozzon az országnak.
Arról nem beszélve, hogy ha szétesik a koalíció, mert horribile dictu megpróbálják megállítani MZP ámokfutását, akkor meg 1 éven belül előrehozott választással visszajön Orbán még X évre (ld. köztársasági elnök és a költségvetési tanács jogköreinek összefüggését a parlament feloszlatásának vonatkozásában).
És akkor ez majd szépen elkezd begyűrűzni az üzleti szférába. Nekem nem tetszik a scenario és még mindig csak a felszínt kapargatjuk és nem indultak meg a felcsúti perhez hasonló, teljesen eszement koncepciós eljárások.
Amadeus
rokaur
tegyük fel egy ügyvéd ügyfélkörének jelentős része szervezett bűnözőkből és/vagy hozzájuk szorosan kötődő személyekből áll?
tegyük fel egy üzletembernek épp spec arra támadt kedve, hogy egy terrorizmust finanszírozó alapítványt támogasson? vagy épp egy fundraisingelő tenoristával találkozik?
tegyük fel, hogy egy újságíró - monnyuk bűnügyi szakújságíró - olyan valakivel tartja a kapcsolatot - szakmájából fakadóan, aki spec kicsit "bűnösebb" bizonyos dolgokban, mondjuk drogcsempészet, mint amit az újságíró haverjának bevall?
nem ők az elsődleges célpontok, de rájuk is kiterjedhet a figyelem, mert az elsődleges célpont gyakorta beszél, találkozik xy ügyvéddel/újságíróval/üzletemberrel....asszem a titkosszolgálatok világában ez c'est normal, business as usual jelenség lehet, ezt még Bánáti is elmondta az ügy kapcsán....
több mint 4 éve
Odaírtam, ld. kozponti koltsegvetes. Az NKE teljesen mas forrasbol van finanszirozva, levalasztva az oktatasugyrol, pl.Adott egy államszervezet, ami a mindenkori miniszterelnököt kiemeli a közjogi berendezkedésből és példátlan erővel ruházza fel (konkrétan van titkosszolgálat ami a miniszterelnökség alá van besorolva, az NKE-ről nem is beszélve ld. központi költségvetés).Elnézést, kifejtenéd, mire gondoltál itt a titkosszolgálat és az NKE relációjában?
Amadeus
Gogo
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Feri a porondmester, Orbánnak ilyenre nincs ideje.Maradj rajta, Klári!Baszki hét elején MzP nyilatkozta úton útfélen hogy a Fidesz felvonult Dobrevre szavazni - hét végén Dobrev mozgósít mert a Fidesz felvonult MzP-re szavazni - kurva nagy spíler ez az Orbán 😆
Aszongya igazak az sms-ek, tömegével kapnak bejelentéseket vidéki kistelepülésekről, hogy helyben ismert fideszesek szavaznak a sátraknál.
csipkelli
MC12
Igazából csak annyit felejtett el megkérdezni a riporter, hogy honnan tudják, kik fideszesek. És hogy kire szavaznak a sátraknál ácsorogva. Klára is fárad.
több mint 4 éve
Maradj rajta, Klári!ijen az amikor nem jól karakterizálható DK szavazók lepik meg a standokat, aki nem DKs az fideszes - ódejó hogy megin visszatér a fasisztázás
csipkelli

több mint 4 éve
Maradj rajta, Klári!Baszki hét elején MzP nyilatkozta úton útfélen hogy a Fidesz felvonult Dobrevre szavazni - hét végén Dobrev mozgósít mert a Fidesz felvonult MzP-re szavazni - kurva nagy spíler ez az Orbán 😆
csipkelli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Maradj rajta, Klári!Aszongya igazak az sms-ek, tömegével kapnak bejelentéseket vidéki kistelepülésekről, hogy helyben ismert fideszesek szavaznak a sátraknál.
több mint 4 éve
Kalocsai László, aki Mészáros Lőrinc borásza és üzlettársa, a közelmúltban céget alapított Franciaországban, majd megvásárolt egy történelmi szőlőbirtokot Bordeaux-ban.Így folytatják, 2026-ra egész Európa Magyarország lesz.
2200 millióért
Megyek is gyorsan szavazni a fideszre, mert a végén még MZP a nagy küldetéstudatában lemutyizik gyurcsókkal és közösen megveszik majd közpénzből egész Franciaországot. Morálisan nem érzem hogy váltani kellene, még 4 év kellene, mert addigra talán már nem tudnának semmit sem ellopni, így nyugodtan rájuk lehetne bízni a közvagyont.
index.hu/gazdasag/2021/10/11/meszaros-lorinc-borasza-franciaorszagban-vett-tortenelmi-szolobirtokot/amp
ozibozi
S akkor végre a gurulósfoci válogatottunk is Európa-bajnok lehet!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Adott egy államszervezet, ami a mindenkori miniszterelnököt kiemeli a közjogi berendezkedésből és példátlan erővel ruházza fel (konkrétan van titkosszolgálat ami a miniszterelnökség alá van besorolva, az NKE-ről nem is beszélve ld. központi költségvetés).Elnézést, kifejtenéd, mire gondoltál itt a titkosszolgálat és az NKE relációjában?
Amadeus
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 4 éve
vóteccerrég vóteccerrégvótak a husziták
elősző a kelyhesek
sztán megjelentek
meg a jó LuxZsiga
hát micsináljon Zsiga a huszitákkal
leboltolt a kelyhesekkel
azok meg szíjjáverték a táboritákat
majd a neveket jól hejettesíccsétek be gyerekek!
feri, peti, viki....
Szerkesztette: sutianap

több mint 4 éve
Nincs értelme váltani hiszen akkor nem lennének még ilyenek sem. Ki fizetné ezt az állam helyett állami pénzből?Lölő és lölőné adja át a díjakat, hiszen mégiscsak hájtek
High-Tech Suli programjával a Mészáros Csoport nyerte el a „Legjobb CSR Programért” járó díjat az idei CSR Hungary-díj pályázatán. A CSR Hungary Díjátadót kedd este rendezték meg a fővárosi Marriott Hotelben –
Nem hírcsárda ez sem.
több mint 4 éve
Ez még nem volt? 😊24.hu/kozelet/2021/10/14/jakab-peter-orban-viktor-nyugdij-emeles-video-bor/
„Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit. Még azért küzdenem kell kicsit, mert ne kétheti legyen, hanem egyhavi, de rajta vagyunk a szeren. Ott loholok a pénzügyminiszter nyakán.”
444.hu/2021/10/14/orban-viktor-fognak-kapni-feri-batyam-novemberben-egy-nyolcvanast
Tökéletes minden pillanata a videónak.
MC12
több mint 4 éve
Holnap mehetek sátrazni mert elhasalt az online előválasztásom 😕Mint első körös (sátras) előválasztó, a gyorsított azonosítást választottam, de a harmadik videóhívásnál már jeleztem, hogy valami gond lesz a rendszerben, ugyanis nem kerülök át a virtuális szavazófülkébe.
Ekkor derült ki, hogy nem datálják az első körös részvételem 😮
Vajon számított egyáltalán a korábbi MZP szavazatom???
Később a teljesértékű azonosítás is hibára futott. Gondolom a rendszer nem zárta le a korábbi próbálkozást...
több mint 4 éve
Kalocsai László, aki Mészáros Lőrinc borásza és üzlettársa, a közelmúltban céget alapított Franciaországban, majd megvásárolt egy történelmi szőlőbirtokot Bordeaux-ban.Mondjuk az tényleg elég prémium borvidèk, jó ízlésre vall ott borral foglalkozni.
2200 millióért
index.hu/gazdasag/2021/10/11/meszaros-lorinc-borasza-franciaorszagban-vett-tortenelmi-szolobirtokot/amp
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Kalocsai László, aki Mészáros Lőrinc borásza és üzlettársa, a közelmúltban céget alapított Franciaországban, majd megvásárolt egy történelmi szőlőbirtokot Bordeaux-ban. 2200 millióért
Megyek is gyorsan szavazni a fideszre, mert a végén még MZP a nagy küldetéstudatában lemutyizik gyurcsókkal és közösen megveszik majd közpénzből egész Franciaországot. Morálisan nem érzem hogy váltani kellene, még 4 év kellene, mert addigra talán már nem tudnának semmit sem ellopni, így nyugodtan rájuk lehetne bízni a közvagyont.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Rettegjünk tovább egy jelölttől amikor ez a kis pufók tábornok külpolitizál is,csak megerdeklodi hol lehet szep szolobirtokokat venni magyar adobol. aztan rahelek spanyolbol hazajovet nyitnak ott is par ceget
sajtóinformációk (France Info) szerint október 25-26-án Budapestre jön Marine Le Pen, és Orbán Viktorral is találkozik.
ozibozi
több mint 4 éve
500 Ft-os benzinár, havi 5-10% közötti infláció, óriási államadósság, a fizetések a béka segge alatt EU szinten, EÜ rendszer romokban és még lehetne sorolni ....Azt, hogy földig rombolja a jelenlegi nert, aztán ha tényleg olyan ördögi, mint aminek itt röhejes módon páran be akarják állítani, akkor majd a romokra építkezik valaki másEz az orbánfóbiások logikája, igen.
r.baggio
Sobri Jóska
Szerintem elég közel vagyunk a romokhoz

több mint 4 éve
Rettegjünk tovább egy jelölttől amikor ez a kis pufók tábornok külpolitizál is,sajtóinformációk (France Info) szerint október 25-26-án Budapestre jön Marine Le Pen, és Orbán Viktorral is találkozik.
több mint 4 éve
Persze, hát lézerjani felkerült a kilövési listára. Így hagyták meg neki a "kegyes halált". Nem tudtad?Az egyik közölte: a Fidesz szándékosan hagyta nyerni MZP-t Hódmezővásárhelyen, kétszer is. Orbán küldte rá az ellenzékre ezt a "beépített embert".Bazmeg, még egy megszállott DK-s betelefonáló a Klubrádióban, és átmegyek a Karc FM-re.Akkor már mindjárt a Máriára 😛 😉
nagylaza
dande
nagylaza
Ez az Orbán egy akkora evil mastermind lassan, hogy nevezhetjük Palpatinenak.
több mint 4 éve
Az egyik közölte: a Fidesz szándékosan hagyta nyerni MZP-t Hódmezővásárhelyen, kétszer is. Orbán küldte rá az ellenzékre ezt a "beépített embert".Bazmeg, még egy megszállott DK-s betelefonáló a Klubrádióban, és átmegyek a Karc FM-re.Akkor már mindjárt a Máriára 😛 😉
nagylaza
dande