Politika

46 feliratkozó

több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 95theses.co.uk/?page_id=20

Nem napi politika, de ha már Adam Curtis filmje, a HyperNormalisation felbukkant ebben a topicban, akkor ez is idevaló.

A szerző Luther 95 reformációt kirobbantó pontjához hasonlóan fog 95 pontban vitát kezdeményezni a tecnologiáról és annak társadalomformáló, és politika hatalmáról.
Érdekesen várom mik lesznek ezek a pontok, meg hogy mekkora nyilvánosságot kap majd ez a kezdeményezés. Alapvetően az introduction részt ajánlom elolvasni, mert kifejezetten érdekes szemszögből világítja meg a reformációt és azt hogy miben állt az akkori sikere.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Puzsér úgy üvölt mint a fába szorult féreg,
Geeri
Puzsér általában mindig ilyen, ha valamibe belelovalja magát.
biztos azt hiszi, hogy minél hangosan mondja, annál inkább igaza lesz. vagy mittomén.
slowmotion
De itt azért üvölt, mert kb. egy 2 perces gondolati egységet nem hagyja a partnere végigmondani.
Kaotikus az egész.
Sobri Jóska
Az a legalja, hogy egyik sem tud/akar különbséget tenni a Katalán függetlenség mint fogalom és a jelenlegi történések között. Az egyik az ideológiát támogatja, a másik a politikát bírálja.

mno.hu/cinkosakinema/a-bearazott-nemzettudat-2423656

Puzsér egyébként pár nappal később lehiggadt és nagyon jó cikket írt a témában.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Geeri
biztos azt hiszi, hogy minél hangosan mondja, annál inkább igaza lesz. vagy mittomén.
slowmotion
De itt azért üvölt, mert kb. egy 2 perces gondolati egységet nem hagyja a partnere végigmondani.
Kaotikus az egész.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Geeri
több mint 7 éve
Egész héten nem volt időm, de hétvégén csak meghallgatom akkor már ezt:

www.youtube.com/watch?v=Io0F6jGH5fk
Vrij6
Nem éri meg, ritka gyenge vita. Puzsér úgy üvölt mint a fába szorult féreg, beszélgetőtársa mondataiban a lényeget meg az összefüggéseket azóta se találják.

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A katalán népszavazásra gondolsz? Annál voltak balhék, bár nem az erőszak miatt maradt távol a szavazástól a jogosultak többsége. Már, ha egy alkotmányosan jogszerűtlen népszavazáson van értelme a válaszói jogosultság fogalmának. A lényeg, hogy kb olyan volt az a népszavazás is, mint a mi népszavazásaink az utóbbi években. Itt a Fidesz szavazók járnak népszavazni, a maradék meg vagy legyint vagy csóválja a fejét. Ott meg a függetlenségpártiak mentek csak el döntően.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 950 — nabege2@yahoo.com
Nem úgy volt, hogy nem is engedték a népet szavazni? Úgy azért elég fals eredmény születhetett.
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Koszovó azért igencsak más történet volt, mert egyrészt a koszovói lakosság 90%-a albán volt és mind elszakadás párti, a katalánoknál meg a többség a felmérések alapján nem akar elszakadni. Másrészt bár a spanyol rendőrök is csináltak csúnya dolgokat, de azért nem mérhető Milosevics (és a szerb ilyen olyan félkatonai szabadcsapatok) koszovói működéséhez.

Abban a tekintetben viszont jó a példa, hogy lényegében bármi megtörténhet, sose tudhatjuk, hogy minek mi lesz a vége.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 950 — nabege2@yahoo.com
"2008. február 17-én, miután a belgrádi kormánnyal, és a koszovói albánokkal hónapokon át folytatott tárgyalások megbuktak, a területet de facto katonai ellenőrzése alatt tartó Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió (EU) többségének támogatásával és az EU képviselőivel egyeztetve kikiáltotta függetlenségét Szerbiától."
Katalónia kapcsán írtam...
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Ma a postaládámban figyelt a nemzeti konzultációs kérdőív. Kibontottam, elolvastam, legszívesebben lehánynám.
Mikey
Ki se bontottam, lehet mindjárt be is dobom a kazánba.....
dande
Csinálhatsz vele bármit, nem érdekes. Már megvan nekik visszaküldve, helyesen kitöltve.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 123 — The Mathematician
 index.hu/video/2017/10/23/a_forradalom_hosei_az_esernyos_ferfi_es_a_zacskoval_tamado_no/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Na és erre mit fog lépni Madrid?
Kenny
na azt hiszem kezdhetek aggódni a jövő heti Barcelonaba szóló repülőjegyem miatt...
baggio
Menj vonattal! 😊
Viccet félretéve, én sem lennék nyugodt, ha most kellene odamennem.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Egész héten nem volt időm, de hétvégén csak meghallgatom akkor már ezt:

www.youtube.com/watch?v=Io0F6jGH5fk

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Ma a postaládámban figyelt a nemzeti konzultációs kérdőív. Kibontottam, elolvastam, legszívesebben lehánynám.
Mikey
Hátsó rész jó bármire

a miénk jó célt szolgált most van papírgyűjtés

több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Kenny
vám?
stb

több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Kenny
na azt hiszem kezdhetek aggódni a jövő heti Barcelonaba szóló repülőjegyem miatt...
baggio
Hétvégi telket ne most vegyél!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mikey
Ki se bontottam, lehet mindjárt be is dobom a kazánba.....
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Kenny
baggio
Most miért, te lehetsz az egyik első, akinek az útlevelében a katalán állam | vagy ideiglenes katonai junta | pecsétje lesz.
több mint 7 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
 rtl.hu/http-//rtl-hu/rtlklub/magyarulbaloval/ellenzeki-osszefogas-sikerulhet

tragédia, egyszerűen tragédia.
Amadeus
Az mondjuk pozitív, hogy az időhúzás helyett Baló rögtön nekik szegezte a kérdést, hogy akkor hogyan állnak a Jobbikhoz, és mivel mindhárman elzárkóznak tőlük, a lényegi kérdések el is dőltek.

Tavasszal megismétlődik ugyanaz, ami 2014-ben. Bár most kéretik magukat, mint egy hogyismondjam, a balliberális pártok összeállnak, egész egyszerűen azért, mert mindannyiuknak szükségük van az MSZP-re, hogy biztosan bejussanak a parlamentbe. A szocik pedig úgyse mernek rájuk nemet mondani, pedig jó eséllyel mindegyiket kilökhetnék a parlamentből, és egyedüli balosként maradhatnának, még ha szánalmasan gyengén is. A Jobbik marad 15%-on, a Fidesz meg nyer. Kétharmad talán nem lesz, de nem is fontos. Inkább csak amolyan lélektani dolog, mint a Brownsnak egyszámjegyű különbséggel kikapni a Patstől.

Szerkesztette: Kampman
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
több mint 7 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 rtl.hu/http-//rtl-hu/rtlklub/magyarulbaloval/ellenzeki-osszefogas-sikerulhet

tragédia, egyszerűen tragédia.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem ha feltettem volna neki ezt a kérdést ott rögtön, akkor rám öntötte volna a kávét. 😀
peterk2005
De csak feltételezem, hogy tesód egy értelmes ember, aki képes legalább átgondolni a pártpreferenciáját ezeknek az ügyeknek a függvényében. 😊
Vrij6
Azt lehet, hogy átgondolja, csak nincs kire átigazítania.....................................
több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Szerintem ha feltettem volna neki ezt a kérdést ott rögtön, akkor rám öntötte volna a kávét. 😀
peterk2005
De csak feltételezem, hogy tesód egy értelmes ember, aki képes legalább átgondolni a pártpreferenciáját ezeknek az ügyeknek a függvényében. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv