Politika
67 feliratkozó
több mint 4 éve
gödény őrült annyira, hogy ezt halálkomolyan gondolja szvsza partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges srácAzért a "Gődény nem kamu" mondatán fennakadt a szemem.
a többi, főleg a csaj egy kuka
Adirotor
Kenny
több mint 4 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékitAz megfordul majd nyugi
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
a partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges srácAzért a "Gődény nem kamu" mondatán fennakadt a szemem.
a többi, főleg a csaj egy kuka
Adirotor
több mint 4 éve
Jöhet egy jó szerverleállás

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
én azt nem értem, hogy az a csicska menczer hogy a faszomba nyeri a körzetét, egyetlen egy fideszes embert sem ismerem akinek szimpatikus lenne, nemhogy ellenzékit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Akkor mi van itt?444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapjánEzt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.
Adirotor
De a lista sem jön ki
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
a partizánon az egyetlen normális forma az a szemüveges sráca többi, főleg a csaj egy kuka
több mint 4 éve
Ezért nem értettem, hogy 67 százalékról hogy lett 65 és még mindig nem magasabb vagy akkor korábbi részvételi adat nem stimmelt...gyanús 😛444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapjánEzt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.
Adirotor
De a lista sem jön ki
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Én is! 😁 De most szimpatikus volt a visszafogottsága.Hollikot még a fideszes ismerőseim is utálják mióta világ a világHollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
Szokol
zacknorb
több mint 4 éve
ha most láttam volna utoljára nekem isHollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
Szokol
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Hollikot még a fideszes ismerőseim is utálják mióta világ a világHollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
Szokol
több mint 4 éve
444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapjánEzt számolom, meg van hülyülve az NVI. Hoppál körzetben azt írják, 60%-os feldolgozottság, de mintha kész lenne a körzet a szavazatok alapján.
Adirotor
De a lista sem jön ki

több mint 4 éve
Hollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokatHa most láttam volna először, kifejezetten szimpatikusnak találtam volna.
csebi
több mint 4 éve
Mert van egy 5-10-nyi potenciális szélsőjobber (értsd az, aki utálja a cigányokat), akiket hatásos és hangzatos üzenetekkel meg lehet fogni, nekik a miép romjain ideig-óráig sikerült, de ennyi, pártként sose működtek igazán, most meg már a mihazánk elvitte a show-t.Hosszú távon életképes pártot a semmiből a rendszerváltás óta senki nem csinált, meglepő lenne?A 2010-es évek Jobbikját én annak mondanám.
r.baggio
Kampman
Semmiből jövő új párt, ami jelentős tényezővé válhatna, soha nem lesz, ezt legkésőbb 2018-ban illett volna elengedni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
FB egyfolytában az arcomba tolta, ha akartam, ha nem....Hallottad a kis csajt beszélni? Baszki captain obvious …Koncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
csebi
több mint 4 éve
Hollik azért visszafogott volt, nem mosolygott sokat
több mint 4 éve
Oké 😊inkább pm-ben írnám de hagyjukKoncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Hallottad a kis csajt beszélni? Baszki captain obvious …Koncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
több mint 4 éve
444 azt írja, hogy a feldolgozottság az inkább ilyen 25% körül van jelenleg a számok alapján
több mint 4 éve
inkább pm-ben írnám de hagyjukKoncz Zsófia nálunk behúzta.Az nem is csoda, apja is jól csinálta, és a lánya is nagyon ügyes. Ott kivételesen helyén van a történet.
Tactful Cactus
dande
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Legtobb Jobbikos leszavazott a fideszre, mi hazankra. Ismerosi korbol is.Én ismerősi körömben kb. a fele a jmi hazánkra, kb fele az összefogásra, mint pl. én és tesóm is.
Padrinaggio
De tén, hogy akik most a mi hazánkra szavaznak, azok ha nem lenne a párt, akkor a fideszre szavaznának, szóval aki a mi hazánk miatt kúrta fel magát az ne tegye, az a szavazat úgyis menne a fideszre, semmit nem bukott az ellenzéki összefogás a mi hazánk létezésével. MKKP viszont kibaszott nagy kapufa sajna
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
És még ez a Menczer is vezet...Az még megfordul majd
Vrij6
több mint 4 éve
remélem putyin jön nácitlanítani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!