Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
a német Popcorn 1977 óta létezik, kis hazánkban pedig 1988-ban jelentek meg az első-próbalapszámokAkkor én vagyok túl fiatal.
a Bravo 56-os, ide 92-be került
most kérdés Sobriék melyiket látták 😊
NB2
több mint 4 éve
a német Popcorn 1977 óta létezik, kis hazánkban pedig 1988-ban jelentek meg az első-próbalapszámokMINDET!
a Bravo 56-os, ide 92-be került
NB2

több mint 4 éve
a német Popcorn 1977 óta létezik, kis hazánkban pedig 1988-ban jelentek meg az első-próbalapszámoka Bravo 56-os, ide 92-be került
több mint 4 éve
Sokkal fiatalabb vagy mint amennyinek gondoltalak ha már volt a te idodben is popcorn😃Tegnap esti, de csak most vettem észre:De legalább észrevetted...
444.hu/2022/01/06/a-felcsuti-csapat-is-belakta-marbellat-plusz-egymilliard-tao-penzbol-szepul-a-puskas-akademia?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=a-felcsuti-csapat-is-belakta-marbellat-plusz-egymilliard-tao-penzbol-szepul-a-puskas-akademia
(Nincs véletlenül banánköztársaság topik? Vagy legyen inkább narancs?)
nagylaza
Most ugrott be, hogy ahhoz az általánosiskolai osztálytársamhoz hasonlítasz, aki minden Popcorn, Bravo magazin vagy bármilyen egyéb újságban ha meglátta Cindy Crawfordot, akkor megjegyezte, hogy "jó csaj, csak van egy anyajegy az arcán".
És százhuszonsokadjára ugyanúgy, őszintén rácsodálkozott, hogy "nahát", pedig ott volt az már előtte és azelőtt és azelőtt és még korábban is.
Te így vagy a Fidesszel és azzal a ténnyel, hogy ez alapvetően nem egy párt neve, hanem egy pénzgyáré, egy gazdasági maffiáé, ami legalább 10 éve nyilvánvaló, de te újra és újra rádöbbensz ("nahát"), és megéled.
Szar lehet.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Tegnap esti, de csak most vettem észre:De legalább észrevetted...
444.hu/2022/01/06/a-felcsuti-csapat-is-belakta-marbellat-plusz-egymilliard-tao-penzbol-szepul-a-puskas-akademia?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=a-felcsuti-csapat-is-belakta-marbellat-plusz-egymilliard-tao-penzbol-szepul-a-puskas-akademia
nagylaza
Most ugrott be, hogy ahhoz az általánosiskolai osztálytársamhoz hasonlítasz, aki minden Popcorn, Bravo magazin vagy bármilyen egyéb újságban ha meglátta Cindy Crawfordot, akkor megjegyezte, hogy "jó csaj, csak van egy anyajegy az arcán".
És százhuszonsokadjára ugyanúgy, őszintén rácsodálkozott, hogy "nahát", pedig ott volt az már előtte és azelőtt és azelőtt és még korábban is.
Te így vagy a Fidesszel és azzal a ténnyel, hogy ez alapvetően nem egy párt neve, hanem egy pénzgyáré, egy gazdasági maffiáé, ami legalább 10 éve nyilvánvaló, de te újra és újra rádöbbensz ("nahát"), és megéled.
Szar lehet.
több mint 4 éve
A lengyelek áfát csökkentettek, hogy letörjék a magas üzemanyagárakat!Ezekhez a butákhoz nem jut el, hogyan lehet a magas üzemanyagárakból magas adóbevételeket csinálni egy "piacgazdaságban"?
több mint 4 éve
Tegnap esti, de csak most vettem észre:444.hu/2022/01/06/a-felcsuti-csapat-is-belakta-marbellat-plusz-egymilliard-tao-penzbol-szepul-a-puskas-akademia?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=a-felcsuti-csapat-is-belakta-marbellat-plusz-egymilliard-tao-penzbol-szepul-a-puskas-akademia
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2022/01/06/orszagos-biroi-tanacs-varga-zs-andras-kuria-sulyok-tamas-alkotmanybirosag/Nocsak, van ahol mèg èl a kuruc lelkület 😃
több mint 4 éve
jah....csodálkoztam volna 😊Nem maKazahból 5 magángép szállt fel nagy dobozokkal, 3 Moszkvában szállt le kettő meg vlhogy Ferihegyet választotta.???
Ennyi
ozibozi
Ez honnan infó? Nem láttam ma ilyet...nincs persze kizárva, mert nem nézem a magángépek honnan jönnek, de nagyon kevés esélyt adok neki, mert valószínű feltűnt volna. Még a Wizzair gépek se tudtak ma menni, azok se, amik üresen mentek volna egy kint ragadt gép miatt.
update...egy Wizzair gép üresen el tudott jönni. És a 2. is már a radaron.
Klaci79
ozibozi
de amúgy majd a jó Putin úgyis elrendezi a dolgokat...
több mint 4 éve
Nem maKazahból 5 magángép szállt fel nagy dobozokkal, 3 Moszkvában szállt le kettő meg vlhogy Ferihegyet választotta.???
Ennyi
ozibozi
Ez honnan infó? Nem láttam ma ilyet...nincs persze kizárva, mert nem nézem a magángépek honnan jönnek, de nagyon kevés esélyt adok neki, mert valószínű feltűnt volna. Még a Wizzair gépek se tudtak ma menni, azok se, amik üresen mentek volna egy kint ragadt gép miatt.
Klaci79
több mint 4 éve
Kazahból 5 magángép szállt fel nagy dobozokkal, 3 Moszkvában szállt le kettő meg vlhogy Ferihegyet választotta.???
Ennyi
ozibozi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Rétvári hármas jelszaváról (ész-szív-erő) valahogy a Csekisták hármas mottója ugrott be 😆 (hideg fej - forró szív - tiszta kéz) de valószínűleg csak az lehet, hogy egyben elolvastam Konok két kötetét a két ünnep között 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Kazahból 5 magángép szállt fel nagy dobozokkal, 3 Moszkvában szállt le kettő meg vlhogy Ferihegyet választotta.Ennyi
több mint 4 éve
Retróznak. 😀Mint kiderült Lenint, nem is Rákosit 😊 de mivel Lenin is javarészt ollózott így várok még fejleményt a témában.Nagyon kellemes érzés az ellenzék elkészült arculatát nézni, mert 2017-ben szó szerint, egy az egyben ugyanezt használtam én is egy vállalati kiadvány szerkesztésekor (szín, betűtípus stb.). (canva.com-ról szedtük, asszem 2 vagy 3 dollár volt a hozzáférés). Egyébként tényleg nem csúnya, habár szerintem politikai kampányhoz nem passzol, mert unalmas, megjegyezhetetlen és átlagos.az ellenzek teged utanoz, a fidesz meg rakosit. van ilyen 😊
MC12
csebi
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Na, jól megmagyaráztad ugyamazt, amiről beszéltem. 😀Ott sántít ez a meglátásod, hogy tőlem nem loptak el semmit, sőt, több vagyonom van,mint 2010-ben. Nem a Fidesznek köszönhetően, hanem a 10 dolgos évnek - mondjuk így.Ez kb olyan mikor betörnek hozzád éjszaka a lakásba, te meg segítesz bepakolni a faszinak a cuccokat amit el akar vinni, másnap meg mondod a feleségednek reggel mikor nem érti hogy hova tűntek a cuccok, hogy minden ok,El kell ismerni, ügyesek a narratíva csinálásban. Az egész NER nem szól másról, mint a hazai (magyar) vagyon "átrendezéséről" saját kézbe. Azaz nettóban a magyar meglopja a magyart (nevezhetjük úriasan re-reprivatizációnak is"), és mégis képesek ezt eladni "nemzeti tettnek". 😀 Tényleg nagyjából az a helyzet, hogy jól seggbekúrnak, aztán kirabolnak, és te még meg is köszönöd. 😀
Ha más tört volna be, lehet meg is öltek volna.
De lehet hogy nem, lehet be sem tőrnek ha nem engedem be. Ki tudja?
Egy a biztos ezek elvittek már mindent nagy megelégedesre. 😉
Sokan szeretnék, hogy vigyenek/lopjanak/ még sok mindent,
DE SoKaN szeretnék azt is, hogy NE !
ozibozi
peterk2005
És a lakosság többsége ugyanígy érzi.
Nem vettek el tőle semmit, de jobban él, több jut mindenre, van rezsicsökkentés, fasza minimálbér, több van zsebbe is, van CSOK, van babaváró, van közmunka, etc.
Azt csak te, és mondjuk még 100ezer értelmiségi (a szavazásra jogosultak 1,5 százaléka) látja, gondolja úgy, hogy ami történik, az az ő meglopása.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
en mar varom h mikor lesz ebbol egy jo Mate evangeliuma.Mint kiderült Lenint, nem is Rákosit 😊 de mivel Lenin is javarészt ollózott így várok még fejleményt a témában.Nagyon kellemes érzés az ellenzék elkészült arculatát nézni, mert 2017-ben szó szerint, egy az egyben ugyanezt használtam én is egy vállalati kiadvány szerkesztésekor (szín, betűtípus stb.). (canva.com-ról szedtük, asszem 2 vagy 3 dollár volt a hozzáférés). Egyébként tényleg nem csúnya, habár szerintem politikai kampányhoz nem passzol, mert unalmas, megjegyezhetetlen és átlagos.az ellenzek teged utanoz, a fidesz meg rakosit. van ilyen 😊
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mint kiderült Lenint, nem is Rákosit 😊 de mivel Lenin is javarészt ollózott így várok még fejleményt a témában.Nagyon kellemes érzés az ellenzék elkészült arculatát nézni, mert 2017-ben szó szerint, egy az egyben ugyanezt használtam én is egy vállalati kiadvány szerkesztésekor (szín, betűtípus stb.). (canva.com-ról szedtük, asszem 2 vagy 3 dollár volt a hozzáférés). Egyébként tényleg nem csúnya, habár szerintem politikai kampányhoz nem passzol, mert unalmas, megjegyezhetetlen és átlagos.az ellenzek teged utanoz, a fidesz meg rakosit. van ilyen 😊
MC12
csebi
több mint 4 éve
Nagyon kellemes érzés az ellenzék elkészült arculatát nézni, mert 2017-ben szó szerint, egy az egyben ugyanezt használtam én is egy vállalati kiadvány szerkesztésekor (szín, betűtípus stb.). (canva.com-ról szedtük, asszem 2 vagy 3 dollár volt a hozzáférés). Egyébként tényleg nem csúnya, habár szerintem politikai kampányhoz nem passzol, mert unalmas, megjegyezhetetlen és átlagos.az ellenzek teged utanoz, a fidesz meg rakosit. van ilyen 😊
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nagyon kellemes érzés az ellenzék elkészült arculatát nézni, mert 2017-ben szó szerint, egy az egyben ugyanezt használtam én is egy vállalati kiadvány szerkesztésekor (szín, betűtípus stb.). (canva.com-ról szedtük, asszem 2 vagy 3 dollár volt a hozzáférés). Egyébként tényleg nem csúnya, habár szerintem politikai kampányhoz nem passzol, mert unalmas, megjegyezhetetlen és átlagos.
több mint 4 éve
Ott sántít ez a meglátásod, hogy tőlem nem loptak el semmit, sőt, több vagyonom van,mint 2010-ben. Nem a Fidesznek köszönhetően, hanem a 10 dolgos évnek - mondjuk így.Ez kb olyan mikor betörnek hozzád éjszaka a lakásba, te meg segítesz bepakolni a faszinak a cuccokat amit el akar vinni, másnap meg mondod a feleségednek reggel mikor nem érti hogy hova tűntek a cuccok, hogy minden ok,El kell ismerni, ügyesek a narratíva csinálásban. Az egész NER nem szól másról, mint a hazai (magyar) vagyon "átrendezéséről" saját kézbe. Azaz nettóban a magyar meglopja a magyart (nevezhetjük úriasan re-reprivatizációnak is"), és mégis képesek ezt eladni "nemzeti tettnek". 😀 Tényleg nagyjából az a helyzet, hogy jól seggbekúrnak, aztán kirabolnak, és te még meg is köszönöd. 😀
Ha más tört volna be, lehet meg is öltek volna.
De lehet hogy nem, lehet be sem tőrnek ha nem engedem be. Ki tudja?
Egy a biztos ezek elvittek már mindent nagy megelégedesre. 😉
Sokan szeretnék, hogy vigyenek/lopjanak/ még sok mindent,
DE SoKaN szeretnék azt is, hogy NE !
ozibozi
peterk2005
És a lakosság többsége ugyanígy érzi.
Nem vettek el tőle semmit, de jobban él, több jut mindenre, van rezsicsökkentés, fasza minimálbér, több van zsebbe is, van CSOK, van babaváró, van közmunka, etc.
Azt csak te, és mondjuk még 100ezer értelmiségi (a szavazásra jogosultak 1,5 százaléka) látja, gondolja úgy, hogy ami történik, az az ő meglopása.
több mint 4 éve
kormanypropaganda az jott ezerrel hiaba jelentgetem mindet, hogy serto tartalom).félrevezetés vagy csalás címen jelentsd, úgy nekem nem jelenik meg újra
csebi
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2022/01/06/szijjarto-peter-egy-fotoval-megcafolta-sajat-magat/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Szívedre ne vedd már. 😊 Köszönöm a javaslatot, de több idegeskedést okozna a telóra telepített chat, mint az évi 1-2 fb látogatás. A tapasztalatomat meg inkább amusementként osztottam meg, mint paszaszként. 😊whatever works for you man, nem úgy indult ez h kifakadtál h az ismerőseid és követéseid által generált fal tartalom mennyire kiborít téged.Hát én külön se fogom letelepíteni a telóra. Aki velem kommunikálni akar, az válassza a száz másik lehetőség valamelyikét, a fb chattel hagyjon. 😊 Azt az évente 1-2 esetet meg, amikor muszáj vagyok én megkeresni valakit, megoldom böngészőben. 😊Hejj b****meg. Úgy fél éve nem jártam a facebookon. Ma felmentem, mert egyik ismerőst csak fb chaten tudom elérni. Nos, a "falamat" vagy micsodámat három téma uralja: kormány reklám, ellenzéki reklám és vakcina vita, egy-egy "böffentett a kutyulink, nézd de aranyos" féle kommenttel megszakítva.fyi fb chat alias messenger jó ideje külön appként is működik
Medve anyám, mint a hatévesek homokozója....
peterk2005
briareos
peterk2005
ja de
😀
peace and out
briareos