Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
ilyen szinten azt hittem, hogy minimum szabóhoz járnak ezek az emberek btw. főleg ha milliókat kell elégetni.Ez így van. Egy sima HB öltöny felpimpelve maximum 1-2 millió forint (tekintsünk el attól, hogy speciális anyagot választ, Boldogból ezt azért nem nézem ki). De valószínűsítek itt egy Parndorfot inkább, ahol meg 2-300 euróból azért megvagy / öltöny 😊Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
telex.hu/belfold/2021/05/28/blikk-hugo-boss-oltonyoket-vett-a-nejlonszatyorban-erkezo-csuszopenzbol-boldog-istvan-az-ugyeszseg-szerint
Klaci79
undisputedly
Jughead
Olyan ez, mint amikor a család előtt egy lány testéről kajált valamelyik polgi. Provinciális, stílustalan, olyan észak-balkánian nyomorult 😊 Pedig nem kellett volna Ausztriáig szaladni, ha már divatot akar vehetett volna Zegna-t az Andrássy-n akár. Vagy kicsit arréb megy és Galamb-ot a Parlamentnél, az meg még stílus is. Dehát ilyen elit jutott nekünk 😊
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez így van. Egy sima HB öltöny felpimpelve maximum 1-2 millió forint (tekintsünk el attól, hogy speciális anyagot választ, Boldogból ezt azért nem nézem ki). De valószínűsítek itt egy Parndorfot inkább, ahol meg 2-300 euróból azért megvagy / öltöny 😊Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
telex.hu/belfold/2021/05/28/blikk-hugo-boss-oltonyoket-vett-a-nejlonszatyorban-erkezo-csuszopenzbol-boldog-istvan-az-ugyeszseg-szerint
Klaci79
undisputedly
Jughead
Olyan ez, mint amikor a család előtt egy lány testéről kajált valamelyik polgi. Provinciális, stílustalan, olyan észak-balkánian nyomorult 😊 Pedig nem kellett volna Ausztriáig szaladni, ha már divatot akar vehetett volna Zegna-t az Andrássy-n akár. Vagy kicsit arréb megy és Galamb-ot a Parlamentnél, az meg még stílus is. Dehát ilyen elit jutott nekünk 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Erős a tippem, hogy Parndorba ment ez a szerencsétlen.En is arra gyanakszom, hogy valamilyen szabo-cehet vezet 😊Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
Jughead
Szerintem a vicces a sztoriban az, hogy mindennyian sejtjuk, valamelyik premier outletbe ment ki "betankolni". Ez egy reszt vicces, mert jol mutatja milyen kisstilu es reszben igazolja klaci suttyo jelzojet is, masreszt egy magara valamit ado jobboldali politikus itthon kolti el a kenopenzt 😀
undisputedly
több mint 4 éve
igazi balfasz. Hugo öltönyöm nekem is van 3, abból kettőt ilyen lótifutinak tartok, inkább csak a zakót használva. 20 millából már érdemesebb lett volna mondjuk a Zegna, Armani, Galamb, Stefano Ricci vonalba fektetni, de hát aki parasztnak születik az paraszt is marad.Óh semmi...én is szeretnék.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
Csak kenőpénzből kiszaladni a labancokhoz és bevásárolni belőle, elég gázos 😊 Az a tipikus "na van 20 Milla talált pénz, akkor szórjuk el valami feltűnőre" dolog ami nagyon gáz.
Valamikor a reptéri szarkákról hallottam, hogy találtak valami nagy lóvét és az egyik rakodó sportkocsival ment dolgozni. Természetesen ment is utána a yard házkutatásra.
Félelmetes, amikor annyi esze nincs egy politikusnak, hogy a kenőpénzzel értelmesen bánjon.
Én olyan ügyesen el tudnám költeni feltűnés nélkül, de valamiért nem akar senki korrumpálni 😀
Klaci79
Plebejuskormányzás.
több mint 4 éve
Ha lenne ilyen, hogy nap poénja, ez már így fél nap elteltével is nyerne nálam 😀En is arra gyanakszom, hogy valamilyen szabo-cehet vezet 😊Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
Jughead
Szerintem a vicces a sztoriban az, hogy mindennyian sejtjuk, valamelyik premier outletbe ment ki "betankolni". Ez egy reszt vicces, mert jol mutatja milyen kisstilu es reszben igazolja klaci suttyo jelzojet is, masreszt egy magara valamit ado jobboldali politikus itthon kolti el a kenopenzt 😀
undisputedly
több mint 4 éve
En is arra gyanakszom, hogy valamilyen szabo-cehet vezet 😊Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
Jughead
több mint 4 éve
Tudtommal nem abba bukott bele és nem amiatt derült ki, hogy korrupt, mert öltönyt vásárolt, és ez bárkinek is szemet szúrt volna.Óh semmi...én is szeretnék.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
Csak kenőpénzből kiszaladni a labancokhoz és bevásárolni belőle, elég gázos 😊 Az a tipikus "na van 20 Milla talált pénz, akkor szórjuk el valami feltűnőre" dolog ami nagyon gáz.
Valamikor a reptéri szarkákról hallottam, hogy találtak valami nagy lóvét és az egyik rakodó sportkocsival ment dolgozni. Természetesen ment is utána a yard házkutatásra.
Félelmetes, amikor annyi esze nincs egy politikusnak, hogy a kenőpénzzel értelmesen bánjon.
Én olyan ügyesen el tudnám költeni feltűnés nélkül, de valamiért nem akar senki korrumpálni 😀
Klaci79
Így teljesen értelmetlen az összevetésed a rakodómunkással, aki sportkocsival flangált.
Ha ismered a Boldog-sztorit, akkor tudod, hogy ha naponta vesz egy új öltönyt, az se szúr szemet senkinek, nem ez volt vele a probléma.
És azt meg elhiheted, hogy nem az első 20 milából szaladt öltönyt venni, mint az iskolás, amikor a zsebpénzzel egyből megy cukorkáért, hanem ez kvázi a "talált pénz" volt.
Neked nincs olyan, hogy bár van normális életviteled a bevételeid alapján, meg megtakarítasz, de ha beesik egy váratlanabb összeg, akkor valamivel megjutalmazod, kényezteted magadat? Egy új óra, rég vágyott indokolatlan tárgy, mondjuk egy ékszer, egy ritkább üveg pia, egy finedining vacsi, egy nem tervezett wellneshétvége, effélék?
több mint 4 éve
Kint NY-ban nem fogod elhinni, de baromi olcsón ki lehet fogni HB öltönyöket is. Magam is meglepődtem, hogy pár száz dollárért lehet ilyet már kapni. Nyilván nem az elit minőség, bár nem tudom sajnos, hogy hogyan működik ez egy öltönynél...Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
Jughead
több mint 4 éve
Gondolom, hogy az a fura, hogyha már igényes öltönyt akart, akkor miért nem csináltatott? Én se vennék ilyen divatöltönyt, minimálisan kerül többe egy egyedileg készített.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
több mint 4 éve
Óh semmi...én is szeretnék.Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
undisputedly
több mint 4 éve
Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Mi bajod a Hugo Boss oltonyokkel?
Igazi suttyó....
Klaci79
több mint 4 éve
Hugo Boss öltöny a csúszópénzből....ez igen 😀Igazi suttyó....
több mint 4 éve
Nem kétlem, mert régen jártam ott és nincs napi kapcsolatom a kerülettel, de Kispál Tibiben pl bízom, ismerem jól és tényleg fontos számára a kerület fejlődése.Azért kellene kilőni, mert hülye mindenhez és ez sajnos nagyon látszik a VII. kerületen.444.hu/2021/05/28/tobb-erzsebetvarosi-utcaban-a-jardan-is-parkolhatnak-majd-az-autokAzért ez elég erős felháborodás, ahhoz képest, hogy a VII.kerületben 3 utcában megváltozik a parkolási rend és az egyik oldalon keskenyebbek lesznek a járdák.
Niedermüllert ki kéne lőni a Holdra.
Amadeus
Nem tudom én sem, hogy miért nem szállítják el a szabálytalanul parkoló autókat (azonnal), de gondolom megvizsgálták ennek a lehetőségét is, az meg tényleg kissé nonszensz, hogy 173 alkalommal kellett megállnia a trolinak a f@sz autósok miatt. Aki ott használja a közösségi közlekedést, az jogosan várja el, hogy megoldják ezt a problémát. Így is a VII.kerületben vannak hasonlóan vékony sétálóurak, de a másik oldal marad normális. Aztán kiderül, hogy ez mennyit segít. Már rég be kellett volna vezetni a dugódíjat, hogy ne menjen ennyi autó a Hungária krt-n belülre. Tudom, hogy nem rajongsz Niedermüllerért, de talán nem ezért kellene kilőni a holdra 😊
Klaci79
Amadeus
Amúgy NP-nek azért még nem sok lehetősége volt építeni is, a VII.kerületet durván érintette az elmúlt időszak pénztelensége, ráadásul Vattamányi alatt sem fejlődött a kerület igazából. Ezt a szintet hozza NP.
Amúgy, mint ember nem csípem különösebben NP-t, de sok olyan arcot ismerek a vezetésben, akik számára baromi fontos a kerület. Azt nem tudom, hogy ott laksz esetleg, vagy átutazol, mert azért a kerületben ezekben a régi bérházakban lakóknak igyekeznek támogatást adni, ezekre a lehetetlen felújítós programokra.
több mint 4 éve
Azért kellene kilőni, mert hülye mindenhez és ez sajnos nagyon látszik a VII. kerületen.444.hu/2021/05/28/tobb-erzsebetvarosi-utcaban-a-jardan-is-parkolhatnak-majd-az-autokAzért ez elég erős felháborodás, ahhoz képest, hogy a VII.kerületben 3 utcában megváltozik a parkolási rend és az egyik oldalon keskenyebbek lesznek a járdák.
Amadeus
Nem tudom én sem, hogy miért nem szállítják el a szabálytalanul parkoló autókat (azonnal), de gondolom megvizsgálták ennek a lehetőségét is, az meg tényleg kissé nonszensz, hogy 173 alkalommal kellett megállnia a trolinak a f@sz autósok miatt. Aki ott használja a közösségi közlekedést, az jogosan várja el, hogy megoldják ezt a problémát. Így is a VII.kerületben vannak hasonlóan vékony sétálóurak, de a másik oldal marad normális. Aztán kiderül, hogy ez mennyit segít. Már rég be kellett volna vezetni a dugódíjat, hogy ne menjen ennyi autó a Hungária krt-n belülre. Tudom, hogy nem rajongsz Niedermüllerért, de talán nem ezért kellene kilőni a holdra 😊
Klaci79
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/28/tobb-erzsebetvarosi-utcaban-a-jardan-is-parkolhatnak-majd-az-autokAzért ez elég erős felháborodás, ahhoz képest, hogy a VII.kerületben 3 utcában megváltozik a parkolási rend és az egyik oldalon keskenyebbek lesznek a járdák.
Amadeus
több mint 4 éve
És akkor nekik kellene elhinni, hogy ha hatalomra kerülnek, ők nem propagandát fognak üzemeltetni, nem fogják a közmédiát kormányszócsőnek használni és nem költenek majd el X száz milliárdot önfényezésre ugye, peterk (ha már veled vitatkoztam ezen a legtöbbet:? 😊 De igen, ugyanazt fogják csinálni mint a mostaniak, hiszen már most is azt csinálják - csak még kicsiben. Pontosan miért is csinálnák máshogy a tűz közvetlen közelében?24.hu/belfold/2021/05/28/kerulet-lap-ellenzek-kozpenz-baloldal/
Sok idézetet lehetne hozni, hogy egy az egyben átvették a Fidesz sajtó-metodikáját, azt majd elolvassátok, de ez össze is foglalja a helyzetet:
"Megkérdeztük a cikkünkben említett kerületeket, hogy sajtójukra nézve milyen elveket, szempontokat tartanak irányadónak, fontos-e például, hogy a helyi ellenzék megszólaljon a lapban, valamint arról is, hogy mennyibe kerülnek évente ezek a kiadványok. Kérdéseinkre több ellenzéki vezetésű kerületből sem kaptunk választ."
Éljen a sajtószabadság és a transzparencia 😊
Jellemző, hogy a független, bal és jobboldal által támadott Baranyinak van egyedül a kerületében hellyel - közzel normális lap.
Még mielőtt, nekem nem fáj, hogy ezt csinálják, ez a politika rendje és politikai kommunikáció területén jól és helyesen járnak el. A szemforgató álságossággal van problémám. Váltsuk le a Fideszt mert - többek között - propaganda médiát csinál sokszáz milliárdból és különben is! Transzparenciát! Szerkesztési szabadságot! Hiteles tájékoztatást!!!!!
Kire is? Azokra akik ugyanúgy propangadamédiát csinálnak, ugyanannyira nem transzparensek, nem hitelesen tájékoztatnak - csak kevesebb pénzből, mert kevesebb forráshoz férnek hozzá. Tök logikus 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/28/tobb-erzsebetvarosi-utcaban-a-jardan-is-parkolhatnak-majd-az-autokNiedermüllert ki kéne lőni a Holdra.
több mint 4 éve
A nap mondása már át se üti az ingerküszöböt? 😀Ez eséllyel indul a ki tud jobban provokálni című versenyen. 😀
“A járvány azért megviselt bennünket, bérből és fizetésből élőket. Én is közéjük tartozom.”
(Orbán Viktor, 2021. 05. 28.)
somoskovig
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/05/27/nem-a-ner-stabil-hanem-a-hibrid-rezsim

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ő is bérből meg fizetésből él, csak ő a miénkbőlA nap mondása már át se üti az ingerküszöböt? 😀nézd, nem is hazudott most kivételesen. megviselte, mert kevesebbet lehetett ellopni.
“A járvány azért megviselt bennünket, bérből és fizetésből élőket. Én is közéjük tartozom.”
somoskovig
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/05/27/ader-janos-felmentette-korom-ferenc-honvedseg-parancsnokÉrdekes...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A nap mondása már át se üti az ingerküszöböt? 😀nézd, nem is hazudott most kivételesen. megviselte, mert kevesebbet lehetett ellopni.
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A nap mondása már át se üti az ingerküszöböt? 😀“A járvány azért megviselt bennünket, bérből és fizetésből élőket. Én is közéjük tartozom.”
több mint 4 éve
Igen, az evidens.ok előválasztás után. azt mképp meg akarom várni h pl ki lesz a miniszterelnökjelölt (igen tudom Karácsony tuti de ez az éden hotel bmi megtörténhet) meg érdekelnek az egyénik is.Előválasztás után fogadjunk, ne tavasszal.abban is benne vagyok, megbeszéljük a részleteket jövő tavasszal.Ugyan, egy sima ki nyer? Mandátum-eloszlás azon belül pedig egyéni/listás na az nem snassz 😊Egyre inkább úgy gondolkozom h fogadok veled ebben. Megvárom még előválasztást de majd utána kereslek priviben 😉Ja. Nyer az ellenzék 22-ben.Djerekek, és még majd 1 év. 😀 😀 😀ez olyan szinten van túltolva hogy a végére totál kontra produktív lehet.
Vrij6
+ a Karácsony -Gyurcsány összemosás szerintem nem fog átmenni szintén.
és amilyen színvonaltalan lejárató reklámokkal adják ezt elő hát nem tudom....
yooker
De addig jó műsor lesz.
Sobri Jóska
csebi
MC12
csebi
Akkora már jönnek az új botrányok, új ellenségek, egy 5.hullám bezavarhat, vagy akármi más, és valószínűleg márciusban már nem 50-50 lesz a sansz.
Most annyi.
Előválasztás után is ennyi lesz, vagy az ellenzéké csökken.
De márciusban már lehet 60%-ra mérik az ellenzéket, akkor fogadnál egálba a kormányra?
Sobri Jóska
csebi
Az se mindegy maga az ellenzék mit karaktergyilkol önmagán.
De én azon egyszerű logika mentén fogadok majd Dobrevre, ha mégse Karácsony lenne, hogy a koronavírusba belebukik az aktuális kormány.
Főleg, ha kevés az oltott, nem teszik kötelezővé az oltást és jönnek az újabb hullámok, és szigorítani, zárni kell.
több mint 4 éve
ok előválasztás után. azt mképp meg akarom várni h pl ki lesz a miniszterelnökjelölt (igen tudom Karácsony tuti de ez az éden hotel bmi megtörténhet) meg érdekelnek az egyénik is.Előválasztás után fogadjunk, ne tavasszal.abban is benne vagyok, megbeszéljük a részleteket jövő tavasszal.Ugyan, egy sima ki nyer? Mandátum-eloszlás azon belül pedig egyéni/listás na az nem snassz 😊Egyre inkább úgy gondolkozom h fogadok veled ebben. Megvárom még előválasztást de majd utána kereslek priviben 😉Ja. Nyer az ellenzék 22-ben.Djerekek, és még majd 1 év. 😀 😀 😀ez olyan szinten van túltolva hogy a végére totál kontra produktív lehet.
Vrij6
+ a Karácsony -Gyurcsány összemosás szerintem nem fog átmenni szintén.
és amilyen színvonaltalan lejárató reklámokkal adják ezt elő hát nem tudom....
yooker
De addig jó műsor lesz.
Sobri Jóska
csebi
MC12
csebi
Akkora már jönnek az új botrányok, új ellenségek, egy 5.hullám bezavarhat, vagy akármi más, és valószínűleg márciusban már nem 50-50 lesz a sansz.
Most annyi.
Előválasztás után is ennyi lesz, vagy az ellenzéké csökken.
De márciusban már lehet 60%-ra mérik az ellenzéket, akkor fogadnál egálba a kormányra?
Sobri Jóska